Švédsko – Turecko 2:3 (kon.)
koniec
Švédsko
2:3 (1:0)
Turecko
cz Pondelok 10.09.2018, 20:45 • Friends Arena (Solna) • Liga národov UEFA - Liga B • Skupina 2
Predzápasové kurzy
    90+2. Emre AKBABA - 2:3
     
    90+2
    Turecko právě vstřelilo branku!
    To je neuvěřitelné, hosté totiž otáčejí stav zápasu! Zdánlivě nenápadná akce se konala na levé straně, kde se k centru dostal Gürler. Jeho nabídka našla hlavu EMREHO AKBABY, jehož prodloužení míče překvapivě skončilo až za Olsenem. Dílo je dokonáno!
    88. Emre AKBABA - 2:2
     
    88
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Hosté to přeci jenom dokázali, naopak soupeř nezvládá koncovku tohoto zápasu! Vše začalo zbytečnou ztrátou míče v podání Thelina, po které se Turecko dostalo k ukázkové kombinaci, která putovala na kopačku EMREHO AKBABY. Tento střídající hráč bezpečně propálil Olsena.
    51. Hakan ÇALHANOĞLU - 2:1
     
    51
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Jenomže je tu rychlá odpověď v podání Turecka! Přenesení hry našlo na levé straně HAKANA ÇALHANOĞLUA, který si chytrým popíchnutím vylepšil palebnou pozici, odkud nekompromisně vypálil mimo dosah Olsena.
    49. Viktor CLAESSON - 2:0
     
    49
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Je tu druhá branka v hostující síti! Celikovi uskočil míč daleko od kopačky, čehož domácí využili tím nejlepším možným způsobem. VIKTOR CLAESSON si potáhl míč na pravačku a poté zpoza šestnáctky překonal marně se natahujícího Bolata.
    34. Isaac Kiese Thelin - 1:0
     
    34
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Švédové přesunuli hru na levou stranu, kde číhal Augustinsson. Levý obránce našel na malém vápně ISAACA KIESE THELINA, který nejprve trefil tyč, následná dorážka už směřovala do sítě.

    David Suchý

    Góly: 34. Kiese Thelin (Augustinsson), 49. Claesson (Kiese Thelin) – 51. Çalhanoğlu (Topal), 88. Akbaba (Tosun), 90+2. Akbaba (Gürler)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 6:2. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:8. Fauly: 13:3.
    Švédsko: Olsen – Lustig (78. Krafth), P. Jansson, Lindelöf, Augustinsson – Durmaz (71. Rohdén), Seb. Larsson (C), Ekdal (56. Hiljemark), Claesson – Kiese Thelin, Berg.
    Náhradníci: Johnsson, Nordfeldt – Guidetti, Helander, Hiljemark, Hult, Krafth, Sam Larsson, Quaison, Rohdén, Sema, Svensson.

    Turecko: Bolat – Celik, K. Ayhan, Söyüncü, Bayram – Topal (C) (62. Akbaba), Yokuşlu – Ünder (76. Gürler), Özyakup, Çalhanoğlu (86. Malli) – Tosun.
    Náhradníci: Akkan, Kirintili – Akbaba, Gürler, Kaldırım, Özbayraklı, Malli, Serbest, Tekdemir, Yazıcı, Ünal, Ersoy.