Sociedad – Atlético Madrid 3:0 (kon.) | Alavés – Girona 1:2 (kon.) | Levante – Malaga 1:0 (kon.)
Real Betis – Las Palmas 1:0 (kon.)
koniec
Real Betis
1:0 (0:0)
UD Las Palmas
Štvrtok 19.04.2018, 21:30 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • Španielska LaLiga • 33. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Aj v druhom polčase pokračoval tlak domácich, ktorý sa stále stupňoval. Hostia v závere dohrávali iba s 10 hráčmi a v nadstavenom čase prišiel predsa len gól domácich, postaral sa oň Firpo a tak tri body ostávajú doma po výsledku 1:0!

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem už dobrú noc. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (23:26:59)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
    90+4. Júnior Firpo (RBE) - 1:0
     
    90+4
    Real Betis dal gól!
    Tak predsa len! Domáci sa radujú z gólu, ktorý im prináša tri body z tohto zápasu a to celkom zaslúžene. Do pokutového územia sa dostal presný center na hlavu JÚNIORA FIRPA a ten nikým nekrytý dostal loptu do hosťujúcej brány – 1:0!
    90+2. Aïssa Mandi (RBE)
     
    90+2
    Hostia sa snažia pri zisku lopty naťahovať čas čo to len pôjde. Domáci vysoko napádajú a Las Palmas má tak v nadstavenom čase ešte veľmi náročnú úlohu.
     
    90+1
    Naplno sa už rozbehol nadstavený čas, ktorý činí 5 minút!
     
    89
    Domáci Sanabria sa tlačil do zakončenia, ale napokon je mu odmávaný ofsajd. Riadny hrací čas tohto zápasu sa už čoskoro naplní, očakáva sa údaj o nastavenom čase.
     
    88
    Aktivita domácich tak prirodzene pokračuje ďalej, ale obrana hostí je stále pozorná. Určite nás však ešte čaká zaujímavý zvyšok tohto zápasu.
     
    87
    Žltú kartu dostáva Ximo Navarro (UD Las Palmas).
    86. Míchel (LPA)
     
    86
    Tak to je komplikácia pre hosťujúci celok! Míchel dostáva po druhej žltej červenú kartu a tak ide predčasne pod sprchy. Pri tlaku domáceho celku to tak môže byť veľmi kľúčový moment.
     
    84
    Striedanie v tíme UD Las Palmas: z ihriska odchádza Nacho Gil, prichádza Imoh Ezekiel.
     
    83
    Betis sa stále drží na útočnej polovici, ale dnes domácim zrejme gól dopriaty nebude. Nechajme sa však prekvapiť, ešte nejaký ten čas ostáva.
     
    82
    Ani teraz to tam domácim futbalistom nepadlo! Amat sa dostal do úniku na bránu hostí, ale Lizoain včas vybehol a zabránil domácemu futbalistovi skórovať. Aj vďaka brankárovi sú hostia dnes v hre aspoň o ten jeden bod.
    81. Jordi Amat (RBE)
     
    81
    Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Ryad Boudebouz, prichádza Joel Campbell.
     
    80
    Rohovému kopu sa hostia bezpečne ubránili, ale tlak domácich pokračuje aj naďalej. Betis sa znova usadil na útočnej polovici.
     
    79
    Domáci Firpo sa po individuálnom prieniku dostal až do pokutového územia súpera a vybojoval tak pre svoj celok rohový kop. Las Palmas sa tak bude musieť mať na pozore.

    Miroslav Revaj

    Góly: 90+4. Firpo

    Karty:   65. León (RBE), 77. Mandi (RBE) – 32. Calleri (LPA), 35. Gil (LPA), 68. Míchel (LPA), 87. Navarro (LPA)   86. Míchel (LPA)


    Real Betis: D. Giménez – Mandi, Bartra, Amat – Barragán, Guardado, Ruiz, Firpo – Joaquín (C) (71. A. Sanabria), Boudebouz (81. J. Campbell) – León (66. Tello).
    Náhradníci: Pedro López – Camarasa, A. Sanabria, J. Campbell, Durmisi, Tello, Rubén Castro.

    UD Las Palmas: Lizoain – Míchel, David García (C), Navarro, Gálvez, D. Castellano – Gil (84. Ezekiel), Etebo, Aquilani (54. J. Castellano), Halilović (67. V. Gómez) – Calleri.
    Náhradníci: Chichizola – Simón, Aguirregaray, V. Gómez, Ezekiel, J. Castellano, Expósito.

    Rozhodca: Sánchez – Aguilar, Callego