Fínsko – Nemecko 5:2 (kon.) | Nórsko – Švédsko 0:4 (kon.) | Česko – J. Kórea 2:1 (kon.)
Švajčiarsko – Kanada 1:5 (kon.)
koniec
Česko
2:1 (2:1, 0:0, 0:0)
Južná Kórea
Štvrtok 15.02.2018, 13:10 • Gangneung Hockey Centre, Gangneung • Olympijské Hry - muži • Skupina A
Predzápasové kurzy
Partner:
    16:18 Řepík (CZE) - 2:1
     
    16:18
    Česko dalo gól!
    Toto sú tie skúsenosti. Juhokórejčania robili pri zakladaní útoku vo vlastnej presilovke jednu chybu za druhou, napokon si na modrej čiare na dobrý odraz puku počkal MICHAL ŘEPÍK, ktorý napokon vo svojom samostatnom nájazde nadvakrát prekonáva Matta Daltona. Pri tomto góle si za fantastickú prácu s hokejkou pripisuje asistenciu dokonca aj český brankár Pavel Francouz, ktorý bol na začiatku protiútoku svojho tímu. Asistencie: Birner, Francouz.
    11:59 Jan Kovář (CZE) - 1:1
     
    11:59
    Česko dalo gól!
    Tak tot sú naozaj kruté momenty pre sympaticky hrajúcich Kórejčanov. Tí z darovanej presilovej hry pre český tím inkasujú vyrovnávajúci gól, keď sa po dorážke z hranice bránkoviska presadil JAN KOVÁŘ. Asistencie: Řepík, Sekáč.
    07:34 Min-Ho Cho (KOR) - 0:1
     
    07:34
    Južná Kórea dala gól! Tak toto je obrovský šok! Českí hokejisti prepadli v útočnom pásme, nestihli sa vrátiť k Pavlovi Francouzovi, ideálnu prihrávku na os ihriska v strednom pásme dostal MIN-HO CHO a Kórejčania idú do prekvapujúceho, no zaslúženého vedenia! Asistencie: Radunske, Swift.

    Ku každému repre dresu SVK 2014 vám pribalíme šál! Dres vám zašleme do 3 dní od uhradenia objednávky. www.fanstore.sk.

    Jakub Kocourek

    Góly a asistencie: 12. Jan Kovář (Řepík, Sekáč), 17. Řepík (Birner, Francouz) – 8. Min-Ho Čo (Radunske, Swift)


    Česko: Francouz (Furch) – Polášek, Nakládal, Kolář (A), Mozík, Vitásek, O. Němec, Jordán – Sekáč, Jan Kovář (A), M. Erat (C) – Červenka, Mertl, Vondrka – T. Zohorna, Koukal, Radil – Birner, Horák, Řepík – Martin Růžička.
    Južná Kórea: Dalton (Sung-Je Park) – Young, Won-čon Kim, Ton-ko I, Regan, Plante (A), Jong-čon So, Hjon-ho O – Sang-uk Kim, Ki-song Kim, Testwuide – Swift, Min-Ho Čo, Radunske – Sang-u Šin, U-sang Paj (C), Won-čong Kim (A) – Čin-kjo Pak, Jong-čon I, Sang-hun Šin – Čong-u Čon.

    Rozhodca: Mark Lemelin (USA), Linus Ohlund (SWE) – Henrik Pihlblad (SWE), Sakari Suominen (FIN)