Novosibirsk – Maaseik 3:1 (kon.) | ZAKSA – Jastrzębski 3:0 (kon.) | Perugia – Halkbank 3:0 (kon.)
koniec
Lokomotiv Novosibirsk
3
25 25 19 26 15  
Greenyard Maaseik
1
18 22 25 24 12  
cz Streda 21.03.2018, 13:30Liga majstrov • Play-off
Predzápasové kurzy
     
    11:11
    Velmi nepřehledná situace! Gevert zatlačil na servisu, bod získali hosté. Domácí všechno nechali přezkoumat, challenge však jejich domněnky nepotvrdila, srovnáno!
     
    11:10
    Tohle domácí zbytečně uspěchali! Nilsson útočil z druhého úderu, byl zablokován a poté už z těžké pozice míč odrazil do autu. Následuje oddechový čas pro Novosibirsk!
     
    24:23
    Přihrávku na středu sítě dostal Kurkajev, který razantně útočil! Je tady mečbol pro Lokomotiv, hostující lavička si ještě vyžádala time-out!
     
    22:21
    Rusové se v koncovce čtvrté sady dostávají zase do vedení, Gevert se po míči natahoval marně. Lavička belgického celku si vyžádala time-out!
     
    16:18
    Neuvěřitelná rozehra, ze které berou bod Belgičané! Oba celky se dostaly z téměř neřešitelných situací, v závěru přišel útok od Rodičeva, která skončil v autu!
     
    17:20
    Nejprve výborná obrana, poté nekompromisní útok, hosté vedou o tři body, domácí kouč si vyžádal oddechový čas!
     
    24:22
    Ten první zůstává nevyužitý, Tammemaa dostal dobrou přihrávku na středu sítě. Domácí lavička si pro jistotu bere oddechový čas!
     
    17:15
    Belgičané snižují už na dvoubodový rozdíl, Gevert si připsal důležitý přímý bod ze servisu. Domácí lavička reaguje svým prvním oddechovým časem v tomto zápase!
     
    11:8
    Domácí byli jako zeď! Hosté útočili třikrát, Rychlicki zahrál pouze do anténky, Noliko si vyžádalo první klasický oddechový čas!

    Štěpán Slovák

    Lokomotiv Novosibirsk: Martynjuk, V. Golubev – Diviš, Andrievskii, Nilsson, Pavlov Smoljar, Savin, Eksi, Tkačev, Lukjaněnko, Ščerbakov, Rodičev, Kurkajev
    Greenyard Maaseik: Dumont, Dronkes – Cox, Ahyi, Tammemaa, Maan, Blankenau, Bruno, Rychlicki, Van Heystem, Gevert, Mijatovič, Signinolfi

    Rozhodca: Blaž Markejl, Sonja Simonovska