Žilina – Nitra 5:0 (kon.) | Trenčín – Ružomberok 4:2 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
5:0 (3:0)
FC Nitra
Streda 23.05.2018, 17:30 • Pod Dubňom, Žilina • Niké liga • Baráž
Predzápasové kurzy
     
    72
    Posledné striedanie dnešného zápasu. Na trávnik sa dostane aj domáci Kristián Vallo. Naopak, pre dnešok má odpracované krajný obranca Juraj Chvátal, ktorý bol dnes veľmi aktívny.
     
    68
    Prvým potrestaným hráčom na domácej strane je obranca Filip Kaša. Ten si počínal nedovolene pred vlastnou šestnástkou, no z následného priameho kopu hostí nezapršalo.
     
    66
    Posledné striedanie na strane hosťujúceho celku. V barážovom zápase sa napokon predstaví aj Andrej Fábry. Naopak, na lavičku náhradníkov smeruje kapitán nitrianskeho celku Miloš Šimončič.
     
    62
    Nitra zahrávala priamy kop, no totálne ho spackala. Navyše, do brejku sa dostali domáci hráči, do otvorenej obrany si po centri z ľavej strany nabehol Filip Balaj, no tentokrát omilostil svojich bývalých spoluhráčov.
     
    56
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Jaroslav Mihalík, prichádza Lukáš Jánošík.
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Ivan Santiago Diaz, prichádza Filip Balaj.
     
    55
    Žilina dala gól!
    A máme tu ďalší gól v podaní domácich futbalistov. MIROSLAV KÁČER si krásne narazil loptu pred šestnástkou s Jaroslavom MIhalíkom. Následne vbehol do pokutového územia, obišiel Lukáša Hrošša a poľahky skóroval.
     
    51
    Hlavný rozhodca Peter Ziemba prvýkrát siaha do svojho vrecka. Matúš Kuník si až príliš okato pomáhal rukami v súboji s Jaroslavom Mihalíkom. Dostáva žltú kartu a domáci budú zahrávať priamy kop.
     
    46
    Žilina dala gól!
    Domáci futbalisti impozantne vstupujú aj do druhého dejstva. JAKUB HOLÚBEK sa predral cez dvoch hráčov súpera, vystrelil spoza pokutového územia a presne umiestnenou strelou poslal loptu k ľavej žrdi brány Lukáša Hrošša.
     
    46
    Ivan Galád na nič nečaká a do druhého polčasu nasadzuje hneď dvoch nových hráčov. Namiesto Tomáša Kóňu prichádza na trávnik René Kotrík. Okrem toho prichádza aj Márius Charizopulos výmenou za Lukáš Fabiša.
     
    37
    Žilina dala gól!
    Zverenci Adriána Guľu vedú už rozdielom triedy. Juraj Chvátal posunul loptu na JAKUBA HOLÚBKA, ten si v šestnástke súpera poradil s brániacim Macdonaldom Nibom a strelou ľavačkou upratal loptu do nitrianskej siete.
     
    29
    Obrovská šanca na strane Nitry. Po prihrávke z pravej strany ustál súboj s Jurajom Chvátalom hosťujúci Vahagn Militosjan a smeroval sám na bránu. Hokejovým blafákom prakticky oklamal aj Miloša Volešáka, no jeho následné zakončenie smerovalo do bočnej siete.
     
    21
    Žilina dala gól!
    Opäť platilo staré známe futbalové porekadlo – nedáš, dostaneš. Ivan Santiago Diaz centrom z pravej strany našiel Jaroslava Mihalíka. Jeho pokus bol síce zblokovaný, no lopta sa odrazila priamo na nohu SAMUELA MRÁZA, ktorý nemal problém skórovať.
     
    20
    Prvá šanca na strane Nitry. Ján Chovanec centroval z ľavej strany, Martin Králik odhlavičkoval loptu len k Tomášovi Kóňovi. Ten po spracovaní lopty prudko vystrelil z vnútra šestnástky, ale trafil len Miloša Volešáka.
     
    12
    Žilina dala gól!
    Domáci futbalisti sa z prvej vážnejšej akcie dostávajú do vedenia. Dávid Hancko odcentroval cez Richarda Križana z ľavej strany. Presným pasom našiel SAMUELA MRÁZA a ten s prispením brvna a Lukáša Hrošša dostal loptu do siete.

    Miroslav Kováčik


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Nitra. Viac informácií tu.

    Góly: 12. Mráz (Hancko), 21. Mráz (Mihalík), 37. Holúbek (Chvátal), 46. Holúbek, 55. Káčer (Mihalík)

    Karty:   68. Kaša (ZIL) – 51. Kuník (NIT)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 7:10. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 12:8.
    MŠK Žilina: Volešák – Chvátal (72. Vallo), Kaša, Králik, Hancko – Diaz (56. Balaj), Pečovský (C), Káčer – Holúbek, Mráz, Mihalík (56. Jánošík).
    Náhradníci: Mandous – Niňaj, Jánošík, Balaj, Vallo, Klec, Lačný.

    FC Nitra: Hroššo – Kuník, Križan, Niba, Chovanec – Machovec, Šimončič (C) (66. Fábry), Kóňa (46. Kotrík) – Fabiš (46. Charizopulos), Vestenický, Militosjan.
    Náhradníci: Šípoš – Fábry, Fábry, Vencl, Farkaš, Kotrík, Charizopulos.

    Rozhodca: Peter Ziemba – Peter Bednár, Daniel Poláček – Patrik Hrčka

    Diváci: 1699