Vladivostok – Chabarovsk 2:1 (1:0 po s.n.) | Novosibirsk – Čeljabinsk 1:4 (kon.) | Barys – Omsk 3:4 (kon.)
Jugra Chanty-Mansijsk – Jekaterinburg 0:3 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Nižnekamsk 3:2 (kon.) | Ufa – Kazaň 4:2 (kon.)
Togliatti – Soči 2:3 (kon.) | Jaroslavľ – CSKA Moskva 2:5 (kon.) | Novgorod – Viťaz 2:1 (po pr.)
Petrohrad – Čerepovec 1:0 (1:0 po s.n.) | S.Moskva – D. Moskva 4:3 (kon.) | Riga – Helsinki 3:1 (kon.)
HC Slovan – Dinamo Minsk sk 4:2 (kon.)
koniec
HC Sibir Novosibirsk
1:4 (0:2, 1:0, 0:2)
Traktor Čeljabinsk
cz Štvrtok 01.03.2018, 13:30 • Sibir Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Arťom PEŇKOVSKIJ - 1:4
     
    59:59
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté stihli přidat čtvrtý gól. Se zvukem sirény kosmeticky upravil skóre do opuštěné brány zakončující ARŤOM PEŇKOVSKIJ. Bez asistence.
    44:39 Paul SZCZECHURA - 1:3
     
    44:39
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    PAUL SZCZECHURA a jeho jubilejní dvacátá trefa v sezoně posílá Traktor znovu do dvougólového náskoku. Hráče najíždějícího do prostoru před bránou uviděl z pravé strany nahrávající Videll a přesunující se Salák střelu do protipohybu nechytil. Asistence: Linus Videll.
    23:29 Rok TIČAR - 1:2
     
    23:29
    Sibir právě vstřelil branku!
    Přesilovku domácí nakonec přeci jen využili. Stalo se tak čtyři vteřiny před jejím vypršením. Francouz měl zakrytý výhled, takže na střelu ROKA TIČARA vůbec neviděl. Jaké bylo jeho překvapení, když se ohlédl za sebe a uviděl puk třepetající se v síťce. Bez asistence.
    07:04 Vitalij KRAVCOV - 0:2
     
    07:04
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Salák inkasuje podruhé. Prudkou střelu sice dokázal vyrazit do strany, ale pak se nechal překonat VITALIJEM KRAVCOVEM. Ačkoliv skórující hráč stál vedle branky, z nulového úhlu chytře trefil Saláka, od jehož ruky se puk odrazil do sítě. Asistence: Jurij Petrov.
    02:49 Alexej KRUČININ - 0:1
     
    02:49
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor využil hned svou první gólovku. Rozehrávku soupeřova mužstva napadající Jakuceňa našel v předbrankovém prostoru špatně pokrytého ALEXEJE KRUČININA, který se trefil k pravé tyči. Asistence: Maxim Jakuceňa.

    Lukáš Jasoněk

    Góly a asistencie: 24. Tičar – 3. Kručinin (Jakuceňa), 8. Kravcov (J. Petrov), 45. Szczechura (Videll), 60. Penkovskij


    HC Sibir Novosibirsk: Salák (59. Krasikov) – K. Alexejev (A), Vereščagin, Morozov, Jermakov (A), Demidov, Ignatovič, Makarov – Zackrisson, Bergström, Enlund – Osnovin, Sannikov, Šarov – Tičar, Sigarjov, Pervušin – Arťomov, Zyrianov, J. Bodrov (C) – Koňkov.
    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Demčenko) – Višnevskij, Borodkin (C), Bailen, , A. Petrov, Mamajev, Isajev – Polygalov (A), Jakuceňa, Kručinin – Videll, Gynge, Szczechura – (A), Rybakov, Penkovskij – , J. Petrov, Kravcov – Šolochov.

    Rozhodca: Naumov, Olenin – Novikov, Zacharenkov