Něman Grodno – Eisbären 2:4 (kon.) | Tappara – Djurgården 5:1 (kon.) | Jyväskylä – Lugano 0:1 (kon.)
Skellefteå – IFK Helsinky 3:4 (po pr.) | Redhawks – Mníchov 6:1 (kon.) | Storhamar – Třinec 6:2 (kon.)
Vienna – Zürich 2:6 (kon.) | Aalborg – Frölunda 1:5 (kon.) | Norimberk – Rouen 2:5 (kon.)
Zug – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Cardiff – Växjö 5:6 (po pr.)
koniec
Tappara Tampere
5:1 (2:0, 0:1, 3:0)
Djurgårdens IF
cz Utorok 16.10.2018, 18:00 • Tampere Ice Stadium • Liga majstrov • Skupina E
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:17 Matti JARVINEN - 5:1
     
    58:17
    Tappara právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! MATTI JARVINEN se z vlastní třetiny trefil v oslabení přesně doprostřed odkryté brány a Tappara tak vede už 5:1.
    51:04 Joona LUOTO - 4:1
     
    51:04
    Tappara právě vstřelila branku!
    Pravděpodobně je rozhodnuto, jelikož Tappara dává čtvrtou branku! JOONA LUOTO dostal fantastickou přihrávku před bránu, kde si Luoto zpracoval puk a následně forhendem zakončil pod horní tyč.
    41:37 Niko OJAMAKI - 3:1
     
    41:37
    Tappara právě vstřelila branku!
    Domácí rychle využívají přesilovou hru a jdou zpátky do dvoubrankového vedení. NIKO OJAMAKI dostal přihrávku do levého kruhu a následně z první vypálil tvrdou ránu k levé tyči. Asistence: Valtteri Kemilainen, Tomáš Záborský.
    31:14 Emil BEMSTRÖM - 2:1
     
    31:14
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Hosté dávají gól těsně po přesilové hře! EMIL BEMSTRÖM dostal precizní přihrávku z pravé strany od Alsinga na levou a následně zakončil z první přesně k levé tyči, než se stihl přemístit brankář Heljanko. Asistence: Alsing, Josefson.
    08:10 Anton LEVTCHI - 2:0
     
    08:10
    Tappara právě vstřelila branku!
    Sice už to bylo po přesilové hře, ale to domácím nijak nevadí, jelikož dávají druhou branku. ANTON LEVTCHI dostal skvělou přihrávku z pravé strany od Jarvinena a následně zakončil za záda Jensena. Asistence: Jan-Mikael Jarvinen.
    04:25 Elias FÄLTH - 1:0
     
    04:25
    Tappara právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! ELIAS FÄLTH nic moc nevymýšlel a prostě vypálil od modré čáry a jeho rána nakonec skončila přesně u levé tyče. Asistence: Antti Erkinjuntti.

    Michal Raška

    Góly a asistencie: 5. Fälth (Erkinjuntti), 9. Levtchi (Jarvinen Ja.), 42. Ojamaki (Kemilainen, Záborský), 52. Luoto, 59. Jarvinen – 32. Bemström (Alsing, Josefson)


    Tappara Tampere: Heljanko (Rautiainen) – Rantakari, Vittasmaki, Kemilainen, Utunen, Fälth, Jarvinen Jo., Rautanen, Elorinne – Ojamaki, Jarvinen, Záborský – Levtchi, Jarvinen Ja., Luoto – Erkinjuntti, Jasu, Moilanen – Simontaival, Tanus, Puistola
    Djurgårdens IF: Jensen (Reideborn) – Hultstrom, Norell, Alsing, Urbom, Pettersson, Bernhardt, Wia, Petersson – Brodin, Josefson, Lilja – Davidsson J, Davidsson M., Grewe – Walterholm, Strandberg, Eriksson – Bemstrom, Lundin, Possler

    Rozhodca: Daniel Piechaczek, Aaro Brännare – Joona Elonen, Markus Hagerström