Košice – B. Bystrica 3:2 (po pr.) | Poprad – Trenčín 3:5 (kon.)
koniec
HK Poprad
3:5 (1:1, 1:1, 1:3) Stav série: 0:3
HK DUKLA Trenčín
Streda 21.03.2018, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga play-off • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Trenčín dal gól!
    Powerplay domácim nepomohla. O osude stretnutia je rozhodnuté! Bohunický vyhodil puk von z obranného pásma, BRANKO RADIVOJEVIČ si ho spracoval v strednom pásme a poslal ho okamžite do prázdnej bránky.
    Asistencia: Lukáš Bohunický.
     
    54:59
    Poprad dal gól!
    Kamzíci strieľajú kontaktný gól a sú späť v hre! Mlynarovič vybojoval puk pri zadnom mantineli, otočil sa smerom do hry a perfektnou prihrávkou medzi kruhy našiel LUKÁŠA HVILU, ktorý strelou z prvej prekonal Valenta!
    Asistencia: Samuel Mlynarovič.
     
    54:22
    Trenčín dal gól!
    Dukla odskakuje Popradu na dva góly! Buc absolútne naslepo prihrával v strednom pásme, prihral na hokejku BORISA SÁDECKÉHO, ktorý prihral Heclovi na pravý kruh, ktorý prihrával pred bránku a Sádecký iba jeho prihrávku dorazil za Ivanovov chrbát!
    Asistencia: Marek Hecl.
     
    44:44
    Trenčín dal gól!
    Dukla sa dostáva do vedenia v zápase opäť. Holenda vybojoval puk pri mantineli v pásme, zmocnil sa ho potom Hecl, ktorý vymyslel perfektnú prihrávku pred bránku LUKÁŠOVI BOHUNICKÉMU, ktorý bol pred bránkou absolútne osamotený a Ivanova prekonal prudkou strelou.
    Asistencie: Marek Hecl, Matúš Holenda.
     
    29:10
    Poprad dal gól!
    Vidíme veľmi pestré dianie. Poprad prináša rýchlu odpoveď. McDowell krížnou prihrávkou z ľavej strany našiel na pravom kruhu DÁVIDA BONDRU, ktorý najprv strieľal, Valent vyrazil a následne puk šiel za bránkovú čiaru. Bondra to skúsil z ostrého uhla spoza bránkovej čiary, ideálne nastrelil Valenta, od ktorého sa puk odrazil do bránky a je vyrovnané.
    Asistencia: James McDowell.
     
    28:03
    Trenčín dal gól!
    Dukla sa dostáva do vedenia v stretnutí! PETER SOJČÍK získal puk v strednom pásme, vnikol do útočnej tretiny, prenechal Bezúchovi, ktorý Sojčíkovi vrátil pred bránku. Jeho následná strela prenikla popri pravej žrdi. Gól ešte musel byť odobrený videorozhodcom, keďže Ivanov si v čase gólu posunul bránku.
    Asistencia: Juraj Bezúch.
     
    19:35
    Trenčín dal gól!
    Dukla vcelku rýchlo prináša odpoveď na gól Popradu! Popradčania mierne zaváhali a zle striedali, hostia presunuli hru na ľavú stranu. Hudec prihral na kruh TOMÁŠOVI STAROSTOVI, ktorý sa pretlačil pred bránku a popri Ivanovovej vyrážačke skóroval!
    Asistencia: Denis Hudec.
     
    17:46
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sa prvýkrát v sérii ujímajú vedenia v zápase! Patrik Svitana potiahol prečíslenia po pravom krídle a z kruhu perfektne naservíroval pred bránku SAMUELOVI MLYNAROVIČOVI, ktorý z prvej zakončil do prázdnej bránky.
    Asistencie: Patrik Svitana, James McDowell.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 18. Mlynarovič (Svitana, McDowell), 30. Bondra (McDowell), 55. Hvila (Mlynarovič, Svitana) – 20. Starosta (Hudec), 29. Sojčík (Bezúch), 45. Bohunický (Hecl, Holenda), 55. Sádecký (Hecl), 60. Radivojevič (Bohunický)


    HK Poprad: Ivanov (Corbeil) – Fabian, Petran, König, Brejčák, Česánek, McDowell, Davydov, Dinda – Paločko, Heizer, Buc – Štrauch, Mlynarovič, Svitana – Bondra, Paločko ml., Abdul – Vartovník, Ježek, Hvila
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Hiadlovský) – Bačik, Starosta, Cebák, Frühauf, Bohunický, Holenda, Romančík, Deveaux – Radivojevič, Sojčík, Bezúch – Hecl, Sádecký, Hossa – Varga, Ölvecký, Švec – Gašparovič, Dlouhý, D. Hudec

    Rozhodca: Novák, Lauff – Bogdaň, Gavalier
    Poprad 0 4 Trenčín
    #1 Sobota 17.03.2018 • 18:00
    Trenčín - Poprad 1:0
    #2 Nedeľa 18.03.2018 • 18:00
    Trenčín - Poprad 3:1
    #3 Streda 21.03.2018 • 18:00
    Poprad - Trenčín 3:5
    #4 Štvrtok 22.03.2018 • 18:00
    Poprad - Trenčín 2:3