NJ Devils – NY Rangers 5:2 (kon.) | Columbus – Detroit 5:4 (po pr.) | NY Islanders – Philadelphia 5:4 (kon.)
Tampa Bay – Boston 4:0 (kon.) | Florida – Nashville 2:1 (kon.) | Montreal – Winnipeg 4:5 (po pr.)
Calgary – Arizona 1:4 (kon.) | Vancouver – Vegas 4:5 (0:1 po s.n.) | San Jose – Dallas 2:4 (kon.)
koniec
Calgary Flames
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
Arizona Coyotes
cz Streda 04.04.2018, 03:08 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:50 Dylan STROME - 1:4
     
    52:50
    Arizona právě vstřelila branku!
    Max Domi vystihl rozehrávku soupeře, načež si to namířil do útočného pásma. Kousek za modrou čárou však kotouč přenechal DYLANU STROMEOVI, který okamžitě zakončoval. Jeho střela byla tečována Frolíkovou bruslí a zamířila přesně do protipohybu bezmocného Gilliese. Asistence: Max Domi.
     
    49:41
    První početní výhodu v zápase si zahraje Calgary. Nick Cousins (ARI) si před bránou pomohl krosčekem.
     
    46:09
    Teď byli domácí blízko! Po Raantově zákroku se totiž ke kotouči dostal nedůrazně bráněný útočník Calgary a dorážka jen o centimetry minula odkrytou bránu.
     
    40:46
    Velké štěstí měl nyní Gillies. Po Kellerově bekhendu se totiž kotouč od Anderssona odrazil přesně do tyče Gilliesovy brány.
     
    38:15
    Velký tlak do brankoviště Arizony. Foo z dobré pozice vypálil jen do Raanty, ale ten kotouč nedokázal skrýt a okamžitě čelil několika dorážkám. Všechny však ustál!
     
    35:07
    Až nyní se domácí dostali ke kotouči a může se vylučovat. Za sekání je potrestán Garnett Hathaway (CGY).
    24:32 Nick SHORE - 1:3
     
    24:32
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Přeci jenom je zničehonic sníženo. Curtis Lazar si našel prostor na pravé stran útočného pásma, načež se z těžké pozice odhodlal k zakončení. Raanta sice v pohodě zasáhl, ale kotouč se odrazil přesně před NICKA SHOREA a ten bez problémů trefil prázdnou bránu. Asistence: Curtis Lazar, Matt Bartkowski.
    22:16 Christian FISCHER - 0:3
     
    22:16
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté navyšují vedení. Po rychlém přechodu do útočného pásma se Archibald prezentoval nahozením z pravé strany. Gillies sice betonem dokázal zasáhnout, avšak dojíždějící obránce Andersson puk bruslí srazil za záda vlastního gólmana. Puku se ale jako poslední dotkl před bránou postavený CHRISTIAN FISCHER a právě tomu je branka připsána. Asistence: Josh Archibald, Brendan Perlini.
     
    19:59
    Gaudreau si ještě šikovně navedl kotouč do středu útočného pásma, avšak poté v dosud největší šanci Calgary trestuhodně přestřelil.
     
    17:13
    Třetí přesilová hra ve prospěch Arizony. Dvě trestné minuty za podražení dostává MIchael Frolík (CGY).
    16:39 Kevin CONNAUTON - 0:2
     
    16:39
    Arizona právě vstřelila branku!
    A je to 0:2! Dobře to udělal Domi, který kotouč zpoza brány dostal k hokejce KEVINA CONNAUTONA. Hostující obránce si počkal na ideální okamžik a posléze se zápěstím trefil přesně do horního rohu brány. Asistence: Max Domi, Trevor Murphy.
     
    11:55
    Druhé vyloučení zápasu a opět za sekání. Tentokrát se proti pravidlům provinil Nick Shore (CGY).
     
    09:27
    Všechno ale mohlo být jinak. Fischer obdržel dlouhou přihrávku do jízdy a div, že tváří v tvář proti Gilliesovi netrefil bránu!
     
    08:11
    Dougie Hamilton (CGY) nyní sekl ujíždějícího Domiho, kterému proto ve velké šanci znemožnil zakončení. Odsedí si tak dvě trestné minuty.
    03:48 Richard PÁNIK - 0:1
     
    03:48
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté jdou z velmi nenápadné akce do vedení. Po zisku kotouče v útočném pásmu šel touš přesně na hůl Connautona, jenž neváhal a nahodil jej na bránu. Samo nahození by zřejmě neskončilo brankou, ale dráhu kotouče šikovně změnil RICHARD PÁNIK, který tak otevírá skóre zápasu. Asistence: Kevin Connauton, Clayton Keller.

    Lukáš Podleśny

    Góly a asistencie: 25. N. Shore (Lazar, Bartkowski) – 4. Pánik (Connauton, Keller), 17. Connauton (Domi, T. Murphy), 23. Fischer (J. Archibald, Perlini), 53. D. Strome (Domi)


    Calgary Flames: Gillies (M. Smith) – Giordano (C), D. Hamilton, Kulak, Mi. Stone, Bartkowski, R. Andersson – J. Gaudreau, S. Bennett, Foo – Frolík, Backlund (A), Brouwer (A) – Ferland, Jankowski, Lazar – T. Glass, N. Shore, Hathaway.
    Arizona Coyotes: Raanta (Kuemper) – Ekman-Larsson (A), L. Schenn, Chychrun, Goligoski, Connauton, T. Murphy – Pánik, Stepan (A), Keller – Domi, D. Strome, Rinaldo – Perlini, J. Archibald, Fischer – Martinook, Richardson (A), Cousins.

    Rozhodca: Lee, Sutherland – Gibbs, Murchison

    Diváci: 18 677