Calgary – NY Islanders 2:5 (kon.) | Pittsburgh – Dallas 3:1 (kon.) | Arizona – Vancouver 1:0 (kon.)
koniec
Pittsburgh Penguins
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
Dallas Stars
cz Pondelok 12.03.2018, 00:40 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:16 Jevgenij MALKIN - 3:1
     
    59:16
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, tohle už si Penguins pohlídají a po dnešku tak vystřídají Washington v čele Metropolitní divize! Crosby se zmocnil volného kotouče ve vlastním pásmu a posunul ho do středního pásma na hůl JEVGENIJE MALKINA, jemuž stačilo nasměrovat černou pryž do odkryté dallaské svatyně: Asistence: Sidney Crosby.
    32:03 Alexandr RADULOV - 2:1
     
    32:03
    Dallas právě vstřelil branku!
    Těsně před návratem Guentzela na led hosté snižují a ještě budou mít k dispozici klasickou přesilovku pět na čtyři. Spezza chytře přenesl hru na úplně volného ALEXANDRA RADULOVA, jenž z ostrého úhlu dokázal propálit přesouvajícího se DeSmithe. Asistence: Jason Spezza a Tyler Seguin.
    19:56 Jamie OLEKSIAK - 2:0
     
    19:56
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak to je obrovská rána pro Dallas, čtyři sekundy před sirénou zvyšuje náskok Pens dělovou ranou z mezikruží exdallaský JAMIE OLEKSIAK! Kotouč mířil přesně do šibenice, Lehtonen byl zcela bez šance. Asistence: Phil Kessel a Riley Sheahan.
    12:57 Patric HÖRNQVIST - 1:0
     
    12:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Svou druhou přesilovku už domácí využívají a ujímají se vedení. O čelo bodování bojující Jevgenij Malkin nabil na pravý kruh volnému PATRICU HÖRNQVISTOVI, jenž z voleje poslal puk nad Lehtonenovu vyrážečku. Asistence: Jevgenij Malkin a Sidney Crosby.

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 13. Hörnqvist (Malkin, Crosby), 20. Oleksiak (Kessel, Sheahan), 60. Malkin (Crosby) – 33. Radulov (Spezza, Seguin)


    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Jarry) – Dumoulin, Letang, Oleksiak, J. Schultz, Määttä, Ruhwedel – Guentzel, Crosby, Sheary – Hagelin, Malkin, Hörnqvist – Sheahan, Brassard, Kessel – Kühnhackl, Jooris, Rowney.
    Dallas Stars: Lehtonen (McKenna) – Lindell, J. Klingberg, Hamhuis, Pateryn, Methot, Johns – Janmark, Seguin, Radulov – Ja. Benn, Faksa, Pitlick – Roussel, Spezza, B. Ritchie – Elie, Dickinson, D. Shore.

    Rozhodca: Meier, St. Pierre – Nagy, Berg