Turín – AS Rím 0:1 (kon.) | AC Miláno – CFC Janov 0:0 (odl.) | Bologna – Spal 0:1 (kon.)
Empoli – Cagliari 2:0 (kon.) | Parma – Udinese 2:2 (kon.) | Sassuolo – Inter 1:0 (kon.)
koniec
FC Parma
2:2 (1:0)
Udinese Calcio
cz Nedeľa 19.08.2018, 20:30 • Stadio Ennio Tardini, Parma • Talianska Seria A • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.
     
    Krásný nedělní večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší italská soutěž Serie A startuje prvním kolem kolem a my se společně zaměříme na utkání Parmy, která před domácím publikem přivítá Udinese Calcio.
     
    Parma Calcio 1913

    Parma se po třech letech vrací do nejvyšší italské soutěže. V roce 2015 klub vyhlásil bankrot a začínal téměř od nuly. Postupně se ale ze Serie D probojovával výše a výše až dnes vstoupí do nového ročníku mezi elitou.

    V loňském roce bojovala Parma v Serii B, kde se jí dařilo soupeře přehrávat a bylo z toho nakonec druhé místo, které zaručilo přímý postup do nejvyšší soutěže. Na suverénní Empoli Parma nestačila, ale ve vyrovnané tabulce od druhého místo až k sedmému Bari dokázala v posledních kolech zabrat a předskočit soupeře před sebou.

    V přípravě Parma odehrála pouhé tři zápasy. Nejprve na domácí půdě přehrála 3:1 tým Foggia, když hned o dva góly se postaral Di Gaudio. Následně ale nestačila stejným poměrem na Sampdorii Janov. Na závěr přišla bezbranková remíza s Folgore a porážka v penaltovém rozstřelu.
     
    Udinese Calcio

    Udinese se v loňském roce pohybovalo ve spodní části tabulky Serie A. Dvě vítězství v posledních dvou kolech ale dokázaly vynést Udinese na konečné čtrnácté místo s pětibodovým náskokem na sestupové pozice. Především v obraně byl loni problém, protože Udinese bylo čtvrté nejhorší v inkasovaných brankách.

    V přípravné fázi na sezonu si Udinese připsalo několik zajímavých výsledků. Nejcennější je nejspíše výhra nad Leicesterem, který hraje Premier League. Italové dokázali soupeře zaskočit dvěma góly v úvodu a ani závěrečné snížení "Lišek" už nic neznamenalo. V závěru přípravy však Udinese dvakrát nestačilo na německý Hannover.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    08.04. 2015 Parma – Udinese 1:0
    29.09. 2014 Udinese – Parma 4:2
    26.01. 2014 Parma – Udinese 1:0
    01.09. 2013 UdineseParma 3:1
    14.04. 2013 Parma – Udinese 0:3
     
    Úvodní sestavy:

    Parma Calcio 1913: Sepe – Iacoponi, Alves, Gagliolo, Gobbi – Grassi, Štulac – Barillà, Siligardi, Inglese – Di Gaudio.
    Náhradníci: Frattali, Bagheria – Deiola, Sprocati, Dimarco, da Cruz, Ceravolo, L. Rigoni, Biabiany.

    Udinese Calcio: Scuffet – Troost-Ekong, Nuytinck, Samir – Stryger Larsen, Barák, Fofana, Mandragora, Machís – de Paul, Lasagna (C).
    Náhradníci: Gasparini, Nícolas – Teodorczyk, Wagué, Opoku, Gi. Pezzella, Vizeu, Behrami, ter Avest, Pontisso, Pussetto.

    Rozhodčí: Calvarese – Santoro, Bresmes.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí na hrací plochu obě úvodní jedenáctky. Zápas prvního kola italské nejvyšší soutěže tak může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hostující fotbalisté měli na starost úvodní rozehrávku ze středového kruhu. Jens Larsen se pokoušel projít po levé straně, ale nad jeho síly byla obranné dvojice Iacoponi, Grassi.
     
    2
    Udinese pokračuje v aktivní hře směrem dopředu. Fofana zkoušel vysunout svého kapitána Lasagnu, ale míč doputoval jen za koncovou lajnu.
     
    3
    Mandragora pálil ze střední vzdálenosti, ale branku netrefil. Domácí se tak mohou konečně dostat k balonu.
     
    4
    Machís ztratil míč u středové lajny. Naopak Roberto Inglese mohl postupovat po zisku směrem dopředu. Machís se ještě stačil vrátit do souboje a zastavit soupeře čistým zákrokem.
     
    6
    Udinese kombinuje na středu trávníku. Snad poprvé se k balonu dostal také český reprezentant Antonín Barák. Barákova přihrávka na De Paula ale nebyla z nejpřesnějších.
     
    7
    Hosté jsou v úvodu jasně aktivnějším týmem. Před Samira se dostal balon k Machísovi, který si dvěma doteky poradil s Štularem, ale poté přišel jen mizernou přihrávku do útoku.
     
    8
    Di Gaudio je nachytán v ofsajdovém postavení. Už to vypadalo, že by se domácí mohli přesunut před Scuffeta, ale útočník Parmy si nepohlídal posledního obránce.
     
    9
    Antonio Barilla si narazil u pravé postranní lajny s Siligardim, ale přes bránícího Machíse se domácím nepodařilo přejít.
     
    10
    Kevin Lasagna si patou podržel míč před Gobbim. Ten ale své zaváhání bleskově napravil, když skluzem ukončil postup kapitána Udinese.
     
    11
    Úvodní desetiminutovka nenabídla větší vzrušení ani u jedné z branek. Udinese má navrch, ale nováček Serie A statečně bojuje především ve středu trávníku.
     
    12
    Poprvé se dotkl balonu také domácí brankář Luigi Sepe. Jens Larsen centroval z pravé strany do vápna, ale našel jen připravené rukavice vyběhnutého brankáře Parmy.
     
    13
    Parma měla k dispozici rozehrávku rohového kopu. Před Scuffetem bylo plno hráčů a tak se nemohl vydat pro balon. Ten ale zasáhl jeho spoluhráč Bram Nuytinck.
     
    14
    Udinese zkoušelo překonat obranu domácího celku dlouhým nákopem, ale ten od kopačky Seka Fofany doletěl jen za postranní lajnu.
     
    15
    To domácí se hnali do rychlého protiútoku po skvělém překonání středu trávníku. Barillův průnik do šestnáctky však zastavil zkušený Bram Nuytinck.
     
    16
    Další kontr domácího celku zastavil u postranní lajny Inglese, který počkal na své spoluhráče. Následně přiletěla parádní přihrávka do vápna, kde z voleje Siligardi netrefil branku!
    16. První vážnější šance domácího celku skončila nad břevnem
     
    17
    Udinese zatlačilo domácí celek aktivní hrou na pravé straně. Larsenův pas však dokázal tělem zblokovat Gobbi.
     
    18
    De Paul vyplaval za obranou, ale než si dokázal připravit míč ke střele, tak se k němu přihnal stále rychlý Bruno Alves a balon odstřelil do bezpečí.
     
    19
    Antonio Barilla děla Udinese na pravém kraji velké potíže. Tentokrát zkoušel jeden na jednoho proti Samirovi, ale Brazilec ho dokázal pokrýt.
     
    20
    Hostující tým rozehrával od rohového praporku. Rodrigo De Paul hledal v pokutovém území Samira, ale ten byl hlídán Alvesem.
     
    21
    Barilla si teď vyměnil strany s Inglesem a hned provětral i levý kraj. Troost-Ekong však dokázal tělem odstavit soupeře od balonu.
     
    22
    Parma teď dokázala soupeře zatlačit. Po dlouhém pasu do vápna se zmocnil míče Inglese, ale jeho prostrčení se až k Di Gaugiovi nedostalo.
     
    23
    Bruno Alves si koledoval o žlutou kartu. Po jeho skluzu skončil na trávníku Lasagna, ale hlavní rozhodčí kapitána Parmy jen slovně napomenul.
     
    25
    Udinese se pokouší uklidnit hru kombinací ve středu pole. Fofana si několikrát vyměnil balon se stoperskou dvojicí.
     
    26
    Následně letěl prudký pas na rozběhnutého De Paula, ale ten v žádném případě nemohl balon zastavit. Sepe tak bude rozehrávat od vlastní branky.
     
    27
    Roberto Inglese se pokoušel obejít kličkou po lajně Troost-Ekonga, ale Nigerijec se jen tak nenechal obelstít a míč získal pro svůj celek.
     
    28
    V poslední minutách drží balon více na kopačkách domácí Parma. Teď navíc přidal nepříjemný faul u postranní lajny Samir.
     
    29
    Udinese se zatáhlo až téměř do vlastního vápna. Štular prostrkával míč na Di Gauida, ale ten ve zhuštěném prostoru nemohl pálit.
     
    30
    První půlhodina dnešního zápasu branku nepřinesla. Počáteční tlak Udinese je pryč a v posledních okamžicích ovládá hru domácí Parma.
     
    31
    Luigi Sepe musel po delším čase také předvést co umí. Ze střední vzdálenosti ho ohrozil ránou po trávníku De Paul. Střela však nebyla razantní.
     
    32
    Parma pokračovala v tlaku rozehrávkou od rohového praporku. Ještě před centrem byl napomínán Barák, který držel za dres Štulara. Následně se ale po pasu do šestnáctky zmocnil míče jen Mandragora.
     
    33
    nebezpečná situace v hostujícím vápně. Z dohrávky rohového kopu dokázal Inglese prostrčit balon téměř před prázdnou branku, ale před Di Gaudiem odvrátil míč do bezpečí De Paul.
     
    35
    Udinese rozehrálo volný přímý kop po faulu na Baráka. De Paul ale centr do šestnáctky přetáhl až za brankovou lajnu.
     
    36
    Po několika soubojích ve středu pole se zmocnil balonu Seko Fofana, následovala přihrávku na pravou stranu, kde už byl připravený Larsen k centru, ale ten skončil jen na hlavě nepřesného Baráka.
     
    37
    Mandragora zůstal ležet s bolestivou grimasou na trávníku po souboji s Inglesem. Hostující záložník ale pokračuje ve hře bez ošetření.
     
    38
    Barák získal míč, ale poté ho už nedokázal předal svému kapitánovi. Kevin Lasagna byl důsledně bráněn hned dvojicí obránců.
     
    39
    Sepe se musel znovu vytáhnout. Jens Larsen se na pravé straně zbavil obránce, prošel až do vápna, ale jeho prudký centr stačil Sepe vyrazit.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Udinese se dostává do tempa, ale příliš času už hostujícímu týmu v prvním dějství nezbývá.
     
    42
    Po faulu Baráka se domácí mohli usadit na útočné polovině. Inglese zkoušel přízemním centrem překvapit hostující obranu, ale nebyl úspěšný.
     
    43
    Jens Larsen je na pravém kraji hodně aktivní. Teď místo stříleného centru zkusil dloubáček na zadní tyč, ale u ní nebyl nikdo v dresu Udinese.
     
    44
    Minutu před pauzou se zjevil u míče domácí obránce Simone Iacoponi. Jeho přihrávka přistála přesně před Inglesem, který z druhého doteku poslal balon je daleko od brány hostů.
     
    44
    Parma právě vstřelila branku!
    Parma jde těsně před poločasem do vedení! Nováček soutěže dokázal Udinese v posledních minutách zatlačit a teď je odměněn úvodní brankou. ROBERTO INGLESE si skvěle zpracoval přihrávku mezi dvěma obránci, poté je několika pohyby zmátl a následnou střelou po trávníku překonal Simone Scuffeta.
    44. Roberto INGLESE - 1:0
     
    45
    Antonín Barák ještě rozehrával volný přímý kop Udinese, ale balon si ve vlastním vápně stáhl do rukavic Luigi Sepe.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Hlavní rozhodčí nenastavil v prvním poločase ani sekundu navíc a tak mnohem spokojeněji odcházejí do šaten hráči domácí Parmy.

    Dlouho se oba týmy na trávníku rozkoukávaly. Postupem času začínalo míč navrch Udinese, ale celek Antonína Baráka si nevytvořil ani jednu brankovou příležitost. Když už to vypadalo, že v první části zápasu gólu nedočkáme, tak přišla parádní přihrávka Di Gaudia na rozběhnutého Roberta Ingeseho, který si pohybem poradil s obránci a střelou po trávníku překonal Scuffeta. Parma vede tak po prvním poločase nad Udinese 1:0.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:33.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Kapitán Udinese Kevin Lasagna rozehrál druhý poločas ze středového kruhu. Hosté se vydali rychle do útoku, ale po nepřesnosti Baráka skončili ještě před vápnem.
     
    47
    Luigi Sepe s přehledem hrudníkem zpracoval nepřesný pas Larsena. Domácí tak mohou rozehrávat od vlastní branky.
     
    48
    Udinese začalo druhý poločas rozhodně ve větším tempu. Barák ještě ve skluzu zachránil míč na hrací ploše, ale tím jen rozehrál útočnou akci soupeře. Machís musel naopak obranným skluzem zastavit Ingleseho.
     
    49
    Hosté kombinují na útočné polovině, ale do šestnáctky se nemohou dostat. Po zblokovaném centru De Paula bude následovat rohový kop.
     
    50
    Před domácí brankou bylo pořádně horko. Na prudký pas si naskakovala hned pětice hostů, ale ani jeden míč nedokázal dokonale trefit hlavou do sítě.
     
    52
    Jens Larsen si kličkou na pravou stranu udělal prostor k centru. Ten ale v pokutovém území našel jen Alvese. Následně pálil zpoza šestnáctky Troost-Ekong, ale Sepe stačil míč alespoň vyrazit.
     
    53
    Po faulu De Paula se hra přesune z domácí poloviny. Útočník Udinese nedokázal získat míč čistě proti rozehrávce Štulace.
     
    54
    Snad poprvé ve druhé půli se dostali domácí až do vápna soupeře. Siligardi výborně pustil míč na Ingleseho. Ten měl sice na zádech přilepeného Samira, ale i tak se stačil otočit. Následný zmatek ve vápně zakončil Gobbi mizernou střelou v pádu.
     
    55
    Barák měl před sebou spoustu prostoru. Zvolil místo průniku středem do vápna přihrávku na Larsena. Dánský záložník už neměl tak dobrou pozici na centr.
     
    56
    Parma přežila jako v prvním poločase úvodní nápor po příchodu ze šaten. Teď už se domácí odváží jít i do útoku.
     
    57
    Po několika odrazech ve středu pole se u míče zjevil Barák. Český reprezentant udělal čtyři rychlé kroky směrem dopředu, ale následný centr už tak přesný nebyl.
     
    58
    Kevin Lasagna je prvním potrestaným hráčem zápasu. Kapitán Udinese byl v souboji s Grassim pozdě, zasáhl ho skluzem do kotníků a po zásluze vidí žlutou kartu.
     
    59
    Rodrigo De Paul si narazil s Fofanou, následně se z kroku napřáhl ke střele, ale míč těsně minul levý horní roh Sepovy branky.
     
    60
    I po hodině hry vedení domácí Parma nad Udinese o jednu branku. O tu se postaral těsně před poločasem Roberto Inglese.
     
    60
    Parma právě vstřelila branku!
    A domácí už vedou o dvě branky! Scuffet neudržel lehký centr z pravé strany, míč mu vyklouzl z rukavic a nejrychleji u něj byl ANTONIO BARILLA. Třicetiletý ofenzivní záložník Parmy se dvěma doteky zbavil Scuffeta a následně už jen poslal balon do prázdné branky.
    60. Antonio BARILLÀ - 2:0
     
    62
    Udinese zatím marně hledá odpovědi. Hostí sice drží více míč pod kontrolou, ale před poslední třetinou zápasu prohrávají o dva góly.
     
    63
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Antonín Barák, přichází Łukasz Teodorczyk.
     
    64
    Udinese se udrželo na delší dobu na útočné polovině. Po zblokovaném centru Larsena se dokonce rozehrával rohový kop, ale v šestnáctce Parmy vládne Alves.
     
    65
    Pokutový kop pro Udinese! Po rohovém kopu došlo ve vápně k přestupku, který ještě hlavní rozhodčí konzultoval u videa.
    65. Penaltový zákrok
     
    66
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Míč si na značku pokutového kopu postavil útočník Udinese RODRIGO DE PAUL. Jeho střela šla prudce k pravé tyči. Sepe skákal na opačnou stranu a nemohl tak míč vyrazit.
    66. Rodrigo de Paul - 2:1
     
    67
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Alberto Grassi, přichází Luca Rigoni.
     
    68
    Udinese je najednou zpět ve hře o body z dnešního duelu. Seko Fofana teď ale hodně uspěchal celou akci hosté nepřesnou střelou z velké dálky.
     
    70
    Parma se snaží zklidnit situaci na hrací ploše postupným útokem. Na levém kraji vhazoval zpoza postranní lajny Gobbi. Domácí se dařilo držet míč jen do chvíli, kdy přiběhl s čistým skluzem Samir.
     
    71
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Udinese srovnává stav! Už se zdálo, že se v Parmě zrodí překvapení, ale celek Antonína Baráka srovnává krok už dvacet minut před koncem. Samir zatáhl míč po levém kraji až k brankové lajně, poté ho vracel pod sebe do druhé vlny, kde byl zcela osamocen SEKO FOFANA a ten z blízkosti střílel do téměř prázdné branky.
    71. Seko FOFANA - 2:2
     
    72
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Roberto Inglese, přichází Fabio Ceravolo.
     
    73
    Udinese je najednou plné sil. Domácí neví kam dřív skočit. Teď se ale podařilo Gobbimu chvíli zdržet rozehrávku hostujícího celku.
     
    74
    No a hosté mohli jít do vedení. Z voleje totiž zkoušel zakončovat Lasagna, který nebyl daleko od třetí branky svého týmu. Míč mu ale nesedl ideálně na kopačku.
     
    75
    Kevin Lasagna předvedl svou rychlost, dostal se před obránce, ale poté se mu míč zamotal pod nohama a toho využil k odkopu do bezpečí Gagliolo.
     
    76
    Barilla si narazil na pravé straně s Di Gaudiem, poté přiletěl do vápna nebezpečný pas, který ale dokázal ve skluzu odvrátit alespoň na rohový kop Nuytinck.
     
    77
    Pořádné horko bylo před Scuffetem. Po centru do šestnáctky se míč zamotal mezi hráči na malém vápně, ale Di Gaudio ani Barilla míč do sítě nedostali.
     
    79
    Hlavní rozhodčí si ještě nechal celou situaci zkontrolovat u videa. Po krátké pauze ale dostal zprávu, že ve vápně Udinese nedošlo k žádnému přestupku.
     
    80
    Udinese výrazně po vyrovnání ubralo při snaze dostat se do útoku. Domácí se teď s přehledem brání ještě u středové lajny.
     
    81
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Luca Siligardi, přichází Jonathan Biabiany.
     
    82
    Hosté se po rohovém kopu dostali k zakončení jen z velké dálky. Samir pálil vysoko nad Sepeho branku.
     
    82
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Darwin Machís, přichází Ignacio Pussetto.
     
    83
    Fofanova přihrávka do vápna mířila na Lasagna, ale míč těsně před hostujícím kapitánem stáhl ze vzduchu do rukavic Luigi Sepe.
     
    84
    Domácí stále myslí i na útok. Až Mandragora musel odvracet prudký přízemní centr z pokutového území na rohový kop.
     
    85
    Leo Štular centroval před Scuffeta velmi nebezpečně. Na zadní tyči si ale míč ještě dokázal zpracovat Samir, který s přehledem celou situaci uklidnil vývozem do bezpečí.
     
    86
    Hlavní rozhodčí ukázal teprve druhou žlutou kartu v zápase. Massimo Gobbi přidržel za dres unikajícího Mandragoru.
     
    87
    Jonathan Biabiany, muž, který si zahrál několik zápasů také za pražskou Spartu se zjevil u balonu. V dresu Parmy zkoušel najít Di Gaudia, ale míč mu nesedl ideálně na kopačku.
     
    88
    Parma se dokázala prokombinovat středem trávníku až na hranici vápna. Poté ale přišla zbytečná ztráta a protiútok Udinese musel řešit až za cenu žluté karty Iacoponi.
     
    89
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Rodrigo de Paul, přichází Valon Behrami.
     
    90
    Po dlouhém nákopu Luigiho Sepa se v hlavičkovém souboji prosadil útočník Antonio Barilla. Následně se k balonu dostal Rigoni, který ihned druhým dotekem cpal míč do vápna, kde byl ale Di Gaudio těsně bráněn.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90+2
    Před domácí brankou byl pořádný zmatek. Z levého kraje se dokázali hosté dostat do vápna. Tam nejprve pálil po trávníku Behrami, ale jeho pokus byl zablokován. Stejně tak i střela Pussetta neprošla až do sítě před zhuštěný prostor v malém vápně.
     
    90+3
    U středové čáry se skácel po kontaktu s protihráčem Fofana. Právě on ale dostává od hlavního rozhodčího žlutou kartu. Dotek s hráčem Parmy byl minimální.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Čtyři nastavené minuty jsou minulostí a zápas prvního kola mezi Parmou a Udinese končí nerozhodně 2:2.

    Dlouho se oba týmy na trávníku rozkoukávaly. Postupem času začínalo míč navrch Udinese, ale celek Antonína Baráka si nevytvořil ani jednu brankovou příležitost. Když už to vypadalo, že v první části zápasu gólu nedočkáme, tak přišla parádní přihrávka Di Gaudia na rozběhnutého Roberta Ingeseho, který si pohybem poradil s obránci a střelou po trávníku překonal Scuffeta.

    Udinese bylo od příchodu na trávník o poznání aktivnější než v prvním poločase. Druhou branku ale vstřelili znovu domácí. Zaváhání brankáře hostů využil Antonio Barilla, který byl u balonu jako první a následně ho uklidil do sítě. Poté ale přišla sporná penalta, kterou hlavní rozhodčí ještě konzultoval s videem. Nakonec dokázal snížit ze značky pokutového kopu Rodrigo De Paul. O další čtyři minuty bylo srovnáno, když po přihrávce Samira zamířil přesně Seko Fofana. Do závěru zápasu už větší příležitost k vidění nebyla a tak si oba týmy odnášejí na úvod po bodu.

    Antonín Barák neodehrál v dresu Udinese povedený zápas. Až po jeho odchodu na lavičku se podařilo hostujícímu týmu udeřit a posléze i srovnat stav.
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 3:10. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:12. (22:28:51)

    Vít Schück

    Góly: 44. Inglese (Di Gaudio), 60. Barillà – 66. de Paul (pen.), 71. Fofana (Samir)

    Karty:   86. Gobbi (PRM), 88. Iacoponi (PRM) – 58. Lasagna (UDI), 90+3. Fofana (UDI)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 3:10. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:12.
    FC Parma: Sepe – Iacoponi, Alves (C), Gagliolo, Gobbi – Grassi (67. L. Rigoni), Štulac – Barillà, Siligardi (81. Biabiany), Inglese (72. Ceravolo) – Di Gaudio.
    Náhradníci: Frattali, Bagheria – Deiola, Sprocati, Dimarco, da Cruz, Ceravolo, L. Rigoni, Biabiany.

    Udinese Calcio: Scuffet – Troost-Ekong, Nuytinck, Samir – Stryger Larsen, Barák (63. Teodorczyk), Fofana, Mandragora, Machís (82. Pussetto) – de Paul (89. Behrami), Lasagna (C).
    Náhradníci: Gasparini, Nícolas – Teodorczyk, Wagué, Opoku, Gi. Pezzella, Vizeu, Behrami, ter Avest, Pontisso, Pussetto.

    Rozhodca: Calvarese – Santoro, Bresmes