Tisková konference k Czech Open 2018 (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference k florbalovému turnaji CZECH OPEN 2018

cz Streda 01.08.2018, 11:30 • Cafe Bar Na Andělce, Praha • Tlačové konferencie
     
    To je ode mě pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a těším se u dalších online textovým přenosů. Tentokrát už přímo z turnaje CZECH OPEN 2018. Na shledanou! (12:07:59)
     
    Přehled finálových utkání v neděli 12. srpna:

    Finále ŽENY – 10:20 hod.
    Finále ŽENY ELITA – 11:50 hod.
    Finále MUŽI – 14:00 hod.
    Finále MUŽI PRO – 15:40 hod.
    Finále MUŽI ELITE – 17:30 hod.
     
    Na lavičkách švýcarských prvoligových týmů se představí i dva čeští trenéři. Tigers Langru vede Michal Rybka a Zug United bývalý kouč české reprezentace Radim Cepek.
     
    Tisková konference končí.
     
    Tomáš Rambousek: "To je od nás pro dnešek vše. Budeme se těšit příští týden. Na shledanou."
     
    Jan Mikulka (ředitel turnaje): "Letos jsme nasadili nový web. Máme nová pravidla. Ale ovšem Czech Open není pouze o hraní. Pořádáme i různé doprovodné akce."
     
    Filip Langer (Tatran Střešovice): "Budou to těžké boje, Pixbo i Falun budou opravdu těžkými soupeři. Bude to zajímavé a těším se."
     
    Martin Vaculík (prezident turnaje): "Czech Open bude letos opravdu nabitý. Když nepočítám světové poháry, má opravdu nevšední a jedinečné zastoupení mezi muži i ženami."
     
    "Budeme se snažit vyhrát skupinu, ale jednoduché to nebude," pokračuje Denisa Billá z Ivanti Tigers Jižní Město.
     
    Denisa Billá: "Pixbo určitě bude velmi silné. Myslím, že s nákupem Denisy Ratajové a zároveň Elišky Krupné udělalo velmi kvalitní krok, jsou to naše nejlepší hráčky. Budou to velmi atraktivní boje."
     
    Tomáš Rambousek: "Czech Open bude letos hvězdná podívaná. Přivítáme světové hvězdy včetně švédského mistra."
     
    Tisková konference začíná.
     
    Turnaje se letos zúčastní celkem 243 týmů z 15 různých zemí.
     
    Mezi hvězdami ženského turnaje uvidíme Elišku Krupnovou a Denisu Ratajovou (Pixbo), Michelle Wiki (Dietlikon), Miu Karjalainen (Pixbo) nebo třeba Isabell Krantz (Pixbo).
     
    Mezi největší mužská jména můžeme zařadit Alexe Galante Carlströma (Falun), Jani Kukkolu (EräViikingit), Patrika Dóžu (Köniz), Rasmuse Enströma (Falun), Martina Östholma (Pixbo) a mnoho dalších.
     
    Letos nás čeká již 26. ročník tohoto florbalového mezinárodního turnaje. V tomto roce převzalo záštitu na turnajem Hlavní město Praha a je také součástí projektu Českého olympijského výboru Česko sportuje.
     
    Krásné středeční dopoledne všem florbalovým fanouškům! Vítám Vás u dnešního online textového přenosu z tiskového konference k mezinárodnímu turnaji Czech Open 2018! Celou událostí Vás provede Týna Zíková.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:30.

    Týna Zíková