Budapešť – Orange 20 5:2 (kon.)
koniec
MAC Budapešť
5:2 (3:0, 1:1, 1:1)
HK Orange 20
Štvrtok 11.10.2018, 19:00Tipos Extraliga (SR) • 11. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    HK Orange 20 dalo gól!


    V závere vidíme ešte gól našich mladíkov. Samostatný únik MILOŠA FAFRÁKA končí strelou, ktorá zapadla presne do horného rohu Rajnovej brány.

    Asistencia: Urbánek.
     
    58:15
    Budapešť dáva gól!

    Domáci nakoniec pridávajú aj piaty gól. BRANCE ORBAN sa ocitol úplne osamotený pred Sklenárom a piatym presným zásahom dáva definitívnu bodku za týmto stretnutím.

    Asistencie: Langkow, Bodó.
     
    32:28
    HK Orange 20 dalo gól!


    Hostia znižujú! JÁN NAHÁLKA sa po vyhratom buly dostal k strele spoza kruhov a jeho zakočenie sa zastavilo až v sieti Rajnovej brány.

    Asistencia: Svitana.
     
    20:43
    Budapešť dáva gól!

    Domáci zvyšujú už na 4:0. JARED BROWN dostal ideálnu prihrávku pred bránkovisko, kde si krásnou kľučkou poradil aj so Sklenárom a do prázdnej brány tak strieľa štvrtý gól svojho tímu.

    Asistencie: Bodó, Pozsgai.
     
    19:34
    Budapešť dáva gól!

    Domáci pridávajú aj tretí gól. TAMÁS POZSGAI sa dostal strele spoza kruhov a dokázal namieriť presne do horného rohu Sklenárovej brány.

    Asistencia: Orban.
     
    15:09
    Budapešť dáva gól!

    Pekná akcia domáceho celku. Dansereau perfektnou prihrávkou našiel pred bránkoviskom osamoteného TOMÁŠA KLEMPU, ktorý tak strieľa už svoj druhý gól v tomto stretnutí.

    Asistencie: Danserau, Brown.
     
    07:54
    Budapešť dáva gól!

    Domáci otvárajú skóre tohto zápasu. Prečíslenie 2 na 1, po ktorom sa TOMÁŠ KLEMPA ocitol úplne osamotený pred Sklenárom, kde už nemal problém poslať puk do siete.

    Asistencie: Dansereau, Brown.

    Pavel Pytliak

    Góly a asistencie: 8. Klempa (Dansereau, Brown), 16. Klempa (Dansereau, Brown), 20. Pozsgai (Orban), 21. Brown (Bodó, Pozsgai), 59. Orban (Langkow, Bodó) – 33. Nahálka (Svitana), 60. Fafrák (Urbánek)


    MAC Budapešť: Rajna (Nagy) – Pozsgai, Macaulay, Burt, Garát, Vokla, Dudás, Kreisz, Fejes – Klempa, Brown, Dansereau – Odnoga, Nagy, Terbócs – Orban, Langkow, Bodó – Pápa, Majoross, Szigeti
    HK Orange 20: Sklenár (Ovečka) – Štefanka, Nahálka, Golian, Švec, Romaňák, Boldižár, Lavička, Maňák – Slávik, Kollár, Fafrák – Havrila, Urbánek, Köver – Džugan, Čenka, Zahradník – Svitana, Giertl, Juščák

    Rozhodca: Konc st., Goga – Konc ml., Výleta – Čavojský (video)