Podbrezová – Nitra 1:0 (kon.) | Senica – Michalovce 1:1 (kon.) | Dunajská Streda – Zlaté Moravce 3:3 (kon.)
Trnava – Prešov 1:0 (kon.) | Trenčín – Žilina 5:2 (kon.)
koniec
AS Trenčín
5:2 (3:1)
MŠK Žilina
Sobota 09.12.2017, 15:00 • Mestský štadión Trenčín • Niké liga • 19. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90
    Žilina dala gól!
    Žilinčania ešte predsa upravujú skóre, na center Chvátala nabehol v šestnástke DÁVID HANCKO, loptu si spracoval a nedal brankárovi šancu strelou pod brvno.
    Asistencie Juraj Chvátal.
     
    70
    Trenčín dal gól!
    Hostia prepadli v strede, Janga po zisku lopty poslal do úniku napravo Beridzeho. Gruzínsky krídelník popred päťku predložil naľavo rozbehnutému DESLEYMU UBBINKOVI a ten z prvej napálil na bránu, brankár dokázal loptu tečovať, ale len pod brvno. Asistencie Giorgi Beridze.
     
    68
    Trenčín dal gól!
    Trenčania prenikli po ľavom krídle, Janga ešte neprekonal brankára na prvej žrdi, ale od neho sa lopta dostala k GIORGI BERIDZEMU, ktorý ju dopravil do prázdnej brány.
    Asistencie Rangelo Janga.
     
    19
    Žilina dala gól!
    Gólové hody na Sihoti pokračujú. Pekná kombinačná akcia rozleptala obranu Trenčína a z hranice šestnástky presne trafil k žrdi MIROSLAV KÁČER.
     
    18
    Trenčín dal gól!
    Trojčlenná defenzíva hostí má na krajoch veľké problémy, opäť neudržala Azanga naľavo, ten predložil pred päťku DESLEYOVI UBBINKOVI a ten trafil okolo padajúceho Volešáka.. Asistencie Philip Azango.
     
    13
    Trenčín dal gól!
    Zubairu dostal veľa priestoru na pravom krídle, potiahol loptu do šestnástky a tam ju predložil na zlatom podnose RANGELOVI JANGOVI, ten už nemal problém prekonať brankára. Asistencie Abdul Zubairu.
     
    9
    Trenčín dal gól!
    Trenčania kombinovali pred šestnástkou, Ubbink pristavil ASHRAFOVI EL MAHDIOUIMU a ten sa oprel do lopty, ktorá sa točila smerom k pravej žrdi, Volešák nemal nárok.
    Asistencia: Ubbink

    Marián Vychovalý

    Góly: 9. El Mahdioui (Ubbink), 13. Janga (Zubairu), 18. Ubbink (Azango), 68. Beridze (Janga), 70. Ubbink (Beridze) – 19. Káčer, 90. Hancko (Chvátal)

    Karty:   43. Šulek (TRE) – 30. Diaz (ZIL), 67. Káčer (ZIL)


    AS Trenčín: Šemrinec – Skovajsa, Lawrence, Šulek, Čögley – El Mahdioui – Zubairu, Ubbink – Janga (88. Čataković), Beridze, Azango.
    Náhradníci: Chovan – Keston, Klooster, Paur, Šalata, Čataković, Kvocera.

    MŠK Žilina: Volešák – Hancko, Králik (34. Holúbek), Kaša – Mazáň, Škvarka, Diaz (55. Cociuc), Káčer, Chvátal – Otubanjo (34. Špalek), Mráz.
    Náhradníci: Mandous – Cociuc, Špalek, Pečovský, Holúbek, Vallo, Lačný.

    Rozhodca: Vlk – Somoláni, Lieskovský

    Diváci: 1911