Martin – Lipt. Mikuláš 4:3 (3:2 po s.n.) | Žilina – Osmos Bratislava 6:1 (kon.) | Hradec Králové – Znojmo 4:2 (1:2 po s.n.)
Olomouc – Jihlava 2:1 (kon.) | Chomutov – Liberec 4:3 (po pr.) | Kladno – Ústí n/L 6:4 (kon.)
Šumperk – Jastrzebie 6:7 (0:1 po s.n.) | Nový Jičín – MŠK Púchov sk 3:2 (kon.) | K. Vary – Litvínov 3:2 (po pr.)
Litoměřice – Slavia 1:2 (kon.) | Prostějov – Nové Zámky sk 5:3 (kon.) | Vsetín – Třebíč 4:2 (kon.)
Havířov – Cracovia 1:4 (kon.) | Frýdek-M. – Trenčín sk 1:0 (kon.)
koniec
VHK ROBE Vsetín
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Utorok 21.08.2018, 18:00 • Zimní stadion Na Lapači • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:57
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ano, ale k překvapení všech přihlížejících na druhé straně klužiště. ONDŘEJ SLOVÁČEK totiž zařadil nejvyšší rychlostní stupeň, vydal se mezi rozestoupenou obranu a krásnou forhendovou kličkou zavěsil za Vejmelku. Zdá se, že je rozhodnuto. Bezpochyby nejkrásnější moment zápasu. Asistence: David Březina.
     
    55:59
    Vypadá to, že ano. Kucharczyk byl totiž nyní v souboji pomalejší a na poslední chvíli vysekl hůl z ruky Marka Škvrněho. Střelec třetí branky míří na trestnou lavici.
     
    52:46
    Jonák se ohnal holí po Kowalczykovi, který pro svůj tým vybojoval přesilovou hru. Podaří se hostům opět srovnat stav utkání?
     
    48:38
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nemusí však čekat dlouho, protože jde opět brzy do vedení. Holomkův pokus od modré čáry ještě Vejmelka vyrazil před sebe, tam byl však pozorný RADIM KUCHARCZYK, který přetlačil v souboji obránce a dorazil kotouč za bezmocného Vejmelku. Jedenáct minut před koncem základní hrací doby je tak Vsetín opět o něco blíže k vítězství. Asistence: Ondřej Holomek, Ondřej Kopta.
     
    43:38
    Václav Čejka byl velmi blízko ke skórování. Silvester Kusko jej našel úplně nehlídaného v předbrankovém prostoru a hostující obránce měl dokonce takový luxus, že mohl dorážet, Gába mu však zmenšil střelecký úhel a zasáhl. Tato pasáž patří Třebíči.
     
    42:22
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Vsetínská obrana se nestihla zformovat, zůstala rozestoupena a toho využil MAREK ŠKVRNĚ, který se obratně otočil s pukem na modré čáře a namířil si to přímo před Gábu, kterého pokořil ránou nad lapačku. V rychlostním souboji nyní Valaši neobstáli a je vyrovnáno. Asistence: Daniel Kowalczyk.
     
    38:30
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se však přeci jen prosazují a nutno říct, že za výkon ve druhé třetině si to zasloužili. Opět u toho byl Michal Vodný, tentokrát v pozici nahravače, když skvělým pasem našel u pravé tyčky ONDŘEJE MALCE, který překonal Gábu. Vsetínská obrana byla rozhozená a poprvé v utkání kapitulovala. Asistence: Luboš Horký, Silvester Kusko.
     
    38:21
    Horký se prokličkoval až za Ondračku, zakončení z pravého kruhu zastavuje až tyč za Gábou.
     
    37:02
    Hosté si v závěru druhé třetiny zahrají přesilovku. Tedy až poté, co uplyne 14 sekund z Pilčíkova trestu. Za nedovolené bránění je vyloučen Kuronen.
     
    35:16
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Pilčík – 2 min., krosček).
     
    34:26
    Vsetín právě vstřelil branku!
    William Mäkinen předvedl vsetínským divákům něco ze svých nesporných kvalit. Na levé straně předčil obránce a předložil kotouč do vyložené šance ONDŘEJI KOPTOVI, který se nemýlil a zamířil přímo pod horní tyč. Vejmelka neměl šanci. Bude tím tlak hostů otupen? Asistence: William Mäkinen
     
    28:14
    V hledišti to jen zahučelo, nejdříve těsně vedle prolétla Bilčíkova rána, poté mohl skórovat z levého kruhu Vodný, a nakonec se blýskl fantastickým zákrokem proti Hortovi Gába. Velký tlak gólem neskončil a může za to hlavně ex-budějovický gólman, který svůj tým podržel. Dá se říci, že vyrovnání bylo na spadnutí.
     
    26:51
    Vsetín nyní na hřišti několik minut určoval tempo hry, teď však bude pykat. Tvrdá hra Theoreta nebyla rozhodčími akceptována, a tak si půjde sednout na dvě minuty.
     
    21:51
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Čermák – 2 min., podražení).
     
    18:02
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Střondala – 2 min., sekání).
     
    14:14
    Teper za brankou fauloval Střondalu a bude prvním vyloučeným mužem zápasu. Nyní se hosté budou snažit vyrovnat v přesilové hře.
     
    12:21
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Adam Hořanský se dostával do úniku z levé strany, přičemž byl faulován. Rozhodčí signalizovali výhodu, při které se kotouč přesunul až k Teperovi na modrou čáru. Vsetínský obránce se toho nebál a poslal kotouč na branku, ten dokázal ve vzduchu sklepnout až za záda Vejmelky DAVID VÍTEK. Asistence: Jakub Teper a Tomáš Ondračka

    Tomáš Kopecký

    Góly a asistencie: 13. Vítek (Teper, Ondračka), 35. Kopta (Mäkinen), 49. Kucharczyk (Holomek, Kopta), 59. Slováček (Březina) – 39. Malec (Horký, Kusko), 43. Škvrně (Kowalczyk)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Šelepněv) – Mikuš, Mäkinen, Teper, Slováček, Holomek, Jenáček, Ondračka – Březina, Podešva, Kuronen – Jonák, Pechanec, Rob – Kopta, Kucharczyk, Theoret – Hořanský, Vítek, Klímek.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Jekel) – Bilčík, Nedbal, V. Čejka, Furch, Kučeřík, Čermák, Kowalczyk, Hort – Vodný, Raška, Střondala – Kusko, Nedvídek, Horký – Malec, Král, Paták – Süss, Škvrně, Novák – J. Čejka.

    Rozhodca: Smilek, Škach – Kovařčík, Hradil