2. etapa Ventura - Gibraltar Road sk Víťaz: Egan Bernal (Team Sky) (kon.) | 3. etapa King City - Monterey County sk Toms Skujinš (Trek-Segafredo) (kon.)
koniec udalosti
3. etapa King City - Monterey County

Toms Skujinš (Trek-Segafredo)

(2. Sean Bennett (hagens Berman Axeon), 3. Caleb Ewan (Mitchelton-Scott))

Utorok 15.05.2018, 21:45Tour of California
     
    Peter Sagan obsadil štvrtú pozíciu, no a neuveriteľnú piatu priečku si uchmatol Egan Bernal, teda vedúci muž priebežného poradia, ktorý tak znova ukázal svoj obrovský talent.
     
    CIEĽ
    Je to tak. TOMS SKUJINŠ predviedol dnes doslova hrdinský výkon, keď už bol takmer pohltený pelotónom, no napokon sa teší z víťazstva v 3. etape Okolo Kalifornie s cieľom na okruhu v Laguna Seca!
     
    1 km
    Neuveriteľný výkon Tomsa Skujinša pokračuje a vyzerá to tak, že dnes vypáli rybník všetkým favoritom! Za ním sa naďalej drží aj Američan Sean Bennett!
     
    2 km
    Tak toto je poriadne zaujímavé! Toms Skujinš nastúpil Seanovi Bennettovi a Američan mu nestačí. V skupine favoritov však vyvíja veľkú aktivitu Peter Sagan s vedúcim mužom priebežného poradia Eganom Bernalom!
     
    13 km
    Tretia etapa Okolo Kalifornie vrcholí! Pretekári začínajú stúpať na Laureles Grade a trojica z úniku už má skutočne len minimálny náskok. Pelotón im je už doslova v pätách.

    Jakub Kocourek