Španielsko – Chorvátsko 6:0 (kon.) | Island – Belgicko 0:3 (kon.)
koniec
Španielsko
6:0 (3:0)
Chorvátsko
Utorok 11.09.2018, 20:45Liga národov UEFA - Liga A • Skupina 4
Predzápasové kurzy
    70. Isco (ESP) - 6:0
     
    70
    Španielsko dalo gól!
    ISCO ostal úplne voľný v šestnástke súpera, parádne sa jedným dotykom dostal do palebnej pozície a trafil presne do rohu brány. Toto je už obrovský debakel.
    57. Sergio Ramos (ESP) - 5:0
     
    57
    Španielsko dalo gól!
    SERGIO RAMOS sa taktiež dostal na streleckú listinu po tom, ako si najlepšie nabehol na center z rohového kopu a hlavičkou nedal Kaliničovi šancu.
    49. Rodrigo (ESP) - 4:0
     
    49
    Španielsko dalo gól!
    Ofenzívna mašina domácich nelení ani po zmene strán. RODRIGO si nabehol na prihrávku Asensia za obranu a prestrelil Kaliniča.
    35. Lovre Kalinić (ESP) - 3:0
     
    35
    Španielsko dalo gól!
    Marco Asensio nakoniec estrieľa svoj druhý gól v krátkom slede, pretože je pripísaný ako vlastný brankárovi LOVREMU KALINIČOVI. Spred veľkého vápna to Asensio znova skúsil ľavačkou, od brvna namierila lopta do Kaliniča a následne za čiaru.
    34. Marco Asensio (ESP) - 2:0
     
    34
    Španielsko dalo gól!
    MARCO ASENSIO zvyšuje už na rozdiel dvoch presných zásahov po tom, ako prišla chyba v rozohrávke Chorvátska. Hviezda Realu Madrid to z diaľky z osi trafila parádne.
    24. Saúl Ñíguez (ESP) - 1:0
     
    24
    Španielsko dalo gól!
    Teraz to už ale gól je, pretože Daniel Carvajal poslal presný center pred päťku, kde si ho našiel SAÚL ÑÍGUEZ a hlavou prekonal Kaliniča.

    Matej Kubove

    Góly: 24. Saúl Ñíguez, 34. Asensio, 35. Asensio, 49. Rodrigo, 57. Ramos, 70. Isco

    Karty:   12. Santini (CRO), 39. Brozović (CRO)


    Španielsko: de Gea – Carvajal (75. Azpilicueta), Nacho Fernández, Ramos, Gayá – Saúl Ñíguez (65. Th. Alcântara), Busquets (59. Rodri), D. Ceballos – Asensio, Rodrigo, Isco.
    Náhradníci: Pau López, Arrizabalaga – Alonso, Azpilicueta, Morata, Albiol, Suso, Th. Alcântara, Roberto, I. Martínez, Rodri, Aspas.

    Chorvátsko: L. Kalinić – Vrsaljko (20. Rog), Mitrović, D. Vida, Pivarić – Rakitić, Brozović (62. Pjaca) – Kovačić, Modrić, Perišić – Santini (71. Livaja).
    Náhradníci: Letica, Livaković – Bradarić, Livaja, Pašalić, Rog, Barišić, Pjaca, Jedvaj, Čop, Milić, Badelj.