NHL
NJ Devils – Carolina 4:3 (kon.) | Ottawa – NY Islanders 3:4 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 5:2 (kon.)
St. Louis – San Jose 3:2 (po pr.) | Nashville – Minnesota 2:1 (1:0 po s.n.) | Winnipeg – Boston 5:4 (2:1 po s.n.)
Dallas – Philadelphia 3:2 (po pr.) | Edmonton – Columbus 3:7 (kon.) | Vancouver – Anaheim 4:1 (kon.)
po s.n. (2:1)
Winnipeg Jets
5:4 (1:1, 2:0, 1:3 - 0:0)
Boston Bruins
cz Streda 28.03.2018, 02:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Patrik LAINE - 5:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Winnipeg Jets.

    Autorem vítězné branky je PATRIK LAINE.
     
    64:59
    Brad Marchand mohl rozhodnout, když se v poslední sekundě prodloužení řítil sám na bránu, na Connora Hellebuycka ovšem vyzrát nedokázal!
     
    64:45
    Kyle Connor se z levého křídla krásně natlačil před jednoho z hráčů Bruins, jenže na vzdálenější pravé tyči mu puk sjel po bekhendovém blafáku z hole!
     
    51:20
    Kevan Miller za vlastní bránou tvrdě narazil Brandona Taneva zezadu hlavou na ochranné sklo a vyfasoval dvě minuty za vražení na hrazení. Mohl být rád, že nedostal pět minut jako v závěru druhé třetiny Josh Morrissey.
    48:06 Torey KRUG - 4:4
     
    48:06
    Bruins právě vstřelili branku!
    Brad Marchand přenesl hru z pravého křídla doleva, kde TOREY KRUG napřáhl na vrcholu levého kruhu u hrazení ke tvrdé střele s příklepem, která nad lapačkou Connora Hellebuycka zamířila do předního horního rohu brány! Boston využil ve třetí třetině třetí přesilovou hru a vyrovnal na 4:4. Asistence: Brad Marchand.
     
    46:45
    Mark Scheifele to přehnal v pravém rohu s forčekingem a krosčekem poslal na hrazení Toreyho Kruga.
     
    46:21
    Poslední tři góly od sebe dělily 2 minuty a 44 sekund. Boston skóroval dvakrát v přesilové hře, jenže Brandon Tanev hattrickem vrátil Winnipegu ztracené vedení!
    44:29 Brandon TANEV - 4:3
     
    44:29
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Bláznivý zápas nebere konce, když BRANDON TANEV po chybné rozehrávce Bruins rychle obkroužil bránu a v oslabení u pravé tyče zasunul puk do brány, ale co více, zkompletoval hattrick! Bell MTS Place propuklo obrovskou radostí a na led létaly čepice.
    43:36 David PASTRŇÁK - 3:3
     
    43:36
    Bruins právě vstřelili branku!
    DAVID PASTRŇÁK si najel na vrcholu mezikruží na krásnou přihrávku Toreyho Kruga z pravého rohu útočného pásma a parádní střelou s příklepem nad levým betonem Connora Hellebuycka zamířil k pravé tyči! Boston využil přesilovou hru 5 na 3 a vyrovnal na 3:3! Asistence: Torey Krug a Brad Marchand.
     
    42:24
    David Pastrňák napřáhl na vrcholu pravého kruhu ke tvrdé střele s příklepem, která těsně nad ledem mířila k přední tyči, Connor Hellebuyck ji ale rukavicí vyrazil!
     
    41:45
    Winnipeg dostal týmový trest za zdržování hry po zpochybnění rozhodnutí rozhodčích, který odpyká Mathieu Perreault.
    41:45 Danton HEINEN - 3:2
     
    41:45
    Bruins právě vstřelili branku!
    DANTON HEINEN krásnou střelou z vrcholu mezikruží zamířil do levého horního rohu brány, kde se puk od levé tyče odrazil do sítě, a Boston bude hrát navíc po vstřelení kontaktního gólu v početní převaze přesilovou hru 5 na 3, jelikož lavička Winnipegu neuspěla s Coach Challenge kvůli postavení mimo hru!
     
    40:00
    Josh Morrissey sestřelil v rohu útočného pásma svého týmu Matta Grzelcyka a dostal nakonec pět minut za vražení na hrazení po skončení druhé třetiny!
     
    37:44
    Brandon Tanev na levém křídle vypálil ihned po vhazování od modré čáry a dobře mířil na přední tyč, Anton Chudobin ale puk vyrazil a zabránil mu v dosažení hattricku!
     
    36:06
    Patrik Laine se ocitl v pravém kruhu ve slibné šanci, jenže jeho střela zápěstím minula vzdálenější levý horní roh brány, kterou hájí Anton Chudobin!
     
    32:50
    Brad Marchand vystřelil z pravého kruhu a Bruins se před bránou dostali vzápětí k dorážce, jenže Connor Hellebuyck si s oběma pokusy poradil a úspěšně puk vyrazil!
     
    31:31
    Ben Chiarot před levým kruhem po sraženém puku napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem a donutil Antona Chudobina k předvedení dalšího skvělého zákroku!
     
    30:14
    David Pastrňák se ocitl v mezikruží po nahození z levého křídla a ostrého úhlu ve velké šanci, jenže zamířil pouze do hrudi připraveného Connora Hellebuycka!
     
    28:52
    Dustin Byfuglien v pravém kruhu ihned po vhazování napřáhl k prudké střele s příklepem, kterou Anton Chudobin skvěle vyrazil, pořádně se ale při zákroku zapotil!
    26:25 Joe MORROW - 3:1
     
    26:25
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    JOE MORROW na vrcholu levého kruhu po krásné bekhendové přihrávce Marka Scheifeleho z pravého křídla práskl do puku a jeho rána s příklepem nad pravým betonem Antona Chudobina zamířila k přední tyči! Winnipeg vede 3:1. Asistence: Mark Scheifele a Blake Wheeler.
     
    23:51
    Jets vypálili dobře od modré čáry a Anton Chudobin měl co dělat, aby puk mířící ke vzdálenější pravé tyči dokázal v rozkleku vyrazil mimo!
     
    21:59
    Ryan Donato mohl rychle vstřelit svůj druhý gól v zápase, jenže jeho střela z vrcholu pravého kruhu skončila na tyči!
    20:16 Brandon TANEV - 2:1
     
    20:16
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    BRANDON TANEV napřáhl v pravém kruhu ke krásné střele zápěstím, která mířila pod horní tyč, ale od lapačky Antona Chudobina se odrazila k ledu a bližší tyči! Brandon Tanev se prosadil podruhé v zápase a zadělal na hattrick. Winnipeg získal zpět ztracené vedení. Asistence: Adam Lowry.
    19:07 Ryan DONATO - 1:1
     
    19:07
    Bruins právě vstřelili branku!
    RYAN DONATO si v blízkosti modré čáry uvnitř útočného pásma zpracoval puk, který po vysoké svíci dopadl na led, krásnou stahovačkou se zbavil v mezikruží protihráče a bekhendem u pravé tyče nádherně zvedl puk nad lapačkou Connora Hellebuycka do bližšího horního rohu brány!
     
    13:27
    David Pastrňák krásně vystřelil v levém kruhu a puk mířil do sítě, Connor Hellebyuck ho ale betonem skvěle vyrazil!
     
    12:11
    Ben Chiarot byl vyloučen na dvě minuty za hákování a Boston má k dispozici první přesilovou hru v zápase.
     
    10:47
    Dustin Byfuglien z levého křídla nahodil puk před bránu, kde se ho snažil na vzdálenější pravé tyči usměrnit mezi betony Antona Chudobina z blízkosti čepelí hole Mark Scheifele, jenže brankář Bostonu puk vyrazil a mezi betony se překonat nenechal!
     
    10:33
    Dustin Byfuglien vystřelil z pravého kruhu pro vhazování a Anton Chudobin jeho pokus vyrazil skvěle pravým betonem!
    05:33 Brandon TANEV - 1:0
     
    05:33
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    BRANDON TANEV předvedl u pravé tyče obrovský důraz a dokázal puk procedit do brány! Anton Chudobin sice ukryl puk v lapačce, jenže až za brankovou čárou, z čehož ho usvědčilo video. Winnipeg vede 1:0. Asistence: Andrew Copp a Adam Lowry.
     
    04:49
    Patrik Laine se řítil na pravé straně sám na bránu, jenže Anton Chudobin dokázal jeho pokus pravým betonem vyrazit! Fantastickou kolmou přihrávkou ho našel Nikolaj Ehlers.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 6. B. Tanev (Copp, Lowry), 21. B. Tanev (Lowry), 27. Morrow (Scheifele, Wheeler), 45. B. Tanev, rozh. náj. Laine – 20. Donato, 42. Heinen, 44. Pastrňák (Krug, Marchand), 49. Krug (Marchand)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Bryan Little (WPG)
    0:1   Ryan Donato (BOS)
    2. séria:
    1:1   Mark Scheifele (WPG)
    1:1   David Pastrňák (BOS)
    3. séria:
    1:1   Blake Wheeler (WPG)
    1:1   Brad Marchand (BOS)
    4. séria:
    2:1   Patrik Laine (WPG)
    2:1   Danton Heinen (BOS)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – Morrow, Byfuglien (A), Morrissey, T. Myers, Chiarot, Poolman – Connor, Scheifele (A), Wheeler (C) – Ehlers, Stastny, Laine – Perreault, Little, Armia – Copp, Lowry, B. Tanev.
    Boston Bruins: Chudobin (T. Rask) – Krug, Carlo, Grzelcyk, K. Miller, Holden, McQuaid – Marchand (A), Bergeron (A), Pastrňák – Donato, Krejčí (A), Wingels – Heinen, Riley Nash, B. Gionta – Schaller, Kuraly, Acciari.

    Rozhodca: Garrett Rank, Brian Pochmara. Čároví: Ryan Gibbons, Brandon Gawryletz

    Diváci: 15321