Tatran Prešov – Vardar Skopje sk 26:27 (kon.)
koniec
Tatran Prešov
26:27 (10:13)
RK Vardar Skopje
Nedeľa 09.09.2018, 17:35 • Tatran Handball Arena • SEHA liga • 3. kolo
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:35.
     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní textového prenosu z hádzanárskej SEHA ligy! V rámci tejto súťaže privíta slovenský celok Tatran Prešov na svojej palubovke macedónsky RK Vardar Skopje. Zápas sa začína o 17:35.

    Nové ročníky hádzanárskych súťaží v jednotlivých krajinách sú už rozbehnuté, niektoré tímy však okrem svojich domácich súťaží pôsobia aj v európskych ligách a podobne. Jednou z nich je aj nadnárodná SEHA liga, v ktorej pôsobia najlepšie celky svojich krajín z Bieloruska, Chorvátska, Macedónska, Srbska, Slovenska, Rumunska a Bosny a Hercegoviny. Súťaž sa hráva pravidelne od roku 2011 a od jej začiatku zastupuje Slovensko práve Tatran Prešov.

    Tatran Prešov:
    Prešov je najúspešnejší hádzanársky celok na Slovensku. Na svojom konte má 12 titulov slovenského majstra a od roku 2008 je jediným celkom, ktorý zdvíha nad svoje hlavy pohár pre víťaza najvyššej hádzanárskej súťaže na Slovensku a podobne je na tom aj so slovenským pohárom, takže to je už každoročne zisk double. Tatran Prešov sa doposiaľ šesťkrát prebojoval aj do Ligy majstrov, ale stále čaká na úspech aj na medzinárodnom fóre. V uplynulom ročníku SEHA ligy sa Prešov umiestnil na konečnom 6. mieste, postup do Final four mu ušiel o 9 bodov.

    RK Vardar Skopje:
    Macedónsky celok patrí medzi veľmi úspešné kluby aj na medzinárodnom fóre. Na svojom konte má takisto 12 titulov z domácej súťaže, ale okrem toho je aj štvornásobný víťaz a obhajca trofeje z predchádzajúcich dvoch sezón SEHA GAZPROM league a môže sa aj pýšiť ako víťaz Ligy majstrov z roku 2017. Na Slovensko navyše prichádza s bilanciou rekordnej série 28 stretnutí bez prehry v nadnárodnej súťaži v rade.

    SEHA liga 2018/2019:
    V tejto sezóne pôsobí v SEHA lige 10 tímov a z toho najlepšie štyri postúpia do play-off. Tatran Prešov doposiaľ odohral dve stretnutia, s bilanciou jedna výhra a jedna prehra. Na úvod nového ročníka prehral na palubovke Steaua Bukurešť tesne 25:26, ale následne dokázal uspieť na palubovke Vojvodiny 27:17. Vardar ako obhajca trofeje je zatiaľ bez prehry, poradil si s rivalom Met. Skopje a aj so Zeleznicarom.

    Slovenský celok teda čaká prvé vystúpenie na domácej palubovke v novom ročníku SEHA ligy. Ihneď to bude aj veľký sviatok, kedže bude o ďalšie body bojovať s macedónskym RK Vardar Skopje. Favorit stretnutia je teda jasný, ale my verme, že Tatran Prešov potrápi súpera a pokúsi sa zabojovať o dobrý výsledok a možno aj prekvapiť súpera. Pomáhať mu bude aj plná hala v Prešove.
     
    Prajem príjemný nedeľný podvečer! Fanúšikovia hádzanej si teraz môžu prísť na svoje, pretože najúspešnejší slovenský celok Tatran Prešov odohrá svoje prvé domáce stretnutie v nadnárodnej SEHA lige a to hneď proti obhajcovi trofeje z predchádzajúcich dvoch sezón a poprednému európskemu celku RK Vardar Skopje z Macedónska. Hostia neprehrali 28 zápasov v rade v nadnárodnej súťaži a túto bilanciu sa tak budú snažiť domáci prelomiť. Určite to je dnes veľký sviatok v Tatran Handball Aréne, favorit zápasu je jasný, ale verme, že slovenský celok sa pobije o čo najlepší výsledok. Špeciálne stretnutie to bude pre hosťujúceho Kristopansa, ktorý sa vďaka angažmánu v Prešove dostal do svetového klubu.
     
    Úvodné zostavy:

    Tatran Prešov: Chupryna, Cvitković– Hrstka, Straňovský, Kríž, Tsarapkin, Šárpataky, Urban, Lapajne, Rečičár, Butorac, Afanou Gatine, Číp, Šárpataky, Vučko, Babić

    RK Vardar Skopje: Milosavljev, Kizic – Popovski, Kristopans, Moraes Ferreira, Karačić, Skube, Kalarash, Čupić, Dibirov, Shishkarev, Borozan, Vojvodić, Kiselev, Mishevski

    Rozhodca: Marko Boricic, Dejan Markovic (obaja Srbsko)
     
    Oba tímy spoločne s rozhodcami zápasu sú už nastúpené na palubovke Tatran Handball Arény, prvý polčas tak čoskoro začne! Verme, že slovenský celok predvedie sympatický výkon.

    Troška prekvapivo nieje aréna úplne zaplnená, ale aj tak panuje výborná atmosféra v Prešove.
     
    Pred začiatkom zápasu je tu ešte minúta ticha za zosnulého Jána Hianika.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo. (0:0)
     
    1
    Prvý polčas otvorili svojou rozohrávkou hádzanári Prešova, ktorí odohrajú toto stretnutie v bielych dresoch, hostia zase v červeno-čiernej kombinácii. (0:0)
     
    1
    Milosavljev s prvým zákrokom v bránke hostí, s ľahkým pokusom so poradil a tak tu je aj prvý útok Vardaru Skopje. Celkom svižný úvod z oboch strán, ihneď sú tu útočné akcie. (0:0)
     
    2
    Podobne aj Prešov ustál prvý útok súpera, Cvitković zasiahol úspešne Dibirovi. (0:0)
    2
    Skóre zápasu otvára Tomáš Číp, ktorý sa dostal sám pred brankára a strelou pod brvno posiela Tatran do vedenia 1:0! (1:0)
    2
    VUKO BOROZAN rýchlo vyrovnáva, domáci prepadli v útoku a tak to potrestali hostia vyrovnávajúcim gólom. (1:1)
     
    3
    Dibirov opäť neprekonal Cvitkovića, platí tak nerozhodný stav a dopredu vyráža Prešov. (1:1)
    3
    JANUS LAPAJNE posiela domácich späť do vedenia, postaral sa o krásny obstrel brankára! (2:1)
     
    4
    Žltá karta pre tím Tatran Prešov (Lapajne). (2:1)
    4
    IVAN ČUPIĆ vyrovnáva zo 7m hodu! (2:2)
     
    5
    Tatran ide do ďalšej útočnej akcie, už oblieha súperovu bránku. Úvod stretnutia je tak vyrovnaný, sympatický začiatok slovenského tímu. (2:2)
    5
    Lapajne presnou prihrávkou našiel LUKÁŠA URBANA, ktorý krásnou strelou pod brvno vracia vedeniu svojho celku o jeden gól. (3:2)
     
    6
    Tatran ubránil útok súpera, ktorý zahrával aj 9m hod a tak domáci idú znova dopredu. Je tu šanca odskočiť súperovi na dva góly. (3:2)
    7
    MARTIN STRAŇOVSKÝ išiel z lavičky na 7m hod, ktorý úspešne premenil a vedenie domácich je už o dva góly. (4:2)
    8
    VUKO BORZAN z pozície ľavej spojky skóruje, trošku nenápadná strela, ktorú domáci brankár podcenil, ale ani spoluhráči mu nepomohli pri bránení. (4:3)
     
    8
    Rozhodca avizoval pasivitu a tak Lapajne musel strieľať. Jeho pokus Milosavljev pohodlne kryje. (4:3)
     
    9
    Na druhej strane výborný zákrok Cvitković, Dibirov opäť neskóroval a je tu rýchly brejk Tatrana. (4:3)
    9
    Z druhej vlny úspešne skóruje LUKÁŠ URBAN a tak domáci vyhrávajú znova o dva góly! (5:3)
    10
    DANILL SHISKAREV rýchlo znižuje na rozdiel jedného gólu, domáci prepadli v útoku. Stále je to však zo strany domácich výborné. (5:4)
    11
    Tatran sa dobre rozostavil pred bránkou súpera, Straňovský poslal presnú prihrávku na LEONA VUČKA a ten prinavrátil vedenie domácich o dva góly. (6:4)
     
    11
    Zaujímavo to teraz skúšajú domáci, brankár Cvitković išiel dole a do hry ide Straňovský. Riziko domácich, ktoré sa však môže vyplatiť. (6:4)
    12
    DAINIS KRISTOPANS išiel domácich a prekonáva brankára Cvitkovića, bývalému hráčovi Prešova zatlieskali aj domáci fanúšikovia. (6:5)
    13
    Lapajne krásnou prihrávkou našiel BRUNA BUTORACA a domácim druhýkrát vyšiel riziko hrať bez brankára! Tatran vyhráva opäť o dva góly, čo je výborná správa. (7:5)
    14
    LEON VUČKO sám pred brankárom nezaváhal a domáca efektivita pokračuje ďalej, Tatran vyhráva o tri góly! (8:5)
     
    15
    Skopje v útoku, snaží sa znížiť vedenie domácich. Hádzanári Prešova už pomáhajú svojmu brankárovi. (8:5)
    15
    Je tu druhý gól DAINISA KRISTOPANSA v tomto zápase, znižuje tak náskok domácich na dva góly. (8:6)
     
    16
    Lapajne si dobre vyskočil, ale jeho strelu Milosavljev úspešne zneškodnil. Domáci sa musia rýchlo vrátiť späť na svoju časť palubovky. (8:6)
     
    16
    Domáci to opäť skúšali bez brankára, Skube zachytil loptu a snažil sa skórovať cez celé ihrisko do prázdnej bránky. Nepodarilo sa mu to, k lopte sa vracia Tatran. (8:6)
     
    17
    Borozan neprekonáva prešovského brankára, bude tu prvý oddychový čas v tomto zápase, vyžiadal si ho domáci tréner. (8:6)
     
    17
    Oddychový čas domácich. (8:6)
     
    18
    Pekný útok domácich, Straňovský pálil len do stredu brány a Milosavljev bol úspešný. Prešov ešte ostáva v útoku. (8:6)
    18
    Úspešným strelcom domácich je JAKUB HRČKA, presadil sa zo svojej prvej strely, domáci vedú o tri góly! (9:6)
    18
    DAINIS KRISTOPANS opäť skóruje, bol to úspešný rýchly brejk hostí. (9:7)
    19
    LEON VUČKO po výbornej prihrávke Stráňovského prestrelil brankára a domáce vedie o tri góly je späť. (10:7)
    20
    ROGERIO FERREIRA úspešne prekonáva domáceho brankára z tesnej blízkosti, s gólmi sa nám roztrhlo vrece. (10:8)
     
    21
    Žltá karta pre tím RK Vardar Skopje (Shishkarev). (10:8)
     
    21
    Druhý 7m hod zahrával takisto Straňovský, ale Milosavljev si pripisuje úspešný zákrok a tak Tatran vedie o dva góly. (10:8)
    22
    Chupryna sa presunul do domácej brány a ihneď inkasuje gól od DANILLA SHISKAREVA (10:9)
     
    22
    Straňovský sa snažil odčinil neúspešný 7m hod, ale jeho strelu brankár súpera chytá. (10:9)
    23
    Bránka domácich bola opustené a tak skóre IGOR KARAČIĆ cez celé ihrisko. (10:10)
     
    23
    Lapajne s neupresneným pokusom, brankár súpera sa rozchytal a Vardar vyráža do útoku. (10:10)
    24
    IVAN ČUPIĆ úspešne premieňa 7m hod a hostia prvýkrát v tomto zápase vyhrávajú o jeden gól! (10:11)
     
    24
    Tento útok domácich gól neprináša, hostia sa úspešne ubránili. Je to však stále sympatický výkon Prešova, musí však doťahovať vedenie súpera. (10:11)
     
    25
    Lapajne trafil len do bránaceho súpera a tak sa domáci musia rýchlo vrátiť späť na svoju časť palubovky. (10:11)
    26
    DAINISOVI KRISTOPANSOVI zatiaľ toto stretnutie chutí a v dobre známom prostredí dáva ďalší gól, hostia vedú o dva presné zásahy. (10:12)
     
    27
    Domáci sa musia teraz brániť, výborný defenzívny zákrok predviedol Lapajne. Favorit zápasu už preberá réžiu hry, stále však nieje pre domácich nič stratené. (10:12)
     
    27
    Bol tu 9m hod pre domácich, skúsil to priamou strelou Urban, ale nemieril presne. Nasleduje protiútok macedónskeho celku. (10:12)
    28
    DANIIL SHISHKAREV posiela svoj celok do vedenia o tri góly, peknou strelou prekonáva domáceho brankára a razom si oba tímy svoje úlohy vymenili. (10:13)
     
    29
    Čípov pokus kryje brankár súpera, Milosavljev zatiahol roletu pred bránkou a už dlhšiu dobu neinkasoval. (10:13)
     
    29
    Oddychový čas hostí. (10:13)
     
    29
    Prebieha posledná minúta prvého polčasu, hostia už zrejme pôjdu na prestávku s vedením, ktoré by sa však domáci ešte mali pokúsiť znížiť. (10:13)
     
    30
    Prvý polčas sa skončil. (10:13)
     
    Prvý polčas bol určite veľmi zaujímavý z oboch strán. Tatran Prešov sa nezľakol veľkého súpera a úvodné minúty patrili domácim. Slovenský celok dokonca aj viedol o tri góly, ale od tohto momentu zabral favorit z Macedónska a domácich už k ničomu nepustil. Skóre sa tak razom otočilo v prospech Skopje, ktoré po prvom polčase vyhráva 13:10 na palubovke Tatran Handball Arény. O ničom tak ešte nieje rozhodnuté, čaká nás druhý polčas, ktorý sa začne približne o 18:27.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami späť na palubovke, druhý polčas sa tak čoskoro začne! Verme, že slovenský majster ešte nepovedal posledné slovo.
     
    31
    Začal sa druhý polčas. (10:13)
     
    31
    Druhý polčas v Tatran Handball Arény sa už začal, rozohrávka patrila hosťujúcemu tímu. (10:13)
     
    31
    Kristopans sa pretlačil do zakončenia, ale Cvitković bol úspešný. Bol tam však faul, takže 9m hod pre Vardar. (10:13)
    31
    VUKO BOROZAN prepálil všetko čo mu stálo v ceste a tak macedónsky celok vyhráva o štyri góly. (10:14)
     
    32
    Prešovu sa v útoku nedarí, Hrstka netrafil bránku. Opäť je však pri lopte domáci celok, ktorý opäť riskuje a hrá bez brankára. (10:14)
     
    32
    Vylúčenie v tíme RK Vardar Skopje (Borozan). (10:14)
     
    32
    Hrsta nepremenil 7m hod, Milosavljev aj druhýkrát úspešný pri tomto pokuse súpera. Tatran však hrá presilovku. (10:14)
    33
    IGOR KARAČIĆ s krásnym obstrelom a hostia dávajú gól v oslabení, vyhrávajú o päť gólov. (10:15)
    33
    Konečne! Gólové suchoty domácich zažehnal LUKÁŠ URBAN krásnou strelou pod brvno. (11:15)
     
    34
    Vylúčenie v tíme RK Vardar Skopje (Karačić). (11:15)
     
    34
    Skopje má vylúčené dvoch hráčov, ale je pri lopte. Domácim stačí ubrániť tento útok a môže niečo spraviť s nepriaznivým skóre. (11:15)
    35
    ROGERIO FERREIRA prekonáva domáceho brankára, domáci v presilovke o dvoch hráčov môžu skúsiť zaútočiť. (11:16)
     
    36
    Vylúčenie v tíme Tatran Prešov (Vučko). (11:16)
     
    36
    Domáci sa pripravili o presilovku o dvoch hráčov, zakrátko to bude navyše prevaha hostí o jedného hráča. (11:16)
    36
    Už aj domácim vyšiel 9m hod, úspešným strelcom je LUKÁŠ URBAN. Znížené na rozdiel štyroch gólov. (12:16)
     
    37
    Je tu však útok hostí a je z toho 7m hod po faule na Ferreiru. Komplikácie pre domáci celok. (12:16)
    37
    IVAN ČUPIĆ úspešne premieňa sedmičku a vedenie hostí je o päť gólov! (12:17)
     
    37
    Tatran sa presúva do útoku, stále ešte nemá nič stratené. Domácim však viazne presná streľba. (12:17)
    38
    JANUS LAPAJNE dáva svoj druhý gól v tomto zápase, pekná individuálna akcia domáceho hádzanára. (13:17)
     
    38
    Hostia rýchlo strácajú loptu a tak ide Tatran opäť dopredu. Takéto momenty domáci potrebujú častejšie. (13:17)
     
    39
    Bude tu 7m hod pre domácich po faule na Urbana. Sám faulovaný ju aj zahrá. (13:17)
    39
    LUKÁŠ URBAN zo 7m hodu neuspel, ale dokázal odrazenú loptu dostať do siete! Teraz tu je dobrá hra domácich, treba ju pretaviť aj na góly v súperovej sieti. (13:17)
     
    40
    Tatran znova v útoku, preberá iniciatívu a Urban je veľkou oporou Tatrana. (13:17)
    40
    LUKÁŠ URBAN s ďalším presným zásahom, domáci znižujú na tri góly. (14:17)
    40
    IGOR KARAČIĆ zakončil rýchly brejk svojho celku presným zásahom. (14:18)
    41
    LUKÁŠ URBAN premenil sedmičku a tak domáci opäť ožívajú! (15:18)
    41
    S gólmi sa teraz roztrhlo vrece, z 9m hodu sa presadzuje VUKO BOROZAN. (15:19)
     
    41
    Babićov pokus bol nepresný a dopredu tak idú hostia. Tatran opäť riskoval hru bez brankára, ale Cvitković sa stihol vrátiť medzi tri žrde. (15:19)
    42
    ROGERIO FERREIRA úspešne zakončil rýchly brejk a hostia vedú o päť gólov. Stále nieje o ničom rozhodnuté. (15:20)
    42
    TOMÁŠ ČÍP s krásnym obstrelom brankára a tak znižuje na rozdiel štyroch gólov. (16:20)
     
    43
    V útoku je teraz dlhšie Vardar, ostáva aj po faule domácich. Tatran však konečne aj úspešne bráni a Cvitković aj vytiahol parádny zákrok. (16:20)
    44
    Parádny brejk TOMÁŠA ČÍPA, ktorý postupoval sám na brankára súpera a presnou strelou znižuje na rozdiel troch gólov. (17:20)
    44
    DANIIS KRISTOPANS rýchlo odpovedá, stále však Tatran nemá nič stratené. (17:21)
    45
    AFANOU GATINE s prvým gólom v tomto zápase, domáci znova ukrajujú z toho vedenia súpera. (18:21)
     
    45
    Karačić s nepresným zakončením, dopredu tak vyrážajú domáci a znova to skúšajú bez brankára, do hry naskakuje Straňovský. (18:21)
     
    46
    Straňovský s nepresným zakončením. (18:21)
    47
    IGOR KARAČIĆ cez celé ihrisko do prázdnej bránky dáva gól. (18:22)
     
    47
    Lapajne zahrával 9m hod, ale nemieril presne. Tatran ešte ostáva v útoku. (18:22)
    48
    LUKÁŠ URBAN sám pred brankárom nezaváhal a navyše vybojoval vylúčenie súpera! Skvelá hra domáceho hádzanára. (19:22)
     
    48
    Vylúčenie v tíme RK Vardar Skopje (Popovski). (19:22)
    49
    VUKO BOROZAN zahrával 9m hod a premieňa ho na gól. Teraz môžu domáci zaútočiť v presilovke. (19:23)
    50
    Výborne, parádna strela JANUSA LAPAJNEHO končí v bránke súpera a je znížené na tri góly. (20:23)
    50
    Na konci domácej presilovky skóruje TOMÁŠ ČÍP a znižuje na dva góly! (21:23)
     
    51
    Tatran teraz v útoku neuspel, ale stále je všetko otvorené, je to len o dva góly. (21:23)
     
    51
    Vylúčenie v tíme RK Vardar Skopje (Kalarash). (21:23)
    51
    DIMITRIJIV KISELEV vrátil vedenie hostí o tri góly, Tatran však ide hrať presilovku. (21:24)
    52
    Začína výborne, LUKÁŠ URBAN to opäť zobral na seba a znižuje na rozdiel dvoch gólov! Stále je všetko otvorené. (22:24)
     
    52
    Oddychový čas hostí. (22:24)
     
    52
    Tlak domácich začal narastať a tak si tréner hostí berie oddychový čas. Verme však, že Prešov dokáže aspoň vyrovnať, je to len o dva góly. (22:24)
     
    53
    Kristopans strieľal pri avizovanej pasivite, ale Cvitković bol úspešný. Tatran vyráža do útoku. (22:24)
    53
    JAKUB HRSTKA v presilovke znižuje na rozdiel jedného gólu! Domáce tribúny ožívajú, ale stále to bude veľmi náročné. (23:24)
    54
    IGOR KARAČIĆ presnou strelou pod brvno posiela hostí do vedenia o dva góly na konci domácej presilovky. (23:25)
     
    54
    Oddychový čas domácich. (23:25)
     
    54
    Straňovský si výborne vyskočil, ale nemieril presne. Tatran ešte ostáva pred bránkou súpera. (23:25)
    55
    TOMÁŠ ČÍP znižuje na rozdiel jedného gólu, výborne! (24:25)
     
    55
    Borozan zakončoval na bránu domácich, ale Cvitković s parádnym zákrokom a Prešov ide do útoku! (24:25)
    56
    Je vyrovnané!!! TOMÁŠ ČÍP dáva gól na 25:25 a všetko je na oboch stranách otvorené! Ožívajú aj diváci, je tu parádny záver zápasu. (25:25)
    57
    VUKO BOROZAN úspešný vo výskoku a hostia vedú o jeden gól. Dopredu však ide Tatran. (25:26)
     
    57
    Lapajne bol faulovaný a tak Prešov ostáva s loptou pred bránkou súpera. (25:26)
     
    57
    Prebieha úprava palubovky, oba tímy si trocha vydýchnu. (25:26)
     
    58
    Butorac vo výskoku bol faulovaný, strela končí na brvne a bude tu sedmička pre domácich! (25:26)
    58
    LUKÁŠ URBAN sedmičku premenil a stav je znova vyrovnaný! (26:26)
     
    58
    Borozan nepremenil veľkú šancu a platí tak vyrovnaný stav aj naďalej! (26:26)
     
    59
    Posledná minúta tohto stretnutia! (26:26)
    59
    STAS SKUBE prekonáva presnou strelou Cvitkovića a minútu pred koncom hostia vedú o jeden gól! (26:27)
     
    59
    Oddychový čas domácich. (26:27)
     
    59
    Hecovanie domácich hádzanárov aj trénera, tak snáď sa domácim podarí vyrovnať! (26:27)
     
    59
    Lukáš Urban vo veľkej šanci nedal! Milosavljev parádne zasiahol! (26:27)
     
    59
    Ešte je tu 9m hod pre domácich, ale z ťažkého uhla. (26:27)
     
    60
    Koniec zápasu. (26:27)
     
    Skončilo sa stretnutie v Prešove, so smolným koncom, ale po parádnom výkone domácich hádzanárov. Veľký favorit tohto zápasu RK Vardar Skopje vyhrával v priebehu druhého polčasu o päť gólov, ale domácim sa to podarilo zmazať a dvakrát tesne pred koncom svietil vyrovnaný stav a to 25:25 respektíve 26:26. Posledný gól stretnutia však dali hostia a následne veľká hviezda tohto zápasu Lukáš Urban v tutovke nedokázal sekundu pred koncom vyrovnať. Macedónsky celok tak zvíťazil na palubovke Prešova 27:26 a natiahol tak svoju sériu bez prehry na 29 zápasov v nadnárodnej súťaži. Škoda tohto stretnutia, Tatran Prešov siahal aspoň na remízu, ale napokon po výbornom výkone zaknihoval v prvom domácom zápase tohto ročníka SEHA ligy prehru.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem pekný zvyšok víkendu. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (19:17:59)

    Miroslav Revaj

    Tatran Prešov: Chupryna, Cvitković– Hrstka, Straňovský, Kríž, Tsarapkin, Šárpataky, Urban, Lapajne, Rečičár, Butorac, Afanou Gatine, Číp, Šárpataky, Vučko, Babić
    RK Vardar Skopje: Milosavljev, Kizic – Popovski, Kristopans, Moraes Ferreira, Karačić, Skube, Kalarash, Čupić, Dibirov, Shishkarev, Borozan, Vojvodić, Kiselev, Mishevski

    Rozhodca: Marko Boricic, Dejan Markovic (obaja Srbsko)