Švédsko – Česko 0:5 (kon.)
koniec
Švédsko
0:5 (0:2, 0:3)
Česko
cz Sobota 14.07.2018, 15:15 • Pala Hodegart, Asiago • MS inline hokej juniorov
Partner:
     
    39:13
    Vyloučení v týmu Švédsko (Ludvig Nilsson – 2 min, držení).
    37:51 Michal HOTĚK - 0:5
     
    37:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Když neuspěl kličkou Österman, sebral kotouč na vlastní polovině MICHAL HOTĚK, který po individuální akci prošel až před švédskou branku a i přes tlak soupeřova obránce poslal kotouč mezi betony Granberga. Bez asistence.
    35:59 Filip NOVÁK - 0:4
     
    35:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nyní už čtvrtá branka jistě platit bude. FILIP NOVÁK nic nevymýšlel a svižnou střelou zápěstím z levého kruhu poslal kotouč pod víko, na což Granberg nedokázal reagovat. Asistence: Štěpán Turek.
    34:50 Neuznaná branka českého týmu
     
    34:50
    Češi už se radovali ze vstřelené branky, když se kotouč po několika odrazech a důrazu útočníků dostal až do branky. Sudí ovšem po poradě s kolegou rozpažil a čtvrtou trefu neuznal.
     
    33:04
    Vyloučení v týmu Švédsko (Ludvig Nilsson – 2 min, nedovolené bránění).
     
    29:35
    Vyloučení v týmu Švédsko (Robert Eriksson – 2 min, vražení na hrazení). Trest odpyká Hannes Axell.
     
    23:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už byl ale Granberg krátký. Z levé strany napřáhl DAVID JINDRA, který přesně trefil prostor u bližší tyče nad ramenem švédského brankáře. Asistence: Lukáš Šmíd.
     
    21:02
    Vyloučení v týmu Švédsko (Wiliam Nilsson – 2 min, nedovolené bránění brankáři).
     
    20:47
    Kvapil našel úplně volného Jindru na levé straně a český útočník už mohl zakončovat do volného prostoru, když se Granberg nestihl přesunout. Jindra ale trestuhodně minul!
     
    17:39
    Před Hufem bylo pořádné horko, když se před něj prokličkoval Österman. Český brankář však i tentokrát prokázal své kvality a zmařil další šanci Švédska.
     
    15:49
    Na druhé straně se do šance řítil Michal Hotěk a Josef Vranec. Hotěk hledal Vrance u tyče, ale ten už byl téměř za brankou a v těžké pozici o pár centimetrů minul švédskou branku.
     
    13:32
    Filip Novák dostal přihrávku mezi kruhu a byl sám před Granbergem, který už padal k zemi. Český útočník ale v solidní příležitosti nemohl zakončit, když jeho střelu ztečoval obránce.
     
    11:20
    Ale nyní Švédsko mělo velkou šanci snížit. Härling si před brankou zpracoval pas od Erikssona, jemuž se mezi kruhy oteveřel volný prostor. Huf ale začaroval a bleskovým zákrokem zmařil příležitost soupeře!
    09:39 Jan KVAPIL - 0:2
     
    09:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to o dvě branky. Jindra ještě Granberga nepřekonal, ale o pár vteřin později už si lépe vedl JAN KVAPIL, který kotouč pověsil pod víko švédské branky. Bez asistence.
     
    05:37
    A poměr sil se srovná. Češi získali kotouč a Alexander Härling musel faoulovat. Podražení.
     
    05:10
    Vyloučení v týmu Česko (Štěpán Turek – 2 min, podražení).
    03:27 Lukáš ŠMÍD - 0:1
     
    03:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    A český tým jde do vedení! V přečíslení dva na jednoho si vyměnil kotouč LUKÁŠ ŠMÍD s Kvapilem a zakončoval do odkryté klece. Granberg se snažil ještě zasáhnout, ale Šmíd trefil prostor nad jeho betonem. Asistence: Jan Kvapil.
     
    00:58
    A pozor. Aktivní Robert Eriksson prošel českou obranou a snažil se zakončovat za natahujícího se Hufa. I podruhé ale v zakončení selhal.

    David Šimon

    Góly a asistencie: 4. Šmíd (Kvapil), 10. Kvapil, 24. Jindra (Šmíd), 36. Novák (Turek), 38. Hotěk


    Švédsko: Granberg (Rosendahl) – Härling, Nilsson, Karlsson, Eriksson, Österman, Nilsson, Axell.
    Česko: Huf (Altrichter) – Kvapil (C), Jindra, Turek, Novák – Vranec, Marek, Göndör, Hotěk – Šmíd, Svoboda, Poul, Šmahel.