Vladivostok – Barys 3:1 (kon.) | Novosibirsk – Omsk 4:2 (kon.) | CSKA Moskva – Togliatti 3:0 (kon.)
Helsinki – Red Star Kunlun 3:1 (kon.) | Petrohrad – Jaroslavľ 1:0 (kon.) | Viťaz – Jekaterinburg 1:5 (kon.)
HC Slovan – Čeljabinsk sk 0:3 (kon.)
koniec
Viťaz Moskovská oblasť
1:5 (0:3, 1:0, 0:2)
Avtomobilist Jekaterinburg
cz Štvrtok 11.01.2018, 17:30 • Viťaz Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dobré odpoledne všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z KHL. Společně se dnes podíváme na utkání HC Viťaz – Avtomobilist Jekatěrinburg. Zápas startuje v 17:30.
     
    Avtomobilist Jekatěrinburg

    Jekatěrinburg letos prožívá povedenou sezónu. Dnešní hostující celek vybojoval ve čtyřiceti devíti zápasech osmdesát sedm bodů a patří mu třetí příčka Východní konference. Venku navíc body pravidelně získává. V posledních dvou duelech však odešel jako poražený. Nejprve prohrál na ledě Čeljabinsku a v minulém klání neuspěl na horké půdě CSKA Moskva.
     
    HC Viťaz

    Naopak Viťaz zrovna vydařenou sezónu neprožívá. Ve čtyřiceti devíti zápasech vybojoval padesát sedm bodů a patří mu jedenáctá pozice Západní konference. Doma však body získávat rozhodně umí. Celkově jej ale trápí špatná defenzíva. Dosud inkasoval už sto čtyřicet dva branek. Naposledy doma zdolal Ladu Toljatti 5:1.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Viťaz: Saprykin (Samonov) – S. Romanov, Mozík, Katičev, Jepišin, Voronkov, Gimajev, A. Semjonov – Afinogenov, A. Nikulin, Makejev – Horák, Rendulić, Švec-Rogovoj – A. Lazarev, Kopejkin, D. Sjomin – Vyglazov, Jacenko, Dvurečenskij – Moisejev.

    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Sochatskij) – Ljamin, Čajkovský, Trjamkin, Alexej Vasilevskij, Jegoršev, Timašov, Megalinskij – Torčeňuk, Michnov, A. Garejev – Kučerjavenko, Krikunov, Milovzorov – Česalin, Golyšev, Chripunov – Obidin, V. Popov, Belockij – Parenteau..
     
    Oba týmy už nastupují na ledovou plochu. Domácí Viťaz bude hrát v červeném, zatímco Jekatěrinburg přijel v bílých dresech.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování dnešního utkání. Jekatěrinburg ale rychle přišel o kotouč a musí se poprvé bránit.
     
    00:35
    Alexej Vasilevskij poslal přihrávku o mantinel. Na jeho pobídku si sjel Anatolij Golyšev, jehož teč do útočného pásma končí u obránců domácího celku.
     
    01:10
    Jevgenij Katičev poslal prudkou přihrávku za branku soupeře. Domácí útočník našel Nikulina, jehož střelu na branku zablokoval hned první obránce.
     
    01:35
    Michail Jepišin nyní uklidňuje rozehrávku domácího celku za vlastní branku. Jeho prudkou pobídku na levé křídlo zastavil pozorný obránce.
     
    01:53
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Jekatěrinburg se hned v úvodu utkání dostává do vedení! STĚPAN CHRIPUNOV byl jako první u odraženého kotouče před brankou domácího celku a dopravil puk do sítě! Asistence: Nikolaj Timašov, Anatolij Golyšev.
    01:53 Stěpan CHRIPUNOV - 0:1
     
    02:10
    Michal Čajkovský napadal rozehrávku domácího celku. Anton Lazarev musel rozehrávat pod tlakem, jenže kotouč z jeho hokejky prosvištěl na zakázané uvolnění.
     
    02:29
    Jekatěrinburg vlétl do utkání velmi aktivně. Domácí celek se v úvodních minutách musí bránit velkému tlaku svého soupeře. Viťaz se prakticky nedostává do útoku.
     
    03:10
    Saprykin musel dávat pozor na střelu zápěstím ze středu útočného pásma. Domácí brankář však nemusel zasahovat. Práci za něj odvedl obránce.
     
    03:35
    Alexandr Torčeňuk zavezl puk do útočného pásma, jenže v jeho rohu mu Roman Horák díky skvělému napadání kotouč vypíchl za branku, kde byl domácí zadák.
     
    04:10
    Alexandr Torčeňuk znovu projel do útočného pásma. Tentokrát se hokejista Jekatěrinburgu dostal ke střele, ale jeho ránu zápěstím nemusel Saprykin řešit.
     
    04:38
    Roman Horák prosvištěl podél mantinelu do útočného pásma. Českému útočníkovi kotouč utekl za branku. Nikdo v červeném mu nepřišel pomoci.
     
    05:10
    Dmitrij Moisejev operoval s pukem v útočném pásmu. Domácí hokejista motal hlavu obráncům, jenže jeho pobídku před branku nikdo v červeném netrefil.
     
    05:40
    Vladimir Sochatskij projel s pukem do útočného pásma, přehodil si jej na forhend, jenže jeho ránu vystál obránce, který puk zastavil holenním chráničem.
     
    06:10
    V úvodních minutách se hra přerušuje jen minimálně. Jegor Milovzorov si počkal na odražený puk a bekhendem jej poslal ven z obranného pásma.
     
    06:34
    Arťom Švec-Rogovoj jen kontroloval prudké vyhození hostujícího celku. Domácí hokejista už kotouč nedojel. Po zakázaném uvolnění se bude vhazovat před Kovářem.
     
    07:06
    Jevgenij Česalin si sjel na pěknou přihrávku zadovkou. Saprykin jeho ránu vyrazil betonem před sebe, ale proadil si i s Torčeňukovou dorážkou!
     
    07:25
    Dmitrij Sjomin projel s pukem středem ledové plochy až mezi kruhy. Ovečkinův dvorní nahrávač poslal přihrávku zadovkou, jenže Nikulin trefil brankáře.
     
    08:10
    Stanislav Jegoršev si sjel na přesnou přihrávku před vlastní branku. Hostující obránce puk vyvezl do středního pásma, odkud jej nahodil na branku a vybojoval třetinu.
     
    08:28
    Vitalij Popov dotíral před domácí brankou. Saprykin ale stačil kotouč bleskově přikrýt. Hostující útočník navíc dostal naloženo od důrazného obránce.
     
    09:14
    Kirill Ljamin nahodil puk z obranného pásma do středního pásma. Jeho pobídku zastavil pozorný obránce. V posledních minutách je hra plná nepřesností.
     
    09:18
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Jekatěrinburg přidává druhou branku! ARŤOM GAREJEV si s pukem od mantinelu vybruslil mezi kruhy a střelou zápěstí pod břevno prostřelil brankáře Saprykina!
    09:18 Arťom GAREJEV - 0:2
     
    09:18
    Střídání v týmu HC Viťaz: ze hřiště odchází Igor Saprykin, přichází Alexandr Samonov.
     
    10:05
    Maxim Afinogenov jel sám na hostující branku, rozhodil brankáře skvělým pohybem ramen, jenže těsně minul horní tyč branky!
     
    10:40
    Jevgenij Katičev uklidňuje hru domácího celku za vlastní brankou. Domácí hráč čeká, až jeho spoluhráči vystřídají. Čerstvé síly posílá na led i hostující trenér.
     
    11:08
    Anton Lazarev si řekl o přihrávku k mantinelu. Domácí útočník puk sice zavezl na modrou čáru, jenže jeho prudké nahození skončilo na holích obránců.
     
    11:33
    Na druhé straně hrozil Alexandr Torčeňuk, který se prosmýkl do útočného pásma, jenže svižnou střelou zápěstím nezamířil mezi tři tyče.
     
    12:10
    Střídající brankář Samonov poprvé zasahoval! Domácí gólman si povyjel proti střele od pravého mantinelu a vyrážečkou poslal kotouč do rohu kluziště.
     
    12:34
    Vojtěch Mozík tentokrát podržel kotouč za brankou a počkal na vystřídání svých spoluhráčů. Hra domácího celku je v první třetině bez momentu překvapení.
     
    13:03
    Andrej Obidin napadal statickou rozehrávku domácí defenzívy. Rozjetý Obidin dostal pod tlak právě Vojtěcha Mozíka. Český obránce však včas rozehrál.
     
    13:29
    Ilja Krikunov si před brankou domácího celku brousil zuby na prudkou přihrávku zpoza branky. Na poslední chvíli před ním zasáhl důrazný obránce.
     
    14:11
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Jekatěrinburg zcela kraluje dění na ledě! Hosté už totiž vedou 3:0! ALEXEJ MICHNOV si sjel na přihrávku mezi kruhy, měl dostatek času, posunul si puk na forhend a po ledě překonal brankáře! Asistence: Arťom Garejev, Kirill Ljamin.
    14:11 Alexej MICHNOV - 0:3
     
    14:26
    Jekatěrinburg nadále pokračuje v obléhání soupeřovy branky. Samonov byl tentokrát pozorný a nahození od modré čáry vyrazil nad břevno.
     
    15:02
    Anatolij Golyšev táhl akci Jekatěrinburgu středem ledové plochy. Jeden z jeho spoluhráčů byl však příliš netrpělivý a projel do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    15:20
    Ilja Krikunov se na červené čáře natahoval po prudké přihrávce. Hostujícímu útočníkovi kotouč přeskočil přes hokejku a domácí mohou zaútočit.
     
    16:02
    Sergej Gimajev upadl po souboji v útočném pásmu. Domácí fanoušci se dožadovali vyloučení, jenže rozhodčí nechal pokračovat ve hře.
     
    16:16
    Po delší době musel znovu zasahovat Samonov. Domácí brankář dával pozor, měl čistý výhled a střelu zápěstím z ostrého úhlu schoval do lapačky.
     
    17:16
    Domácí brankář musel opět zasahovat. Samonov tentokrát vykopl prudkou střelu po ledě. Obrana domácího celku mu poté vypomohla.
     
    18:10
    Domácí celek opět vybojoval kotouč za brankou. Anton Lazarev vyvezl puk do útočného pásma, jenže v souboji s obráncem o něj přišel.
     
    18:31
    Alexej Makejev vystřelil od modré čáry. Jeho ránu těsně před brankou tečoval Roman Horák, jenže hostující brankář se v brankovišti roztáhl a puk vyrazil.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:25
    První třetina se podle všeho už jenom dohrává. Domácímu celku se vůbec nedaří překonat pozornou obranu Jekatěrinburgu. Jakub Kovář může být klidný.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí! Úvodní dvacetiminutovka byla jasnou záležitostí! Hostující Jekatěrinburg v ní vstřelil hned tři branky a vypracoval si náskok! Už na konci druhé minuty otevřel skóre Stěpan Chripunov ! Druhou branku přidal důrazný Arťom Garejev ! Poté se hrana malou chvíli vyrovnala, jenže v 15. minutě dostal Alexej Michnov moře volného prostoru a přidal třetí branku.
     
    Střely na branku: 14 – 13
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Domácí celek uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny. Roman Horák táhl první útok domácího celku, jenže ztroskotal na prvním obránci.
     
    20:35
    Alexandr Kučerjavenko si sjel na přihrávku zpoza branky, jenže kotouč netrefil podle svých představ a poslal jej mimo tři tyče.
     
    21:09
    Pierre-Alexandre Parenteau se před vlastní brankou natáhl po odraženém kotouči a před dotírajícím soupeřem jej zavezl za branku, kde uklidnil hru.
     
    21:25
    Jegor Voronkov rozjel akci domácího celku z obranného pásma. Jeho pobídku do útočného pásma si zpracoval Lazarev, ale jeho střelu vyrazil brankář.
     
    22:10
    Jevgenij Česalin si chtěl prohodit puk mezi bruslemi, jenže obránce domácího celku jej zastavil a tvrdým hitem jej poslal k ledu.
     
    22:27
    Vitalij Popov si sjel na prudkou přihrávku na pravou stranu útočného pásma. Hostující hráč chtěl pálit, jenže promáchl. Domácí celek měl velké štěstí.
     
    23:10
    Stále se hraje bez přerušení. Ilja Krikunov střílel od modré čáry, nicméně jeho zakončení postrádalo přesnost a prosvištělo nad břevnem.
     
    23:29
    Stále se hraje nahoru dolů. Oba celky si v úvodu prostřední části často vyměňují kotouč. Obrana však kralují dění na ledě.
     
    24:10
    Jevgenij Katičev uklidnil hru Podolsku za vlastní brankou. Domácí zadák vyčkal s rozehrávkou. Oba celky mezitím pustily na led čerstvé síly.
     
    24:33
    Anatolij Golyšev dostal pěknou přihrávku na levé křídlo, srovnal si puk ke střele, ale zápěstím trefil připraveného brankáře domácího celku.
     
    25:10
    Anatolij Golyšev měl v útočném pásmu moře času k zamíření, jenže hostující útočník dlouho otálel se zakončením a obránce jej připravil o puk.
     
    25:25
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Hostující celek se trefil a poprvé ve druhé části se přerušuje hra! Alexej Semjonov přihrávkou zpoza branky našel volného NIKITU DVUREČENSKÉHO, který bez váhání zakončil pod břevno! Asistence: Nikita Vyglazov, Alexej Semjonov.
    25:25 Nikita DVUREČENSKIJ - 1:3
     
    26:04
    Hosté kombinovali v útočném pásmu, jenže sami se nepřesnou přihrávkou připravili o dobrou možnost. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    26:20
    Alexandr Kučerjavenko vybojoval puk v obranném pásmu a okamžitě rozjel akci hostujícího celku. Jevgenij Katičev však zastavil nepřesnou přihrávku.
     
    27:12
    Ilja Krikunov objel branku domácího celku a bekhendem poslal pěknou přihrávku na brankoviště. Nikdo z dotírajícím útočníků jeho pobídku nezasáhl.
     
    27:29
    Stanislav Jegoršev poslal přihrávku Michnovovi, který se s pukem na hokejce prosmýkl do útočného pásma, jenže z ostrého úhlu netrefil branku.
     
    28:10
    Anton Lazarev se před brankou Jekatěrinburgu natahoval po přihrávce od mantinelu. Domácího hráče však rozhodil důrazný obránce, jež jej připravil o zakončení.
     
    28:22
    Domácí brankář dával po vhazování dobrý pozor a bez problémů zastavil dělovku od modré čáry. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    29:08
    Anatolij Golyšev skvěle napadal domácího útočníka. Hostující hráč se mu postavil do střely a srazil kotouč do rohu obranného pásma. Jekatěrinburg může zaútočit.
     
    29:23
    Po delší době musel zasahovat také Jakub Kovář. Český brankář si povyjel proti střele od mantinelu a schoval puk do lapačky.
     
    30:10
    Nikita Dvurečenskij táhl akci domácího celku po pravé straně ledové plochy. Kotouč mu ale uskočil od hokejky a Dvurečenskij musel pálit daleko od těla.
     
    30:22
    Aktivní Dvurečenskij si prodloužil svůj pobyt na ledě. Tentokrát si vyměnil přihrávku s Vyglazovem, ale střelou z levého kruhu přestřelil branku.
     
    31:10
    Roman Horák si před brankou sjel na prudkou přihrávku z rohu útočného pásma, jenže musel pálit s hokejkou za zády a branku vůbec neohrozil.
     
    31:19
    Maxim Afinogenov jel sám na branku Jekatěrinburgu! Domácí útočník vyzkoušel bekhendový blafák, jenže Jakub Kovář vytáhl skvělý zákrok lapačkou!
     
    32:10
    Roman Horák se znovu zapojil do rozehrávky domácího celku. Český útočník poslal přihrávku na levou stranu, kde nebyl nikdo v červeném.
     
    32:28
    Tentokrát zastavuje hostující akci postavení mimo hru. Alexandr Torčeňuk byl v přechodu do útočného pásma příliš netrpělivý a projel do ofsajdu.
     
    33:08
    Stanislav Romanov poslal přihrávku na pravou stranu útočného pásma. Domácí celek se nyní usadil v útočném pásmu, ale nikdo se nedostal ke střele.
     
    33:26
    Jakub Kovář si připsal další pohodový zákrok. Český brankář ve službách Avtomobilistu schoval puk do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    34:20
    Roman Horák hraje v prostřední části více v obranném pásmu. Domácí útočník si poté sjel na přihrávku do středu ledové plochy, ale do útočného pásma už se neprosmýkl.
     
    35:05
    Alexandr Samonov vejel ven z brankoviště a před rozjetým soupeřem přikryl kotouč do lapačky. Vhazovat se bude před domácí klecí.
     
    35:36
    Jevgenij Česalin dotíral na rozehrávku domácího celku. Alexej Kopejkin se kolem něj obratně prosmýkl, jenže jeho pobídka skončila na holi hostujícího zadáka.
     
    36:13
    Tempo hry v posledních minutých poněkud opadlo. Domácí celek se sice snaží útočit, jenže obrana Jekatěrinburgu hraje s obrovským přehledem.
     
    36:28
    Alexandr Kučerjavenko nedosáhl na prudké nahození do útočného pásma. Hostující celek přesto zůstává před Samonovovou klecí a snaží se útočit.
     
    37:09
    Nikolaj Timašov dostal přihrávku do volného prostoru v útočném pásmu. Hostující střelec mířil na přední tyč, kde byl připravený Samonov.
     
    37:18
    Alexandr Torčeňuk se na brankovišti pokoušel zasáhnout prudké nahození z rohu útočného pásma. Torčeňukovi puk na poslední chvíli přeskočil přes hokejku.
     
    38:12
    Anatolij Golyšev se vydal napadat rozehrávku domácího celku. Nikdo ze spoluhráčů v bílých dresech mu ale nepřišel pomoci. Viťaz může zaútočit.
     
    38:44
    Samonov neviděl střelu od modré čáry. Naštěstí pro domácí celek jej nakonec vyrazil před sebe a bleskově jej přikryl lapačkou. Vhazuje se po jeho levici.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:25
    Také Jakub Kovář si v závěru druhé třetiny připsal důležitý zákrok. Český brankář chytil dělovku od modré čáry a nedovolil Viťazu snížit na rozdíl jediné branky.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí! Prostřední část hry už nepřinesla natolik atraktivní podívanou jako ta první. Ve 26. minutě se domácí celek dočkal snížení. Nikita Dvurečenskij dotáhl pěknou akci domácího celku k sladkému konci. Od té doby tempo hry poněkud opadlo. Na ledové ploše kralovaly obě defenzívy. Třetí třetina tak slibuje zajímavou podívanou.
     
    Střely na branku: 31 – 24
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Hráči v červeném se ihned vydali do útoku, jenže obránce Čajkovský získal puk pro svůj celek.
     
    40:50
    Dmitrij Megalinskij vyvezl puk za branku domácího celku, kde o něj přišel. Důrazná obrana Podolsku puk vybojovala pro sebe.
     
    41:17
    Anatolij Golyšev napadal rozehrávku domácího celku za jeho brankou. Hostující hokejista kotouč nezískal a navíc se pořádně rozbil o mantinel.
     
    41:38
    Kirill Ljamin pouze kontroloval prudkou přihrávku z rohu kluziště před branku Jekatěrinburgu. Jakub Kovář se zatím může spolehnout na pomoc obránců.
     
    42:18
    Nikita Vyglazov si nabruslil s pukem mezi kruhy a vyslal zajímavou střelu bekhendem. Jeho pobídku však bez větších potíží český brankář zneškodnil.
     
    42:45
    Hosté nyní uklidňují hru za vlastní brankou. Rozehrávku má na starost Arťom Belockij. Oba trenéři posílají na ledovou plochu čerstvé síly.
     
    43:20
    Až nyní se poprvé ve třetí třetině přerušuje hra! Anatolij Golyšev vyjel s pukem do mezikruží, jenže fantastický Samonov jeho dělovku pod břevno zastavil!
     
    43:27
    A další práce pro domácího brankáře! Gólman Viťazu si pokryl mezírku u pravé tyče a nenechal Kučerjavenka zasunout kotouč do branky.
     
    44:05
    Alexandr Torčeňuk vystřelil od modré čáry, jenže při svém pokusu se mu podařilo zlomit hokejku. Jekatěrinburg přesto pokračuje v kombinaci.
     
    44:32
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Jekatěrinburg přidává další branku! ANATOLIJ GOLYŠEV se v útočném pásmu parádně uvolnil, objel obránce a střelou mezi nohy brankáře navýšil hostující vedení! Asistence: Nikita Trjamkin, Alexej Vasilevskij.
    44:32 Anatolij GOLYŠEV - 1:4
     
    45:10
    Stěpan Chripunov zavezl puk do útočného pásma, bekhendem přihrál mezi kruhy, ale pozorný Anton Lazarev špičkou čepele vypíchl puk do bezpečí.
     
    45:27
    Jekatěrinburg v naprosté pohodě kontroluje vývoj dnešního utkání. Hosté nepouštějí soupeře do útočného pásma.
     
    46:10
    Maxim Afinogenov napadal rozehrávku Jekatěrinburgu v jeho obranném pásmu. Zkušení zadáci hostujícího celku však nezaváhali a s přehledem rozehráli.
     
    46:35
    Kirill Ljamin ustál souboj v rohu útočného pásma, krásně se otočil a přihrál na modrou čáru. Nikdo v bílém dresu si po jeho přihrávce netroufl na střelu.
     
    47:03
    Nikita Dvurečenskij si na modrou čáru sjel na přihrávku zadovkou. Domácí střelec ihned vypálil, jenže trefil prvního hráče v bílém dresu.
     
    47:38
    Alexej Kopejkin táhl akci Viťazu středem ledové plochy, jenže se mu zlomil nůž a domácí hokejista upadl. Jekatěrinburg dal získal puk.
     
    48:06
    Arťom Belockij i za tohoto stavu napadal rozehrávku domácích hokejistů. Hostující útočník dostal pod tlak Jepišina, který si musel pomoci vyhozením.
     
    48:45
    V hale i přes nepříznivý výsledek panuje skvělá atmosféra. Stará se o ni také početná skupinka hostujících příznivců.
     
    49:12
    Alexandr Kučerjavenko si sjel na přihrávku do útočného pásma, ale dobře postavený Anton Lazarev jej svým postavením vytlačil k mantinelu.
     
    49:38
    Vojtěch Mozík táhl akci domácího celku po pravé straně. Český hokejista vyvezl puk do středního pásma, odkud jej nahodil na branku. Své nahození už ale nedojel.
     
    50:18
    Jevgenij Česalin operoval s pukem v útočném pásmu, poslal přihrávku na modrou čáru, jenže nepřesnou pobídkou vyhnal spoluhráče do středního pásma.
     
    51:12
    Arťom Belockij prosvištěl s pukem na hokejce do útočného pásma. Belockému nepřišel nikdo pomoci a hostující celek tak přišel o kotouč.
     
    52:05
    Jakub Kovář schoval do lapačky vysoký oblouček ze středního pásma. Hostující brankář rychle vyklepal kotouč na svého spoluhráče.
     
    52:33
    Maxim Afinogenov dostal na modrou čáru přesnou přihrávku. Domácí útočník chtěl pohotově zakončit, jenže jeho ránu zablokoval první obránce.
     
    53:05
    Alexandr Torčeňuk si sjel na přihrávku před branku a dokonce stačil zakončit! Kotouč se z jeho hokejky odrazil mimo tři tyče domácí branky!
     
    53:35
    Anton Lazarev si sjel na prudkou přihrávku za obranu hostujícího celku. Okamžitě k němu přistoupili dva obránci Jekatěrinburgu, kteří jej připravili o zakončení.
     
    54:15
    Vitalij Popov projel s pukem do útočného pásma a po mantinelu jej poslal za branku. V útočném pásmu byl jen Dmitrij Megalinskij, který puk neudržel.
     
    54:43
    Alexej Semjonov si v útočném pásmu nabruslil na přihrávku do jízdy, přehodil si puk na forhend a zápěstím prověřil pozornost Jakuba Kováře.
     
    55:15
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Jekatěrinburg přidává další branku a zcela jistě dnes zvítězí! Rychlé přečíslení hostujícího celku vyústilo v přihrávku do volného prostoru, odkud se trefil JEGOR MILOVZOROV! Asistence: Ilja Krikunov, Alexandr Kučerjavenko.
    55:15 Jegor MILOVZOROV - 1:5
     
    56:10
    Anatolij Golyšev se ve středním pásmu dostal k odraženému kotouči, puk si pěkně zpracoval a nahodil jej na branku. Samonov raději přerušil hru.
     
    57:10
    Kirill Ljamin bez větších problémů vyhodil puk bekhendem z vlastního pásma. Ljamin našel rozjetého Golyševa, který puk dopravil za branku.
     
    57:29
    Arťom Švec-Rogovoj bojoval o puk v obranném pásmu. Domácí útočník puk poslal o mantinel do středního pásma. Duel se už pouze dohrává.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:26
    Alexej Michnov si v útočném pásmu najel na prudkou přihrávku a okamžitě kotouč poslal na branku. Jeho ránu Samonov schoval do lapačky.
     
    59:10
    Nikolaj Timašov si v obranném pásmu vzal odražený puk, poslal přihrávku za branku a odjel střídat. Hosté už chtějí dohrát zápas s pukem na hokejce.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Avtomobilist Jekatěrinburg zvládl utkání na ledě Viťazu s velkým přehledem a zvítězil 5:1! O svém triumfu rozhodli hosté už v první třetině, kterou vyhráli 3:0! Ve třetí části se sice domácí tlačili do útoku, jenže Anatolij Golyšev přidal čtvrtou branku a pět minut před koncem napsal tečku za dnešním utkáním Jegor Milovzorov ! Hosté tak stáhli náskok Kazaně na jediný bod!
     
    Střely na branku: 40 – 35
     
    Československá stopa v utkání

    Roman Horák (CEC) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 15:50
    Vojtěch Mozík (CEC) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 19:26
    Michal Čajkovský (JEK) – 0+0, 3 střely, čas na ledě 12:13
    Jakub Kovář (JEK) – 60 minut, 1 gól, 97,14%
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (19:44:02)

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 26. Dvurečenskij (Semionov, Vyglazov) – 2. Chripunov (Timašov, Golyšev), 10. A. Garejev, 15. Michnov (A. Garejev, Ľamin), 45. Golyšev (Trjamkin, Alexej Vasilevskij), 56. Milovzorov (Krikunov, Kučeriavenko)


    Viťaz Moskovská oblasť: Saprykin (10. Samonov) – S. Romanov, Mozík, Katičev, Jepišin, Voronkov, Gimajev, Semionov – Afinogenov, Nikulin, Makejev – Horák, Rendulić, Švec-Rogovoj – A. Lazarev, Kopejkin, Siomin – Vyglazov, Jacenko, Dvurečenskij – Moisejev.
    Avtomobilist Jekaterinburg: Jakub Kovář (Sochatskij) – Ľamin, Čajkovský, Trjamkin, Alexej Vasilevskij, Jegoršev, Timašov, Megalinskij – Torčeňuk, Michnov, A. Garejev – Kučeriavenko, Krikunov, Milovzorov – Česalin, Golyšev, Chripunov – Obidin, V. Popov, Belockij – Parenteau.

    Rozhodca: Odinš, Lavrentěv – Šeljanin, Golovjov