Bohemians – Plzeň 2:2 (kon.)
koniec
Bohemians 1905
2:2 (1:1)
FC Viktoria Plzeň
cz Piatok 19.10.2018, 18:00 • Ďolíček, Praha-Vršovice • Česká FORTUNA:LIGA • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    66
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jenomže hosté opět rychle vyrovnávají nepříznivý výsledek! Plzenští zahrávali rohový kop z levé strany, k oné rozehrávce se postavil Zeman, jehož centr ještě prodlužoval Krmenčík přesně do míst, kde se nacházel slovenský záložník ROMAN PROCHÁZKA. Jeho následná tvrdá rána skončila až za Valešem!
     
    64
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tomuhle se ve fotbalové terminologii říká nedáš – dostaneš! Reiter se přes pravé křídlo prohnal až do pokutového území, kde předložil lépe postavenému JANU ZÁVIŠKOVI, který si navedl míč na levačku a poté přízemní střelou do protipohybu překonal stojícího Hrušku.
     
    34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je tu velice šťastná branka, která znamená vyrovnání! Hubníkova dalekonosná kolmice našla v pokutovém území Krmenčíka, který měl na střelu hodně času. Prudkou ránu dokázal Valeš vyrazit před sebe, avšak pouze do nohy TILLA SCHUMACHERA, od které se kulatý nesmysl odrazil za brankovou čáru.
     
    24
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají do zaslouženého vedení! K oné rozehrávce pokutového kopu se postavil již zmiňovaný ABDULLA YUSUF, který bezpečně zamířil k pravé tyči, zatímco se Hruška vydal k opačné konstrukci. Letní posila z Bahrajnu oslavuje už třetí branku v zelenobílém dresu.

    David Suchý

    Góly: 24. Yusuf Helal (pen.), 64. Záviška (Reiter) – 34. Schumacher (vla.), 66. Procházka (Krmenčík)

    Karty:   35. Bartek (BOH) – 76. Ma. Zeman (PLZ), 90+4. M. Petržela (PLZ)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 2:9. Rohy: 3:5.
    Bohemians 1905: Valeš – M. Dostál, Krch (C), Šmíd, Schumacher – Reiter (84. Vaníček), Bederka, M. Hašek (46. Mašek), Bartek (78. Švec) – Yusuf Helal, Záviška.
    Náhradníci: Fryšták – Mašek, Osmančík, Švec, Vaníček, Vodháněl.

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Řezník, Hejda, R. Hubník (C), Limberský – Procházka, Hrošovský – M. Petržela, Hořava (67. Chorý), Ma. Zeman (79. Al. Čermák) – Krmenčík (85. Jakub Řezníček).
    Náhradníci: Kozáčik – Chorý, M. Havel, Jakub Řezníček, Al. Čermák, Ekpai, Pernica.

    Rozhodca: Pechanec – Kříž, Koval