West Ham – Manchester United 3:1 (kon.) | Arsenal – Watford 2:0 (kon.) | Everton – Fulham 3:0 (kon.)
Huddersfield Town – Tottenham 0:2 (kon.) | Manchester City – Brighton 2:0 (kon.) | Newcastle – Leicester 0:2 (kon.)
Wolverhampton – Southampton 2:0 (kon.) | Chelsea – Liverpool 1:1 (kon.)
koniec
Newcastle United
0:2 (0:1)
Leicester City
Sobota 29.09.2018, 16:00 • St James' Park, Newcastle upon Tyne • Anglická Premier League • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase padol ešte jeden presný zásah, keď sa v 73. minúte dokázal presadiť po rohu presnou hlavičkou Maguire a rozhodol tak o troch bodoch pre hosťujúci Leicester City, ktorý zvíťazil na pôde Newcastle United dvojgólovým rozdielom.

    To je už z mojej strany všetko, prajem vám ešte pekný zvyšok večera. (17:52:48)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Atsu sa ešte snažil niečo vymyslieť, ale jeho prihrávka bola nepresná a nič zaujímavého nám neponúkla. Leicester tak už chce v pokoji dohrať toto stretnutie.
     
    90+2
    Zápas sa však už len dohráva, o troch bodoch je rozhodnuté. Leicester predĺži svoju šnúru výhier, domáca kríza sa naopak ešte viacej prehĺbi.
     
    90
    Napokon sa nadstavujú ešte štyri minúty!
     
    89
    Riadny hrací čas sa už čoskoro naplní, uvidíme, koľko ešte hlavný rozhodca zápasu Hooper nadstaví.
     
    88
    Darí sa im to úspešne a už zrejme niet pochýb, že z tohto zápasu nevyťažia tri body. Aj keď výrazné šance v tomto zápase nemali, to čo mali k dispozícii dokázali premeniť.
     
    87
    Hostia sa po zisku lopty snažia zdržiavať hru čo najdlhšie, hlavne chcú, aby sa hralo čo najďalej od ich brány.
     
    86
    Domáci sa stále ťažko prebíjajú smerom dopredu, hostia navyše vysoko napádajú rozohrávku Newcastlu.
     
    85
    Newcastle zahrával rohový kop, ale Shelveyho center dostala obrana súpera do bezpečia. Ostáva dohrať záverečné minúty tohto stretnutia, o jeho osude sa zdá byť rozhodnuté.
     
    84
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza James Maddison, prichádza Vicente Iborra.
     
    82
    Hostia sa snažia zdržovať dianie na ihrisku ako sa len dá. Domácim už postupne dochádzajú aj sily, aj keď chcú ešte niečo s týmto výsledkom spraviť.
     
    81
    Striedanie v tíme Newcastle United: z ihriska odchádza DeAndre Yedlin, prichádza Javier Manquillo.
     
    79
    Čas sa však už začína krátiť a pre hostí sa už tie tri body zdajú byť reálne. To by mohlo znamenať aj posun v tabuľke vyššie, naopak hostia ostanú aj naďalej v pásme zostupu.
     
    78
    Domáci ešte skúšajú spraviť niečo s týmto výsledkom, usadili sa aj s loptou na útočnej polovici, ale nedarí sa im prepracovať sa až do zakončenia.
     
    77
    Vyzerá to teda, že Newcastle si bude musieť na prvé víťazstvo v novej sezóne počkať, čím sa viacej prehĺbi domáca kríza. Sezóna je ešte stále dlhá, ale body treba zbierať čo najskôr.
     
    76
    Stále má Newcastle problémy usadiť sa na útočnej polovici, Leicester drží loptu na svojich kopačkách a pohodlne kontroluje dianie na ihrisku. Postupne stíchli aj domáce tribúny.
     
    75
    Domácim ešte ostáva do konca stretnutia nejaký ten čas, ale pri hre, akú dnes predvádzajú, o to už vyzerá byť stratené. Na dva góly to však ešte je, ale hostia zrejme už tento náskok nepustia.
     
    74
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Jamie Vardy, prichádza Marc Albrighton.
    73. Harry Maguire (LEC) - 0:2
     
    73
    Leicester City dáva gól!
    Slovenský reprezentačný brankár však kapituluje aj po druhýkrát v tomto stretnutí a s domácim celkom to už nevyzerá dobre! Na Maddisonov rohový kop si najvyššie pred domácou bránou vyskočil HARRY MAGUIRE a presnou hlavičkou upravuje stav stretnutia na 0:2!
     
    72
    Leicester bude zahrávať rohový kop, domáci sa teda budú musieť brániť. Dúbravka si už organizuje svojich spoluhráčov pred bránou, hostia si s realizáciou rohového kopu dávajú načas.
     
    71
    Dnešné stretnutie sleduje 51523 divákov.
     
    70
    Niečo málo cez dvadsať minút aj s nadstaveným časom ostáva futbalistom Newcastle, aby dokázali vyrovnať. Na gólové hody to teda v tomto stretnutí nevyzerá.
     
    69
    Striedanie v tíme Newcastle United: z ihriska odchádza Ayoze Pérez, prichádza Jošinori Muto.
     
    68
    Moc sa im to však nedarí, hostia teraz presúvajú hru k stredovému kruhu a nemusia sa teda strachovať o výsledok. Ešte ich však kus cesty za potvrdením troch bodov čaká.
     
    67
    Teraz hostia presunuli svoju kombináciu na obrannú polovicu, nikam sa neponáhľajú. Domáci sa tak pochopiteľne snažia o vysoké napádanie a získať tak loptu na svoje kopačky.
     
    66
    Newcastle teraz musí bojovať o loptu v strede poľa, čo hosťom plne vyhovuje. Stále to nieje moc záživné stretnutie, ale Leicester zatiaľ drží tri body vo svojich rukách.
     
    65
    Striedanie v tíme Newcastle United: z ihriska odchádza Matt Ritchie, prichádza Jacob Murphy.
     
    64
    Domácim sa však dnes v útočnej fáze nedarí podľa predstáv. Navyše, obrana súpera pracuje počas celého stretnutia úspešne a drží si tak svoje tesné vedenie.
     
    63
    Už sa tak stalo, ale hostia loptu strácajú a domáci sa snažia preniknúť na ich polovicu. Zrejme nás ešte čaká zaujímavý boj do konca stretnutia o bodový zápis.
     
    62
    Pokračujeme v zápase ďalej, zatiaľ sa hrá bez Vardyho. Pri lopte sú však hostia a tak sa nikam neponáhľajú, kým nebudú v kompletnom zložení.
     
    61
    Hra sa teraz musela prerušiť, na ihrisku ostáva ležať Vardy a pýta si ošetrenie. Hosťom táto vzniknutá situácia určite vyhovuje, domáci by naopak chceli čo najskôr opäť hrať.
     
    60
    Od rohovej zástavky centroval Ritchie, ale jeho pokus upratala obrana v modrých dresoch do bezpečia. Leicester si tak teraz bude môcť na malú chvíľu vydýchnuť.
     
    59
    Domáci pokračujú v obliehaní pokutového územia súpera a získavajú aspoň rohový kop. Leicester sa tak pod tlakom bude musieť stále brániť.
     
    58
    Stále je však Newcastle usadený na útočnej polovici a drží súpera pod tlakom. Nič to však domácim zatiaľ platné nieje, keďže stále prehrávajú o ten jeden gól.
     
    57
    Obrana súpera je však veľmi pozorná a domáci celok nepúšťa do zakončenia. Sledujeme podobný obraz hry ako v prvom polčase, len sa vymenili úlohy.
     
    56
    Loptu však už strácajú a domáci sa vracajú k svojej aktivite. Uvidíme, či sa im podarí vymyslieť niečo zaujímavé, z čoho by sa dala ohroziť Schmeichelova brána.
     
    55
    Na pozore sa však teraz musel mať Dúbravka, ale predviedol pozorný zákrok pri strele Vardyho. Leicester tak ešte môže ostať pri lopte a pokúsiť sa niečo vymyslieť.
     
    54
    Ndidi sa previnil faulom a tak je rodiaci sa útok hosťujúceho celku zastavený. K lopte sa dostáva domáci celok, ktorý na nič nečaká a okamžite sa snaží nadviazať na svoju predchádzajúci aktivitu.
     
    53
    Futbalisti v modrých dresoch sa teraz musia brániť, čo sa im však darí úspešne. Domáci pokračujú vo svojej aktivite, do konca zápasu ostáva ešte dostatok času, aby niečo s týmto výsledkom spravili.
     
    52
    Hostia sa pokúsili o rýchly protiútok, ale Maddisonova dlhá prihrávka za obranu súpera úspešná nebola a pri lopte je tak opäť Newcastle, ktorý sa snaží presunúť na útočnú polovicu.
     
    51
    Pri lopte je práve domáci celok, ktorý sa snaží pritlačiť na súpera a dúfať tak, že spraví chybu, z ktorej by sa dalo vyťažiť niečo zaujímavé.
     
    50
    Ubehlo prvých päť minút z druhého polčasu, domáci hrajú o niečo aktívnejšie, ale na vyrovnávajúci gól to ešte stále nestačí. Uvidíme, akým smerom sa bude uberať zvyšok druhého dejstva.
     
    49
    Domáci vyrazili do rýchleho brejku a pýtali si po páde v pokutovom území penaltu! Perez po kontakte s Maguire padol na zem, ale penalta sa nepíska, aj keď domáci veľmi protestujú.
     
    48
    Na útočnú polovicu sa už presunul hosťujúci celok, po zrazenom centri získava rohový kop. Newcastle sa tak v úvode druhého polčasu bude musieť brániť.
     
    47
    Druhý polčas tohto zápasu je už v plnom prúde, výkopom ho odštartoval domáci celok, pred ktorým stojí náročná úloha. Ani jeden z trénerov nestriedal.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    V prvom polčase sme boli napokon svedkami jedného presného zásahu, o ktorý sa postaral v 30. minúte z pokutového kopu hosťujúci Vardy. Leicester bol častejšie pri lopte, tlačil na svojho súpera, ale žiadnu vyloženú gólovú situáciu si nevypracoval. To domáci ich mali zase tri, ale premeniť ich nedokázali a tak ich čaká v druhom polčase náročná úloha.

    Druhý polčas sa začne približne o 17:02.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Napokon je z toho jedna nadstavená minúta!
     
    44
    Riadny hrací čas sa už čoskoro naplní, uvidíme, koľko ešte hlavný rozhodca tohto stretnutia nadstaví.
     
    42
    Domácim sa teraz podarilo zahnať súpera preč zo svojej polovice, ale onedlho sa budú musieť opäť brániť. Krušné chvíle teda ešte čakajú Newcastle pred koncom prvého dejstva.
     
    41
    Newcastle tak zrejme strávi posledné minúty prvého polčasu na svojej polovici, aby ubránil ďalší nápor zo strany súpera. Stále však treba povedať, že okrem tej gólovej situácie nemali hostia žiadnu veľkú šancu.
     
    40
    Približne päť minút ostáva do konca prvého polčasu, skóre 0:1 sa stále nemení, podobne sa nemení ani obraz hry. Leicester sa ešte snaží navýšiť svoje vedenie.
     
    38
    Leicester sa znova dostáva na útočnú polovicu a snaží sa ešte ohroziť bránu súpera. To sa pochopiteľne domácim fanúšikom nepáči, nie sú ani spokojní sa takýmto stavom zápasu.
     
    37
    Shelvey sa dostal k lopte a vyskúšal to z poriadne veľkej vzdialenosti. Nebol to veru zlý pokus, ale Schmeichel si dokázal túto loptu skrotiť a tak stále platí predbežný stav 0:1!
     
    36
    Postupne sa však domáci futbalisti osmeľujú a skúšajú prenikať smerom dopredu. Hostia tak budú musieť opäť predviesť aj svoje defenzívne kvality.
     
    35
    Obra hry sa tak stále nemení, hostia pohodlne kombinujú na súperovej polovici a ovládajú dianie na ihrisku. Domácich tak čaká veľmi náročná úloha, ak chcú dnes bodovať.
     
    33
    Záver prvého polčasu sa však už pomaličky blíži, hostia pohodlne kontrolujú svoje vedenie a budú sa ho snažiť do konca polčasu aj udržať. Leicester je stále pri lopte a domáci sa tak musia brániť.
     
    32
    Ritchie vysunul dobrou prihrávkou do pokutového územia Péreza, ktorý sa v páde dostal aj do zakončenie, ale mieril len do rukavíc pripraveného brankára Schmeichel. Domáci ešte reklamujú pokutový kop, ale neuspeli.
     
    31
    Hostia predsa len hrali aktívnejšie a gól si zaslúžili, ale gólové príležitosti patrili zase domácim. Takže uvidíme, či sa ešte podarí Newcastlu do konca polčasu niečo s týmto výsledkom urobiť.
    30. Jamie Vardy (LEC) - 0:1
     
    30
    Leicester City dáva gól!
    K penalte sa postavil JAMIE VARDY a posiela svoj tím do vedenia! Martin Dúbravka síce smer strely uhádol a takmer si aj na loptu siahol, ale Vardy umiestnil svoj pokus presne k tyčke a po úvodnom góle stretnutia je stav zápasu 0:1!
     
    29
    Bola nariadená penalta pre hosťujúci celok! Yedlin zahral v pokutovom území rukou a hlavný rozhodca Hooper ukazuje na biely bod!
     
    28
    Leicester je momentálne veľmi aktívny a zahrával až dva rohové kopy. Pri jednom musel zasahovať aj Dúbravka, pri tom druhom si poradila domáca obrana. Hostia však naďalej útočia.
     
    27
    Zakrátko tu však bol rýchly útočný výpad Leicesteru a hostia získavajú ďalší rohový kop. Domáci sa tak opäť budú musieť brániť, tlak na ich bránu sa zvyšuje.
     
    26
    Ani tento útok zo strany hosťujúceho tímu žiadny úspech neznamenal, Dúbravka sa chystá k ďalšej rozohrávke od svojej brány. Nikam sa slovenský reprezentant neponáhľa, domácim zrejme zatiaľ takýto stav vyhovuje.
     
    25
    Kombinačná snaha futbalistov v modrých dresoch stále pokračuje, ale k ničomu nevedie. Obrana Newcastlu pracuje veľmi úspešne a aj rýchle brejky domácich vedia byť veľmi nebezpečné.
     
    24
    Aktívnejším dojmom však pôsobí hosťujúci celok, ktorý častejšie drží loptu na svojich kopačkách a dostáva súpera pod tlak, zatiaľ si však žiadnu zaujímavú príležitosť nevypracoval.
     
    23
    Polovica z prvého dejstva už uplynula, úvodný gól stretnutia sme ešte nevideli. Najbližšie však k nemu mali domáci futbalisti, bolo to až hneď trikrát.
     
    22
    Iheanacho sa snažil centrovať pred bránu domácich, ale jeho pokus bol len veľmi nepresný a Dúbravka sa tak chystá k rozohrávke od svojej brány.
     
    21
    Útočia síce hostia, ale šance registrujeme len na domácej strane! Na parádny center v pokutovom území si dobre vyskočil Diame, ale jeho hlavička len tesne minula tyčku Schmeichelovej brány.
     
    20
    Leicester si však musí dávať pozor na rýchle protiútoky zo strany domácich. Zatiaľ to úspešne zvláda, aj keď dvakrát sa veru obrana hosťujúceho celku musela vyznamenať viacej.
     
    19
    Hosťujúci celok je stále pri lopte, ale ťažšie sa už dostáva na súperovu polovicu. Moc záživné stretnutie to zatiaľ nieje, aj keď už domáci mali dve dobré príležitosti na skórovanie.
     
    18
    Nasledoval ešte rohový kop domáceho tímu, ktorý bol vôbec ich prvý v tomto zápase. Nič zaujímavého nám však neponúkol a Leicester sa už snaží nadviazať na svoju hru s predchádzajúcich minút.
     
    17
    Škoda tejto situácie, domáci siahali na úvodný gól stretnutia! Joselu dostal parádnu prihrávku za obranu súpera, následne mierne z uhla postupoval sám na brankára Schmeichela, ale Maguire sa stihol vrátiť a parádnym zákrokom zabránil domácemu futbalistovi skórovať.
     
    16
    Ďalšia útočná snaha domácich je zastavená kvôli nedovolenému zákroku, ktorým sa previnil Maddison. K lopte sa tak už dostáva domáci celok, ktorý sa zatiaľ nikam neponáhľa.
     
    15
    Opäť však hrozilo nebezpečenstvo pred domácou bránou. Hostia výborne zakombinovali a Ndidi pretlačil loptu až do pokutového územia, tam sa jej však zmocnila len obrana domácich.
     
    14
    Bol tu pokus o rýchly brejk zo strany Newcastle, ale obrana súpera sa stihla včas vrátiť a celá táto akcia tak bola zbrzdená. Domáci sú aj naďalej pri lopte a kombinujú na útočnej polovici.
     
    13
    Stále sú však pri lopte futbalisti v modrých dresoch, ktorí sa už snažia usadiť na súperovej polovici ihriska. Čelia však vysokému napádaniu zo strany domáceho tímu.
     
    12
    Po dlhšej dobe sa na pozore musela mať aj obrana práve hosťujúceho celku, keďže Pérez bol veľmi aktívny pri napádaní a do kombinácie sa musel zapojiť aj brankár Schmeichel.
     
    11
    Ani tento rohový kop nič zaujímavého divákom neponúkol, ale hostia ešte ostávajú pri lopte. Táto pasáž hry tak jednoznačne patrí hosťujúcemu celku, ale výraznejšiu šancu si ešte nevypracoval.
     
    10
    Svoj prvý zákrok v tomto zápase si pripisuje slovenský reprezentant Martin Dúbravka, ktorý musel reagovať na strelu spoza pokutového územia. Poradil si však úspešne, hostia ešte získavajú rohový kop.
     
    9
    Pri lopte je opäť Leicester City, ktorý sa snaží postupnými prihrávkami usadiť sa na útočnej polovici. Domáci sa tak musia znova brániť, snažia sa však o vysoké dostupovanie súperovej rozohrávky.
     
    8
    Na centrovanú loptu od rohovej zástavky sa snažil reagovať Ndidi, ale nebol úspešný a bude to len ďalší odkop od Dúbravkovej brány. Oba celky sa však v úvode stretnutia snažia hrať aktívne a tak sa snáď máme na čo tešiť.
     
    7
    Onedlho tu bol však ďalší útočný výpad hosťujúceho tímu, ktorý teraz získava po zrazenom pokuse svoj prvý rohový kop v tomto zápase. Domáci sa tak ešte budú musieť brániť.
     
    6
    Až teraz sa hosťujúcim futbalistom podarilo zakombinovať pred pokutovým územím súpera, ale bude z toho len odkop od brány po nepresnej prihrávke.
     
    5
    Futbalisti v modrom sa už snažia o rýchlu odpoveď a presúvajú sa teda na útočnú polovicu. Zatiaľ sme však neregistrovali žiadne dianie pred bránou Martina Dúbravku.
     
    4
    Prvá zaujímavá situácia v tomto zápase a veľa nechýbalo, aby sa domáci radovali z úvodného presného zásahu! Sledovali sme rýchly útočný výpad, Yedlin prízemnou prihrávkou našiel v pokutovom území Péreza, ale jeho zakončenie zblokovala obrana súpera na poslednú chvíľu do bezpečia.
     
    3
    Zakrátko však Newcastle opäť zaútočil, k lopte sa dostal Ritchie a skúšal odcentrovať pred bránu súpera. Tento pokus však bol nepresný a Schmeichela nijak neohrozil. Dánsky brankár tak bude rozohrávať od svojej brány.
     
    2
    Domáci vysokým napádaním získali loptu na svoje kopačky, ale nepodarilo sa im už založiť úspešný útok. K lopte sa tak opäť vracia Leicester City.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril hosťujúcemu celku, ktorý nastupuje v modrých dresoch. Domáci celok má na sebe dresy bielej farby s čiernymi pruhmi.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hlavný rozhodca Hooper spoločne so svojimi asistentmi privádza oba celky na hraciu plochu, prvý polčas sa tak čoskoro začne. Prajem vám teda príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemné futbalové popoludnie všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. O malú chvíľu sa na St James' Park odohrá stretnutie medzi Newcastlom a Leicestrom v rámci siedmeho kola Premier League. Určite nás čaká veľmi zaujímavé stretnutie, v ktorom pôjde obom tímom o dôležité body, domáci navyše stále čakajú na prvé víťazstvo v novej sezóne. V bránke domácich sa už tradične objavuje slovenský reprezentant Martin Dúbravka. Zatiaľ si teda prezrite zostavy oboch celkov, o malú chvíľu začíname!
     
    Úvodné zostavy:

    Newcastle United: Dúbravka – Ritchie, Clark, Lascelles, Yedlin – Kenedy, Shelvey, Diamé, Atsu – Ayoze Pérez – Joselu

    Náhradníci: Darlow – Hayden, Longstaff, Manquillo, Jacob Murphy, Muto, Schär

    Leicester City: Schmeichel – Amartey, Morgan, Maguire, Chilwell – N. Mendy, Ndidi – R. Pereira, Iheanacho, Maddison – Vardy

    Náhradníci: D. Ward – Albrighton, J. Evans, Fuchs, R. Ghezzal, Iborra, Okazaki
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia Newcastle United a Leicester City. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 16:00!

    Cez víkend opäť pokračuje aj anglická Premier League, na programe je jej siedme kole. Prostredníctvom tohto prenosu zavítame na St James' Park, kde domáci Newcastle United spoločne s našim reprezentačným brankárom Martinom Dúbravkom privíta Leicester City.

    Newcastle United:
    Domáci futbalisti nezažívajú momentálne najlepšie obdobie. Po šiestych zápasoch má Newcastle na svojom konte len dva body a nachádza sa tak na 18. mieste, pred svojimi súpermi je len vďaka lepšiemu skóre, ktoré však tiež nieje nijak impozantné (4:8). Naposledy sa domáci predstavili na pôde Crystal Palace, kde remizovali 0:0 a tak budú dúfať, že im to pomôže naštartovať sa k lepší výsledkom.

    Leicester City:
    To hosťujúci celok je na tom momentálne lepšie, na svojom konte má deväť bodov a nachádza sa tak na 9. mieste. Leicester však stále strieda lepšie výsledky s horšími, bude ich však chcieť stabilizovať práve na tie priaznivejšie. V minulom kole zvíťazili hostia na domácej pôde nad Huddersfieldom 3:1 a pripísali si tak ďalšie tri body do tabuľky.

    Zápasy týchto celkov bývajú vždy veľmi vyrovnané a ťažko niečo dopredu predpovedať. Newcastle túži po prvej výhre v novej sezóne a určite sa bude o to doma pokúšať. Leicester sa chce zase posunúť v tabuľke vyššie. Určite nás tak čaká veľmi zaujímavé stretnutie.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Miroslav Revaj

    Góly: 30. Vardy (pen.), 73. Maguire


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 4:4. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:5.
    Newcastle United: Dúbravka – Kenedy, Clark, Lascelles, Yedlin (81. Manquillo) – Ritchie (65. Jacob Murphy), Shelvey, Diamé, Atsu – Ayoze Pérez (69. Muto) – Joselu.
    Náhradníci: Darlow – Hayden, Longstaff, Manquillo, Jacob Murphy, Muto, Schär.

    Leicester City: Schmeichel – Amartey, Morgan, Maguire, Chilwell – N. Mendy, Ndidi – R. Pereira, Iheanacho, Maddison (84. Iborra) – Vardy (74. Albrighton).
    Náhradníci: D. Ward – Albrighton, J. Evans, Fuchs, R. Ghezzal, Iborra, Okazaki.

    Rozhodca: S. Hooper