Vítkovice – Trenčín sk 6:0 (kon.) | Olomouc – Zlín 1:2 (po pr.) | SHK Hodonín – Trnava sk 6:4 (kon.)
koniec
HC Vítkovice Ridera
6:0 (3:0, 1:0, 2:0)
HK DUKLA Trenčín
cz Piatok 07.09.2018, 17:00 • Ostravar aréna • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    46:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Trenčín se nedokázal dostat do přesilovkového tempa, domácí se tedy přesunuli k brance, kde si po nahrávce Olesze počkal na pohyb Valenta ROMAN SZTURC a zasunul puk do prázdné části branky – 6:0. Asistence: Rostislav Olesz.
     
    40:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to byl rychlý nástup do třetiny, po nahrávce Tybora se nadvakrát trefil ONDŘEJ ROMAN – 5:0. Asistence: Radoslav Tybor.
     
    39:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí zvyšují svůj náskok v oslabení, Schleiss poslal puk na JAKUBA LVA, který projel středem a poslal puk do sítě Dukly – 4:0. Asistence. Jan Schleiss.
     
    16:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí vletěli do pásma, třetí branku střílí v individuální akci TOMÁŠ ČERNÝ – 3:0. Bez asistence.
     
    15:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají přesilovku, po nahrávce Hrbase nekompromisně zakončil ONDŘEJ ROMAN – 2:0. Asistence: Marek Hrbas, Petr Šidlík.
     
    11:29
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice otevírají gólový účet zápasu! Stránský poslal puk na modrou k JANU VÝTISKOVI, který se mohutně rozmáchl a poslal puk přímo do sítě – 1:0. Asistence: Šimon Stránský.

    Monika Baloghová

    Góly a asistencie: 12. Výtisk (Stránský), 16. Roman (Hrbas, Šidlík), 17. Černý, 40. Lev (Schleiss), 41. Roman (Tybor), 47. Szturc (Olesz)


    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – Hrbas, Baranka, Šidlík, Černý, Výtisk (A), Krenželok – Szturc (A), Roman, Tybor – Olesz (C), Lev, Schleiss – Dej, Pytlík, Květoň – Kucsera, Stránský, Zdráhal – Kurovský
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Šimko) – Rýgl, Starosta (A), Cebák, Frühauf (A), Bohunický, Holenda, M. Hudec, T. Bokroš – Hlinka, Bližňák, Radivojevič (C) – Hecl, Sádecký, Bartovič – Mikula, Sojčík, Varga – Švec, Pardavý, D. Hudec