Slalom žien, 1. kolo, Lenzerheide sk Víťazka: Mikaela Shiffrinová (USA) (kon.) | Obrovský slalom mužov, 1. kolo, Ga-Pa sk Vítěz: M. Hirscher (AUT) (kon.)
Slalom žien, 2. kolo, Lenzerheide sk Víťazka: Petra Vlhová (SVK) (kon.) | Obrovský slalom mužov, 2. kolo, Ga-Pa sk (kon.)
koniec udalosti
SP - obrovský slalom mužov, 2. kolo, Ga-Pa

Nedeľa 28.01.2018, 13:30 • Garmisch-Partenkirchen (Nemecko) • Zjazdové lyžovanie
     
    1
    Marcel Hirscher z Rakúska predviedol famóznu jazdu a naozaj nič nenechal na náhodu. Finišoval s obrovským náskokom 1,57 sekundy a berie si zlato.
     
    2
    Ted Ligety z USA ide na druhé miesto! Jeho strata činí 0,12 sekundy a je isté, že dnes odíde s medailou.
     
    4
    Rakúšan Manuel Feller bol po prvom kole štvrtý, ale teraz smeruje na prvé miesto! Líderskú pozíciu obsadil s náskokom 0,26 sekundy.
     
    8
    Po krátkej prestávke sa predstavil Nór Leif Kristian Haugen. Jazda mu však absolútne nevyšla – hneď v úvode takmer spadol, potom sa nevošiel do jednej bránky a musel došľapať späť, čo je zakázané. Nasledovať by preto mala jeho diskvalifikácia.
     
    14
    Francúz Mathieu Faivre predviedol vynikajúcu jazdu! Svoj náskok neustále zvyšoval a napokon prišiel do cieľa prvý s náskokom 0,51 sekundy.
     
    25
    Američan Tim Jitloff zajazdil rovnaký čas ako Nemec Strasser, takže o prvé miesto sa teraz delí dvojica pretekárov.
     
    29
    Slovenský pretekár Andreas Žampa sa nevyhol hneď niekoľkým chybám a smeruje na druhé miesto. Je však jasné, že bude bodovať.

    Veronika Pancuráková