Vancouver – Columbus 5:4 (po pr.) | Toronto – Winnipeg 1:3 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 5:2 (kon.)
NJ Devils – NY Islanders 4:3 (kon.) | Carolina – NY Rangers 1:2 (kon.) | Nashville – Buffalo 4:7 (kon.)
Dallas – Minnesota 4:1 (kon.) | Arizona – St. Louis 6:0 (kon.) | Calgary – Edmonton 3:2 (kon.)
Vegas – San Jose 3:2 (kon.) | Philadelphia – Boston 4:3 (po pr.)
koniec
New Jersey Devils
4:3 (1:1, 3:1, 0:1)
New York Islanders
cz Nedeľa 01.04.2018, 01:07 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:51
    Isles již s prázdnou branku vymysleli nebezpečnou akci, Jordan Eberle se dostával ke střele po odrazu puku od zadního mantinelu. Keith Kinkaid ale začaroval a připsal si další zákrok!
     
    57:58
    Ke kotouči před brankou se dostal Taylor Hall, jenž udělal kličku Greissovi a již mohl zakončovat do prázdné branky. Tam ale nakonec díky těsné obraně nezakončil!
     
    57:19
    John Tavares pořádně vystrašil domácí fanoušky střeleckým pokusem z levého kruhu, Keith Kinkaid ovšem předvedl parádní a důležitý zákrok!
    56:21 Chris WAGNER - 4:3
     
    56:21
    Islanders právě vstřelili branku!
    A zničehonic přišla branka hostujícího celku! Johnny Boychuk se tvrdě opřel do kotouče, aby těsně před Kinkaidem změnil dráhu kotouče těsnou tečí CHRIS WAGNER. Závěr utkání bude ještě pořádně zajímavý. Asistence: Johnny Boychuk a Nick Leddy.
     
    51:07
    Velké šance Devils! Nejdříve zakončoval z levého kruhu do Greisse Hischier, Maroon následně před brankou nepřehodil beton položeného německého brankáře.
     
    46:44
    Nyní Zacha připravil kotouč pro Zajaca, jenž zakončoval jen vedle branky. Následně to český mladík zkoušel ještě jednou do přední šibenice, ale i nyní byl Greiss úspěšný!
     
    45:28
    Hischier se dostal do pásma a Maroon před brankou zakončoval do boční sítě. Vše ovšem bylo s faulem Nicka Leddyho, jenž inkasuje dvě minuty za hákování.
     
    40:24
    Devils byli blízko k druhé brance v jednom oslabení! Michael Grabner ujel, ale Thomase Greisse zakončením mezi betony nedokázal překonat!
    38:58 Blake COLEMAN - 4:2
     
    38:58
    Devils právě vstřelili branku!
    V oslabení se ovšem po famózním úniku prosazují hráči Devils! Mirco Müller vybojoval kotouč a prchal po pravé straně do pásma. Švýcarský bek následnou žabičkou našel hůl BLAKEA COLEMANA, jenž puk pověsil do levé šibenice. Asistence: Mirco Müller a Michael Grabner.
     
    38:27
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Damon Severson – 2 min., držení).
     
    38:27
    Jordan Eberle se dostal do úniku, který s faulem zakončoval bekhendem. Keith Kinkaid ovšem překonán nebyl, pokračovat se bude přesilovou hrou Islanders.
     
    37:18
    Důrazně se před branku nacpal od pravého mantinelu Miles Wood. On ani dorážející Michael Grabner ovšem nedostali kotouč za záda připraveného Thomase Greisse!
     
    33:44
    Úder mohl hned vrátit Damon Severson, jenž dostal přihrávku na pravý kruh od Hischiera a odkud hned zakončoval. Greiss si ovšem vyjel a střelu parádně zneškodnil!
    33:19 Anthony BEAUVILLIER - 3:2
     
    33:19
    Islanders právě vstřelili branku!
    A nakonec se hostům daří snížit opět na rozdíl jediné branky! ANTHONY BEAUVILLIER dostal přihrávku na pravý kruh a přesným zakončením do šibenice nedal Kinkaidovi jedinou šanci zasáhnout. Asistence: Matthew Barzal a Brock Nelson.
     
    31:22
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Patrick Maroon – 2 min., podražení).
     
    31:22
    Do velkého závaru se následně dostali hosté. Vše bylo zakončeno pokusy v brankovišti, Andrew Ladd ani Matthew Barzal se ovšem zblízka proti Kinkaidovi nedokázali prosadit.
    29:08 Taylor HALL - 3:1
     
    29:08
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to byla neskutečná fantazie od TAYLORA HALLA! Nejproduktivnější hráč Devils si individuálně sjel z vlastní třetiny až do té útočné, aby následně z mezikruží zakončil do vzdálenější šibenice, krásná branka. Asistence: Stefan Noesen.
    20:41 Taylor HALL - 2:1
     
    20:41
    Devils právě vstřelili branku!
    A nakonec je z toho branka, která je celkem šťastná! TAYLOR HALL poslal kotouč od levého mantinelu před branku, kde hledal Travise Zajaca. Puk se do branky nicméně dostal zásluhou brusle bránícího hráče Islanders. Asistence: Will Butcher a Kyle Palmieri.
     
    19:11
    Anders Lee bude prvním vyloučeným hráčem utkání. Kyle Palmieri se pokoušel ujet podél pravého mantinelu, ale byl podražen.
     
    18:27
    Za brankou Isles vybojoval jeden z domácích kotouč a dostal jej před branku na Michaela Grabnera. Ten svižně zakončoval, ale Greiss si připsal další zákrok betony!
     
    12:55
    Johnny Boychuk následně pokoušel štěstí, ale trefil jen betony Kinkaida. V protiútoku šel do kličky Hall, přes obránce ale střílel jen do přesouvajícího se Greisse.
     
    12:19
    To byla obrovská šance hostů! Jordan Eberle vydoloval kotouč a dal jej mezi kruhy na nehlídaného Johna Tavarese. Ten z první zakončoval k levé tyčce, ale nakonec trefil právě brankovou konstrukci.
     
    09:27
    Taylor Hall byl Nicem Hischierem vyslán do úniku. Kanadský borec se dostal přes dva bránící hráče a zakončoval forhendem. Greiss ovšem zakročil vyrážečkou, parádní zákrok!
    07:54 Stefan NOESEN - 1:1
     
    07:54
    Devils právě vstřelili branku!
    A ta branka visela ve vzduchu, zasloužená trefa domácího celku! Coleman nejdříve klec minul, následně ovšem vybojoval puk za Greissem a nacpal jej do brankoviště. Zde se zakončením mezi betony prosadil STEFAN NOESEN! Asistence: Blake Coleman a Will Butcher.
     
    05:00
    Následně Zajac od pravého mantinelu nahazoval do brankoviště, kde nastavoval hokejku opět Coleman. I tento pokus byl ovšem Greissem zneškodněn!
     
    04:32
    Domácí začínají být aktivní! Blake Coleman dostal přihrávku mezi kruhy a hned zakončoval, pozorného Greisse se mu ovšem svižným pokusem překonat nepovedlo.
     
    02:46
    Velká šance na srovnání stavu. Nico Hischier dostával žabičku před branku, kde se pokoušel prosadit bekhendem. Kotouč ale nakonec nasměroval jen těsně vedle branky.
    01:15 Tanner FRITZ - 0:1
     
    01:15
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to byla blesková branka! Střelecký pokus od modré čáry vyrazil Kinkaid jen před sebe, kde byl pozorný TANNER FRITZ, jemuž se svižně povedlo dostat kotouč za záda Keitha Kinkaida! Asistence: Brandon Davidson a John Tavares.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 8. Noesen (Coleman, Butcher), 21. Hall (Butcher, Palmieri), 30. Hall (Noesen), 39. Coleman (Müller, Grabner) – 2. Fritz (Davidson, Tavares), 34. Beauvillier (Barzal, B. Nelson), 57. Wagner (Boychuk, Leddy)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene, Vatanen, J. Moore, Severson, Müller, Butcher – Hall, Hischier, Palmieri – Grabner, Zacha, Maroon – Coleman, Zajac, Noesen – Wood, Boyle, Gibbons.
    New York Islanders: Greiss (Halák) – Leddy, Boychuk, Davidson, Pelech, Hickey, Pulock, Mayfield – Lee, Tavares, Fritz – Beauvillier, Barzal, Eberle – Ladd, B. Nelson, Clutterbuck – Wagner, Johnston.

    Rozhodca: O'Halloran, StPierre – Cherrey, Daisy