Něman Grodno – Eisbären 2:4 (kon.) | Tappara – Djurgården 5:1 (kon.) | Jyväskylä – Lugano 0:1 (kon.)
Skellefteå – IFK Helsinky 3:4 (po pr.) | Redhawks – Mníchov 6:1 (kon.) | Storhamar – Třinec 6:2 (kon.)
Vienna – Zürich 2:6 (kon.) | Aalborg – Frölunda 1:5 (kon.) | Norimberk – Rouen 2:5 (kon.)
Zug – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Cardiff – Växjö 5:6 (po pr.)
koniec
Malmö Redhawks
6:1 (1:0, 1:1, 4:0)
EHC Red Bull Mníchov
cz Utorok 16.10.2018, 18:30 • Malmö Arena • Liga majstrov • Skupina B
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:40 JANOLHS - 6:1
     
    59:40
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    Tentokrát se domácí do prázdné brány prosazují! MARTIN JANOLHS vypíchl svému soupeři puk k mantinelu, kam si první dojel a bezpečně poslal puk do prázdné. Bez asistence.
    57:16 KOMAREK - 5:1
     
    57:16
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    Dnes je nejspíše rozhodnuto, jelikož domácí střílí pátou branku! Emil Sylvegård obral na útočné modré protihráče o puk a dostal se až před gólmana, toho chtěl překonat sám, jenže puk se dostal na hůl KONSTANTINA KOMARKA, který dával do prázdné. Asistence: Emil Sylvegård.
    53:12 Emil SYLVEGÅRD - 4:1
     
    53:12
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    Domácí tým okamžitě využívá svoji přesilovou hru! EMIL SYVLVEGARD dostal přihrávku hned poté, co opustil trestnou. Dostal se do samostatného úniku a Reichovi poslal puk mezi betony! Asistence: Maritn Janolhs.
    42:49 HÄNDEMARK - 3:1
     
    42:49
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    Přesto se domácí tým dostává do vedení o dvě branky a v tomto případě by šel z prvního místa! FREDRIK HÄNDEMARK odvedl kus práce, když si objel branku, najel si do střelecké pozice a střelou zápěstím nedal Reichovi šanci. Asistence: Emil Molin.
    35:09 GÖRTZ - 2:1
     
    35:09
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec využívají přesilovou hru a vrací se do jednobrankového vedení! MAX GÖRTZ ještě první přihrávku nevyužil. Při té druhé už si však navedl puk do kruhu a trefil vzdálenější šibenici! Asistence: Emil Molin a Martin Janolhs.
    26:00 VOAKES - 1:1
     
    26:00
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Hosté naprosto po zásluze střílí branku a je to zase vyrovnané! Daryl Boyle dostal nabito někam před modrou čáru a jeho ránu z první tečoval MARK VOAKES, jehož teč skončila nechytatelně v šibenici! Asistence: Daryl Boyle a Maximilian Kastner.
    10:59 JANOLHS - 1:0
     
    10:59
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    Domácí tým udržel puk v útočné třetině, i když s tím měl velké problémy. Nakonec vyslal ránu od modré Komarek, která byla ještě tečovaná a Reich měl problémy jí vyrazit. Nakonec jí kopl přesně do míst, kde stál MARTIN JANOLHS, který bez potíží trefil prázdnou bránu. Asistence: Konstantin Komarek.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 11. Janolhs (Komarek, Rosdahl), 36. Görtz (Molin, Janolhs), 43. Händemark (Molin), 54. Sylvegård (Janolhs), 58. Komarek (Sylvegård), 60. Janolhs – 26. Voakes (Boyle, Kastner)


    Malmö Redhawks: Nihlstorp (Alsenfelt) – Arell, Lerby, Björlin, Warg, Lassen, Grans, Setkov, Hallberg – Molin, Händemark, M. Sylvegård – Hardt, Forsberg, Olofsson – Görtz, Wemmenborn, E. Sylvegård – Janolhs, Komarek, Rosdahl.
    EHC Red Bull Mníchov: Reich (Fießinger) – Joslin, Abeltshauser, Aulie, Boyle, Quaas, Button, Bodnarchuk – Mayenschein, Stajan, Mitchell – Mauer, Voakes, Kastner – Schütz, Jaffray, Eder – Daubner, Eder, Lobach.

    Rozhodca: Vannersted, Harnebring – Lundgren, Nyqvist

    Diváci: 2355