Chabarovsk – Vladivostok 5:3 (kon.) | Omsk – Novosibirsk 1:2 (1:3 po s.n.) | Jekaterinburg – Čeljabinsk 1:3 (kon.)
Metallurg Magnitogorsk – Jugra Chanty-Mansijsk 4:0 (kon.) | Ufa – Soči 3:1 (kon.) | Kazaň – Novgorod 5:2 (kon.)
Nižnekamsk – Togliatti 0:4 (kon.) | CSKA Moskva – Čerepovec 1:4 (kon.) | Dinamo Minsk – Riga 5:3 (kon.)
Helsinki – Petrohrad 5:3 (kon.) | Viťaz – HC Slovan sk 5:3 (kon.) | S.Moskva – Jaroslavľ 0:2 (kon.)
koniec
Viťaz Moskovská oblasť
5:3 (0:2, 3:0, 2:1)
HC Slovan Bratislava
Utorok 27.02.2018, 17:30 • Ľadový palác Viťaz, Podolsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:33 Roman Horák - 5:3
     
    59:33
    Viťaz Moskovská oblasť dáva gól!
    Pri hre bez brankára ROMAN HORÁK poslal puk do prázdnej bránky belasých. Asistencie: Stanislav Romanov a Alexej Makejev.
     
    59:20
    Štepánek na striedačke, Slovan hrá power-play bez brankára.
     
    58:22
    Oddychový čas hostí, ktorí ešte mobilizujú sily na záver duelu.
    58:22 Arťom Švec-Rogovoj - 4:3
     
    58:22
    Viťaz Moskovská oblasť dáva gól!
    Horák spoza bránky poslal puk na pravý kruh, ARŤOM ŠVEC-ROGOVOJ puk poslal do siete, ten sa odrazil späť do hry, v hre sa pokračovalo, po zhliadnutí videa sa vráti čas späť. Asistencie: Roman Horák a Borna Rendulić.
     
    49:03
    Nepríjemný nahadzovaný skáckajúci puk zo stredného pásma musel teraz riešiť Štepánek, s pomocou defenzívy v bielych dresoch napokon belasí túto nepríjemnosť zvládli.
     
    43:47
    Nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou, Garbutt putuje na lavicu hanby.
    42:40 Michal Sersen - 3:3
     
    42:40
    Slovan Bratislava dal gól!
    MICHAL SERSEN dostal od Sádeckého spoza bránkovej čiary puk na ľavý kruh a pohotovo ho poslal do siete Samonova. Asistencia: Boris Sádecký a Marek Hecl.
     
    40:35
    Afinogenov na pravom kruhu obišiel Sersena, nakorčuľoval až pred Štepánka a vystrelil, Jakub ho vychytal a podržal tím od Dunaja.
     
    39:57
    Garbutt dve minúty za podrazenie a je po presilovke belasých.
     
    39:32
    Po bitke na ľadovej ploche arbitri nadelili – Jepišin päť minút za údery, rovnako tak Réway, ktorí sa pobili po odpískaní. Dvurečenskij dve minúty za podrazenie. Šerbatov na trestnej zrejme odsedí trest za Réwaya. Slovan si zahrá presilovku.
    38:48 Borna Rendulić - 3:2
     
    38:48
    Viťaz Moskovská oblasť dáva gól!
    Puk z pravej strany Afinogenov poslal na ľavý kruh a nikým nestrážený BORNA RENDULIĆ poslal puk do odkrytej časti bránky skôr, ako sa stihol Štepánek presunúť na druhú stranu. Asistencie: Maxim Afinogenov a Alexander Nikulin.
     
    38:37
    Sádecký inkasuje dvojku za podrazenie, v závere tretiny si domáci zahrajú presilovku.
     
    34:16
    Rendulić sa dostal s pukom na hokejke z ľavej strany cez kruh a z jeho vnútornej strany vystrelil, Štepánek v pokľaku puk schoval niekde vo svojom výstroji.
    29:18 Nikita Dvurečenskij - 2:2
     
    29:18
    Viťaz Moskovská oblasť dáva gól!
    Vyglazov vystrelil z ľavého kruhu spoza Hederu, Štěpánek puk vyrazil pred seba a v dorážke uspel NIKITA DVUREČENSKIJ. Asistencie: Nikita Vyglazov a Sergej Gimajev.
    28:35 Vojtěch Mozík - 1:2
     
    28:35
    Viťaz Moskovská oblasť dáva gól!
    Viťaz dohrával akciu v pásme súpera, Švec-Rogovoj spoza bránky poslal puk medzi kruhy a VOJTĚCH MOZÍK puk poslal pod brvno Štěpánkovej bránky. Asistencia: Arťom Švec-Rogovoj.
     
    26:22
    Boychuk dostal dve minúty za hákovanie Horáka, domáci si zahrajú presilovku.
     
    24:52
    Kopejkin ušiel defenzíve hostí a vystrelil z voľného priestoru na vnútornej strane ľavého kruhu, Štepánek puk poslal cez rameno na ochranné sklo a belasí pôjdu do akcie.
     
    20:21
    Štepánek na výbornú a že teraz podržal tím belasých, Makejev vystrelil z bránkovej čiary a o dorážku sa snažil ešte Nikulin, Jakub nepodľahol.
    18:17 Colby Genoway - 0:2
     
    18:17
    Slovan Bratislava dal gól!
    Réway prešiel s pukom na hokejke pozdĺž celého klziska po ľavej strane okolo mantinelu, puk potiahol až pred bránkovisko, vystrelil, puk letel oblúčikom k vzdialenejšej žrdi a COLBY GENOWAY puk bejzbalovým spôsobom doklepol do siete. Asistencia: Martin Réway.
     
    09:25
    Sloboda vystrelil z vnútornej strany ľavého kruhu, Samonov puk poslal späť do hry na pravý kruh, Hecl vypálil z prvej, puk oprel o žrď domácej bránky a v odrazený puk Samonov schoval pod rukavicu.
     
    07:35
    Za faul na hlavu a krk dostal Afinogenov dve + desať, Slovan si zahrá presilovku.
    04:25 Andrej Šťastný - 0:1
     
    04:25
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan založil v oslabení akciu, Skalický z pravej strany poslal puk pred bránku, kde nikým nestrážený ANDREJ ŠŤASTNÝ poslal puk do bránky domácich. Asistencia: Pavol Skalický.
     
    04:15
    Švarný dve minúty za seknutie.
     
    04:02
    Lazarev ušiel defenzíve hostí a rútil sa na brankára belasých, neuspel, bol však faulovaný a pravá ruka hlavného je hore, domáci hrajú s výhodou hráča na ľadovej ploche.
     
    01:03
    Prvé prerušenie v zápase po opatrnom začiatku, Slovan zle striedal a Viťaz si v úvode zahrá presilovú hru.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 29. Mozík (Švec-Rogovoj), 30. Dvurečenskij (Vyglazov, Gimajev), 39. Rendulić (Afinogenov, Nikulin), 59. Švec-Rogovoj (Horák, Rendulić), 60. Horák (S. Romanov, Makejev) – 5. A. Šťastný (Skalický), 19. Co. Genoway (Réway), 43. Sersen (Sádecký, Hecl)


    Viťaz Moskovská oblasť: Samonov (Saprykin) – Mozík, Golovkov, Jepišin, Katičev, Voronkov, Romanov, Kožemiakin, Gimajev – Afinogenov (C), Nikulin, Makejev – Rendulić, Horák (A), Pankov, – Lazarev, Siomin, Kopejkin (A) – Dvurečenskij, Švec-Rogovoj, Vvglazov
    HC Slovan Bratislava: Štepánek (Sedláček) – Meszároš (C), Sersen (A), Černý, Després, Švarný (A), Bačík, Hedera – Garbutt, Boychuk, Sloboda – Genoway, Viedenský, Réway – Šťastný, Skalický, Lamper – Šerbatov, Sádecký, Hecl

    Rozhodca: Cyplakov, Sergejev – Sazonov, Goľak

    Diváci: 4.253