NHL
NJ Devils – Carolina 4:3 (kon.) | Ottawa – NY Islanders 3:4 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 5:2 (kon.)
St. Louis – San Jose 3:2 (po pr.) | Nashville – Minnesota 2:1 (1:0 po s.n.) | Winnipeg – Boston 5:4 (2:1 po s.n.)
Dallas – Philadelphia 3:2 (po pr.) | Edmonton – Columbus 3:7 (kon.) | Vancouver – Anaheim 4:1 (kon.)
koniec
Edmonton Oilers
3:7 (3:3, 0:3, 0:1)
Columbus Blue Jackets
cz Streda 28.03.2018, 03:08 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    51:57 Markus NUTIVAARA - 3:7
     
    51:57
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté ani nepotřebovali nějaký velký tlak a přidávají sedmý gól. Panarin si pohrál s několika hráči domácího celku a následně kotouč poslal k MARKUSI NUTIVAAROVI. Finský útočník si puk bruslí posunul na hokejku, kterou posléze zakončil do odkryté části brány. Asistence: Artěmij Panarin.
    35:02 Thomas VANEK - 3:6
     
    35:02
    Columbus právě vstřelil branku!
    Máme tady hattrick! Díky dobré práci u mantinelu se kotouč dostal k Jennerovi, jenž jej vyvezl podél hrazení Posléze hostující útočník oslovil volného THOMASE VANEKA, který se kousek od modré čáry srovnal a razantním zakončením vypálil přesně k tyči Brossoitovy brány. Asistence: Boone Jenner, Ian Cole.
    26:24 Cam ATKINSON - 3:5
     
    26:24
    Columbus právě vstřelil branku!
    Jenže nyní už je to o dvě branky! Záhy po návratu vyloučeného Caggiuly se Duboisovi podařilo nalézt CAMA ATKINSONA. Osamocený forvard Columbusu chvíli čekal, zamířil a poté z mezikruží zakončil přesně mezi ruku a tělo Cama Talbota. Asistence: Pierre-Luc Dubois.
    21:38 Boone JENNER - 3:4
     
    21:38
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté dokonale otáčejí nepříznivý vývoj utkání. Po dobré práci za mantinelem se BOONE JENNER dostal před bránu Cama Talbota. Sám sice prvním zakončením neuspěl, ale po chvíli pohotově plácl do plachtícího kotouče, který zamířil do brány domácího výběru. Asistence: Thomas Vanek, Alexander Wennberg.
    16:40 Thomas VANEK - 3:3
     
    16:40
    Columbus právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! První nahození bylo zastaveno kousek od modré čáry, ale to druhé již Savard dostal až k Talbotovi. Ba co víc, dobře postavený THOMAS VANEK kotouč lehce usměrnil a puk si našel trochu prostoru mezi tyčí a tělem domácího brankáře. Asistence: Marc Savard, Alexander Wennberg.
    13:31 Artěmij PANARIN - 3:2
     
    13:31
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté pokračovali v ofenzívě a nyní už máme rozdíl jediné branky. Nahození od modré čáry se od Talbota odrazilo přesně na hůl volného ARTĚMIJE PANARINA. Ruský útočník bleskově zareagoval a zblízka touš v pohodě dorazil do odkryté brány. Asistence: Zach Werenski, Pierre-Luc Dubois.
    12:39 Thomas VANEK - 3:1
     
    12:39
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak pozor! Přichází rychlé snížení. Záhy po vhazování v útočném pásmu se kotouče ujal THOMAS VANEK, který zleva přihrával do předbrankového prostoru. Nikdo z hostů na kotouč nedosáhl, avšak dojíždějící Nugent-Hopkins jej srazil za záda bezmocného Talbota. Asistence: Ryan Murray, Boone Jenner.
    10:08 Drake CAGGIULA - 3:0
     
    10:08
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak to už je pro hosty hodně kritické. Další nedůraz v obranném pásmu přináší třetí branku během sedmi minut. McDavid puk za bránou posunul k Draisaitlovi, který neváhal a bekhendem kotouč dostal na hůl DRAKEA CAGGIULY. Mladý útočník byl sám před Bobrovským a forhendovou střelou hostujícího gólmana v pohodě překonal. Asistence: Leon Draisaitl, Connor McDavid.
    06:06 Connor MCDAVID - 2:0
     
    06:06
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí dokonale trestají chyby hostujícího celku. Bjorkstrand v těžké pozici posunul kotouč jen k napadajícímu Nugentu-Hopkinsovi, jenž tak mohl pokračovat do přečíslení. Okamžitě následovala přesná přihrávka na volného CONNORA MCDAVIDA, který se zjevil před Bobrovským a toho překonal rychlým bekhendovým zakončením. Neskutečná forma domácího kapitána pokračuje. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Matt Benning.
    03:37 Ryan NUGENT-HOPKINS - 1:0
     
    03:37
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí jdou zčistajasna do vedení! Bobrovskij za bránou zastavil nahozený kotouč, nicméně podél mantinelu jej nedokázal předat spoluhráči. Puku se tak ujal McDavid, jenž okamžitě našel volného RYANA NUGENTA-HOPKINSE. Ten v pohodě zakončil do prázdné brány. Asistence: Connor McDavid.

    Lukáš Podleśny

    Góly a asistencie: 4. Nugent-Hopkins (McDavid), 7. McDavid (Nugent-Hopkins, Benning), 11. Caggiula (Draisaitl, McDavid) – 13. Vanek (R. Murray, Jenner), 14. Panarin (Werenski, Dubois), 17. Vanek (D. Savard, Wennberg), 22. Jenner (Vanek, Wennberg), 27. Atkinson (Dubois), 36. Vanek (Jenner, Cole), 52. Nutivaara (Panarin)


    Edmonton Oilers: Talbot (27. Brossoit) – Nurse, A. Larsson (A), Russell, Bear, Sekera, Benning – Nugent-Hopkins (A), McDavid (C), Rattie – Caggiula, Draisaitl, Åberg – Lucic, R. Strome, Puljujärvi – Slepyšev, Khaira, Kassian.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, S. Jones (A), Cole, D. Savard, R. Murray, Nutivaara – Panarin (A), Dubois, Atkinson – Jenner (A), Wennberg, Vanek – Milano, Dubinsky, Bjorkstrand – Hännikäinen, Letestu, Calvert.

    Rozhodca: Schlenker, Dwyer – Barton, Rody

    Diváci: 18 347