Osvienčim – Orlová 6:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Opava 2:1 (kon.)
koniec
Aksam Unia Osvienčim
6:3 (1:2, 3:0, 2:1)
MSK Orlová
cz Piatok 17.08.2018, 14:30 • Zimní stadion města Opavy • Slezský pohár
Partner:
     
    57:00
    Oświęcim právě vstřelila branku!


    Zdá se, že máme rozhodnuto! Nenápadná střela RADIMA HAASE končí až v Kubáňově svatyni. Ten měl nejspíš zakrytý výhled, neboť na střelu od mantinelu vůbec nereagoval. Asistence: Jerzy Gabrys, Ondřej Themar.
     
    53:42
    Orlová trefuje břevno!
     
    53:17
    Vyloučení v týmu Aksam Unia Oświęcim (Daneček – 2 min., vysoká hůl).
     
    51:01
    Vyloučení v týmu Aksam Unia Oświęcim (Malicki – 2+2 min).
     
    50:30
    Orlová právě vstřelila branku!


    Hosté ve vlastním oslabení snižují na rozdíl dvou branek! Špatná přihrávka Unie na útočné modré vyústila v brejk 2 na 1 pro Orlovou. Ten dobře vyřešil René Kysučan, když pěknou přihrávkou našel ADAMA KROPKU, pro kterého již nebyl problém uklidit kotouč za bezmocného Lazarze. Asistence: René Kysučan.
     
    49:25
    Vyloučení v týmu HC Orlová (Akhmetianov – 2 min., podražení).
     
    43:09
    Oświęcim právě vstřelila branku!


    Osvětim jde do již tříbrankového trháku! Od modré napřáhl ADAM KOWALOWKA a kotouč přes klubko těl doputoval až do horního rohu Kubáňovy svatyně! Asistence: Krzystof Dudkiewicz, Kamil Paszek.
     
    41:18
    Vyloučení v týmu HC Orlová (Kropka – 2 min., hákování).
     
    37:39
    Oświęcim právě vstřelila branku!


    A Unie přidává další branku! Obrana Orlů teď zaspala, což ze samostatného úniku potrestal DAMIAN PIOTROWICZ a Osvětim vede o dvě branky! Bez asistene.
     
    36:33
    Oświęcim právě vstřelila branku!


    Osvětim se v dnešním zápase poprvé ujímá vedení! Adamus kotouč zatáhl za bránu Orlové, odkud jej předložil před branku osamocenému JANU SEMORÁDOVI, jenž už měl z bezprostřední blízkosti úlohu poměrně jednoduchou. Asistence: Mateusz Adamus, Damian Piotrowicz.
     
    32:41
    Oświęcim právě vstřelila branku!


    Orlová teď špatně vysřídala, z čehož rezultovalo přečíslení 2 na 1 pro Osvětim. Wojtowicz předložil puk SEBASTIANU KOWALOWKOVI, který nadvakrát překonal Kubáně a srovnal na 2:2! Asistence: Wojciech Wojtarowicz, Lukáš Martinka.
     
    30:45
    Vyloučení v týmu HC Orlová (Kropka – 2 min., sekání).
     
    29:48
    Osvětim teď dlouho mačkala Orlovou před Kubáněm, Maciejewski nakonec mohl zakončovat do odkryté klece, trestuhodně ovšem trefil pouze ležícího Kubáně!
     
    26:59
    Jeden z útočníků Unie se teď řítil sám na orlovskou svatyni, při střele ovšem zlomil hůl a tak vůbec nezakončil!
     
    22:44
    Vyloučení v týmu HC Orlová (Sladkovský – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    20:42
    Z menšiho závaru před Lazarzovou brankou vyplynula střela Ballnera, tu ovšem brankář Unie stačil srazit do rohu kluziště.
     
    19:46
    Orlová právě vstřelila branku!


    Orlová nabídnutou početní výhodu rychle využívá! Od modré napřáhl SERGEJ GOLEV a propálil všechno, co mu stálo v cestě. Asistence: Dominik Moravčík.
     
    19:29
    Vyloučení v týmu Aksam Unia Oświęcim (Paszek – 2 min., držení).
     
    15:40
    Vyloučení v týmu HC Orlová (Kropka – 2 min., hákování).
     
    14:16
    Oświęcim právě vstřelila branku!


    Osvětim vteřinu po vypršení početní výhody srovnává krok! Tabaček nabil do prostoru kruhů DAWIDU MACIEJEWSKIMU, který střelou z první nedal přesunujícímu se Kubáňovi šanci! Asistence: Peter Tabaček, Ondřej Themar.
     
    12:11
    Vyloučení v týmu HC Orlová (Karoch – 2 min., podražení).
     
    09:37
    Jeden z beků Orlové si teď ve vlastní třetině trestuhodně zahrával s pukem, o který následně přišel. Wojtarowiczovu střelu poté Kubáň zastavil až na brankové čáře!
     
    00:18
    Orlová právě vstřelila branku!


    Orlová jde bleskově do vedení! Z první střely v zápase udeřil DOMINIK TRŠKA, když střelou švihem z kruhů propálil brankáře Unie. Asistence: David Ballner.

    Tomáš Chalupa

    Góly a asistencie: 15. Maciejewski (Tabaček, Themar), 33. Kowalowka (Wojtarowicz, Martinka), 37. Semorád (Adamus, Piotrowicz), 38. Piotrowicz, 44. Kowalowka (Dudkiewicz, Paszek), 57. Haas (Gabrys, Themar) – 1. Trška (Ballner), 20. Golev (Moravčík), 51. Kropka (Kysučan)


    Aksam Unia Osvienčim: Lazarz (Plonka) – Bezuška, Saur, Maciejewski, Gabrys (C), Kowalowka A., Paszek (A), Chalupa, Martinka – Daneček, Kowalowka S., Wojtarowicz, Tabáček, Haas, Themar, Dudkiewicz, Malicki (A), Wanat, Piotrowicz, Adamus, Semorád
    MSK Orlová: Kubáň (Svoboda) – Štěpánek, Trška, Kropka, Frojda, Karoch, Janiczek, Hladil – Ballner, Smrčka, Matějíček, Akhmetianov, Golev, Moravčík, Kysučan, Sladkovský, Tvrdík