Teplice – Dukla Praha 5:2 (kon.) | Jablonec – Sparta Praha 1:2 (kon.)
koniec
FK Jablonec
1:2 (0:0)
AC Sparta Praha
cz Nedeľa 29.07.2018, 18:00 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • Česká FORTUNA:LIGA • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    84
    Závěr utkání nabízí dále vyhrocenou podívanou. Hned po sobě obdrželi žluté karty další dva sparťané, a to Alexandru Chipciu (SPA) a střídající Guélor Kanga (SPA), jenž se snažil šetřit čas, ale sudímu došla trpělivost.
     
    80
    Matěj Hanousek se vydal na odvážný průnik a když do pro Jablonec začínalo být nadějné, nasměroval jej k zemi Vukadin Vukadinović (SPA). Další žluté napomenutí pro hostující fotbalisty.
     
    58
    A faul na Jakuba Považance je oceněn také karetně. Trestaným je Martin Frýdek (SPA), který tak přibyl mezi držitele žluté karty.
     
    43
    Na zemi se opět ocitl Guélor Kanga a nyní už Lukáš Masopust (JAB) vidí žlutý kartonek. Hosté se pokusili o rychlou rozehrávku, ale byli sudím zastaveni.
     
    27
    A máme tu další žlutou kartu. Tentokráte ji zaslouženě vidí Semih Kaya (SPA), jenž při pokusu o akrobatický zákrok střihl nohou v oblasti hlavy Lukáše Masopusta.
     
    12
    Poměrně záhy tu máme první žlutou kartu! Inkasuje ji hostující Costa (SPA), který nešetrně přerušil průnik Lukáše Masopusta.

    Ondřej Belák

    Góly: 87. Lischka (Trávník) – 53. Kanga, 68. V. Vukadinović

    Karty:   43. Masopust (JAB) – 12. Costa (SPA), 27. Kaya (SPA), 58. M. Frýdek (SPA), 80. V. Vukadinović (SPA), 84. Kanga (SPA), 84. Chipciu (SPA)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 10:6. Střely mimo: 8:4. Rohy: 6:7.
    FK Jablonec: V. Hrubý – Holeš, Lischka, Břečka, Matěj Hanousek – Masopust (85. R. Acosta), V. Kubista (79. D. Ikaunieks), Považanec (60. Chramosta), Jovović – Trávník – Doležal.
    Náhradníci: Hanuš – R. Acosta, Hübschman, Pleštil, Janković, Chramosta, D. Ikaunieks.

    AC Sparta Praha: Niță – Chipciu, Kaya, Radaković, Costa – Kanga (83. Kulhánek), M. Frýdek – Ben Chaim (65. V. Vukadinović), Stanciu, Plavšić – Tetteh (90. Josef Šural).
    Náhradníci: Heča – Štetina, Kulhánek, Sáček, Vácha, Josef Šural, V. Vukadinović.

    Rozhodca: Příhoda – Paták, Kříž

    Diváci: 5 952