Nitra – Trenčín 4:1 (kon.) | Žilina – Košice 3:6 (kon.) | B. Bystrica – Nové Zámky 6:2 (kon.)
Poprad – Zvolen 3:5 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Detva 1:2 (po pr.)
koniec
HK Poprad
3:5 (0:2, 0:2, 3:1)
HKM Zvolen
Nedeľa 25.02.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 50. kolo
Partner:
     
    V poslednej dvadsaťminútovke sa ešte Popradu vynikajúco podarilo vrátiť do zápasu, keď sa presadili Heizer, Paločko a Štrauch. Poprad vyvinul aj záverečný tlak, no nestačilo to. Následne v 60. minúte inkasoval gólom Špirka, a tak idú tri body pod Pustý hrad.

    Ďakujeme za pozornosť. (19:28:01)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:47
    Zvolen dal gól!
    Tak a je rozhodnuté! Obdržálek posunul puk v strednom pásme RASTISLAVOVI ŠPIRKOVI, ktorý od modrej čiary pohodlne zakončil a zaistil pre svoj tím tri body z tohto zápasu.
    Asistencia: Petr Obdržálek.
     
    59:06
    Štrauchova prihrávka bola nepresná a Poprad sa sám vyhodil z útočného pásma.
     
    58:38
    Brankár Kováč je už na striedačke!
     
    57:56
    Petranovu delovku od modrej Macintyre vyrazil a následne aj Heizerovu z opačnej strany.
     
    57:33
    König pred aktívnym Flickom upratal puk zo stredného pásma len na domácu striedačku. Vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    56:30
    Hostia zachytili Bucovu prihrávku, dopredu šiel Matis, ale iba nahodil puk do pásma. Zvolenčanom sa potom podarilo získať cenný čas.
     
    55:39
    Abdul šikovnou prihrávkou pred bránku hľadal Bondru, ktorý však puk iba tesne netrafil. Popradčania ostávajú v pásme.
     
    54:25
    Špirko vyštartoval po ľavom krídle a prihral puk medzi kruhy Flickovi, ktorý nestrieľal zle. Kováč musel okamžite reagovať a strelu vyrazil na ochrannú sieť.
     
    53:01
    Kováčik vypálil od modrej čiary a McDowell túto prihrávku tečoval priamo na Kováčov betón. Teraz mali aj domáci kus šťastia, že sa táto strela nedostala do brány.
     
    52:17
    Heizer načasoval svoju prihrávku ideálne. Prihral ju pred bránku Petranovi, ktorý len do nej vložil svoj bekhend. Mieril mimo.
     
    51:39
    Zvolenčania vyštartovali do rýchleho protiútoku, no veľmi Kováča neprekvapili. Spomedzi kruhov strieľal Coffman, no nedokázal trafiť priestor bránky.
     
    50:17
    Lukáš Hvila získal puk medzi kruhmi a pálil príklepom, no jeden zo zvolenských obrancov mu strelu zblokoval.
     
    49:34
    Paločko prenechal puk na modrej čiare McDowellovi, ktorý vystrelil, Macintyre iba vyrážačkou vyrazil puk pred seba, ale tam nebol nik z popradských hráčov.
     
    48:59
    Zvolen sa dopustil zakázaného uvoľnenia. Popradčania výrazne ožili a od vyrovnania ich delí už len jediný zásah.
     
    48:32
    Poprad dal gól!
    Podtatranci znižujú už len na rozdiel jedného gólu! Pred bránkou bol poriadny závar, čo využil ANDREAS ŠTRAUCH, ktorý obkorčuľoval okolo brány a následne strelou švihom z tesnej blízkosti prekonal Macintyra!
    Asistencia: Lukáš Hvila.
     
    48:11
    Matúš Paločko je po strelenom góle zjavne pri chuti. Strelou z pravého kruhu to skúšal aj teraz, no trafil iba priamo do Macintyra.
     
    47:42
    Matej Síkela sa ocitol v obrovskej príležitosti pred brankárom Kováčom, no na niekoľkokrát nedokázal puk pretlačiť cez betóny brankára Kováča!
     
    46:28
    Kováčik si pri mantineli pridržal Svitanu, no podľa rozhodcov bolo všetko v rámci pravidiel. Poprad po druhom strelenom góle zvýšil obrátky a ešte sa pokúša o zvrat.
     
    45:13
    Oddychový čas pre Zvolen!
     
    45:13
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú presilovú hru a ešte to v tomto zápase pre nich nemusí byť vôbec stratené! MATÚŠ PALOČKO vykorčuľoval z obranného pásma po pravom krídle, prešiel k pravému kruhu a odtiaľ strelou švihom popri vyrážačke prekonal Macintyra!
    Asistencie: James McDowell, Vladimír Kováč.
     
    44:50
    Mlynarovič sa až v týchto chvíľach dokázal postaviť z ľadovej plochy a s pomocou lekára a spoluhráčov odchádza na striedačku, no a odtiaľ rovno do šatne.
     
    44:50
    Ťavoda vo vlastnom obrannom pásme zlikvidoval Mlynaroviča, ktorý okamžite padol na ľad a pravdepodobne má niečo s rukou. Ján Ťavoda dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 006 divákov.
     
    44:07
    Šišovský sa dostal medzi kruhy, no jeho následný pokus bol zblokovaný. Po odpískaní ostal ležať na ľade domáci Davydov, no odišiel na striedačku po vlastných.
     
    43:36
    Coffman si pekne vymenil puk s Matisom, ktorý vnikol do útočného pásma a vystrelil spomedzi kruhov švihom. Kováča puk trafil do masky, ktorú mu zároveň sňal z hlavy.
     
    43:03
    Buc zastavil rozohrávku protihráčov v strednom pásme, Heizer však následne puk iba posunul do útočnej tretiny.
     
    41:53
    Špirko si v útočnom pásme veľmi nerozumel s Törökom a akcia Zvolena sa tak skončila. Dopredu vyrazili domáci, no tí sa tiež veľmi nezhodli. Štrauch nedokázal zachytiť Svitanovu prihrávku.
     
    40:55
    Chovan posunul puk do útočného pásma Ulrychovi, ktorý do ideálnej pozície dával pred bránku Kytnárovi, no ten už do prázdnej bránky zakončiť nestihol.
     
    40:20
    Poprad dal gól!
    Rýchly gól vo zvolenskej sieti! Heizer zachytil puk pri mantineli, posunul ho za bránku Paločkovi, ktorý RADOMÍROVI HEIZEROVI ideálne vrátil späť k žrdi a pre neho už nebol problém skórovať! Znížené 1:4.
    Asistencia: Matúš Paločko.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Prostredná časť hry taktiež patrila Zvolenčanom, ktorí skórovali rovnako ako v prvej tretine dvakrát. Vedenie hostí navýšil dvomi gólmi v 31. a 40. minúte Flick.
    Tretia tretina sa začne približne o 18:49.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:08
    Zvolen dal gól!
    A už je to štvrtý gól v popradskej sieti. Coffman posunul puk ROBOVI FLICKOVI, ktorý už tentokrát z takmer mŕtveho uhla našiel medzierku medzi Kováčom a bránkou. Vystrelil to takpovediac do jeho ramena od neho sa odrazil puk do siete!
    Asistencie: Tim Coffman, Michal Chovan.
     
    38:38
    Zvolenčania získali útočné pásmo a preniesli hru na pravú stranu. Odtiaľ strieľal obranca Ulrych, no namieril iba priamo do hrude popradského gólmana.
     
    38:04
    Zvolen si vypracoval ďalšiu príležitosť. Špirko posunul Törökovi pred bránku, ktorý na viackrát dorážal, no puk cez už ležiaceho Kováča nepretlačil aj tak.
     
    37:32
    Petr Obdržálek inkasoval hokejku do tváre od Dávida Buca. Faul sa nepískal, no hlavný rozhodca aj tak hru prerušil, zodvihol ruku, no následne sa aj tak nevylučovalo.
     
    37:02
    Aleš Ježek vykorčuľoval s pukom sám jeden na jedného proti Kováčikovi. Strieľal z pravého kruhu, no mieril mimo bránky.
     
    36:32
    Chovan nabil Coffmanovi na ľavý kruh a ten pálil príklepom. Strela skončila na bočnej sieti. Následne bola posunutá bránka a hra je prerušená.
     
    36:03
    Zvolen získava presilovku. Za držanie si dve minúty odsedí James McDowell.
     
    35:00
    Petranova prihrávka prišla Bucovi iba na korčule a následne z toho bolo iba zakázané uvoľnenie, a tak sa hra vracia pred Kováča.
     
    34:44
    Hraško nahodil puk na bránku z ostrého uhla. Kováč ho zachytil korčuľou pri žrdi. Následne jeden z domácich hráčov natlačil do bránkoviska Hraška a ten spadol do bránky aj s Kováčom.
     
    34:10
    Ďaloga vysúval Síkelu, ktorý sa však s pukom ďaleko nedostal. V rohu klziska ho odstavil Ježek.
     
    32:55
    Zvolen toto oslabenie zvládol opäť na výbornú. Kamzíci sa pred Macintyra prakticky nedostali. Hostia dokázali vyhadzovať všetky puky.
     
    32:03
    Hostia vyštartovali do protiútoku. Flick posunul na ľavé krídlo Coffmanovi, ktorý vystrelil z ľavého kruhu, ale trafil iba Kováčovu vyrážačku.
     
    31:30
    Buc nestihol zareagovať na Heizerovu prihrávku včas a domáci stratili puk a následne aj útočné pásmo.
     
    30:56
    Tomáš Török spáchal útočný faul na Ježeka. Odsedí si dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    30:12
    Zvolen dal gól!
    Zvolen pridáva tretí gól do popradskej siete. Hostia získali pásmo a od modrej čiary tvrdo príklepom vypálil ROB FLICK, strelu ešte tečoval domáci hráč a následne už Kováč nemal nárok!
    Asistencia: Milan Kytnár.
     
    29:13
    Rob Flick to teraz skúšal naozaj lišiacky. Vystrelil z ostrého uhla, takmer z úrovne bránkovej čiary. Zazvonila žŕdka, no Kováč puk zachytil. Po prerušení hry sa puk objavil tesne pred bránkovou čiarou.
     
    28:44
    Hraško odstavil od puku Štraucha v útočnom pásme. Zdalo sa, že tam bol aj nedovolený zákrok, no domáci hokejisti si presilovku nevypýtali.
     
    28:16
    Ďaloga vykorčuľoval s pukom z rohu klziska a snažil sa ho z pravého kruhu nahodiť, no veľmi sa mu to nepodarilo.
     
    27:37
    Hvila nahadzoval z červenej čiary. jeho priame nahodenie na bránku zlikvidoval Macintyre a puku sa zmocnili hostia.
     
    26:18
    Fabian na modrej čiare zaváhal, puk mu ušiel z hokejky a zmocnil sa ho Šišovský, ktorý oslobodil Zvolenčanov. Kamzíkom naozaj táto presilovka vôbec nevychádza a už sme pomaly na jej konci.
     
    25:45
    Zvolenčania aj vo štvorici dokázali potrápiť popradských hokejistov. Dostali sa s pukom do pásma, dokonca aj Ross vystrelil.
     
    24:38
    Presilovka pre Poprad. Jozef Kováčik dostáva dve minúty za vrazenie na mantinel. Poškodený Mlynarovič odchádza na striedačku s problémai.
     
    24:11
    Brejčák naznačil strelu z ľavého kruhu, potom však prihrával medzi kruhy Štrauchovi, ktorý jeho prihrávku nezužitkoval.
     
    23:47
    Patrik Svitana prekorčuľoval celé útočné pásmo, no následne puk iba nahodil do rohu klziska. Popradčania sa zatiaľ ešte v tretine držia.
     
    22:58
    Coffman prihral do obrovskej šance pred bránku Matisovi. Útočník Zvolena si položil Kováča, no puk nepretlačil cez jeho betón na niekoľko pokusov.
     
    21:57
    Abdulovi sa podarilo zaviesť puk do útočného pásma, no Popradčania sa tam už neudržali. Bokroš odstavil od puku Bondru a vyhodil ho.
     
    21:21
    Königova delovka od modrej čiary bola zblokovaná, puk sa však odrazil do výhodnej pozície ku Štrauchovi, no toho puk zaskočil a nebol pripravený na spracovanie.
     
    20:49
    Brejčák vypálil z ľavého kruhu, no svojou strelou trafil len zvolenského obrancu Ulrycha. Následne sa Zvolenčanom podarilo vyhodiť puk.
     
    20:17
    Poprad hneď v úvode získava presilovku. Za seknutie si dve minúty odsedí Nick Ross.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    V úvode prvej tretiny síce boli strelecky aktívnejší domáci, do vedenia šli v 14. minúte gólom Chovana hostia a následne aj v 19. minúte skórovali opäť, keď sa presadil Šišovský.
    Druhá tretina sa začne približne o 17:54.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:41
    Nahodený puk z obranného pásma od Petrana hokejkou k mantinelu upratal Macintyre. Následne sa domáci dopustili ofsajdu.
     
    18:32
    Zvolen dal gól!
    Hostia využívajú presilovku a zvyšujú svoje vedenie! Chovan prenechal puk medzi kruhy Ťavodovi, ktorý vystrelil na bránku. Kováč túto strelu vyrazil pred seba, kde bol dôrazný PETER ŠIŠOVSKÝ a dorážkou prekonal popradského brankára.
    Asistencie: Ján Ťavoda, Michal Chovan.
     
    17:37
    Bokroš si nakorčuľoval pred bránku a snažil sa spracovať si prihrávku od Coffmana. Nepodarilo sa mu to, ale Zvolen zostáva v pásme.
     
    16:55
    Nuž a presilovka Popradu sa v tejto chvíli končí. Peter König dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    16:49
    Königovi vôbec nevyšla prihrávka na Mlynaroviča, ktorého chcel nájsť na modrej čiare. Je z toho zakázané uvoľnenie a hra sa presúva pred Kováča.
     
    16:28
    Svitana dostal prihrávku pred bránku, no trochu dlhšie váhal, obranca Hraško mu tam stihol vložiť hokejku a už z toho bol puk na ochrannej sieti.
     
    16:07
    Poprad získava presilovku. Michal Chovan si po strelenom góle odsedí aj dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    15:41
    Ross od modrej čiary šikovnou prihrávkou našiel pred bránkou Flicka, ktorý to skúsil bekhendom, ale vôbec nenamieril presne. Jeho strela letela na plexisklo.
     
    14:41
    Buc sa zastavil s pukom v rohu klziska a následne prihral nakrátko do jazdy Matúšovi Paločkovi, ktorý okamžite vystrelil, no napol iba bočnú sieť.
     
    13:45
    Bondra iba tečoval Dindovu prihrávku na modrú čiaru. Popradčania následne puk získali a Heizer ho dával pred bránku Abdulovi. Ten ho tesne minul.
     
    13:04
    Zvolen dal gól!
    Bryndziari idú do vedenia v zápase! Popradčania stratili puk na modrej čiare a Chovan vykorčuľoval s Kytnárom do prečíslenia. Kytnár dostal puk pred bránku, no ešte ho MICHALOVI CHOVANOVI spätne vrátil pred bránkovisko a ten už pohodlne zakončil do odkrytej brány.
    Asistencia: Milan Kytnár.
     
    12:38
    Heizer s Paločkom mohli ísť do dobrého protiútoku, no nerozumeli si pri modrej čiare a dopustili sa postavenia mimo hry.
     
    12:05
    Šikovnou strelou spomedzi kruhov a spoza obrancov to skúšal Tomáš Török, no puk Kováč dokázal odraziť.
     
    11:34
    Popradčania prečkali toto oslabenie bez inkasovaného gólu. Následne prestriedali, poslali na ľad čerstvé sily a Fabian nahadzoval do pásma. Ďaleko ich však zvolenskí hráči nepustili.
     
    10:38
    Coffmanova krížna prihrávka cez útočné pásmo bola vcelku čitateľná, König ju hokejkou vytečoval až na tribúnu.
     
    09:32
    Hraško vypálil od modrej čiary, no Ježek jeho strelu tečoval a puk skončil na zadnom mantineli. Zvolen ešte chvíľu ostal v pásme, no potom sa domácim podarilo dostať puk až k Macintyreovi.
     
    08:57
    Aj Zvolen si zahrá v početnej výhode. Dve minúty za podrazenie dostáva Matúš Paločko.
     
    08:32
    Chovan od modrej čiary nastreľoval puk na bránku, no Popradčania ho svojimi hokejkami ukontrolovali a získali pre seba.
     
    07:58
    Popradčania si v prechode cez modrú čiaru mierne nerozumeli. Trošku to pokazil McDowell, ktorý sa s pukom vrátil. Bol odpískaný ofsajd.
     
    07:19
    Hostia sa po dlhšej dobe dostali do útočnej tretiny. Ross nahadzoval puk od modrej čiary, zachytil ho Ďaloga a ešte ho prihral Törökovi, ktorý zakončoval, no mieril iba do Kováča.
     
    06:28
    Marek Nagy vykorčuľoval do útočného pásma a strieľal spomedzi kruhov. Jeho pokus skončil na Macintyrovej lapačke.
     
    05:45
    Kytnár hľadal dlhou prihrávkou Chovana na útočnej modrej. Zvolenský krídelník naťahoval svoju hokejku, no puk aj tak nedokázal zachytiť.
     
    04:56
    Brejčák nahodil puk od modrej na bránu, potom sa to tam kadejako poodrážalo a ešte to skúšal dorážkou Matej Paločko, no trafil len hornú žrď!
     
    04:17
    Samuel Mlynarovič sa vysunul do skvelého brejku. Korčuľoval sám na zvolenského gólmana, no bekhendom ho trafil iba do betónov!
     
    03:43
    Heizer našiel medzi kruhmi Paločka, ktorý jeho prudkú prihrávku viacmenej iba tečoval. Macintyre bol znovu pripravený, betónmi vyrazil jeho strelu.
     
    03:08
    A Poprad bude hrať presilovú hru. Rob Flick dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    02:57
    Popradčania si následne vytvorili ešte niekoľko ďalších príležitosti. Svitana sa dostal pred bránku, no Macintyre znovu odolal. Potom ho vyskúšal spomedzi kruhov aj Mlynarovič, no zvolenský gólman bol opäť úspešný.
     
    02:35
    Svitana posunul puk pred bránku Štrauchovi, ktorý mohol páliť z ideálnej pozície, no nedokázal dobre trafiť puk.
     
    02:00
    Špirko vykorčuľoval po ľavom krídle a posunul puk medzi kruhy Hraškovi, ktorý sa oprel do puku a vypálil. Kováč vyšiel z bránky a ramenom odrazil jeho strelu.
     
    01:34
    Abdul prenechal v útočnom pásme Fabianovi, ktorý príklepom pálil od modrej čiary. Macintyre mal odkrytý výhľad a bez problémov dokázal zlikvidovať betónmi jeho strelu.
     
    00:52
    Michal Chovan dával z rohu klziska nepríjemný puk pred bránku, ktorý musel gólman Kováč vypichnúť svojou hokejkou. Zvolenčania ešte nejaký čas pobudli v pásme, no nevystrelili.
     
    00:10
    Popradčania vyhrali úvodné buly a ihneď chcel ísť dopredu König. Bol však zastavený na modrej čiare. Potom to kamzíci skúšali znovu, k strele z ľavého kruhu sa dostal Štrauch, ale mieril iba do Macintyra.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Na ľad už prichádzajú oba celky. Popradskí hokejisti v bielych dresoch a Zvolenčania v tmavomodrých. Čaká nás štátna hymna a potom bude všetko pripravené na úvodné buly.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Kováč (Corbeil) – Brejčák (A), König, McDowell, Petran, Fabian (C), Dinda, Davydov, Ježek – Štrauch, Mlynarovič, Svitana (A) – Paločko, Heizer, Buc – Bondra, Paločko ml., Abdul – M. Nagy, Hvila

    HKM Zvolen: Macintyre (Šimko) – Bokroš, Ross, Ulrych, Kováčik (A), Ťavoda, Hraško, Síkela, Zeleňák – Matis, Coffman, Flick – Šišovský, Kytnár (C), Chovan (A) – Puliš, Špirko, Obdržálek – Török, Fekiač, Ďaloga

    Rozhodca: D. Konc, J. Konc – Gajan, Gavalier.
     
    Naša najvyššia hokejová súťaž Tipsport liga je po dvoch týždňoch späť a dnes je na pláne okrúhle 50. kolo, v ktorom sa bližšie pozrieme aj na dianie v dueli medzi HK Poprad a HKM Zvolen. Stretnutie sa začína o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    HK Poprad
    Popradským hokejistom patrí po 49 odohraných zápasoch 6. miesto, ktoré si s ľahkosťou už niekoľko kôl po sebe držia. Momentálne majú na konte 79 bodov a skóre 136:131. Na piaty Trenčín kamzíci strácajú až 15 bodov a zároveň sú pred siedmou Žilinou vzdialení o priepastných 19 bodov. Poprad pred olympijskou prestávkou dokázal v posledných piatich dueloch zvíťaziť 3-krát, a to nad Žilinou 3:2 po predĺžení, nad Banskou Bystricou 6:1 a nad Mikulášom 1:3. Popradčania si pripísali aj dve prehry, a to s Nitrou vonku 3:2 a doma proti Detve 0:2. Počas prestávky sa do tréningového procesu po zranení vrátil Lukáš Vartovník, po operácii je „fit“ aj Peter Bjalončík a takisto po zranení je v plnom nasadení aj gólman Alexej Ivanov, ktorý odchytal posledný súťažný zápas ešte 24. novembra proti Novým Zámkom. Vtedy sa v 5. minúte zranil a odvtedy si nezachytal. K dispozícii tréner Ozimák nemá už iba útočníkov Petra Lichanca a Petra Kundrika.

    HKM Zvolen
    Zvolenských hráčov čaká v posledných stretnutiach neľahká úloha. Majú však ešte šancu pobiť sa aj o vedúcu pozíciu v tabuľke. Momentálne majú bryndziari na konte 95 bodov a sú na 3. priečke so skóre 165:132. Vedúca Banská Bystrica a druhá Nitra majú zhodne po 97 bodov a štvrté Košice a piaty Trenčín takisto rovnako po 94 bodov. Zvolen pred olympijskou prestávkou vybojoval v posledných piatich zápasoch len dve výhry, a to proti Novým Zámkom 6:3 a proti Trenčínu 1:3. Prehral s Košicami 1:2 a po nájazdoch so Žilinou 1:2 a takisto po nájazdoch aj s Banskou Bystricou 3:2. Po pauze by mal byť trénerovi Mikulovi k dispozícii Michal Chovan, takisto aj Rob Flick a zranenia by si mali stihnúť doliečiť aj Miloš Kelemen a Tomáš Török. Zvolenčanom však bude v Poprade chýbať Oscar Steén, ktorý si odpykáva 6-zápasový dištanc za zranenie protihráča v zápase 43. kola proti Žiline.

    Vzájomné zápasy
    Vzájomné duely medzi Popradom a Zvolenom boli v tejto sezóne až na jeden prípad vždy úspešnejšie pre stredoslovenský celok. Zvolenčania zvíťazili vonku 1:4 a po nájazdoch 2:3 a doma 5:3 a 4:2. Poprad vybojoval jediné víťazstvo, a to vonku 2:3 po predĺžení.

    Srdečne vás pozývam k sledovaniu tohto on-line prenosu. Prajem vám pekný športový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 41. Heizer (Paločko), 46. Paločko (McDowell, Kováč), 49. Štrauch (Hvila) – 14. Chovan (Kytnár), 19. Šišovský (Ťavoda, Chovan), 31. Flick (Kytnár), 40. Flick (Coffman), 60. Špirko (Obdržálek)


    HK Poprad: Kováč (Corbeil) – Brejčák (A), König, McDowell, Petran, Fabian (C), Dinda, Davydov, Ježek – Štrauch, Mlynarovič, Svitana (A) – Paločko, Heizer, Buc – Bondra, Paločko ml., Abdul – M. Nagy, Hvila
    HKM Zvolen: Macintyre (Šimko) – Bokroš, Ross, Ulrych, Kováčik (A), Ťavoda, Hraško, Síkela, Zeleňák – Matis, Coffman, Flick – Šišovský, Kytnár (C), Chovan (A) – Puliš, Špirko, Obdržálek – Török, Fekiač, Ďaloga

    Rozhodca: D. Konc, J. Konc – Gajan, Gavalier

    Diváci: 1 006