Washington – Florida 5:6 (2:3 po s.n.) | Dallas – Minnesota 1:3 (kon.) | Calgary – Nashville 3:5 (kon.)
Philadelphia – NJ Devils 5:2 (kon.) | Carolina – Colorado 1:3 (kon.) | LA Kings – Buffalo 1:5 (kon.)
Winnipeg – Arizona 5:3 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
5:3 (1:1, 2:0, 2:2)
Arizona Coyotes
cz Sobota 20.10.2018, 22:10 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 22:10.
     
    Hezký sobotní večer přeji všem příznivcům toho nejlepšího hokeje. Na programu je opět zámořská NHL a s ní další zápasy a my budeme prostřednictvím tohoto textového online přenosu sledovat duel mezi týmy Winnipeg Jets a Arizona Coyotes.
     
    Winnipeg Jets

    Domácí Winnipeg začal sezónu velmi dobře. V Západní konference se nachází na čtvrtém místě a dosud nasbíral devět bodů za čtyři výhry a tři prohry. Naposledy dokázali Tryskáči získat dva body po domácí výhře 4:1 nad Vancouverem. Další duel před svými diváky by rádi zvládli i dnes a prahnou po dalších bodech do tabulky. A v zápase budou favoritem, uvidíme, zda tuto roli naplní, nebo zda hosté dokáží Jets obrat o nějaký ten bod. Domácím bude zřejmě z rodinných důvodů chybět Petan.

    Nejproduktivnější hráči Jets

    Kyle Connor – 5 bodů (4+1)
    Patrik Laine – 5 bodů (3+2)
    Blake Wheeler – 5 bodů (1+4)
     
    Arizona Coyotes

    Hosté z Arizony jsou na tom podstatně hůře. Ve stejné konferenci zaujímají až čtrnáctou, tedy předposlední pozici. Nasbírali čtyři body. Dvakrát se radovali z výhry a čtyřikrát pak okusili hořkost porážky. Po dvou porážkách v řadě ale Kojoti zabrali a naposledy zvítězili na ledě Chicaga Black Hawks 4:1 z jejich pohledu. Dnes je tak čeká další venkovní zápas, ve kterém se znovu pokusí urvat nějaké body. Hostům ještě budou chybět zranění hráči Bolland, Chychrun a Dvorak. Nejistý start je také ohledně Galchenyuka.

    Nejproduktivnější hráči Coyotes

    Vinnie Hinostroza – 3 body (2+1)
    Clayton Keller – 3 body (1+2)
    Jordan Oesterle – 2 body (0+2)
     
    Vzájemná utkání

    V loňské sezóně se oba celky utkaly celkem třikrát a pokaždé zvítězil Winnipeg. Arizona tak proti Tryskáčům loni nezískala ani bod a svému soupeři tak má rozhodně co vracet.

    Arizona – Winnipeg 1:3
    Winnipeg – Arizona 4:1
    Winnipeg – Arizona 4:3
     
    Československá stopa v utkání

    Marko Daňo (WPG)

    Richard Pánik (ARI)
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    Winnipeg Jets: Brossoit (Hellebuyck) – Trouba, Morrissey, Byfuglien (A), Chiarot, T. Myers, Morrow – Wheeler (C), Scheifele (A), Connor – Laine, Little, Ehlers – B. Tanev, Lowry, Copp – Perreault, Roslovic, Lemieux.

    Arizona Coyotes: Raanta (Kuemper) – Demers, Ekman-Larsson (C), Hjalmarsson (A), Goligoski, Oesterle, Connauton – Keller, Stepan (A), Pánik – Fischer, D. Strome, Perlini – Hinostroza, Richardson, Grabner – J. Archibald, Cousins, Crouse.

    Rozhodčí: Furlatt, Luxmore – Devorski, Gawryletz.
     
    Jak je v zámoří zvykem, zápasy začínají s menším zpožděním a také dnes tomu není jinak. Vše už je ale připraveno a za malý okamžik budeme moci začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Jets se hned po vhazování vydali do útočné akce, zastavil je ovšem ofsajd a hra se stěhuje zpět do středního pásma.
     
    00:38
    Blake Wheeler vybojoval na druhé straně kotouč a Winnipeg tak míří do další útočné akce.
     
    01:04
    Adam Lowry dostal přihrávku do prostoru levého kruhu a svou střelou tak hodně ohrozil brankáře hostů. Ten si připisuje první důležitý zákrok!
    01:04 Velká šance Lowryho
     
    01:30
    Domácí se stále drží v útočném pásmu a operují před Raantou, který musí být ve svém brankovišti znovu velmi pozorný.
     
    02:08
    Bryan Little si nabruslil do těsné blízkosti Raanty, jenže ten byl ve svém brankovišti znovu připraven. Následně pak hosté otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    03:11
    Brendan Lemieux potáhl kotouč na levé straně a poté z úhlu vystřelil. S jeho pokusem však Raanta neměl sebemenší problém.
     
    03:28
    Kyle Connor si sjížděl mezi kruhy, obrana Arizony ho však ke střele nepustila. Hosté tak po dlouhé době míří znovu před brankou domácího Winnipegu.
     
    04:03
    V útočné třetině o puk přišli a je tu další rychlý protiútok Winnipegu. Domácí hráči mají zatím převahu a snaží se o úvodní branku zápasu.
     
    04:46
    Rýsovala se slibná akce Arizony. Oesterle zatáhl puk do útočného pásma, než ale stačil přihrát spoluhráči, puk mu utekl z hokejky a rázem je tak po další šanci Coyotes.
     
    05:33
    Richard Pánik neudržel puk na modré čáře a toho využili domácí, kteří opět získávají kotouč a míří s ním na druhou stranu kluziště.
     
    06:22
    Obrana Arizony před chvílí znovu zaúřadovala a nedovolila zakončit Dustinu Byfuglienovi.
     
    07:02
    Na řadě je první komerční přestávka tohoto zápasu.
     
    07:07
    Nyní operovali před brankou Winnipegu hosté a Oesterle vyslal na Brossoita štiplavou střelu, kterou domácí brankář ukrývá pod sebe. Hra je přerušena a vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    07:24
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Dustin Byfuglien – 2 min., hákování).
     
    07:29
    Po vhazování v útočném pásmu Arizony se hosté roztáhli a začali kombinovat před domácí brankou. Po jedné ze střele zasáhl Brossoit a raději před dotěrnými hosty zastavil hru.
     
    07:51
    Následně pak se domácí celek dokázal osvobodit a hosté musejí zakládat další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    08:21
    Hráči Arizony se dostali opět do útočné třetiny, jenže před brankou Winnipegu nic nevymysleli. Domácí se zatím velmi dobře brání a nepouští hosty do zakončení.
     
    08:58
    Po dalším vhazování před Brossoitem získali puk hráči Winnipegu a hned ho poslali až před branku Arizony. Další jejich osvobození.
     
    09:24
    Winnipeg je v plném počtu.
     
    09:50
    Hinostroza pálil z levé strany a další zákrok si připisuje brankář Winnipegu. Hosté v posledních chvílích zabrali a nyní jsou to oni, kdo mají tlak.
     
    09:53
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Blake Wheeler – 2 min., hákování).
     
    10:08
    Domácí se hned na začátku dalšího oslabení osvobodili a poslali puk až před Raantovu branku.
     
    10:43
    Znovu se nepovedlo Kojotům dostat se ke střele před Brossoitem a je tu další osvobození Winnipegu.
     
    11:26
    Oesterle pálil opět nebezpečně, s jeho projektilem si ale znovu poradil brankář Jets. A raději znovu přerušuje hru.
     
    11:53
    Wheeler je na ledové ploše a Winnipeg je v plném počtu.
     
    12:08
    Další tlak před domácí brankou Jets ustáli a hned na to pak otáčejí hru na opačnou stranu. Pokusí se zahrozit před Raantovou brankou.
     
    12:29
    Následuje další komerční přestávka.
     
    12:36
    Po delší době o sobě dali vědět zase domácí hokejisté a zahrozili před brankou Raanty. Ten však mezi třemi tyčemi uspěl a další pokus hostů pokryl.
     
    13:11
    Byfuglien vytasil dobrý obranný zákrok proti střele Hinostrozy a nepustil tak hostujícího hráče do zakončení.
     
    13:40
    Zatím jsme se stále nedočkali úvodní branky, ale hra má spád a šance na obou stranách jsou. Uvidíme, kdo jako první pošle kotouč mezi tři tyče.
     
    14:07
    Další zákrok zapisuje domácí brankář, který zlikvidoval střelu Christiana Fischera a hra je opět přerušena. Po komerční přestávce se bude vhazovat po pravici Brossoita.
     
    14:13
    Lemieux se procpal mezi dva obránce Arizony, do zakončení se však nakonec nedostal. Nicméně domácí hráči stále drží útočné pásmo.
     
    14:49
    Michael Grabner dostal přihrávku do jízdy a nabruslil si na levou stranu, odkud svou střelou švihem brankáře Winnipegu nepřekonal. Ten po svém zákroku raději přerušuje hru.
     
    15:14
    A znovu Brossoit musel zasahovat, když na něho dotírali hosté. Hra je tak znovu přerušena.
     
    15:37
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení. Po vhazování v útočném pásmu dostal přihrávku od Ekmana-Larssona CHRISTIAN FISCHER, jenž si sjel do těsné blízkosti Brossoita a poté zakončil do jeho odkryté klece – 0:1. Brossoit se tak nestihl přesunout ke své levé tyčce, která byla nechráněná. Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Nick Cousins.
    15:37 Christian FISCHER - 0:1
     
    17:24
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Lawson Crouse – 2 min., hákování).
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Mark Scheifele – 2 min., nedovolené bránění).
     
    17:36
    Hosté ujeli do další akce před domácí branku, ale zakončení Grabnera bylo hodně nepřesné. Na druhé straně si podobě počínal Laine.
     
    18:21
    Wheeler pálil z levého kruhu a jeho dělovku znovu kryje Raanta. Ten musí být v posledních chvílích hodně pozorný.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:11
    Patrik Laine vyslal další nebezpečný projektil směrem k hostující brance, ovšem Raanta byl zase na svém místě a připraven.
     
    19:16
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí hráči při hře čtyři na čtyři srovnávají stav zápasu. Trouba pálil od modré čáry a těsně před hostující brankou sklepl kotouč ADAM LOWRY a ten poté zaplul za Raantova záda – 1:1. Začíná se znovu od začátku. Asistence: Josh Morrissey a Jacob Trouba.
    19:16 Adam LOWRY - 1:1
     
    19:50
    Ještě to zkusili domácí v útočném pásmu, jejich snaha však další brankou neskončila a zároveň končí i tato část hry.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první třetinu, která nabídla útočnou podívanou. Na první změnu stavu jsme si museli počkat do šestnácté minuty, kdy otevřel účet zápasu Christian Fischer. Ovšem domácí v poslední minutě první třetiny srovnali zásluhou Adama Lowryho, jenž stanovil nerozhodný stav první části hry. Uvidíme, co nám nabídne ta druhá, která začne přibližně ve 23:10.
     
    Střely na branku: 6 – 16
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Domácí se dostali hned do útočné třetiny a jejich střela skončila na pozorné hostující obraně.
     
    20:41
    Po nepřesné kombinaci hostů před domácí brankou otočili Jets hru opět před branku Arizony a Raanta musel být v pozoru. Nakonec vše ustál a dostal kotouč pod kontrolu.
     
    21:26
    Po závaru před hostující brankou byla konstrukce Arizony vychýlena ze svého postavení a bude ji třeba vrátit zpět na své místo.
     
    21:35
    Oesterle dostal přihrávku na pravý kruh, jeho pokus však zamířil jen do obrany domácího celku. Winnipeg tak otáčí hru zase na opačnou stranu.
     
    22:16
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Tyler Myers – 2 min., podrážení).
     
    22:32
    Arizona se dostala do útočného pásma, kde ale příliš dlouho nevydržela a domácí se posléze dokázali osvobodit.
     
    22:59
    Nyní pálil Oliver Ekman-Larsson od modré čáry, jeho pokus však obrana Winnipegu srazila do bezpečí a hned potom se Jets opět osvobozují.
     
    24:16
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    24:24
    Hinostroza se dostal do zakončení těsně před brankou Brossoita, ovšem brankář Winnipegu si poradil a jeho pokus rychle zneškodnil.
     
    24:58
    Laurent Brossoit se opět vyznamenal, když ukryl pod sebe další pokus hostů. Hned na to je hra přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    25:10
    Scheifele se vydal do předbrankového prostoru Arizony, jeho pokus však mezi tři tyče nezamířil. Následně pak domácí otáčejí hru.
     
    25:53
    Jacob Trouba od vlastní branky zakládá další akci Winnipegu. Jets tak míří do další útočné akce.
     
    26:23
    Střelu Patrika Laineho ukryl Raanta do lapačky a poté raději přerušil hru. Po další komerční přestávce se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    26:41
    Další závar před brankou domácích a Brossoit si připisuje další důležitý zákrok. Po něm pak hru nechal plynout a poslal puk svým spoluhráčům.
     
    27:33
    Archibald vyslal další střelu na branku Winnipegu, se kterou si brankář Brossoit poradil a znovu podržel svůj tým.
     
    28:03
    Byfuglien poslal přihrávku na Wheelera, který před hostující klecí klepl do kotouče, ten však mezi třemi tyčemi nekončí.
     
    28:33
    Wheeler nadvakrát střílel z levého kruhu, ani jednou se však nedokázal trefit tak, aby branku hostů ohrozil.
     
    29:07
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Jason Demers – 2 min., hákování).
     
    29:41
    Domácí se uhnízdili v pásmu hostů a kombinují před jejich brankou. Zatím se však nedokázali dostat ke střele, která by mohla Raantu ohrozit.
     
    30:16
    Další střely šly na Raantu, ten pokaždé uspěl. Domácí hráči mají velký tlak, který zatím gólem nekončí. Raanta fantasticky střely Winnipegu kryje.
     
    30:44
    Hosté se vymanili z domácího tlaku a osvobozují se.
     
    31:07
    A nyní jsou už v plném počtu.
     
    31:19
    Jsme za polovinou utkání a stav je stále nerozhodný. Oba celky měly několik šancí ke skórování, oba brankáři ve svých brankovištích mnohdy čarují.
     
    32:14
    Jacob Trouba střílel z levé strany, jeho pokus však betonem vykryl hostující brankář. Ten pak hru přerušil a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    32:14
    Následuje další komerční přestávka.
     
    32:23
    Tyler Myers pálil zblízka na hostujícího brankáře, ten další pokus domácích kryje bezpečným zákrokem. Poté je hra přerušena.
     
    32:59
    Domácí si vynutili další menší tlak před brankou Arizony, ale znovu z toho nebylo nic. Do akce se tak vydávají zase hosté.
     
    33:19
    V rozehrávce domácích byly nepřesnosti a Winnipeg se tak nemohl dostat do útočného pásma. Místo toho vrací hru před branku domácích obrana Arizony.
     
    34:10
    Další zákroky předvedl Raanta, který nyní podržel svůj tým. Domácí mají obrovský tlak před jeho brankou.
     
    34:28
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A nyní je z toho už další branka v síti hostů. Trouba od modré čáry poslal kotouč na levý kruh TYLERU MYERSOVI, který poté trefil levý horní roh hostující klece, kde vymetl všechny pavučiny – 2:1. Asistence: Jacob Trouba.
    34:28 Tyler MYERS - 2:1
     
    35:28
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    35:31
    Tanev vybojoval puk za vlastní brankou a poté se pokusil založit akci. Ovšem domácí se do útočné třetiny nakonec nedostali.
     
    36:28
    Nyní musel být pozorný Brossoit, na něhož letěla střela hostů, s tou si ale dokázal poradit a drží tak těsné vedení svého celku.
     
    36:47
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Dylan Strome – 2 min., nedovolené bránění).
     
    36:59
    Laine střílel z levé strany, jeho pokus se však mezi tři tyče nedostal. Nicméně domácí stále drží útočné pásmo.
     
    37:34
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Přesilovka domácích je využita. Scheifele našel mezi kruhy JOSHE MORRISSEYEHO, který poté v pokleku prudkou ránou propálil Raantu – 3:1. V závěru druhé třetiny tak domácí mají už dvoubrankový náskok. Asistence: Mark Scheifele a Kyle Connor.
    37:34 Josh MORRISSEY - 3:1
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:15
    Richard Pánik střílel z levého kruhu a po jeho ráně zaduněly betony Brossoita. Ten poté poslal puk svým spoluhráčům, kteří ještě zaútočí.
     
    39:50
    Už to ale nestihnou a pomalu, ale jistě končí druhá část hry.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je za námi. V ní domácí odskočili svému soupeři na rozdíl dvou branek. Nejprve poprvé v utkání strhl vedení na stranu Winnipegu v pětatřicáté minutě Tyler Myers a o tři minuty později využil přesilovou hru Josh Morrissey a do třetí třetiny tak domácí celek půjde s dvoubrankovým vedením v zádech. Čeká nás jistě ještě zajímavá třetí část hry, která začne přibližně v 0:00.
     
    Střely na branku: 22 – 27
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:13
    Dobrá střela z pravé strany, kterou vyslal Brad Richardson, ale s tou si dokázal poradit domácí brankář. Hned na to je hra přerušena.
     
    40:36
    Na druhé straně nebyl úspěšný Wheeler a hru tak hosté otáčejí zpět před domácí klec.
     
    41:23
    Copp spěchal za kotoučem, ten však skončil u brankáře hostů a ten tak okamžitě puk vrací zpět do hry. Arizona jde opět do útoku.
     
    42:01
    Laineho střela končí jen v moci hostující obrany a Coyotes se opět přibližují brance Brossoita.
     
    42:42
    Jack Roslovic se prosmýkl za obranu hostů, z levého kruhu však svůj pokus poslal jen na zadní mantinel.
     
    43:50
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté jsou zpátky ve hře a dostávají se na kontaktní branku. Z vlastního obranného pásma ujeli do toho útočného, kde Ekman-Larsson našel na pravém kruhu CLAYTONA KELLERA,jenž z první dělovkou prostřelil Brossoita kolem jeho levé ruky – 3:2. Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Derek Stepan.
    43:50 Clayton KELLER - 3:2
     
    45:10
    Nyní se mohou domácí hráči obávat o výsledek, hned po inkasované brance se natlačili před hostující klec, ale svou střelou Raantu neohrozili.
     
    45:36
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A znovu je to o dva góly. MATHIEU PERREAULT z levého kruhu propálil vše, co mu stálo v cestě a dává tak klid na domácí hokejky – 4:2. Asistence: Jacob Trouba a Jack Roslovic.
    45:36 Mathieu PERREAULT - 4:2
     
    45:36
    Branku ještě bude zkoumat videorozhodčí.
     
    45:36
    A branka platí, Winnipeg má opravdu náskok o dvě branky.
     
    45:56
    Domácí znovu ožili a je jich plné kluziště. Scheifele střílel z pravého kruhu, jeho pokus však zamířil jen vedle hostující branky.
     
    46:39
    Mark Scheifele dostal přihrávku a nabruslil si mezi kruhy, byl však tísněn obranou hostů a do zakončení se tak vůbec nedostal.
     
    47:25
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Nick Cousins – 2 min., podrážení).
     
    47:25
    Následuje další komerční přestávka.
     
    48:31
    Wheeler to zkoušel z pravé strany, jeho pokus byl ale nepřesný. Hosté se okamžitě osvobozují.
     
    49:06
    Domácí mají obrovský tlak před brankou hostů, ale pátou branku se jim přidat nepovedlo. Následně pak se hosté znovu osvobozují.
     
    49:25
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    50:09
    Grabner objel domácí branku a chtěl překvapit Brossoita, to se mu ale nepovedlo a jeho akce je tak rychle u konce.
     
    50:40
    Brendan Lemieux se protáhl k pravému kruhu, nabruslil si blíže hostující brance, jeho bekhendové zakončení se ale neujalo.
     
    51:17
    Domácí zatím stále drží své vedení o dvě branky. Hostům začíná rychle utíkat čas a domácí se příliš nikam neženou.
     
    51:53
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté se opět dostávají na dostřel svému soupeři a znovu u toho byl CLAYTON KELLER. Ten dostal přihrávku na pravý kruh a prakticky z podobného místa zakončil – 4:3. Drama je tak opět na světě. Asistence: Oliver Ekman-Larsson.
    51:53 Clayton KELLER - 4:3
     
    53:08
    Domácí na druhé straně měli tlak, ten však přetavit v další branku nedokázali.
     
    53:13
    Komerční pauza.
     
    53:33
    Byfuglien sebral kotouč hostům a okamžitě ho poslal do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    54:22
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Blake Wheeler – 2 min., sekání).
     
    54:22
    Hosté mají možnost srovnat stav utkání v přesilové hře, která začne po další komerční přestávce.
     
    55:10
    Domácí se dokázali osvobodit a kotouč hned letí až před hostující klec. Winnipeg tak šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    55:38
    Nyní jsou už hráči Arizony zpět v útočném pásmu, kde kombinují. Domácí tak musí vyhlásit stupeň nebezpečí, dá se očekávat závěrečný tlak Arizony.
     
    55:57
    Bravurní zákrok nyní předvedl Brossoit, jenž chytil střelu z levého kruhu a poté raději nechal hru přerušit. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    56:22
    Domácí celek se ubránil a nyní je už v plném počtu.
     
    57:01
    Hosté mají kotouč a bleskově se s ním přemisťují do útočného pásma. Snaží se tak o vyrovnání.
     
    57:40
    Hráči Winnipegu drželi kotouč daleko od své branky, přesto o něj nakonec přišli a Coyotes míří zpět do útočné akce.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:00
    Branka Arizony je prázdná, hosté to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    58:30
    A hned se hosté natlačili před domácí branku, kde chvíli kombinovali, ale k pořádné střele se nedostali.
     
    58:49
    Brossoit si připsal další zákrok, když zneškodnil střelu Fischera z levého kruhu. Hra je přerušena a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    59:18
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je hotovo. Domácí vybojovali puk v obranném pásmu a do úniku byl Connorem vyslán BLAKE WHEELER, který prakticky dovezl kotouč až do prázdné branky – 5:3. Asistence: Kyle Connor a Tyler Myers.
    59:18 Blake WHEELER - 5:3
     
    59:53
    Hosté to ještě zkoušeli před domácí brankou, ovšem už nestihli vsítit další kontaktní branku a je tu konec zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté se ve třetí třetině dostali dvakrát Winnipegu na dostřel jediné branky, nakonec to ale nestačilo. Pojistku přidal Wheeler do prázdné klece a domácí tak získávají další dva body do tabulky. Hosté naopak odjedou s prázdnou.
     
    Střely na branku: 32 – 45
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Josh Morrissey (WPG) 1+1
    2. Jacob Trouba (WPG) 0+2
    3. Clayton Keller (ARI) 2+0
     
    Československá stopa v utkání

    Richard Pánik (ARI) 0+0, 0 střel, čas na ledě 12:24
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělní noci a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (00:49:44)

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 20. Lowry (Morrissey, Trouba), 35. T. Myers (Trouba), 38. Morrissey (Scheifele, Connor), 46. Perreault (Trouba, Roslovic), 60. Wheeler (Connor, T. Myers) – 16. Fischer (Ekman-Larsson, Cousins), 44. Keller (Ekman-Larsson, Stepan), 52. Keller (Ekman-Larsson)


    Winnipeg Jets: Brossoit (Hellebuyck) – Trouba, Morrissey, Byfuglien (A), Chiarot, T. Myers, Morrow – Wheeler (C), Scheifele (A), Connor – Laine, Little, Ehlers – B. Tanev, Lowry, Copp – Perreault, Roslovic, Lemieux.
    Arizona Coyotes: Raanta (Kuemper) – Demers, Ekman-Larsson (C), Hjalmarsson (A), Goligoski, Oesterle, Connauton – Keller, Stepan (A), Pánik – Fischer, D. Strome, Perlini – Hinostroza, Richardson, Grabner – J. Archibald, Cousins, Crouse.

    Rozhodca: Furlatt, Luxmore – Devorski, Gawryletz

    Diváci: 15 321