NJ Devils – NY Rangers 5:2 (kon.) | Columbus – Detroit 5:4 (po pr.) | NY Islanders – Philadelphia 5:4 (kon.)
Tampa Bay – Boston 4:0 (kon.) | Florida – Nashville 2:1 (kon.) | Montreal – Winnipeg 4:5 (po pr.)
Calgary – Arizona 1:4 (kon.) | Vancouver – Vegas 4:5 (0:1 po s.n.) | San Jose – Dallas 2:4 (kon.)
koniec po predl.
Montreal Canadiens
4:5 (0:2, 1:1, 3:1 - 0:1)
Winnipeg Jets
cz Streda 04.04.2018, 01:45 • Bell Centre, Montreal • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    63:00 Kyle CONNOR - 4:5
     
    63:00
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! KYLE CONNOR si vyměnil kotouč s Roslovicem a z mezikruží se trefil přesně pod horní tyč. Asistence: Jack Roslovic a Tyler Myers.
    58:18 Alex GALCHENYUK - 4:4
     
    58:18
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí si vytvořili tlak v pásmu a kombinovali. Schlemko pak přihrál na pravý kruh, kde stál ALEX GALCHENYUK, který okamžitě vystřelil do horní části branky. Mason sice reagoval, kotouč ale nedokázal udržet v lapačce a přeskočil až do branky. Asistence: David Schlemko a Jeff Petry.
    50:39 Sami NIKU - 3:4
     
    50:39
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Netrvalo to ani třicet sekund a Winnipeg si bere své vedení zpět! Connor zadovkou zpoza branky našel mezi kruhy najetého finského obránce SAMIHO NIKA, který propálil Priceho. Pro střelce jde o první branku v NHL hned v prvním zápase v nejlepší lize světa. Asistence: Kyle Connor a Andrew Copp.
    50:15 Kerby RYCHEL - 3:3
     
    50:15
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal vyrovnává stav zápasu! Po vyhraném vhazování vypálil od modré čáry Petry a jeho střelu tečoval KERBY RYCHEL, pro něhož jde o první branku v sezóně. Asistence: Jeff Petry.
    43:19 Paul BYRON - 2:3
     
    43:19
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté snižují na rozdíl jedné branky a máme tu zápletku! Gallagher střílel z těsné blízkosti, na což dokázal Mason reagovat. Na pohotovou dorážku z pravé strany z hokejky PAULA BYRONA už ale byl krátký. Asistence: Brendan Gallagher a Jonathan Drouin.
    39:01 Artturi LEHKONEN - 1:3
     
    39:01
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí přece snižují. ARTTURI LEHKONEN nejrychleji našel volně povalující se kotouč poté, co chtěl vystřelit Galchenyuk, ale minul kotouč. Pak už jen v zahuštěném prostoru plácl do kotouče, který se dostal až za Masona. Asistence: Alex Galchenyuk.
    35:58 Jack ROSLOVIC - 0:3
     
    35:58
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Poolman všechny přesvědčil, že bude z osy střílet, místo toho ale našel v levém kruhu JACKA ROSLOVICE, jenž z první propálil gólmana Priceho. Price chytá skvěle, nemůže ale zachránit všechno. Winnipeg tak vede už o tři branky. Asistence: Tucker Poolman.
    14:19 Nikolaj EHLERS - 0:2
     
    14:19
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Během krátké doby dávají Jets další branku. Stastny v přečíslení přihrál do strany na NIKOLAJE EHLERSE, který mu puk vrátil mezi kruhy. Stastny ale opět vrátil kotouč do pravého kruhu a Ehlers se trefil naprosto přesně mezi betony. Asistence: Paul Stastny.
    12:25 Patrik LAINE - 0:1
     
    12:25
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté jdou v přesilovce do vedení poté, co svého soupeře zatlačili v pásmu. Byfuglien přihrál do levého kruhu, kde stál PATRIK LAINE, který se napřáhl a ze svého prostoru prostřelil gólmana Priceho tak, že trefil přesně horní růžek. Asistence: Dustin Byfuglien a Kyle Connor.

    Jakub Prchal

    Góly a asistencie: 40. Lehkonen (Galchenyuk), 44. Byron (Gallagher, Drouin), 51. Rychel (Petry), 59. Galchenyuk (Schlemko, Petry) – 13. Laine (Byfuglien, Connor), 15. Ehlers (Stastny), 36. Roslovic (Poolman), 51. Niku (Connor, Copp), 63. Connor (Roslovic, T. Myers)


    Montreal Canadiens: Price (Niemi) – Petry, Schlemko, Juulsen, Alzner, Lernout, Reilly – Gallagher, Drouin, Byron – Lehkonen, J. de La Rose, Galchenyuk – Rychel, L. Shaw, Ščerbak – Carr, McCarron, Deslauriers.
    Winnipeg Jets: S. Mason (Comrie) – Niku, Byfuglien, Chiarot, T. Myers, Morrow, Poolman – Ehlers, Stastny, Laine – Perreault, Little, Armia – Connor, Copp, Roslovic – Daňo, Matthias, B. Tanev.