Chabarovsk – HC Slovan sk 3:2 (kon.) | Vladivostok – Riga 2:3 (1:3 po s.n.) | Red Star Kunlun – CSKA Moskva 0:3 (kon.)
Helsinki – Metallurg Magnitogorsk 5:3 (kon.) | Soči – Jekaterinburg 1:5 (kon.) | S.Moskva – Čeljabinsk 6:1 (kon.)
koniec
Amur Chabarovsk
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
HC Slovan Bratislava
Streda 19.09.2018, 11:30 • Platinum Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:37 Vjačeslav Ušenin (CHA) - 3:2
     
    58:37
    Chabarovsk dal gól!

    Tak to je veľká smola pre hosťujúci celok, domáci dávajú tesne pred koncom tretej tretiny možno aj rozhodujúci gól tohto stretnutia! Amur sa usadil v útočnom pásme, spoza bránky prišla prihrávka pred Čiliaka, ale slovenský brankár stihol včas zasiahnúť. Meszároš sa následne snažil vyhodiť puk do bezpečia, ale len ho prihral na hokejku VJAČESLAVA UŠENINA a ten presnou strelou prekonáva Čiliaka – 3:2!
    48:01 Mário Lunter (SBA) - 2:2
     
    48:01
    Slovan Bratislava dal gól!

    Je vyrovnané! Veľká aktivita hosťujúceho tímu konečne prináša druhý gól v Alikinovej sieti a začíname tak v tomto stretnutí odznova. Slovan pokračoval vo svojom ťažení v útočnom pásme, hostia sa výborne natlačili pred bránku súpera a vo veľkom zmätku dostal MÁRIO LUNTER puk za Alikinov chrbát – 2:2! Nebol to zrovna výstavný gólový kúsok, ale podstatné je že puk skončil v domácej bránke.
    27:57 Alexandr Gorškov (CHA) - 2:1
     
    27:57
    Chabarovsk dal gól!

    Tak som to zakríkol! Veľká aktivita domáci logicky vyústila v gól a Amur sa prvýkrát v tomto zápase dostáva do vedenia. Slovan nezvládol buly v obrannom pásme, po vydarenej kombinácii sa puk dostal na hokejku ALEXANDRA GORŠKOVA a ten bol už v tejto situácii nezaváhal – 2:1!
    Asistencia: Gleb Korjagin, Valentin Pjanov.
    16:34 Igor Rudenkov (CHA) - 1:1
     
    16:34
    Chabarovsk dal gól!

    Dlho sa hostia z vedenia neradovali, domácim sa podarilo pomerne rýchlo vyrovnať! Amur ubránil tkal súpera a okamžite vyrazil do útočného pásma, puk za svojou bránkou vybojoval Řepík, ale zle vyhodil puk priamo na hokejku IGORA RUDENKOVA a ten z tesnej blízkosti prekonáva Čiliaka – 1:1!
    14:08 Řepík (SBA) - 0:1
     
    14:08
    Slovan Bratislava dal gól!

    Máme tu otvárací gól tohto stretnutia, ktorý sa podarilo vsietiť hosťujúcemu celku, čo je možno troška prekvapenie, ale hrá sa predsa len na góly! Belasí založili rýchly protiútok, z uhla nahadzoval puk na bránku súpera Taffe a presným tečom sa prezentoval MICHAL ŘEPÍK, ktorý tak pokračuje vo svojej gólovej kanonáde – 0:1!
    Asistencia: Jeff Taffe.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 17. Rudenkov, 28. Gorškov (Pjanov, Koriagin), 59. Vj. Ušenin – 15. Řepík (Taffe), 49. Lunter


    Amur Chabarovsk: Alikin (Kašík) – Kolář (C), Kondratěv (A), D. Vorobjov, Turbin, Jordán, Koriagin, Kuzmin – Pjanov, Gorškov, T. Zohorna – Filippi, Rudenkov, Popugajev – Golubev (A), Vj. Ušenin, Potěchin – Železkov, Veličkin, Gizdatullin.
    HC Slovan Bratislava: Čiliak (Štěpánek) – Sersen (C), Gelinas, Grman, Klok, Jánošík (A), Meszároš, Baranov, Švarný – Taffe, Virta, Řepík – Sukel' (A), Rau, Červený – Chipchura, Liška, Lamper – Lunter, Buc, Hrnka.

    Rozhodca: Alexander Sergeyev, Sergei Gusev – Yakov Palei, Alexander Sysuyev