Gap – Znojmo 2:4 (kon.) | Miškovec – Vítkovice 3:1 (kon.)
koniec
DVTK Miškovec
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
Piatok 31.08.2018, 19:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:58
    Miškolc dal gól!
    Miškolc pečatí výhru v tomto zápase! Brankár Bartošák opäť odišiel na striedačku, no v nesprávny čas. Na modrej čiare sa puku zmocnil MÁRK MISKOLCZI a pohodlnou strelou do odkrytej brány skóroval.
    Bez asistencie.
     
    57:28
    Táto powerplay Vítkovic sa však veľmi rýchlo končí. Kapitán Rostislav Olesz urobil chybu, odchádza na dve minúty za držanie hokejky.
     
    57:22
    Vítkovice vyhrali buly v útočnom pásme a už predtým odvolali brankára.
     
    57:21
    Oddychový čas pre Vítkovice!
     
    57:17
    Ivan Baranka si pripravil puk na modrej čiare a príklepom tvrdo vypálil. Jeho delovka si našla cieľ. Adorján nastavil svoju lapačku a do nej pohotovo zachytil puk.
     
    53:34
    Šikovne vykorčuľoval po pravom krídle Alexis Loiseau, ktorý sa snažil českého brankára prekvapiť strelou bekhendom. Bartošák použil špičku opačnej strany svojej hokejky, aby puk vytesnil preč.
     
    51:43
    Miškolc dal gól!
    Tak toto bola perfektná spolupráca hráčov DVTK! Magosi získal prihrávku protihráča ešte na obrannej modrej. Dostal sa s pukom dopredu a z pravého kruhu vystrelil. Jeho pokus Bartošák vyrazil pred seba, kde už bol nakorčuľovaný MÁRK MISKOLCZI a ten pohotovo dorazil!
    Asistencia: Bálint Magosi.
     
    50:29
    Krátka presilová hra pre Vítkovice o dvoch hráčov. Jameson Milam dostáva dve minúty za vyhodenie puku.
     
    49:00
    Presilová hra pre Vítkovice. Daniel Kiss dostáva dve minúty za držanie.
     
    45:14
    Po osi ihriska šikovne súperom unikol Samson Mahbod, ktorý sa dostal tesne pred Adorjána a napokon mu blafák stopercentne nevyšiel, puk ušiel popri pravej žrdi.
     
    39:42
    Vítkovice dali gól!
    Pekná kombinácia prináša prvý gól pre Vítkovice v tomto zápase a zároveň dáva gól do šatne DVTK! Hráči si rýchlo vymieňali puk v pásme, Dej dal pohotovo medzi kruhy Schleissovi, ktorý vystrelil z prvej, nastrelil žrď, ale následne už do odkrytej časti brány bez problémov dorazil ROSTISLAV OLESZ.
    Asistencia: Jan Schleiss.
     
    38:17
    Presilová hra pre Vítkovice. László Ritó dostáva dve minúty za držanie hokejky.
     
    37:57
    Šidlík dobre videl nakorčuľovaného Daniela Kurovského, ktorý vletel do pásma z druhej vlny a namieril si to priamo na bránu. Prihrávku si spracoval jednou rukou a napokon mu puk od hokejky odskočil a Adorján ostal neohrozený.
     
    35:47
    Presilovka pre DVTK Miškolc. Erik de la Rose dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    19:29
    Vítkovice získavajú presilovú hru. Tomáš Slovák dostáva dve minúty za úmyselné posunutie bránky.
     
    15:55
    Miškolc dal gól!
    Miškolc sa dostáva do vedenia v tomto zápase! Strelu Hajósa od modrej čiary šikovným rýchlym tečom spomedzi kruhov poslal pod hornú žrď BÁLAZS LÁDA a otvoril skóre.
    Asistencie: Roland Hajós, Nick Crawford.
     
    11:25
    Krásna spolupráca dvojice hráčov Vítkovíc. Schleiss od opačného mantinelu našiel krížnou prihrávkou pred bránu Jakuba Leva, ktorý vypálil z prvej, ale trafil bočnú konštrukciu!
     
    02:50
    Jan Schleiss posielal prihrávku naslepo po mantineli, no napokon tam nenašiel žiadneho spoluhráča. Od modrej sa následne oprel do puku Ivan Baranka a delovkou trafil spojnicu bránky!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 16. Láda (Hajós, Crawford), 52. Miskolczi (Magosi), 59. Miskolczi – 40. Olesz (Schleiss)


    DVTK Miškovec: Adorján (Duschek) – Crawford, Kiss, Szirányi (A), Slovák, Rusk, Milam, Vojtkó – Miskolczi, Galanisz, Magosi (C) – Loiseau, Kulmala, Somogyi – Pance, Vas (A), Vincze – Ritó, Hajós, Lada
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – de la Rose, Šidlík, Hrbas, Baranka, Výtisk (A), Trška, Krenželok – Květoň, Roman, Tybor – Olesz (C), Lev (A), Schleiss – Kučera, Mahbod, Dej – Szturc, Stránský, Zdráhal – Kurovský

    Rozhodca: Orolín – Šoltés, Stanzel