Pjunik – Vardar 1:0 (kon.) | Ventspils – Luftëtari 5:0 (kon.) | Čichura – Beitar Jeruzalém 0:0 (kon.)
Partizani Tirana – Maribor 0:1 (kon.) | KuPS – Kodaň 0:1 (kon.) | Levadia Tallinn – Dundalk 0:1 (kon.)
Riteriai – Irtyš Pavlodar 0:0 (kon.) | Narva – Željezničar Sarajevo 0:2 (kon.) | Balzan – Keşla FK 4:1 (kon.)
Lahti – Hafnarfjördur 0:3 (kon.) | Gabala – Niederkorn 0:2 (kon.) | Tampereen Ilves – Slavia Sofia 0:1 (kon.)
FK Liepāja – Häcken 0:3 (kon.) | Milsami – Slovan Bratislava sk 2:4 (kon.) | Ferencvároš – Tel Aviv 1:1 (kon.)
Stumbras – Limassol 1:0 (kon.) | Neftçi Baku – Újpest FC 3:1 (kon.) | Derry City – Minsk 0:2 (kon.)
Connah's Quay – Soligorsk 1:3 (kon.) | CS Petrocub – Osijek 1:1 (kon.) | CSKA Sofia – Riga FC 1:0 (kon.)
Široki Brijeg – Domžale 2:2 (kon.) | Racing FC – Constanta 0:2 (kon.) | B36 Tórshavn – Titograd Podgorica 0:0 (kon.)
Zabrze – Zaria Balti 1:0 (kon.) | Engordany – Almaty 0:3 (kon.) | Vestmannaeyjar – Sarpsborg 0:4 (kon.)
Shamrock – Štokholm 0:1 (kon.) | Rudar – Partizan 0:3 (kon.) | Budućnost Podgorica – Trenčín sk 0:2 (kon.)
Rangers – Shkupi 2:0 (kon.) | Spartak Subotica – Coleraine 1:1 (kon.) | Cliftonville – Nordsjælland 0:1 (kon.)
Lech Poznań – Gandzasar 2:0 (kon.) | Hibernian – Runavík 6:1 (kon.) | Dunajská Streda – Dinamo Tbilisi sk 1:1 (kon.)
Niš – Gżira 4:0 (kon.) | Stjarnan – Kalju 3:0 (kon.)
koniec
FK Budućnost Podgorica
0:2 (0:2)
AS Trenčín
Štvrtok 12.07.2018, 20:30 • Gradski Stadion Podgorica • Európska liga (predkolá) • 1. predkolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:30.
     
    Vitajte pri sledovaní európskych súťaží! O slovo sa opäť hlási futbal a atraktívne boje v Európskej lige! V prvom predkole bude štartovať aj slovenský zástupca AS Trenčín, ktorý vycestuje na horúcu balkánsku pôdu. Žreb mu za súpera určil čiernohorský tím FK Budućnost Podgorica. Podarí sa Trenčanom vybojovať sľubný výsledok do domácej odvety?
     
    FK Budućnost Podgorica je pravidelný účastník európskych pohárov. Klub z Čiernej Hory v predošlom ročníku obsadil v najvyššej domácej súťaži druhé miesto a kvalifikoval sa tak do prvého predkola Európskej ligy. Počas letnej prípravy mužstvo neodohralo veľa stretnutí a v generálke si pripísalo remízu 3:3 proti tímu FK Napredak Kruševac. Tím vedie nový srbský tréner Zoran Govedarica, ktorý zasadol na lavičku pred novým ročníkom. Do tímu pribudlo viacero novicov, ale zostavu tvoria z väčšej časti prevažne domáci futbalisti. Budućnost Podgorica je v tejto dvojici outsiderom, ale hlavne na domácom štadióne sa bude snažiť potrápiť slovenského zástupcu.
     
    AS Trenčín sa nakoniec dokázal kvalifikovať do Európskej ligy, keď v boji o postup dokázal poraziť Žilinu a má tak šancu zabojovať o prestíž. Pred sezónou zasadol na lavičku holandský tréner Ricardo Moniz a toto bude jeho prvý ostrý zápas. Počas prípravy odohrali Trenčania viacero prípravných duelov. Dvakrát sa predstavili proti Sparte Praha, pričom si každý z účastníkov pripísal po jednom víťazstve. Nasledovala vysoká prehra proti Bohemians Praha a v generálke proti ruskému tímu FK Rostov sa zrodila remíza 1:1. Ako je o Trenčíne známe, tak v mužstve pôsobí množstvo legionárov a bude zaujímavé sledovať, aký herný prejav predvedú pod novým trénerom. Na horúcej balkánskej pôde ich však nečaká jednoduchá úloha.
     
    Tieto dve mužstvá sa ešte nikdy nestretli vo vzájomnej konfrontácii. Ide o ich prvý spoločný zápas. Trenčín je podľa stávkových kancelárií jednoznačným favoritom na postup. Prvý duel sa odohrá na Gradskom štadióne v Podgorici s kapacitou 15 230 divákov. Zápas povedú turecký rozhodcovia. Hlavný Mete Kalkavan, pričom na čiarach mu budú asistovať Ceyhun Sesigüzel a Esat Sancaktar. Štvrtým rozhodcom bude Suat Arslanboga.
     
    Stretnutie bude komentovať Filip Sabo. Prajem príjemný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    FK Budućnost Podgorica: Mijatović – Tučević, Adžić, Milić (C), Djurišić – Vukčević, Mijić, Mirković – Vlaisavljević, Ivanović, Sekulic
    Náhradníci: Dragojević – Roganović, Perović, Damjanović, Bakić, Terzić, Boričić

    AS Trenčín: Šemrinec (GK) – Julien, Lawrence, Šulek, Yem – Zubairu, El Mahdioui (C), Čataković – Azango, Mance, Sleegers
    Náhradníci: Morgos – Ubbink, Umeh, Kadák, van Arnhem, Oulad Omar, Slávik

    Rozhodca: Mete Kalkavan (TUR) – Ceyhun Sesigüzel (TUR), Esat Sancaktar (TUR) – Suat Arslanboga (TUR).
     
    Hráči oboch mužstiev už nastupujú na trávnik. Domáci budú hrať v modro-bielej kombinácii a hostia z Trenčína zvolili pre tento zápas čiernu sadu dresov.
     
    Aj napriek nižšej návšteve vládne na štadióne búrlivá atmosféra. Výkop bude mať slovenský zástupca. Prajem vám príjemný športový zážitok!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    2
    Hostia držia loptu na svojich kopačkách a kombinujú na vlastnej polovici. Prichádza dlhá lopta za obranu, ale domáca defenzíva si s týmto pokusom poradila.
     
    3
    Mance si v súboji krásne prebral loptu v strede ihriska a už sa mohol rútiť na bránu. Zaznel však hvizd a turecký rozhodca píska nedovolený zákrok.
     
    4
    Ďalší faul na strane hostí. Na trávniku zostáva ležať Ivanovič, keď ho nepríjemne dohral hosťujúci Azango. Hra sa nám poriadne kúskuje.
     
    5
    Po pravej strane sa snažil uniknúť Zubairu, ale lopta sa mu zamotala medzi nohami a domáci obranca vyriešil situáciu k spokojnosti divákov.
     
    6
    Aktívny Ivanovič sa snažil presadiť na pravej strane, ale v súboji si pomohol faulom a hlavný rozhodca hru prerušuje. Trenčania môžu upokojiť situáciu a v pokoji rozohrať.
     
    7
    Domáci tím zatiaľ pôsobí veľmi kompaktne a dokáže eliminovať rýchlych hráčov Trenčína. Hostia zatiaľ majú problém usadiť sa na súperovej polovici prípadne ohroziť domácu bránu.
     
    8
    Ani teraz to slovenskému tímu nevyšlo a Mance bol pred šestnástkou okamžite dostúpený. Ďalšiu akciu budú musieť hostia založiť až z vlastnej polovice.
     
    9
    Vyspelú techniku ukázal Azango, keď uvoľnil na ľavej strane Catakoviča, ale jeho prízemný center schoval v náručí domáci brankár Mijatovič.
     
    10
    Krajný obranca Yem mal obrovské problémy, ale nakoniec situáciu zvládol a v súboji jeden na jedného doslova posadil protihráča na zadok. Trenčín sa už rúti do rýchleho brejku.
     
    11
    Hvizd hlavného rozhodcu prerušil hru a loptu budú mať hostia. Na trávniku sa ocitol Sleegers a vybojoval pre svoje mužstvo štandardnú situáciu.
     
    12
    Hostia ju rozohrávajú nakrátko a ihneď prichádzajú o loptu. Sekulič si loptu zle spracoval a v páde fauloval protihráča.
     
    13
    Dobrý center do šestnástky a Čatakovič dostal viac priestoru akoby bolo zdravé. Zavesil sa do vzduchu, ale jeho hlavička mieri nad! Registrujeme prvú šancu Trenčína.
     
    14
    Držanie lopty 40% – 60%!
     
    15
    Ďalší faul v strede ihriska a hlavný rozhodca si volá Vukčeviča k sebe. Zatiaľ to vyriešil len ústnym napomenutím a bude si musieť v priebehu hry dávať pozor.
     
    16
    Čatakovič vo výskoku zasiahol domáceho hráča nohou a opäť sa prerušuje hra. Milič sa drží za hlavu, ale zdá sa že bude v poriadku.
     
    17
    Krásny únik po pravej strane predviedol Sleegers a už sa rútil sám na brankára. Prichádza tvrdá strela, ale Mijatovič svoj tím podržal! Tak toto bola prvá vážnejšia šanca v zápase a Trenčín mohol otvoriť skóre. Nasledovať bude rohový kop.
     
    18
    Center do vápna a k hlavičke sa dostal jeden z hostí. Tento pokus však nemal razanciu a skončil v náručí domáceho brankára.
    18.
     
    19
    Rýchly brejk predviedli po svojej ľavej strane aj domáci a Yem musel zatiahnuť záchrannú brzdu. Hostia budú zahrávať štandardnú situáciu.
     
    19
    Žltú kartu dostáva Yem (AS Trenčín).
     
    20
    Center do vápna odvrátila pozorná obrana hostí a uvidíme rohový kop. Ani z tejto príležitosti nedokázali domáci ohroziť bránu Šemrinca a tak môže v pokoji rozohrať.
     
    21
    Na ihrisku sa nám poriadne priostruje a turecký rozhodca už si k sebe volá jedného z domácich hráčov. Zdá sa, že sa bude opäť trestať.
     
    22
    Žltú kartu dostáva Vukčević (FK Budućnost Podgorica).
     
    23
    Z pravej strany sa snažil poslať loptu do vápna, ale tento center skončil len na vrchnej sieťke domácej brány. Mijatovič si dal pozor, aby ho padajúca lopta neprekvapila.
     
    24
    Fauly 6 – 7!
     
    25
    Obrovská príležitosť domácich! Nedorozumenie pri odkope a k lopte sa dostal Vukčevič. Ocitol sa sám v šestnástke pred brankárom, ale lopta v sieti nekončí. Jeho tvrdý pokus zrazil tesne vedľa brány jeden z brániacich hráčov a nasledovať bude rohový kop.
     
    26
    Center do vápna odvrátila pozorná obrana. Následne prichádza ďalšia lopta smerujúca na bránu Trenčína. Igor Šemrinec chybuje a takmer sa domáci dostali zadarmo ku gólu. Hlavný rozhodca však na znamenie asistenta píska ofsajd a vzrušenie je zbytočné!
     
    27
    Trenčín dal gól!
    Gól strelil ČATAKOVIĆ.
    Máme tu prvý gól stretnutia a bol naozaj výstavný. Loptu dostal na svoje kopačky Čataković, ktorý vyskúšal šťastie a vymietol šibenicu domácej brány! Tak toto bol naozaj výstavný kúsok a Trenčín sa dostáva do vedenia!
    27. Čataković (TRE) - 0:1
     
    28
    Hostia pokračujú v aktívnej hre a domáci tím zostal po góle zaskočený. Trenčín sa to snaží využiť a nakoniec získava rohový kop.
     
    29
    Dobrá lopta do vápna a domáci majú problémy. Všetko rieši odkopom jeden z brániacich hráčov, ale Trenčania zostávajú na súperovej polovici.
     
    30
    Trenčín dal gól!
    Gól strelil MANCE.
    Rýchly druhý presný zásah hostí! Trenčín zostal v tlaku na súperovej polovici. Perfektný prienik do šestnástky predviedol po pravej strane Yem a pokúsil sa aj zakončiť. Jeho strelu ešte dokázal brankár Mijatovič zneškodniť, ale na dorážku Manceho z blízka bol bezmocný!
    30. Mance (TRE) - 0:2
     
    31
    Trenčania v posledných minútach ovládli dianie na trávniku a zaslúžene vyhrávajú. Spokojnosť vládne aj na lavičke, kde holandský tréner dáva jasné pokyny, aby jeho hráči zostali naďalej aktívny.
     
    32
    Domáci sú poriadne zaskočený a tento odkop na tribúny len dokazuje, že sa im zosypala celá koncepcia.
     
    33
    Hostia už mohli vyhrávať vyšším rozdielom. Mance unikol po ľavej strane a z blízka napálil loptu len do brankára. Ten včasným vybehnutím zabránil jasnému gólu. Uvidíme rohový kop Trenčína.
     
    34
    Brankár Mijatovič však v súboji utŕžil poriadny zásah a zostáva na trávniku. Už je v opatere lekárov, ale v stretnutí bude pokračovať.
     
    35
    Trenčania z rohového kopu nič nevyťažili a domáci sa môžu vydať do rýchleho ofenzívneho výpadu.
     
    36
    Ďalší skvelý zákrok Šemrinca! Obrana Trenčína zaspala a sám na bránu sa rútil Sekulič. Vyslal tvrdú strelu pravačkou, ale brankár hostí predviedol perfektný zákrok nohou!
     
    37
    Z následným rohový kopom si obrana slovenského tímu poradila, ale na zemi zostáva jeden z domácich hráčov. Záložník Vukčevič čo to inkasoval a je poriadne otrasený.
     
    38
    Domáci to skúšajú aj naďalej, ale táto akcia je ukončená. Asistent rozhodcu signalizuje ofsajd a domáci priaznivci ho ihneď odmenili piskotom.
     
    39
    Julien bol doslova zostrelený a už je v opatere lekárov. Domáci hráč išiel bezhlavo do súboja a hlavný rozhodca si ho volá k sebe.
     
    40
    Žltú kartu dostáva Ivanović (FK Budućnost Podgorica).
     
    41
    Blíži sa nám záver prvého v polčasu a zatiaľ sme svedkami ofenzívneho futbalu. Domácim hráčom robia problémy rýchlostné typy v zostave Trenčína a slovenský zástupca zaslúžene vedie.
     
    42
    Strely na bránu 1 – 4!
     
    43
    Aj posledné minúty prvého dejstva sa odohrávajú na polovici domáceho tímu. Hostia sa snažia v pokoji dohrať zvyšné okamihy a neposadiť svojou chybou súpera na koňa.
     
    44
    Tento strelecký pokus z kopačky kapitána Trenčína nemal potrebnú razanciu a ani smer. Brankár Mijatovič bude rozohrávať od svojej brány.
     
    45
    Turecký rozhodca pridáva k prvej časti hry dve minúty!
     
    45+1
    Domáci predsa len mohli znížiť! V samom závere sa dostal do výbornej šance Ivanovič, ale perfektnú prihrávku z ľavej strany nedokázal poslať do priestoru brány! Igor Šemrinec mu zmenšil strelecký uhol a lopta nakoniec skončila nad bránou!
    45+1.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvú polovicu tohoto zápasu máme za sebou. Spokojnejší odchádza do šatne slovenský zástupca, ktorý po dvoch rýchlych góloch Čatakoviča a Manceho v polovici prvého polčasu zaslúžene vyhráva. Domácim robia problémy rýchle úniky hostí. Sme svedkami ofenzívneho futbalu a verme, že po zmene strán mužstvá svoje výkone ešte vystupňujú!
     
    Máme pred sebou druhý polčas. Veríme, že sa dočkáme atraktívneho futbalu a že slovenský zástupca dotiahne tento duel do úspešného konca!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    47
    Hostia vstúpili do druhého dejstva veľmi aktívne a Trenčín má problémy. Stačilo pár centimetrov a mohlo byť znížené! Fantastickú strelu vyslal spoza šestnástky Ivanovič, ale lopta opečiatkovala iba konštrukciu brány!
     
    48
    Striedanie v tíme FK Budućnost Podgorica: z ihriska odchádza Vukčević, prichádza Roganović.
    48.
     
    49
    Trošku sebecky vyriešil teraz situáciu Mance, keď napriahol z veľkej diaľky a lopta skončila len na tribúne. Táto situácia si skôr pýtala prihrávku na nabiehajúceho spoluhráča.
     
    50
    Tvrdý zákrok a na zemi sa ocitol Ivanovič. Domáci budú zahrávať štandardnú situáciu z veľmi nebezpečnej blízkosti.
     
    51
    Lopta letí na zadnú žrď, kde ju jeden z domácich vrátil naspäť pred brankára. Obrovské zmätky a odkop sa Trenčanom darí azda až na tretíkrát!
     
    52
    Nedorozumenie medzi vybiehajúcim brankárom Mijatovičom a obrancom zostalo nepotrestané a nasledovať bude rohový kop.
     
    53
    Tento center do vápna sa príliš nevydaril a brankár Mijatovič ukryl loptu vo svojom náručí. Okamžite sa snaží nájsť voľného spoluhráča, ale jeho výkop smeroval mimo.
     
    54
    Dobrá lopta medzi obrancov Trenčína, ale Igor Šemrinec výborne prečítal hru. Vybehol mimo šestnástku a odkopol loptu do bezpečia.
     
    55
    Domáce mužstvo nastúpilo do druhého polčasu s jasným cieľom streliť gól a urobiť ešte niečo s týmto duelom. Útoky sa prelievajú zo strany na stranu, ale na ďalší presný zásah stále čakáme.
     
    56
    Držanie lopty 41% – 59%!
     
    57
    Na trávniku stále leží jeden z Trenčanov a nastúpiť musí aj lekársky tím. Zranený je strelec druhého dnešného gólu. Mance už stojí na nohách a kráča za postrannú čiaru.
     
    58
    Hostia športovo vrátili loptu súperovi a po dlhšom prerušení sa hra môže opäť začať!
     
    59
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Mance, prichádza Umeh.
     
    60
    Po hodine hry musel strelec druhého trenčianskeho gólu kvôli zraneniu odstúpiť a prerušenie malo za následok, že oba tímy vypadli z tempa. Uvidíme, ktoré mužstvo lepšie zareaguje.
     
    61
    Krásna prihrávka medzi stopérov Trenčína a domáci hráč mohol ísť sám na bránu! Loptu mu trochu ušla a bol zahnaný do rohu, ale snažil sa ju vrátiť späť do šestnástky. Dobrý sklz predviedol Lawrence a odpratal loptu za postrannú čiaru!
     
    62
    Center na prednú tyč si postrážila pozorná defenzíva hostí a domáce mužstvo sa musí vrátiť rýchlo do obrany.
     
    63
    Nešetrný zákrok pred pokutovým územím a hlavný rozhodca zasahuje. Trenčín bude zahrávať štandardnú situáciu zo sľubnej pozície.
     
    64
    Loptu si postavil Čatakovič a poriadne natiahol brankára Mijatoviča! Tento pokus len tesne minul bránu a hosťujúci hráč nám opäť predviedol svoju skvelú kopaciu techniku!
    64.
     
    65
    Diváci burcujú svojich hráčov a ženú ich do útoku. Sekulič si však loptu nespracoval ideálne, ale prichádza nedovolený zákrok! Opäť štandardná situácia z nebezpečnej pozície.
     
    66
    K hlavičke sa dostal v šestnástke sám faulovaný hráč, ale jeho pokus nemieril do priestoru Šemrincovej brány.
     
    67
    Malá potýčka vznikla po situácii v šestnástke domácich, keď si tam trenčiansky útočník niečo vysvetľoval s domácim zadákom, ale hlavný arbiter to nechal bez povšimnutia.
     
    68
    Strely celkovo 6 – 11!
     
    69
    Až teraz si ich oboch zavolal k sebe a Azango môže byť rád, že ešte pokračuje v zápase. Opakovaný záznam ukázal, že zasiahol súpera čelom do tváre, ten však nevyužil túto situáciu na získanie karty pre súpera a s pokojom ju ustál.
     
    70
    Spoza šestnástky sa snažil ohroziť bránu obranca Yem, ale do strely sa mu hodil jeden z protihráčov a uvidíme ďalší rohový kop slovenského mužstva.
     
    71
    Domáca obrana si dala pozor a lopta končí na súperovej polovici. Trenčania musia založiť novú akciu až od brankára Šemrinca.
     
    72
    Hostia dlhšiu dobu držia loptu na svojich kopačkách a obliehajú súperovu šestnástku. Ten sa nechal zatlačiť až príliš hlboko, ale akcia končí nepresnou nahrávkou Azanga.
     
    73
    Pre hostí by bolo ideálne neinkasovať a udržať si čisté konto do odvety. Zatiaľ majú však stretnutie výborne rozohrané a držia svojho súpera na uzde.
     
    74
    Hra je prerušená a na zemi zostáva ležať Yem. Zdá sa, že si sám privodil nejaké zranenie, ale už vstáva a nebude potrební lekárske ošetrenie.
     
    75
    Vyzerá to na striedanie hostí. Na lavičke už dostáva pokyny jeden z hráčov Trenčína. Uvidíme, koho holandský tréner stiahne z ihriska.
     
    76
    Trenčania dominujú a držia loptu vo svojej moci. Domáci sa nedokážu presadiť a pomaly sa nám z ihriska vytrácajú. Pôsobia až príliš odovzdane a nechávajú slovenského zástupcu hrať.
     
    77
    Striedanie v tíme FK Budućnost Podgorica: z ihriska odchádza Sekulic, prichádza Perović.
     
    78
    Pred rozohraním štandardnej situácie Trenčína prišlo k druhému striedaniu na domácej strane. Rozhodca dal pokyn a Azango poslal loptu len do náručia brankára Mijatoviča.
     
    79
    Azango to skúša opakovane, ale pri strele sa pošmykol a jeho pokus tesne minul ľavú tyč! Domáci brankár sa poriadne natiahol, ale nakonec nemusel zasiahnuť.
     
    80
    Zdravotné problémy hlási aktívny Azango a už leží na trávniku, čo sa prirodzene nepáči domácim priaznivcom. Hra je v posledných minútach veľmi často prerušovaná.
     
    81
    Na hraciu plochu sa dostavil aj lekársky vozík a hosťujúci hráč už je naložený. Pravdepodobne musí prísť striedanie na strane Trenčína.
     
    82
    Žltú kartu dostáva Adžić (FK Budućnost Podgorica).
     
    83
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Azango, prichádza van Arnhem.
     
    84
    Konečne sa môžeme vrátiť k futbalu a domáci sa snažia zaútočiť. Aktivita priniesla iba rohový kop, po ktorom sa dostal k hlavičke Mijič, ale nepodarilo sa mu trafiť priestor brány!
     
    85
    Veľmi tvrdý zákrok zozadu na súpera a domáci dostali k dispozícii rozohrať štandardnú situáciu z nebezpečnej pozície pár minút pred koncom zápasu. Hlavný rozhodca pravdepodobne potrestá Trenčianskeho hráča.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Zubairu (AS Trenčín).
     
    87
    Domáci ju rozohrali nakrátko a už prichádza center z ľavej strany! Ďalšie zakončenie hlavou, ale ani tento pokus nemusel Igor Šemrinec riešiť. Lopta opäť smerovala nad bránu.
     
    88
    Striedanie v tíme FK Budućnost Podgorica: z ihriska odchádza Mijić, prichádza Bakić.
     
    89
    Zápas sa nám pomaly blíži ku koncu a Trenčania kontrolujú hru. Víťazstvo o dva góly by bol dobrý výsledok do odvety a ešte viac by sa zvýšili ich šance na postup.
     
    90
    Hrať sa bude ešte štyri minúty nad rámec hracieho času!
     
    90+1
    Po faule na domáceho hráča vznikla na trávniku poriadna roztržka a už pracujú emócie. Hlavný rozhodca musí upokojiť situáciu na trávniku.
     
    90+2
    Žltú kartu dostáva Mirković (FK Budućnost Podgorica).
    Žltú kartu dostáva Julien (AS Trenčín).
     
    90+3
    Stretnutie sa nám už iba dohráva a hostia sa ešte previnili ofsajdom pri dlhej lopte. Domáce mužstvo má jednu z posledných šancí na rozohrávku.
     
    90+4
    Gól v hodine dvanástej mal na kopačke Djurišič, keď sa krásne uvoľnil, ale z hranice vápna nenamieril presne! Ak by teraz skóroval, tak by výsledok ešte mohol zamiešať karty v odvete!
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    Držanie lopty: 39 % : 61 %.
    Strely na bránu: 1:4.
    Strely mimo: 5:7.
    Rohy: 5:7.
    Ofsajdy: 6:1.
    Fauly: 14:17.
     
    Slovenský zástupca AS Trenčín má za sebou prvý zápas v prvom predkole Európskej ligy! Na trávniku FK Budućnost Podgorica si poradil s domácim tímom a do odvety má výbornú pozíciu na postup. Trenčania položili základy svojho víťazstva ešte v prvom polčase, keď sa v rozpätí troch minút presadil najprv Čatakovič a po ňom Mance. Druhý duel je na pláne o sedem dní. Kvôli stavebným prácam sa však odohrá na štadióne v Myjave a veríme, že sa slovenskému zástupcovi podarí postúpiť do druhého predkola. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem krásny zvyšok večera. Stretnutie komentoval Filip Sabo. Dovidenia! (22:29:52)

    Filip Sabo

    Góly: 27. Čataković, 30. Mance

    Karty:   22. Vukčević (BDC), 40. Ivanović (BDC), 82. Adžić (BDC), 90+2. Mirković (BDC) – 19. Yem (TRE), 86. Zubairu (TRE), 90+2. Julien (TRE)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 5:7. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 14:17.
    FK Budućnost Podgorica: Mijatović – Tučević, Adžić, Milić (C), Djurišić – Vukčević, Mijić, Mirković – Vlaisavljević, Ivanović, Sekulic
    Náhradníci: Dragojević – Roganović, Perović, Damjanović, Bakić, Terzić, Boričić

    AS Trenčín: Šemrinec (GK) – Julien, Lawrence, Šulek, Yem – Zubairu, El Mahdioui (C), Čataković – Azango, Mance, Sleegers
    Náhradníci: Morgos – Ubbink, Umeh, Kadák, van Arnhem, Oulad Omar, Slávik

    Rozhodca: Mete Kalkavan (TUR) – Ceyhun Sesigüzel (TUR), Esat Sancaktar (TUR) – Suat Arslanboga (TUR)
    Štvrtok 19.07.2018
    Trenčín - Budućnost Podgorica 1:1

    Góly: 70. Mance – 90. Perović

    Karty:   15. Lawrence (TRE), 65. Šulek (TRE) – 8. Milić (BDC), 67. Boričić (BDC)

    Nepremenená penalta: 83. Ivanović (BDC), brankár Šemrinec zneškodnil

    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:6. Fauly: 20:16.