Zlín – Třinec 1:2 (kon.) | Kladno – Chomutov 2:3 (po pr.) | Č. Budějovice – Kometa Brno 6:2 (kon.)
Plzeň – Slavia 1:6 (kon.) | Sparta Praha – Havlíčkův Brod 6:4 (kon.) | Vsetín – Vítkovice 3:10 (kon.)
Pardubice – Hradec Králové 6:1 (kon.) | Havířov – Přerov 3:0 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
6:4 (2:1, 1:2, 3:1 - N 1:0)
BK Havlíčkův Brod
cz Piatok 05.10.2018, 17:30 • Tipsport aréna (Holešovice) - malá hala • DHL Extraliga juniorů (CZ) • Skupina B
Partner:
     
    60:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Autorem rozhodující branky je TOMÁŠ SCHWAMBERGER. Asistence: Vojtěch Kropáček, Ondřej Havlín.
     
    58:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta dává důležitý 6. gól a nejspíš je o výhře rozhodnuto. Střela pod vyrážečku a Arbelovský nestačil. Autorem branky je Michael Krutil. Asistence: Ondřej Havlín.
     
    53:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkův Brod ujel do úniku a poslal puk ke vzdálenější tyči, Škorpík bohužel pro Spartu puk nezastavil a projel u tyče. Autorem branky je LUKÁŠ POKORNÝ. Asistence: Tomáš Kohout, Richard Cachnín.
     
    52:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Povedená střela od modré a Sparta vede 5:3, tohle už b neměla pustit, dost dobré vedení. DO konce sedm a půl minuty. Autorem branky je TOMÁŠ SCHWAMBERGER. Asistence: Patrik Prymula, Ondřej Pšenička.
     
    44:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    Čtvrtá branka domácích. Máme tu další otočení skóre, tentokrát jde do vedení celek z hlavního města. Autorem branky je MAREK BLÁHA. Asistence: Patrik Prymula, František Gajdoš.
     
    39:21
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané vyrovnávají a berou si zpět psychickou výhodu. Prostě to tam dostrkali, nebyl to žádny hezký gól, ale můžou na něm stavět. Autorem branky je DAVID VITOUCH. Asistence: Simeon Gluzman, Vojtěch Kropáček.
     
    30:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Brod rychle otočil utkání dvěma slepenými góly. Sparta i když byla lepším týmem nebyla efektivní a hrála příliš profesorsky. Autorem branky je JIŘÍ NAJMAN. Asistence: Lukáš Pokorný, Štěpán Dudycha.
     
    30:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté ukázali důraz a orientaci na brankovišti a sledováním puku až do konce si vysloužili odměnu, tedy gól. Gól z bezprostřední blízkosti. Autorem branky je MAREK KOPIC. Asistence: Pavel Vaňous, Jiří Najman.
     
    17:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hráči Sparty to sehráli až do prázdné branky. Sparťané to vykombinovali a gólman a obránci se jen dívali, co to domácí sehráli za skvělou akci. Autorem branky je ONDŘEJ PŠENIČKA. Asistence: Patrik Prymula, Tomáš Schwamberger.
     
    06:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ani to netrvalo dlouho a puk je v brance brodského gólmana. Autorem branky je SIMEON GLUZMAN. Asistence: David Vitouch, Vojtěch Kropáček.
     
    04:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    střela na teč skončila v brance a nikdo jí neterčoval, Mičán neviděl přes množství hráčů a puk mu prošel někde pod betony, byla to střela po ledě. Využitá přesilová hra. Autorem branky je MAREK KOPIC. Asistence: Radim Pejchal, Jiří Hromádka.

    Jan Volf

    Góly a asistencie: 7. Gluzman (D. Vitouch, Kropáček), 18. O. Pšenička (Prymula, Schwamberger), 40. Vitouch (Gluzman,, Kropáček), 45. Bláha (Prymula, Gajdoš), 53. Schwamberger (Prymula, O. Pšenička), 59. Krutil (Havlín), 61. Schwamberger (Kropáček, Havlín) – 5. Kopic (Pejchal, Hromádka), 31. Kopic (Vaňous, Najman), 31. Najman (Pokorný, Dudycha), 54. Pokorný (Kohout, Chachnín)


    HC Sparta Praha: Škorpík (Cichoň) – Bláha, Pika, Havlín, Prchal, Krutil, Tomek, Gajdoš – Kuracina, Prymula, Klimo, Schwamberger, Kropáček, Slavíček, Obadal, O. Pšenička, Kasanda, Gluzman, D. Vitouch
    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Nedvěd) – Dvořák, Pejchal, Adam, Najman, Krejčí, Dudycha, Kerber – Vaňous, Petržilka, Kohout, Kopic, Tecl, Hromádka, Fiala, Pokorný, Cachnín, Košťál

    Rozhodca: Jaroš – Kotlík, Schopf