Nové Zámky – Budapešť 3:2 (kon.) | Zvolen – Košice 4:1 (kon.) | B. Bystrica – Lipt. Mikuláš 7:2 (kon.)
Poprad – Trenčín 0:3 (kon.) | Detva – Žilina 2:1 (kon.) | Miškovec – Nitra 1:3 (kon.)
koniec
HK Poprad
0:3 (0:2, 0:0, 0:1)
HK DUKLA Trenčín
Nedeľa 14.10.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 12. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    V samom závere zápasu sa ešte vylučuje. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou Martin Belluš.
     
    56:37
    Domáci Takáč predviedol peknú akciu. Dokázal sa uvoľniť cez dvojicu súperov a z ľavej strany sa vyrútil na bránku, ale jeho hokejku napokon v poslednej chvíli zabklokoval Cebák.
    50:54 Branko RADIVOJEVIČ - 0:3
     
    50:54
    Trenčín dal gól!
    Rozhodca avizoval vylúčenie na popradskej strane, ale hostia využívajú signalizovaný trest a vylučovať sa nebude. BRANKO RADIVOJEVIČ ostal nepokrytý pri ľavej žrdi, kam dostal presnú prihrávku a potreboval už iba puk nasmerovať do otvorenej časti bránky. To sa mu skúsene podarilo. Asistencie: Adam Špankovič, Ondrej Mikula.
     
    49:51
    Trenčín mohol vyhrávať o tri góly! Radivojevič skúsene potiahol puk do pásma po ľavej strane, prihral krížne priamo pred bránku, ale tam Sojčík v koncovke neuspel a sväty§u Popradu minul.
     
    47:05
    Trenčín si mohol poistiť svoj náskok! Od modrej čiary nastrelil puk na bránku Cebák a priamo v najnebezpečnejšom priestore ešte dorážal Sádecký, ale Gračnar bol úspešný a všetky pokusy zastavil.
     
    41:59
    Poprad si zahrá presilovku! Hostia sa dopustili zlého sttiedania, za čo si pôjde na dve minúty na trestnú lavicu posedieť Boris Sádecký.
     
    28:45
    Teraz sme to zakríkli! Domáci Poprad sa dostal do dobrej šance, ktorú mal v pravom kruhu Petran. Ten sa prudko oprel do prihrávky od modrej čiary a pálil, avšak iba do bočnej siete.
     
    20:28
    Patrik Luža sa previnil hákovaním a to znamená, že Poprad si v úvode strednej časti hry zahrá presilovku.
     
    14:27
    Poprad spálil gólovú šancu! Priamo pred bránku si nakorčuľoval Zagrapan, ktorému tam puk priamo na hokejku posunul Brejčák. Prvý menovaný sa okamžite oprel do strely, ale Valent sa vynikajúco presunul a puk zastavil hruďou.
     
    08:55
    Dukla sa v pätici ani neohriala a prichádza ďalšie vylúčenie. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za držanie Tomáš Bokroš.
     
    06:42
    Prvýkrát v zápase sa budú brániť aj hostia. Dvojminútový trest za hákovanie dostáva Patrik Luža.
    04:41 Tibor VARGA - 0:2
     
    04:41
    Trenčín dal gól!
    Trenčania využívajú aj druhú presilovku a uskakujú na rozdiel dvoch presných záshov. TIBOR VARGA bol úplne osamotený v ľavom kruhu, kam dostal z pravej strany krížnu prihrávku a bez zaváhania prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste.
     
    04:22
    Poprad sa bude opäť brániť. Na trestnú lavicu odchádza na 2+10 minút za napadnutie hlavy a krku Samuel Mlynarovič.
    03:07 Marek HECL - 0:1
     
    03:07
    Trenčín dal gól!
    Hostia využívajú presilovku a ujímajú sa vedenia! Po tvrdej strele od modrej čiary gólman Popradu vyrazil puk iba priamo medzi kruhy, kde sa najlepšie a najrýchlejšie zorientoval MAREK HECL a prudkou strelou rozvlnil sieť. Asistencie: Milan Bartovič, Matúš Holenda.
     
    02:09
    Poprad sa bude brániť. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za hákovanie Peter Bjalončík.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 4. Hecl (Bartovič, Holenda), 5. Varga, 51. Radivojevič (Špankovič, Mikula)


    HK Poprad: Gračnar (Vošvrda) – Brejčák, Petran, Ťavoda, A. Salija, Kozák, Erving, Fabian, Česánek – Belluš, Mlynarovič, Svitana – Koyš, Paukovček, Takáč – D. Bondra, Zagrapan, Abdul – Macík, Bjalončík, Paločko
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Šimko) – Luža, Rýgl, Holenda, Cebák, Hudec, Bokroš, Martiška, Špankovič – Sádecký, Sojčík, Radivojevič – Hecl, Ölvecký, Bartovič – Mikula, Bližňák, T. Varga – Švec, Pardavý, Hudec

    Rozhodca: Goga, Štefik – Synek, Výleta

    Diváci: 1603