Astana – Lisabon 1:3 (kon.) | Dortmund – Bergamo 3:2 (kon.) | Nice – Lok. Moskva 2:3 (kon.)
S. Moskva – Bilbao 1:3 (kon.) | Sociedad – Salzburg 2:2 (kon.) | Razgrad – AC Miláno 0:3 (kon.)
Östersunds FK – Arsenal 0:3 (kon.) | Marseille – Braga 3:0 (kon.) | Kodaň – Atlético Madrid 1:4 (kon.)
AEK Atény – D.Kyjev 1:1 (kon.) | Celtic – Zenit 1:0 (kon.) | Neapol – Lipsko 1:3 (kon.)
Lyon – Villarreal 3:1 (kon.) | Partizan – Plzeň 1:1 (kon.) | FCSB – Lazio 1:0 (kon.)
koniec
Partizan Belehrad
1:1 (0:0)
FC Viktoria Plzeň
Štvrtok 15.02.2018, 21:05 • Stadion Partizana, Belehrad • Európska liga • 1/16 finále
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:05.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Partizan Belehrad a FC Viktoria Plzeň. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 21:05!

    Európska liga sa v týchto dňoch posúva do svojej ďalšej fázy, na programe sú 1/16 finálové zápasy. Dva najlepšie celky zo základných skupín teda postupujú už do vyraďovacej časti, ktorá sa hrá na dva zápasy. V tomto prenose spoločne zavítame Stadion Partizana v Belehrade, kde domáci Partizan bude hostiť český celok Viktoria Plzeň.

    Partizan Belehrad:
    Srbský celok už patrí medzi tradičných účastníkov pohárovej Európy, po kvalitných výkonoch v základnej skupine dokázal v celkom vyrovnanej skupine obsadiť druhé miesto a môže sa tak tešiť na vyraďovaciu časť. Partizan nazbieral v základnej skupine B 8 bodov, čo bolo o dva viac ako mal tretí Young Boys a na lídra z Kyjeva strácal 5 bodov. Domáci tak mali na svojom konte 2 výhry, 2 remízy a 2 prehry, čo im napokon zaručilo postup zo skupiny.

    FC Viktoria Plzeň:
    Český celok predvádzal v základnej skupine vynikajúce výsledky, pretože dokázal nazbierať až 12 bodov, ktoré mu boli udelené za 4 výhry. Do posledného zápasu Plzeň zvádzala boj na diaľku o prvenstvo v skupine s FCSB a nakoniec svojho prenasledovatelia hostia predbehli o dva body a hlavne tri víťazstvá v rade môžu Plzeň posilniť v ďalších bojoch.

    Favorit:
    Proti sebe nastupujú dva vyrovnané celky, ani stávkové kancelárie nevedia určiť jednoznačného favorita. Môžme sa tak určite tešiť na veľmi zaujímavé dva stretnutia, v ktorých pôjde naozaj o veľa. Uvidíme, ako to napokon celé dopadne.

    Zápas vám z pozície komentátora sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    Partizan Belehrad: Stojković – Vulićević (C), Miletić, Mitrović, Urošević – M. Janković, Pantić, Jevtović, Z. Tošić – Soumah, Tawamba

    Náhradníci: Jovičić – Marković, Ilić, Radin, Antonov, Jovanović, Ivanović

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Řezník, Hejda, Hubník (C), Limberský – Hořava, Hrošovský – Petržela, D. Kolář, Kopic – Krmenčík

    Náhradníci: Kozáčik – Zeman, Bakoš, Hájek, Havel, Čermák, Chorý

    Rozhodca: Sidiropoulos – Kostaras, Dimitriadis – Papapetrou, Aretopoulos (všetci GRE)
     
    Príjemný futbalový večer s Európskou ligou prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku 1/16 finálového zápasu Európskej ligy medzi mužstvami Partizan Belehrad a FC Viktoria Plzeň už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev.

    V základnej zostave domácich sa nachádzajú aj dvaja bývali futbalisti pôsobiaci v slovenskej Fortuna lige. Konkrétne Léandre Tawamba, ktorý odohral sezónu 2013/2014 za MFK Ružomberok a serzónu 2015/2016 za Zlaté Moravce a Seydouba Soumah, ktorý hrával v sezóne 2012/2013 za FC Nitra a následne 4 roky obliekal dres Slovana Bratislava.

    V zostave českého celku nájdeme aj slovenských futbalistov. Matúš Kozáčik však začína zápas ako náhradný brankár na lavičke a do základu sa nedostal ani útočník Marek Bakoš. V základnej jedenástke Viktorie Plzeň sa však nachádza záložník Patrik Hrošovský.

    Stadion Partizana v Belehrade je tak už na všetko pripravený, čaká sa už len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia.

    Pri sledovaní tohto online textového prenosu vám praje príjemný športový zážitok komentátor Miroslav Revaj.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti, ktorí presúvajú svoju kombináciu na vlastnú polovičku.
     
    2
    Hostia čelili hneď nebezpečnej situácii, keď Tošić centroval pred bránu hosťujúceho celku, ale dobre zapracoval Hubník, ktorý loptu upratal do bezpečia. Domáci však túto situáciu odmenili potleskom.
     
    3
    Aj Plzeň už stihla založiť svoju prvú útočnú akciu, po peknej kombinácii sa dostával do zakončenia Kopic, ale nepodarilo sa mu už prejsť s loptou bližšie k bráne a tak sa Stojkoić postará o výkop.
     
    4
    Na hrote domáceho útoku sú teda dvaja bývali fortunaligisti Soumah a Tawamba. Obom sa strelecky veľmi darí a mohli by teda byť v tomto zápase ťahúňmi svojho mužstva.
     
    5
    Práve domáce mužstvo teraz na seba upozornilo ďalším útočným výpadom. Obrana hosťujúceho celku teraz troška zaváhala pri bránení Jankovića, ale domáci futbalista si napokon nespracoval loptu ideálne a tak to bude odkop od brány Hrušky.
     
    6
    K lopte sa dostal Soumah, snažil sa o peknú narážačku s Tošićeom, ale lopta napokon opúšťa hraciu plochu a tak sme ani teraz nevideli žiadne zaujímavé zakončenie na bránu.
     
    7
    Zatiaľ môžme teda povedať, že aktívnejšie hrá domáci celok. Partizan začal celkom nebojácne a tlačí sa na útočnú polovičku, hostia zatiaľ sú len usadení na vlastnej polovičke. Zápas sa však ešte len rozbieha.
     
    8
    Prišla však zaujímavá kombinácia domácich futbalistov, na jej konci sa ocitol Soumah, ale jeho zakončenie bolo nepresné a bránu českého celku neohrozil. Hruška si tak už chystá loptu k výkopu.
     
    9
    Aj naďalej tak sledujeme aktivitu domáceho celku, ale momentálne Partizan kombinuje na svojej polovičke a snaží sa tak postupne niečo nebezpečné vymyslieť.
     
    10
    Po dlhej dobe sme sledovali útočné ťaženie hosťujúceho celku, ale ani táto situácia nič zaujímavého neponúkla a Stojkovič uvedie loptu do hry svojim výkopom.
     
    11
    Zaujímavá situácia sa však črtala na druhej strane, ale domácich fanúšikov upokojil postranný rozhodca, ktorý signalizuje postavenie Soumaha mimo hru.
     
    12
    Plzeň založila ďalšiu útočnú akciu, ale ani táto snaha hostí úspešná nebola. Loptu v strede poľa zachytil Řezník a snažil sa vysunúť do pokutového územia Krmenčíka, ale pri lopte bol skorej brankár Stojković.
     
    13
    Postupne si loptu na svojich kopačkách držia hostia, ale majú problémy s prechodom na útočnú polovičku. Momentálne sa tak nič zaujímavého v dejisku zápasu nedeje.
     
    14
    Aj naďalej prebieha výmena lopty medzi futbalistami hosťujúceho celku, ale ani teraz sa im nedarí preniknúť až na polovičku svojho dnešného súpera.
     
    15
    Útočná snaha českého celku je prerušená postranným rozhodcom. Kopic posielal centrovanú loptu do pokutového územia na Řezníka, ale futbalista hosťujúceho celku sa ocitol v ofsajde.
     
    16
    Ani útočný výpad domácich na druhej strane úspešný nebol. Hubník si bez problémov postrážil Soumaha a lopta tak následne opustila hraciu plochu. Uvidíme tak ďalší odkop od brány.
     
    17
    Hostia sa teraz dopustili menšieho zaváhania a tak mohli ísť do rýchleho protiútoku domáci. Tošićovi však lopta nešťastne ušla a tak sme opäť nič zaujímavého nevideli.
     
    18
    Limberský posunul loptu do pokutového územia domácich, tam sa však následne Krmenčík dopustil útočného faulu a tak sa hostia do zakončenia na domácu bránu nedostali.
     
    19
    Postupne sa tak hra vyrovnáva, stále čakáme na prvú vážnejšiu situáciu. Aj to je zrejme dôkaz toho, že tento dvojzápas jasného favorita nemá a o osude môžu rozhodovať maličkosti.
     
    20
    Častejšie sú však teraz pri lopte hostia, ale ani ich rýchle útočné výpady nič neprinášajú, skôr sme svedkami nepresných kombinácii.
     
    21
    Konečne prišla aj nejaká zaujímavá situácia, alebo teda skôr kuriózna. Krmenčík tečovať strelu svojho spoluhráča Hrošovského, avšak z ofsajdovej pozície. Keby sa však Krmenčik lopty nedotkol, strela od Hrošovského mohla mať aj gólové parametre.
     
    23
    Určitú dobu sme teraz boli svedkami tlaku hosťujúcich futbalistov, ale to už nič zaujímavého neprinieslo. Diváci na štadióne tak zatiaľ o zábavu postarané nemajú, sledujeme skôr taktický boj.
     
    24
    Ani tento útok futbalistom českého celku nevyšiel, Petržela si nerozumel s Kopicom a tak hostia prakticky zadarmo odovzdali domácim loptu. Uvidíme, čo teraz predvedú futbalisti Partizanu.
     
    25
    Ešte jedna zaujímavosť tohto zápasu, štvrtým náhradným rozhodcom je žena. Jedná sa o veľmi pohľadné nežné stvorenie, takže kamera si ju často vyberá do svojich záberov.
     
    26
    Medzičasom sa už k lopte dostali domáci futbalisti, snažia sa o postupný prechod na útočnú polovičku. Plzeň však momentálne predvádza aj kvalitnú prácu v defenzíve.
     
    27
    Napokon sa aj domáci previnili ofsajdom, Tawamba sa tak už do zakončenia nedostal a hostia sa dostávajú k lopte. Plzeň sa však momentálne nikam neponáhľa.
     
    28
    Hostia to skúsili cez rýchly útočný výpad, ale Krmenčík po chybe loptu stráca a tak si Plzeň nič zaujímavého nevypracovala. Partizan sa momentálne tiež nikam neponáhľa.
     
    29
    Postupný útok domácich zastavil nedovoleným a ostrým zákrokom Kolář. Hlavný rozhodca tohto zápasu mu poriadne dohovoril, Partizan je tak aj naďalej pri lopte.
     
    31
    Aj naďalej je pri lopte domáci celok, momentálne však kombinuje na svojej polovičke. Partizan si je určite vedomí, že keď doma neinkasuje gól, nádeje na postup sa tým zvýšia.
    31.
     
    32
    No a je tu prvá už zaujímavá situácia tohto zápasu! Tawamba získal loptu a okamžite ju posúval na Soumaha, ktorý následne našiel presnou prihrávkou Pantiće, ten mal dobrý strelecký priestor, ale rozhodol sa prihrať späť na Soumaha a loptu tak stihol uchmatnúť brankár Hruška.
     
    34
    Momentálne je častejšie pri lopte domáci Partizan Belehrad, opäť sa snaží postupnou kombináciou preniknúť na súperovu polovičku. Plzeň sa tak teraz musí mať na pozore.
    34.
     
    35
    Toto už bolo gólová situácia domáceho celku! Po peknom prieniku na útočnú polovičku sa s loptou do pokutového územia dostal Soumah, následne sa dostal do dobrej streleckej príležitosti, ale jeho poksu vyráža brankár Hruška na rohový kop!
    35.
     
    36
    Ďalšia šanca na domácej strane! Tawamba sa po rohovom kope dostal do zakončenia hlavou, jeho pokus len tesne míňa hosťujúcu bránu. Tak, bývalí fortunaligisti zrejme budú ťahúňmi domáceho celku.
     
    37
    Teraz však sledujeme len nepresnosti na oboch stranách, pomaly sa tak už dostávame do záverečnej časti prvého polčasu.
     
    38
    Hostia teraz kombinovali pred pokutovým územím domáceho celku, ale opäť sa do žiadnej zaujímavej situácie nedostali. Domáci naopak mali aj gólové šance a tak český celok mal aj potrebnú dávku šťastia.
     
    39
    Ešte sme sledovali útočnú snahu hostí na útočnej polovičke, ale všetko sa to skončilo len nepresným centrom do pokutového územia domácich. Uvidíme, čo nám ešte prinesú zvyšné minúty prvého polčasu.
     
    40
    Do konca prvého dejstva ostáva už len približne 5 minút, zrejme sa nedá očakávať výrazný nadstavený čas, ak vôbec aj nejaký bude.
     
    41
    Záverečná časť prvého dejstva nič zaujímavého neponúka, zrejme už oba tímy sa ho budú snažiť len dohrať a následne sa sústrediť na druhý polčas, ktorý môže dosť veľa znamenať.
     
    42
    Ani táto dlhá lopta do pokutového územia domácich nenašla svojho adresáta, mal ním byť Krmenčík. Brankár Stojkovič tak je už pri lopte a posiela ju na svojich spoluhráčov.
     
    44
    Prvý polčas sa už blíži k svojmu koncu. Uvidíme teda, či sa ešte pridá nejaký ten nadstavený čas, alebo sa každú chvíľu poberú hráči do šatní.
     
    45
    Napokon sa nadstavuje ešte 1 minúta!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Takže prvý polčas tohto stretnutia sa už skončil, presný zásah sme v ňom nevideli. Bližšie ku gólu mali však domáci futbalisti, ktorí mali dve dobré príležitosti, v ktorých sa ocitli Soumah a Tawamba, ale Plzeň podržal brankár Hruška. Naopak, český celok zatiaľ v útoku nebol nijak nebezpečný, aj keď mal miestami častejšie loptu na svojich kopačkách. Uvidíme teda, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý by sa mal azčať približne o 22:07.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa už čoskoro začne.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia. ani jeden z trénerov nespravil zmenu v základnej zostave.
     
    47
    Hostia sa snažili o rýchly prechod na útočnú polovičku, ale táto snaha im nevyšla a tak už svoju kombináciu rozbieha domáci celok.
     
    48
    Podobne však teraz pochodil aj domáci Partizan, takže k lopte sa opäť dostáva český celok, ale prechod na polovičku domácich je dnes v tomto zápase veľmi náročný.
     
    49
    Ani druhý polčas nezačína vo veľkom tempe, oba mužstvá sa síce snažia o zakladanie útočných výpadov, ale sledujeme skôr nepresný prihrávky na oboch stranách.
     
    50
    Navyše si teraz Petržela v útoku pomohol nedovoleným zákrokom, v strede poľa sa tak k lopte dostáva domáci futbalisti. Hostia sa tak vracajú rýchlo späť na svoje územie.
     
    51
    Partizan zahrával zaujímavé autové vhadzovanie v blízkosti hosťujúcej brány, k lopte sa následne dostal Tawamba, ale jeho zakončenie len preletelo okolo brány Viktorie Plzeň.
     
    52
    Žltú kartu dostáva Milan Mitrović (Partizan Belehrad).
     
    53
    Momentálne sú pri lopte hostia a snažia sa o prienik na súperovu polovičku. Nedarí sa im však v tejto ich snahe, domáci navyše vysoko napádajú a to robí hosťom celkom problémy.
     
    54
    V druhom polčase zatiaľ sledujeme ako lopta lieta často vo vzduchu, ale ani jeden z celkov nie je vo vzduchu dominantný. Stojanović dlhým výkopom poslal loptu dopredu na svojich spoluhráčov.
     
    55
    Partizan sa následne prebojoval až do pokutového územia, Tawamba priťukol loptu Tošićovi, ale ten si loptu spracoval rukou a tak sa celá snaha domácich futbalistov končí.
     
    56
    Podobne v útoku teraz dopadol aj hosťujúci celok, Plzeň sa však pre zmenu previnila útočným faulom. Aj druhý polčas je tak zatiaľ vyrovnaný, zaujímavé situácie v ňom však zatiaľ nevidíme.
     
    57
    Skôr aj naďalej platí, že sledujeme nepresné prihrávky na oboch stranách a táto situácia tak pripravuje oboch aktérov o založenie niečoho nebezpečného.
     
    58
    Partizán dal gól!
    A je tu prvý gól tohto zápasu! V posledných chvíľach sa začal stupňovať tlak domácich futbalistov, ktorý napokon vyústil v otvárací gól tohto zápasu. Domáci kapitán Vulićević vyslal z pravej strany presný center pred bránu hostí, loptu ešte nešťastne tečoval Limberský, následne sa tak do zakončenia hlavou dostal LEANDRE TAWAMBA a ten napokon rozjasal domácich fanúšikov – 1:0!
    58. Leandre Tawamba (PAB) - 1:0
     
    59
    Pri hosťujúcej striedačke sa už schyľuje k zmenám, očakávať sa dá určite posilnenie ofenzívy. Do hry by mal zrejme zasiahnuť Zeman, čaká sa už len na prerušenie.
     
    60
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Milan Petržela, prichádza Martin Zeman.
     
    61
    Hostia sa postupne tlačia pred pokutové územie domácich, času na vyrovnanie ešte majú pomerne dostatok. Partizan však dnes ešte nečelil žiadnej nebezpečnej situácii, čo sa Plzeň snaží zmeniť.
     
    62
    Častejšie sa teraz do útoku dostávajú hostia, čo sa zrejme dalo aj očakávať. Český celok však zatiaľ v tomto zápase veľa ofenzívnych situácii neukázal, pozor si však hostia musia dávať na rýchly brejky domácich.
     
    63
    K lopte sa dostal Řezník, ale jeho center pred bránu domácich bol nepresný a tak Partizan zakladá rýchly protiútok, ktorý môže vyzerať veľmi nebezpečne.
     
    64
    No a napokon sme boli svedkami aj veľmi dobrej príležitosti na strelenie druhého gólu na domácej stane! Tošić sa dostal k lopte a predviedol zaujímavú kľučku, po nej sa dostal k strele na bránu hostí Hruška mal čo robiť, aby jeho pokus vyrazil do bezpečia.
    64. Zoran Tošić (PAB)
     
    65
    Tento útok domácich prerušuje postranný rozhodca, autor zatiaľ jediného presného zásahu Tawamba sa ocitol v ofsajde. K lopte sa tak dostane hosťujúci celok.
     
    66
    Plzeň sa postupne presúva na útočnú polovičku, ale domáci futbalisti neposkytujú svojmu súperovi veľa priestoru na kombináciu. Stále však hostia ešte majú dostatok času, aby niečo s týmto výsledkom spravili.
     
    67
    Z otočky sa teraz do zakončenia dostal Kopic a vybojoval pre Plzeň vôbec prvý rohový kop v tomto zápase. Domáci sa tak už pripravujú na bránenie tejto situácie.
     
    68
    Rohový kop hosťujúceho celku nič zaujímavého neponúkol, k lopte sa už dostávajú domáci futbalisti, ktorí sa pochopiteľne nemajú kam ponáhľať. Postupnou kombináciou sa snažia preniknúť smerom dopredu.
     
    69
    Hostia však zachytili rozohrávku domácich futbalistov a vyrazili tak do rýchleho protiútoku. Kolář sa však ocitol v ofsajde, takže znova sa Plzeň do žiadnej zaujímavej situácie nedostala.
     
    71
    Striedanie v tíme Partizan Belehrad: z ihriska odchádza Seydouba Soumah, prichádza Djordje Ivanović.
     
    72
    Aj naďalej si hostia musia dávať pozor na rýchly protiútoky domáceho tímu. Partizan sa ešte pokúša o ofenzívne výpady, ale rozhodne nehodlá riskovať.
     
    73
    Ďalší ofsajd hosťujúceho celku. Stojković sa s rozohrávkou lopty nikam neponáhľa, domáci celok drží svoje tesné vedenie 1:0!
     
    74
    Prichádza vôbec prvá šanca hostí v tomto zápase! V pokutovom území domácich sa k odrazenej lopte dostal Limberský, jeho následné zakončenie však tečovala obrana domácich na rohový kop! Limberského pokus bol veľmi nebezpečný a kto vie ako by to dopadlo, keby obrana túto loptu netečovala do bezpečia.
     
    75
    Rohový kop hosťujúceho celku však nič zaujímavého neponúkol, Plzeň však ešte ostáva na útočnej polovičke a tak zrejme uvidíme nápor českého celku, s ktorým sa ale domáci zatiaľ úspešne vysporadúvajú.
     
    76
    Belehrad bude čeliť ďalšiemu rohovému kopu svojho dnešného súpera. Plzeň teraz jasne dominuje, škoda len pre hostí že to neprišlo skorej, výsledok mohol byť pre hostí priaznivejší.
     
    77
    A veľa teraz nechýbalo a hostia mohli aj vyrovnať! Krmenčík si dobre naskakoval na prvú tyč kam smerovala centrovanú lopta, ale úspešne ju poslať do domácej brány sa mu už nepodarilo.
     
    78
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Daniel Kolář, prichádza Aleš Čermák.
     
    79
    Momentálne však majú hostia opäť problémy s prechodom do útoku, naopak na dostrel brány súpera a opäť dostáva domáci celok.
     
    80
    Toto bola veľmi nebezpečná situácia v hosťujúcom pokutovom území. Pantič sa dostal k lopte a následne sa prebojoval až pred bránu hostí, nepodarilo sa mu však už z dobrej pozície ideálne trafiť bránu.
     
    81
    Viktoria Plzeň dala gól!
    Tak predsa to tam len hosťom padlo a stav tohto zápasu je 1:1! Plzeň sa presunula na útočnú polovičku, Zeman poslal úspešný center na zadnú tyč, kde hlavou posunul loptu pred bránu Krmenčík a tam sa už dokázal úspešne presadiť RADIM ŘEZNÍK – 1:1!
    81. Radim Řezník (PLZ) - 1:1
     
    82
    Pre český celok je tento gól určite veľmi dôležitý, skórovať na pôde súpera je vždy určite nesmierne platné. Zrejme by takýto výsledok hosťujúci tím bral, do konca zápasu však ešte niečo málo ostáva.
     
    83
    K lopte sa teraz dostávajú domáci futbalisti, postupnými prihrávkami sa presúvajú na útočnú polovičku. Uvidíme, či do konca zápasu ešte príde nejaká zaujímavá situácia.
     
    84
    Žltú kartu dostáva Patrik Hrošovský (FC Viktoria Plzeň).
     
    85
    Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Milan Mitrović (Partizan Belehrad).
     
    86
    Tak to je veľká nepríjemnosť pre domácich futbalistov. Partizan bude zvyšok zápasu dohrávať bez vylúčeného Mitroviča a hostia tak majú šancu streliť ešte prípadný druhý gól. Na striedačke hostí sa schyľuje k poslednému striedaniu v tomto zápase.
     
    87
    Útočné ťaženie hostí teda pokračuje ďalej, Zeman sa dostal k odrazenej lopte a skúsil to teda zaujímavým pokusom na bránu domácich, ale brankár Stojkovič napokon loptu zobral do svojich rukavíc.
     
    88
    Záver zápasu Plzeň kontroluje s loptou na svojich kopačkách, čo sa teda po vylúčení domáceho hráča aj čakalo. Uvidíme, či teda ešte príde niečo zaujímavé.
     
    89
    Striedanie v tíme Partizan Belehrad: z ihriska odchádza Leandre Tawamba, prichádza Svetozar Marković.
     
    90
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Michael Krmenčík, prichádza Tomáš Chorý.
     
    90+1
    Napokon sa druhý polčas predĺži ešte o 3 minúty!
     
    90+2
    Partizan Belehrad získal priamy kop na útočnej polovičke, zatiaľ to teda vyzerá, že sa už nič výnimočné nestane a zápas sa skončí remízou 1:1!
     
    90+3
    Ešte tu bola zaujímavá situácia pred domácou bránou, Chorý sklepol loptu pre Čermáka, ale jeho zakončenie napokon gólové nebolo.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Napokon sme v druhom polčase videli dva presné zásahy, po jednom na oboch stranách. Najprv išli do vedenia po veľkom tlaku domáci futbalisti zásluhou Tawamby, ale v 81. minúte sa podarilo Řezníkovi vyrovnať na 1:1 a všetko je tak ešte do odvtedy otvorené.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem pekný zvyšok neskorého večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:59:30)

    Miroslav Revaj

    Góly: 58. Tawamba – 81. Řezník

    Karty:   52. Mitrović (PAB) – 84. Hrošovský (PLZ)   85. Mitrović (PAB)


    Partizan Belehrad: Stojković – Vulićević (C), Miletić, Mitrović, Urošević – M. Janković, Pantić, Jevtović, Z. Tošić – Soumah (71. Ivanović), Tawamba (89. Marković).
    Náhradníci: Jovičić – Marković, Ilić, Radin, Antonov, Jovanović, Ivanović.

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Řezník, Hejda, Hubník (C), Limberský – Hořava, Hrošovský – Petržela (60. Zeman), D. Kolář (78. Čermák), Kopic – Krmenčík (90. Chorý).
    Náhradníci: Kozáčik – Zeman, Bakoš, Hájek, Havel, Čermák, Chorý.

    Rozhodca: Sidiropoulos – Kostaras, Dimitriadis – Papapetrou, Aretopoulos (všetci GRE)
    Štvrtok 22.02.2018
    Plzeň - Partizan 2:0

    Góly: 67. Krmenčík, 90+4. Čermák

    Karty:   74. Pantić (PAB), 88. Z. Tošić (PAB)