Tappara – Storhamar 6:1 (kon.) | Jyväskylä – Plzeň 2:6 (kon.) | Djurgården – Třinec 3:4 (kon.)
Zug – Eisbären 6:1 (kon.) | Lugano – B. Bystrica sk 4:1 (kon.) | Rouen – Kärpät 2:4 (kon.)
koniec
JYP Jyväskylä
2:6 (1:4, 0:2, 1:0)
HC Škoda Plzeň
cz Piatok 07.09.2018, 18:00 • Lähi Tapiola Areena, Jyväskylä • Liga majstrov • Skupina H
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:59 TOMÁŠEK - 2:6
     
    58:59
    JYP právě vstřelilo branku!
    Dokáže! Škoda totiž nedokázala vyhodit, před plzeňskou brankou zůstal nehlídaný DAVID TOMÁŠEK, nikdo k němu nepřistoupil a český útočník si poradil skvěle, rychlou kličkou do bekhendu a zakončením pod břevno překvapil Frodla. Asistence: Jerry Turkulainen.
    38:02 STRAKA - 1:6
     
    38:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To je indiánská paráda! Západočeši vedou už 6:1! Vráblík vybojoval kotouč za vlastní brankou pro Petra Kodýtka, jenž vyslal dopředu krásnou vysokou přihrávku na rozjetého PETRA STRAKU, který provedl precizní bekhendový blafák do horního rohu a nedal Voutilainenovi žádnou šanci. Asistence: Petr Kodýtek.
    22:49 KODÝTEK - 1:5
     
    22:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Z ničeho dávají indiáni další gól! Kodýtek ještě zachytil pas domácích v útočném pásmu, ale Straka Laurikainena nepropálil, avšak ke kotouči se znovu dostal, našel volného PETRA KODÝTKA a ten se přesnou ranou nemýlil! Asistence: Petr Straka.
    18:10 STRAKA - 1:4
     
    18:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nyní už se však Západočeši radují počtvrté a první třetinu skutečně zvládají na jedničku! Střela Allena z levého kruhu Laurikainenovi vypadla, volný kotouč si našel pozorný a nejrychlejší PETR STRAKA, rychle ho bekhendem doklepl do odkryté sítě. Asistence: Conor Allen, Petr Kodýtek.
    12:11 GULAŠ - 1:3
     
    12:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jen čtyři vteřiny stačily Západočechů, k využití početní výhody! Nedorost přiťukl kotouč na modrou Čerešňákovi, který ještě posunul puk na MILANA GULAŠE, jenž vypálil tvrdě od modré čáry a doslova propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Peter Čerešňák, Václav Nedorost.
    03:42 INDRÁK - 1:2
     
    03:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    MIROSLAV INDRÁK se raduje z gólu, sudí však ještě situaci konzultují. Půjdou se podívat na video. Plzeňská pětadevadesátka ujela po pravé straně, Indrák vymetl levou šibenici, ale kotouč se z branky rychle odrazil. To rozhodčí zmátlo, ale nakonec ukazují na střed, gól platí a po čtyřech minutách Plzeň vede 2:1! Asistence: David Stach, Lukáš Pulpán.
    01:48 HYTÖNEN - 1:1
     
    01:48
    JYP právě vstřelilo branku!
    Úvod duelu nabízí stejnou přestřelku jako minule! JUHA-PEKKA HYTÖNEN byl osamocený na pravé straně, dostal krásný křižný pas přes šíři kluziště a z první překonal bezmocného Frodla. Asistence: Samuli Ratinen, Mikko Kalteva.
    00:42 Ondřej KRATĚNA - 0:1
     
    00:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To je snový start pro Škodovku! Milan Gulaš vybojoval kotouč za brankou, následně ho předal mezi kruhy ONDŘEJI KRATĚNOVI, jenž byl sám před Laurikainenem a zakončil mezi jeho betony. Asistence: Milan Gulaš.

    Matěj Vybíral

    Góly a asistencie: 2. Hytönen (Ratinen, Kalteva), 59. Tomášek (Turkulainen) – 1. Kratěna (Gulaš), 4. Indrák (Stach, Pulpán), 13. Gulaš (Čerešňák, Nedorost), 19. Straka (Allen, Kodýtek), 23. Kodýtek (Straka), 39. Straka (Kodýtek)


    JYP Jyväskylä: Laurikainen (23. Voutilainen) – Kalteva, Honka, Ikonen, J. Jokinen, Kuukka, Vainio, Allén – Tuppurainen, Immonen (A), Perrin – Ratinen, Hytönen (C), Louhivaara (A) – Turkulainen, Tomášek, Kanninen – Kolehmainen, Lahti, M. Jokinen – Saari
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Milčakov) – J. Kindl (A), Čerešňák, Allen, Kaňák, Pulpán, Vráblík – Nedorost, Novotný, Gulaš (C) – Stach, Kratěna, Indrák (A) – D. Kindl, Kracík, Němec – Straka, Kodýtek, Eberle – Pour

    Rozhodca: Schukies, Vikman – Niittylä, Sormunen

    Diváci: 3354