Pittsburgh – Calgary 4:3 (po pr.) | Buffalo – Toronto 5:3 (kon.) | Dallas – Ottawa 2:3 (po pr.)
Edmonton – Arizona 4:3 (po pr.) | Vancouver – NY Islanders 4:3 (po pr.)
koniec po predl.
Vancouver Canucks
4:3 (0:1, 2:1, 1:1 - 1:0)
New York Islanders
cz Utorok 06.03.2018, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:47 Brendan LEIPSIC - 4:3
     
    62:47
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Anthony Beauvillier přišel o kotouč před vlastní brankou, získal ho BRENDAN LEIPSIC. Ten oklamal brankáře a měl prázdnou branku, počkal si na správný moment a rozhodl zápas. Druhý gól v tomto zápase a třetí bod. První tříbodový zápas pro tohoto hráče.
    58:56 Jordan EBERLE - 3:3
     
    58:56
    Islanders právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno. Hostující celek se prosazuje v přesilovce a při hře bez brankáře. Puk do branky po pěkné akci dostal JORDAN EBERLE. Asistence: John Tavares a Mathew Barzal.
    50:31 Jake VIRTANEN - 3:2
     
    50:31
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí celek se k velké radosti publika dostává do vedení. Po krásé Leipsicově přihrávce se prosazuje JAKE VIRTANEN. Asistence: Brendan Leipsic.
    35:59 Darren ARCHIBALD - 2:2
     
    35:59
    Vancouver právě vstřelil branku!
    První samostatný nájezd ve své kariéře jel DARREN ARCHIBALD. Žádnou velkou kličku nezvolil, počkal si na pohyb brankáře, a pak poslal kotouč tam, kde bylo místo. Je vyrovnáno.
    34:25 Brendan LEIPSIC - 1:2
     
    34:25
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vancouver zvýšil aktivita a gól na sebe nenechal dlouho čekat. Nyní se prosazuje z předbrankového prostoru BRENDAN LEIPSIC, který střelou zápěstím zaznamenal svou třetí braku v sezóně a první v dresu Canucks. Asistence: Jake Virtanen a Bo Horvat.
    22:59 John TAVARES - 0:2
     
    22:59
    Islanders právě vstřelili branku!
    Přesilovou hru sice hostující celek neproměnil, ale tlak v útočném pásmu pokračoval dál. Barzal přes Hickeye dostal puk na JOHNA TAVARESE, který kotouč poslal pod horní tyčku. Domácí brankář nedokázal zasáhnout. Asistence: Thomas Hickey a Mathew Barzal.
    09:51 Josh BAILEY - 0:1
     
    09:51
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hostující celek se dostává krátce před polovinou zápasu do vedení. Střelu Leeho vyrazil domácí brankář jen před sebe, kde byl neobsazený JOSH BAILEY, jehož pokus byl do odkryté branky. Asistence: Anders Lee a Nick Leddy.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 35. Leipsic (Virtanen, Horvat), 36. Archibald (t.s.), 51. Virtanen (Leipsic), 63. Leipsic – 10. Jo. Bailey (Lee, Leddy), 23. Tavares (Hickey, Barzal), 59. Eberle (Tavares, Barzal)


    Vancouver Canucks: Markström (A. Nilsson) – Edler, Gudbranson, Del Zotto, Stecher, B. Hutton, D. Pouliot – Leipsic, Horvat, Boeser – H. Sedin, D. Sedin, J. Jokinen – Goldobin, Gagner, Virtanen – Archibald, B. Sutter, Motte.
    New York Islanders: Halák (Gibson) – Leddy, Boychuk, Hickey, Pulock, Pelech, Davidson – Lee, Tavares, Jo. Bailey – Beauvillier, Barzal, Eberle – Ladd, B. Nelson, Fritz – Clutterbuck, Cizikas, Wagner.

    Rozhodca: Morton, McIsaac – Devin Berg, Camero

    Diváci: 17 307