Helsinki – Vladivostok 4:1 (kon.) | Kazaň – Barys 4:3 (kon.) | Novgorod – Viťaz 4:1 (kon.)
Nižnekamsk – Dinamo Minsk 2:1 (kon.) | Soči – Chabarovsk 4:1 (kon.) | S.Moskva – Red Star Kunlun 1:2 (kon.)
koniec
Neftechimik Nižnekamsk
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
HC Dinamo Minsk
cz Piatok 07.09.2018, 18:05 • Neftěchim Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:44
    Hosté tlačí a hrají v šesti bruslařích na ledě! Domácí jsou pod tlakem, ale zívá před nimi opuštěná branka. Dočkáme se vyrovnání anebo si to domácí již pohlídají?
     
    53:12
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Jevgenij Lisovec – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).
    52:21 Teemu PULKKINEN - 2:1
     
    52:21
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hodně rychle využitá přesilovka, hosté se dostávají zpátky do utkání! Patrik Wiercioch tvrdě vypálil od modré čáry. Před brankou přišel zákrok Ježova, který ovšem na dorážku pozorného TEEMUA PULKKINENA neměl, je sníženo! Asistence: Patrik Wiercioch a Beau Bennett.
     
    52:02
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Alexej Volgin – 2 min., podrážení).
     
    51:44
    Parádní akce domácích! Pavel Porjadin zavezl individuálně kotouč až k levému kruhu, kde zadovkou přihrával na najíždějícího spoluhráče. Pavel Zdunov ale zakončoval jen do připraveného Enrotha!
     
    44:48
    Emil Galimov nyní objel branku a na zadní tyčce našel volného Pavla Kulikova. Ten v pokleku zakončoval, ale odkrytou branku netrefil – puk totiž trestuhodně minul.
     
    42:46
    Rychlá akce hostujícího celku podél levého mantinelu. Jevgenij Kovyršin nahazoval před branku, kde kotouč v těžké pozici tečoval Sergej Kosticyn. Ježov projektil vyrazil a následně ukryl v lapačce!
     
    30:43
    Hned po vhazování se do útoku dostali hokejisté Nižněkamsku a po zákroku Enrotha se strhla další mela. Rozhodčí budou vylučovat za hrubost, potrestán je hostující obránce Oleg Jevenko.
     
    30:21
    Andrej Kosticyn si nyní najel do útoku a dostal se před obránce. Před brankou našel Quintona Howdena, jenž měl na holi první trefu Dinama. Zblízka ale Ježova nedokázal překonat!
    23:35 Joonas NÄTTINEN - 2:0
     
    23:35
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Nyní se ovšem domácí dočkávají, JOONAS NÄTTINEN ve své druhé šanci nyní skóruje! K finskému hráči se dostal kotouč, ten si důkladně zamířil a zakončil do pravé šibenice. Enroth nemohl zareagovat. Asistence: Juuso Puustinen.
     
    20:10
    Domácí celek vyhrál úvodní vhazování a hned se dostal do obrovské šance! Joonas Nättinen se objevil sám před Enrothem, ale jeho svižná rána byla vyražena!
     
    15:48
    Bogdan Jakimov se dostal zpoza branky před Enrotha, kde se pokoušel bekhendově zakončit mezi betony. Švédský brankář si ale situaci pohlídal a puk vyrazil!
     
    10:51
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Sergej Kosticyn – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Alexej Volgin – 2 min., hrubost).
    10:24 Damir ŠARIPZJANOV - 1:0
     
    10:24
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Nyní se ale už domácí prosazují a dostávají se tak do vedení 1:0! DAMIR ŠARIPZJANOV dostal parádní přihrávku mezi kruhy, kde se celé situace nelekl. Bek Neftěchimik si počkal a následně přesně zakončil. Asistence: Pavel Kulikov a Alexandr Bryncev.
     
    09:41
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Kristian Chenkel – 2 min., podrážení).
     
    07:37
    Přesilovka si vyzkouší také domácí! Alexandr Kitarov u střídaček hákoval a putuje na lavici hanby.
     
    04:27
    Mikael Ruohomaa si následně počínal v útoku lehce nešikovně a za podrážení je vyloučen. Pokračuje se tak první početní výhodou, kterou má Minsk.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 11. Šaripzjanov (P. Kulikov, Bryncev), 24. Jo. Nättinen (Puustinen) – 53. Pulkkinen (Wiercioch, Bennett)


    Neftechimik Nižnekamsk: I. Ježov (Korotajev) – Polášek, An. Sergejev, Bryncev, Ogurcov, Šaripzjanov, Volgin, Fatkullin, Semjonov – Jo. Nättinen, Ruohomaa, Puustinen – P. Kulikov, E. Galimov, Chajrullin – Poriadin, Zdunov, Jakimov – Arkalov, Michnov, Šafigullin.
    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Chochlov, Wiercioch, Chenkeľ, D. Osipov, Lisovec, Gotovec, Jevenko – Pavlovič, Pulkkinen, Bennett – A. Kosticyn, Q. Howden, S. Kosticyn – Kovyršin, Kitarov, Parfejevec – Drozdov, Litvinov, A. Volkov – Stepanov.

    Rozhodca: Akuzovskij, Kulakov – Palej, Sjsujev

    Diváci: 3 614