Vigo – Real Betis 3:2 (kon.)
koniec
Celta Vigo
3:2 (1:0)
Real Betis
Pondelok 29.01.2018, 21:00Španielska LaLiga • 21. kolo
     
    Prvý polčas priniesol iba jedne gól, v tom druhom to však bola ešte dráma. Maxi Gómez zvýšil na 2:0, reagoval však León a Betisu sa podarilo znížiť aj po druhom zásahu Iaga Aspasa. Guardado ale penaltu premenil neskoro, až v nadstavenom čase. Z tohto zápasu je to teda všetko. Ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc. (22:52:31)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Iago Aspas dostal loptu na krídlo, prestrčil ju do šestnástky na Mora, ktorý pravdepodobne aj roh získal, bude z toho podľa rozhodcov iba odkop.
     
    90+2
    Celta vie, že teraz sa musí držať pri bráne súpera a aj to tak robí. Emre Mor získal rohový kop.
    90+1. Andrés Guardado (RBE) - 3:2
     
    90+1
    Real Betis dal gól!
    ANDRÉS GUARDADO presnou strelou z pokutového kopu ešte vykresal iskierku nádeje pre hostí, pretože prudkú strelu nasmeroval na opačnú stranu, než padal Blanco.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90
    Joaquín sa natlačil do šestnástky, kde ho telom jemne odstrčil Roncaglia. Pískal sa faul a bude z toho penalta pre hostí!
     
    90
    Striedajúci Jozabed mohol navýšiť vedenie po tom, ako dostal loptu na hranicu bieleho bodu, ale cez padajúceho súpera vystrelil vedľa troch žrdí.
     
    89
    Betis sa drží na lopte, je to iba v strede poľa a odtiaľ sa brána Rubéna Blanca ohrozuje veľmi ťažko.
     
    88
    Zápas už je vo svojom finále a Real Betis aktuálne vôbec nevyzerá tak, že by sa zmohol na nejaký veľký comeback a vrátil sa späť do hry o body.
     
    87
    Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Maximiliano Gómez, prichádza Emre Mor.
     
    85
    Sergio León obdržal veľmi peknú kolmicu za obranu do šestnástky súpera, avšak bol mierne z uhlu a aj preto asi vystrelil vedľa troch žrdí.
     
    84
    Iago Aspas hľadal zaujímavou prihrávkou vo veľkom vápne protivníka Maxiho Gómeza, pri lopte však bol prvý brankár Antonio Adán.
     
    83
    Nízky center sa neujal, hráči v zelených dresoch sa ubránili a dostali loptu odkopom preč.
     
    82
    Maxi Gómez dostal loptu do veľkého vápna, kde aj prudko vystrelil, no obetavo do toho skončil jeden z obrancov Betisu. Bude to roh.
     
    81
    Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Daniel Wass, prichádza Jozabed.
     
    80
    Desať minút pred koncom riadnej hracej doby sa teda rozloženie gólov opäť mení a Real Betis sa razom nenachádza na priamy dostrel súpera.
    79. Iago Aspas (CVG) - 3:1

    Matej Kubove

    Góly: 12. Aspas, 57. Gómez, 79. Aspas – 71. León, 90+1. Guardado (pen.)

    Karty:   46. Wass (CVG) – 16. Javi García (RBE), 45. Joaquín (RBE), 59. Ruiz (RBE), 65. Barragán (RBE), 68. Feddal (RBE)


    Celta Vigo: Blanco – Mallo (C), Roncaglia, Sergi Gómez, J. Castro – Wass (81. Jozabed), Lobotka, Radoja – Aspas, Gómez (87. Mor), Sisto (73. Portela).
    Náhradníci: S. Álvarez – Cabral, Mazáň, Portela, Jozabed, P. Hernández, Mor.

    Real Betis: Adán – Barragán, Feddal, Mandi, Durmisi – Ruiz, Javi García (63. Rubén Castro), Guardado – Joaquín (C), León, Tello (63. Boudebouz).
    Náhradníci: D. Giménez – Amat, Tosca, Boudebouz, Camarasa, Guerrero, Rubén Castro.