NY Islanders – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Washington – Dallas 4:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 3:7 (kon.)
NY Rangers – Columbus 3:5 (kon.) | Ottawa – Florida 2:7 (kon.) | Tampa Bay – Toronto 4:3 (kon.)
Detroit – Philadelphia 5:4 (1:0 po s.n.) | Winnipeg – LA Kings 2:1 (po pr.) | Chicago – Colorado 1:5 (kon.)
Vegas – Vancouver 4:1 (kon.) | San Jose – NJ Devils 6:2 (kon.)
koniec po predl.
Winnipeg Jets
2:1 (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0)
Los Angeles Kings
cz Streda 21.03.2018, 01:10 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:37 Kyle CONNOR - 2:1
     
    61:37
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Po předchozí nevyužité šanci Kings se domácí vydali do útočného pásma, kde dobrou práci odvedl Little. Ten svým pohybem k modré čáře otevřel prostor pro KYLEA CONNORA, jenž se zjevil na pravém kruhu a rychlou střelou na bližší tyč propálil hostujícího brankáře. Asistence: Bryan Little, Josh Morrissey.
     
    61:01
    Jenže přišla ztráta kotouče a nalevo měl našlápnuto Toffoli. Jeho svižné zakončení se odrazilo od spojnice tyč a břevna!
     
    59:14
    Scheifele šikovně oslovil Connora, který si sjel před bránu a div, že zblízka nedokázal překonat přesunujícího se Campbella.
     
    58:29
    Morrissey přistrčil kotouč mezi kruhy, kde byl připravený Paul Stastny! Ten však v obrovské šanci trefil jen lapačku Campbella.
     
    56:59
    Po Armiově nahození z velkého úhlu se do velké šance dostal Copp. Jeho dorážka z bezprostřední blízkosti letěla trestuhodně nad bránu.
     
    50:35
    Poněkud přísnější vyloučení. Paul Stastny (WPG) se Doughtymu postavil do cesty a dostává dvě trestné minuty za nedovolené bránění.
     
    45:15
    Na Wheelerovy manévry teď nedokázal reagovat Anže Kopitar (LAK). Hostující kapitán si nakonec pomohl podražením.
    37:06 Kyle CONNOR - 1:1
     
    37:06
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nyní je ale vyrovnáno! Nenápadná akce domácích vyústila ve výbornou nabídku z vrcholu levého kruhu. Scheifele si totiž všiml KYLEA CONNORA, jenž kotouč dobře nastavenou hokejkou usměrnil za záda bezmocného Campbella! Asistence: Mark Scheifele, Blake Wheeler.
     
    34:26
    V oslabení nyní zahrozila dvojice Toffoli – Carter. Druhý zmíněný dostal přihrávku na pravou stranu, ale při přečíslení minul odkrytou část brány!
     
    33:48
    Winnipeg si zahraje další přesilovou hru. Po Martinezovi je za hru vysokou holí potrestán také Adrian Kempe (LAK).
     
    32:13
    Armia výborně kombinoval s Connorem a následné zakončení olízlo konstrukci brány!
     
    29:46
    Domácí se okamžitě nastěhovali do útočného pásma a získali přesilovou hru. Alec Martinez (LAK) totiž vysokou holí zasáhl Perreaulta.
    28:42 Dustin BROWN - 0:1
     
    28:42
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak konečně je tady úvodní branka zápasu. DUSTIN BROWN převzal kotouč ve středním pásmu, čímž se s Kopitarem dostal do přečíslení dvou na jednoho. Nejprve šla přihrávka na slovinského hokejistu, ale ten kotouč ještě vrátil Brownovu, jenž zakončoval do prázdné brány. Asistence: Anže Kopitar, Dion Phaneuf.
     
    25:43
    Stastny dostal parádní přihrávku od zadního mantinelu, ale zakončením z těsné blízkosti trefil pouze rychle se přesunujícího brankáře Los Angeles!
     
    24:28
    Přesilová hra pro Winnipeg. Hosté totiž špatně střídali a je jim odpískáno příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Alex Iafallo.
     
    13:24
    Dustin Byfuglien (WPG) je hodně naštvaný, ale přesto dostává dvouminutový trest za držení.
     
    02:54
    Jenže Winnipeg musí dávat pozor na zadní vrátka. U pravého kruhu byl jeden z domácích zcela osamocený, avšak následovala střela jen do připraveného Comrieho.
     
    01:27
    Jedovatá střela v podání Laineho! Finský mladík měl prostor u pravého kruhu, ale Campbell se prezentoval výborným zákrokem.

    Lukáš Podleśny

    Góly a asistencie: 38. Connor (Scheifele, Wheeler), 62. Connor (Little, Morrissey) – 29. D. Brown (Kopitar, Phaneuf)


    Winnipeg Jets: Comrie (Hellebuyck) – Morrissey, T. Myers, Enström, Byfuglien (A), Chiarot, Morrow – Connor, Scheifele (A), Wheeler (C) – Ehlers, Stastny, Laine – Perreault, Copp, Little – B. Tanev, Lowry, Armia.
    Los Angeles Kings: J. Campbell (Quick) – Forbort, Doughty (A), Martinez, Phaneuf, Muzzin, Folin – Rieder, Kopitar (C), D. Brown – Pearson, J. Carter (A), Clifford – Kempe, Toffoli, Andreoff – N. Thompson, Iafallo, Amadio.

    Rozhodca: St.Pierre, Hebert – Amell, Berg

    Diváci: 15 321