Colorado – Nashville 0:5 (kon.)
koniec
Colorado Avalanche
0:5 (0:2, 0:2, 0:1) Stav série: 2:4
Nashville Predators
cz Pondelok 23.04.2018, 01:00 • Pepsi Center, Denver • Play-off NHL • Štvrťfinále Z. konferencie
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:26
    Patrik Nemeth krásnou střelou zápěstím z vrcholu levého kruhu pro vhazování mířil do bližšího horního rohu brány, Pekka Rinne ale předvedl skvělý zákrok a podržel puk!
     
    54:48
    Sven Andrighetto na levém křídle vystřelil z ostrého úhlu a málem se mu podařilo zaskočit brankáře Predators, Pekka Rinne ale puk na vzdálenější levé tyči vyrazil levým betonem!
     
    50:02
    Mark Barberio byl vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění a Nashville má k dispozici třetí přesilovou hru.
     
    47:57
    Predators v poklidu kombinovali v útočném pásmu tak dlouho, až se Craig Smith na vrcholu pravého kruhu krásně obtočil kolem svého srážce a z jeho bodu napřáhl ke střele zápěstím, která mířila pod horní tyč, Andrew Hammord ji ale hrudí vyrazil a poté bleskově zalehl!
    42:36 Viktor ARVIDSSON - 0:5
     
    42:36
    Nashville právě vstřelil branku!
    VIKTOR ARVIDSSON si ve středovém kruhu zpracoval pravou rukavicí puk ze vzduchu do jízdy po vyhození P. K. Subbana z levé strany obranného pásma a mezi dvojicí protihráčů se krásně protáhl před bránu, kde po skvělém pokrytí puku bekhendem zápěstím zamířil nad vyrážečkou Andrewa Hammonda pod horní tyč! Predators vedou 5:0! Asistence: P. K. Subban.
     
    39:31
    Mikko Rantanen na levém křídle zavážel puk do útočného pásma a Ryan Ellis mu do cesty postavil nebezpečně koleno, takže dostal dvě minuty za podržení. Nikita Zadorov se do něj okamžitě pustil a vyfasoval dvě minuty za hrubost plus desetiminutový trest za nesportovní chování. Hrát se bude 4 na 4.
    37:37 Branka Colorada, která byla ihned na ledě odvolána!
     
    37:37
    Nikita Zadorov střelou z levého kruhu pro vhazování rozvolnil na přední tyči síť, jenže Pekka Rinne byl atakován Carlem Söderbergem a branka byla rychle odvolána! Coach Challenge.
     
    37:11
    Kyle Turris před vrcholem pravého kruhu po zpětné přihrávce napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, kterou Andrew Hammond na přední tyči ukryl v lapačce poté, co Nikita Zadorov u hrazení tvrdým hitem sestřelil Craiga Smitha!
     
    35:11
    Mikko Rantanen na pravém křídle nabral slušnou rychlost a z kruhu pro vhazování si sjel před bránu, kde Pekku Rinneho mezi betony překonat nedokázal!
     
    33:17
    Nathan MacKinnon rychle objel bránu a po jeho zpětné přihrávce na vrcholu levého kruhu bez přípravy práskl do puku Mark Barberio, jehož pokus s příklepem na přední tyči Pekka Rinne s problémy zastavil!
     
    32:36
    Tyson Jost se ocitl v blízkosti pravé tyče ve slibné šanci, jenže Pekka Rinne na přední tyči dokázal jeho pokus zápěstím levou rukou přizvednout do ochranné sítě!
     
    29:02
    Tyson Jost napřáhl před vrcholem mezikruží na ose útočného pásma k pěkné střele, která těsně nad ledem mířila k pravé tyči, jenže Pekka Rinne ji fantasticky levým betonem vyrazil!
    28:26 Nick BONINO - 0:4
     
    28:26
    Nashville právě vstřelil branku!
    NICK BONINO si zpracoval v mezikruží krásnou přihrávku od Callea Järnkroka z pravého křídla a střelou zápěstím o vyrážečku gólmana Andrewa Hammonda poslal puk do sítě! Brankář Colorada opět nešťastně zasáhl a kotouč skončil v jeho bráně. Asistence: Calle Järnkrok a Ryan Ellis.
     
    26:13
    Sven Andrighetto chtěl krosčekem atakovat Viktora Arvidssona, který nafilmoval drsný pád na led a dostal dvě minuty za přehrávání, zatímco Nikita Zadorov byl během reklamní přestávky vyloučen za nedovolené bránění poté, co se zapojil do potyčky. Sven Andrighetto byl vyloučen za krosček, takže Predators si zahrají přesilovou hru.
    25:26 Miika Salomäki ani nadvakrát nepřekonal Hammonda!
     
    25:26
    Miika Salomäki nebezpečně vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a po zákroku Andrewa Hammonda se těsně před bránou dostal k dorážce, ani na druhý pokus ale fantastického brankáře Colorada, který parádně vyrazil puk levým betonem, nepřekonal!
    24:30 Střela v podání Matta Nieta žádnou škodu nenadělala
     
    24:30
    Matt Nieto vystřelil z pravého kruhu pro vhazování a Pekka Rinne puk podržel v náručí. Hra byla přerušena.
    20:38 Filip FORSBERG - 0:3
     
    20:38
    Nashville právě vstřelil branku!
    FILIP FORSBERG z levé strany obranného pásma vyrazil do přečíslení dva na jednoho, které v levém kruhu pro vhazování vyřešil střelou zápěstím, a puk se od spodní hrany lapačky Andrewa Hammonda odrazil ke vzdálenější pravé tyči! Nashville vede v Pepsi Center již 3:0.
     
    18:07
    Gabriel Landeskog zbytečně fauloval za bránou Pekky Rinneho a byl vyloučen na dvě minuty za sekání. Nashville dohraje úvodní část v přesilové hře, pokud ji dříve nevyužije.
     
    15:10
    Tyson Barrie a jeho další střela, která přišla na pravém křídle po zpětné přihrávce z otočky a mířila přesně ke vzdálenější levé tyči, Pekka Rinne ji ale skvěle vyrazil pravým betonem!
     
    13:43
    Sven Andrighetto se ocitl po odrazu puku za bránou Pekky Rinneho v mezikruží ve velké šanci, jenže rychlou střelou s příklepem minul pravý horní roh brány Predators!
     
    12:56
    Roman Josi si z levého kruhu vybruslil před bránu a na vzdálenější pravé tyči se snažil puk zápěstím zvednout nad lapačku Andrewa Hammonda, brankář Avalanche ho ale skvěle vychytal a puk vyrazil mimo tři tyče své brány!
    10:19 Austin WATSON - 0:2
     
    10:19
    Nashville právě vstřelil branku!
    Colton Sissons u pravé tyče položil na led Andrewa Hammonda a z ostrého úhlu po ledě poslal puk do vzdálenější levé tyče, od které se puk odrazil na hůl AUSTINA WATSONA, který ve vyložené brankové příležitosti nezklamal a dorazil puk do zcela prázdné brány Avalanche 0:2! Asistence: Colton Sissons a Nick Bonino.
     
    09:02
    Sven Andrighetto napřáhl na vrcholu pravého kruhu k prudké střele, kterou na vzdálenější levé tyči skvěle vykopl pravým betonem Pekka Rinne a připsal si důležitý zákrok!
    07:02 Mattias EKHOLM - 0:1
     
    07:02
    Nashville právě vstřelil branku!
    Colton Sissons krásně přenesl hru z pravého křídla do levého kruhu pro vhazování, kde MATTIAS EKHOLM napřáhl ke tvrdé střele s příklepem a vedle levého ramena Andrewa Hammonda zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Mattias Ekholm se stal prvním obráncem Nashvillu, který skóroval v letošním playoff krátce poté, co gól Coltona Sissonse nebyl uznán kvůli nedovolenému bránění brankáře Andrewa Hammonda. Asistence: Colton Sissons a Nick Bonino.
    06:46 Rozhodnutí na ledě zůstalo platné a gól Preds neplatil!
     
    06:46
    Ryan Ellis vypálil od modré čáry a jeho rána s příklepem zamířila vedle pravé tyče brány, kde se od hrazení odrazila do pravého kruhu. Colton Sissons poté poslal puk z úhlu po ledě do odkryté brány, gól ovšem nebyl uznán kvůli nedovolenému bránění brankáře Andrewa Hammonda, kterého na vzdálenější levé tyči atakoval Kyle Turris! Komerční přestávka.
     
    02:02
    Sven Andrighetto, který rozhodl zápas číslo 5, se ocitl v levém kruhu v první velké šanci, jenže mezi betony Pekku Rinneho propálit střelou s příklepem nedokázal!

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 8. Ekholm (Sissons, Bonino), 11. Watson (Sissons, Bonino), 21. F. Forsberg, 29. Bonino (Järnkrok, Ellis), 43. Arvidsson (P. K. Subban)


    Colorado Avalanche: Hammond (S. Martin) – Zadorov, Barrie, Nemeth, Girard, Siemens, Barberio – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Kerfoot, Jost, C. Wilson – Nieto, Söderberg, Comeau (A) – G. Bourque, Compher, Andrighetto.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (C), Ellis (A), Ekholm, P. K. Subban, Jemelin, Irwin – F. Forsberg (A), Johansen, Arvidsson – Järnkrok, Turris, C. Smith – Sissons, Bonino, Watson – Fiala, Fisher, Salomäki.

    Rozhodca: Tim Peel, Wes McCauley. Čároví: Greg Devorski, Derek Nansen

    Diváci: 18087
    Colorado 2 4 Nashville
    #1 Piatok 13.04.2018 • 03:50
    Nashville - Colorado 5:2
    #2 Sobota 14.04.2018 • 21:20
    Nashville - Colorado 5:4
    #3 Utorok 17.04.2018 • 04:00
    Colorado - Nashville 5:3
    #4 Štvrtok 19.04.2018 • 04:00
    Colorado - Nashville 2:3
    #5 Sobota 21.04.2018 • 03:50
    Nashville - Colorado 1:2
    #6 Pondelok 23.04.2018 • 01:00
    Colorado - Nashville 0:5