Slavia Plzeň – Jičín 4:8 (kon.) | Olomouc – Chodov 1:13 (kon.) | Střešovice – Ostrava 6:11 (kon.)
Ne – Liberec 8:7 (2:1 po s.n.) | Panthers – Vítkovice 5:6 (po pr.) | Židenice – Bohemians 2:4 (kon.)
koniec po predl.
Panthers Praha
5:6 (0:3, 3:0, 2:2 - 0:1)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Nedeľa 30.09.2018, 16:00 • Sport Centrum Hostivice • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 5. kolo
     
    61:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to byla paráda. Vítkovice sehrály rychlou kombinaci na jeden dotek, na jehož konci pálila ze středu VERONIKA ENENKELOVÁ, která tak vystřelila ostravskému celku druhý bod v dnešním utkání. Asistence: Zuzana Šponiarová.
     
    57:56
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Bláznivý zápas nekončí. Domácí hráčky se nevzdaly a vyrovnávají na 5:5. DOMINIKA TŮMOVÁ vyslala ránu na branku Vítkovic, kterou někdo z hostí tečoval a míček skončil za zády Příleské – 5:5! Asistence: Lucie Florianová.
     
    56:19
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to je studená sprcha pro domácí hráčky. ZUZANA ŠPONIAROVÁ si ve vlastním oslabení vzala míček, a přes obránkyni vyslala zkušeně nechytatelnou střelu nad rameno Červové. Vítkovice opět vedou! Asistence: Jana Trošková.
     
    54:48
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Lucie Theimerová – 2 min., Bránění ve hře).
     
    51:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je opět vyrovnáno. Šusterová nejprve velmi obětavě klekla do střely, od ní se odrazil míček na hůl ELIŠKY PLANKOVÉ, která s přispěním štěstí uzavírá dnešní hattrick a vyrovnává na 4:4. Asistence:Lenka Novotná.
     
    50:09
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Panthers dokonávají velkolepý obrat proti favoritovi z Ostravy. Lamková si vzala za brankou míček a poslala ho před branku na volnou IVANU MIKLÍKOVOU, která z první rozvlnila síť – 4:3! Asistence: Ivana Lamková.
     
    46:22
    Obrovou šanci měla Anežka Slaná, která se po hrubé chybě ve vítkovické obraně střetla tváří v tvář Příleské. Ta však vytáhla parádní zákrok a šanci Panthers zlikvidovala.
     
    33:10
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Vítkovice ztrácejí během třinácti minut tříbrankové vedení. Po standardní situaci se trefila přesně PETRA ŠUSTEROVÁ, která rozjásala domácí fanoušky. Je vyrovnáno. Asistence: Kristýna Lochmannová.
     
    33:01
    Hostující florbalistky mohly jít do dvoubrankového vedení, ale jedna z vítkovických hráček trestuhodně trefila tyčku zcela odkryté branky!
     
    30:54
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Domácím se podařilo vstřelit druhou branku. ANEŽKA SLANÁ se nejlépe zorientovala a poslala míček přesně za záda Nikoly Příleské – 2:3! Bez asistence.
     
    25:31
    Ve velké šanci se objevila jedna z hostujících hráček, která z leva postupovala zleva sama na Červovou. Domácí gólmanka její ránu vyrazila rukou do rohu.
     
    21:56
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Tak se na to podívejme. Přesnou ránou se prezentovala PETRA ŠUSTEROVÁ, která propálila Příleskou. Je sníženo! Asistence: Dominika Steinbachová.
     
    17:47
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Barbora Suchánková – 2 min., Špatné střídání).
     
    15:22
    Nyní ovšem mohla Steinbachová snížit, ale proti střele domácí hráčky výtečně zasáhla Příleská.
     
    14:27
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Šárka Boľová – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    11:26
    Oddechový čas pro Panthers Praha.
     
    11:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je to o tři branky. Tentokrát obrana Panthers nestačila pohlídat BARBORU HUSKOVOU, která si věděla rady a zvýšila na 3:0 pro Vítkovice. Bez asistence.
     
    09:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice přetavily svou převahu ve druhou branku v utkání. Podruhé v utkání se prosazuje ELIŠKA PLANKOVÁ. Asistence: Justyna Krzywaková.
     
    07:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    ELIŠKA PLANKOVÁ nejprve zkoušela střílet bekhendem. To se jí úplně nepovedlo, ale míček se k ní odrazil zpět a vítkovická hráčka pohotově dorazila míček do odkryté klece – 0:1! Asistence: Barbora Husková.

    Alan Šrámek

    Góly a asistencie: 22. Šusterová (Steinbachová), 31. Slaná, 34. Šusterová (Lochmannová), 51. Miklíková (Lamková), 58. Tůmová (Florianová) – 8. Planková (Husková), 10. Planková (Krzywaková), 12. Husková, 52. Planková (Novotná), 57. Z. Šponiarová (Trošková), 62. Enenkelová (Z. Šponiarová)


    Panthers Praha: Červová (Horňáková) – Vranová, Florianová, Kučerová, Syslová, Kalinová, Fabiánová, Šusterová – Vesecká, Lochmannová, Škvorová – Lamková, Slaná, Tůmová – Steinbachová, Miklíková, A. Nováková.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Příleská (Klečková) – Seevaldová, Peterková, Theimerová, Planková, Ďuríková – Suchánková, Suchánková, Novotná – Z. Šponiarová, Enenkelová, Husková – Boľová, Trošková, Krzywaková – Mikulová.

    Rozhodca: David Bezucha, Michal Bezucha

    Diváci: 50