LA Kings – Buffalo 1:5 (kon.) | Winnipeg – Arizona 5:3 (kon.) | Toronto – St. Louis 1:4 (kon.)
Ottawa – Montreal 4:3 (po pr.) | Florida – Detroit 3:4 (po pr.) | Columbus – Chicago 1:4 (kon.)
Minnesota – Tampa Bay 5:4 (po pr.) | Vancouver – Boston 2:1 (po pr.) | Vegas – Anaheim 3:1 (kon.)
Edmonton – Nashville 0:3 (kon.) | San Jose – NY Islanders 4:1 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
New York Islanders
cz Nedeľa 21.10.2018, 04:35 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:26
    Jak Evander Kane, tak i Anders Lee dostali pětiminutové tresty za bitku.
     
    52:08
    Tady máme seznam trestů. Domácí Brent Burns dostal dvě minuty za podrážení a 10 minut za nesportovní chování. U hostů jsou tresty takové: Matt Martin dvě minuty za hrubost a 10 minut za nesportovní chování, Cal Clutterburk dvě minut za hrubost a 10 minut za nesportovní chování a Casey Cizikas 10 minut za nesportovní chování.
     
    49:52
    A tady je souhrn trestů. Domácí Evander Kane dostal 2+2 minuty za hrubost, hostující Anders Lee a Scott Mayfield dvě minuty za hrubost.
    47:34 Lee minul odkrytou branku San Jose
     
    47:34
    Obrovský závar před Jonesem, kdy byli Nelson a Lee blízko snížení. Střela prvně jmenovaného byla sražena a druhý z útočníků New Yorku pak netrefil odkrytou část domácí branky!
    44:32 Logan COUTURE - 4:1
     
    44:32
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí tým jde do trháku a už vede o tři branky. Za brankou předvedl skvělé uvolnění Hertl, když si narazil o brankovou konstrukci, vybruslil si do střeleckého prostoru a ihned zakončil. Lehner jeho pokus vyrazil, jenže pouze do míst, kde číhal LOGAN COUTURE, který dokázal hostujícího gólmana dorážkou překonat. Asistence. Tomáš Hertl, Joakim Ryan.
     
    37:29
    Přesilovka pro New York, dvě minuty za sekání totiž dostal Evander Kane.
     
    36:10
    Jak Barclay Goodrow, tak i Scott Mayfield dostali pětiminutové tresty za bitku.
    33:50 Brent BURNS - 3:1
     
    33:50
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Už je to o dvě branky! U pravého mantinelu se s pukem uvolnil BRENT BURNS, najel si do předbrankového prostoru, kde si před Hickeym stáhl puk na bekhend a následně překonal i gólmana Lehnera. Pro San Jose je to letos vůbec první gól od obránce. Asistence: Tomáš Hertl, Joonas Donskoi.
     
    31:53
    Je to tak. Domácí Evander Kane dostal dvě minuty za hrubost, hostující Scott Mayfield zase dvě minuty za krosček. Hrát se bude čtyři na čtyři.
    31:12 Suomela neuspěl z prostor před brankovištěm
     
    31:12
    Suomela byl blizoučko svému prvnímu gólu v NHL, když stál před brankovištěm a snažil se zblízka dokončit Dilonovu akci. Lehner ale vleže zvládl dvakrát zasáhnout a nepřipustit další gól za svými zády.
    24:59 Joonas DONSKOI - 2:1
     
    24:59
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí tým jde opět do vedení. Suomela na modré čáře vystihl rozehrávku New Yorku, sám ještě proti Lehnerovi neuspěl, ale pohotově vrátil puk na brankoviště a dojíždějící JOONAS DONSKOI doklepl puk za brankovou čáru. Asistence: Antti Suomela.
    19:27 Brock NELSON - 1:1
     
    19:27
    Islanders právě vstřelili branku!
    Je srovnáno, byl tu gól do šatny. Hosté přešli do rychlého útoku, Bailey po povedené stahovačce přihrál na zcela volného BROCKA NELSONA a ten si před Jonesem věděl rady. Okamžitý švih skončil za zády domácího gólmana a je to 1:1. Asistence: Josh Bailey, Anders Lee.
     
    16:59
    Už se pískalo a na řadu přichází první přesilovka utkání. Dvě minuty za nedovolené bránění dostal Anders Lee.
    07:59 Timo MEIER - 1:0
     
    07:59
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí tým jde do vedení. Po rychlé kombinaci se před brankářem objevilo hned celé útočné trio a TIMO MEIER měl plno času na dvojí zakončení. První pokus se ještě zastavil o Lehnera, druhou střelu už ale domácí hráč procedil za brankovou čáru. Asistence: Logan Couture, Tomáš Hertl.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 8. Meier (Couture, Hertl), 25. Donskoi (Suomela), 34. Burns (Hertl, Donskoi), 45. Couture (Hertl, J. Ryan) – 20. B. Nelson (Jo. Bailey, Lee)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – E. Karlsson, Vlasic, Burns (A), J. Ryan, Braun, Dillon – Labanc, Pavelski (C), E. Kane – Meier, Couture (A), Hertl – Donskoi, Suomela, Sörensen – M. Karlsson, Chartier, Goodrow.
    New York Islanders: Lehner (Greiss) – Pulock, Leddy, Mayfield, Hickey, Boychuk, Pelech – Jo. Bailey (A), B. Nelson, Lee (C) – Eberle, Barzal, Ladd – Komarov, Filppula, Kühnhackl – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.

    Rozhodca: Hebert, Meier – Kovachik, Murchison

    Diváci: 17 414