Girona – Alavés 2:3 (kon.)
koniec
Girona FC
2:3 (0:0)
Deportivo Alavés
Pondelok 04.12.2017, 21:00Španielska LaLiga • 14. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Prvý polčas nestál za nič, ale ten druhý ukázal, v čom je futbal nádherný. Deportivo Alavés bolo po dvoch rýchlych góloch Girony v rozmedzí troch minút zrelé na uterák, ale hráči hostí sa neuveriteľne pozbierali. Ibai Gómez sa stal hrdinom, pretože sa postaral o hattrick. Najskôr dorazil vyrazenú strelu Pedrazu, potom premenil penaltu a v poslednej sekunde hry zúžitkoval vynikajúcu prácu Munira. Neskutočný zápas uzavrel v pondelkovej dohrávke toto kolo španielskej La Ligy. (22:53:33)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
    90+3. Ibai Gómez (DAL) - 2:3
     
    90+3
    Tím Alavés práve strelil gól!
    Nemám slov...a hráči Girony už asi vôbec nie, pretože prišli o zápas, ktorý mali jednoznačne vo vlastných rukách. Munir El Haddadi sa veľmi pekne vyhol v prechode z poliacej čiary pred šestnástku asi trom hráčom, nečakane prihral do uličky, kde bol voľný IBAI GÓMEZ a ten strelou na vzdialenejšiu tyč prekonal Bona, ktorý si na loptu siahol, ale nedokázal ju zastaviť.
     
    90+3
    Girona ešte získala priamy kop, ktorý centrom zahral kapitán Granell. Zakončenie zo strany domácich neprišlo a nestalo sa tak ani po ďalšom nákope.
     
    90+2
    Munir ťahal akciu hostí troch proti dvom, no celkom dosť to pokazil prihrávkou na dobiehajúceho spoluhráča Aguirregabiriu. Deportivo získalo roh, z toho nezapršalo.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90
    Striedanie v tíme Girona FC: z ihriska odchádza Cristian Portugués, prichádza Aday.
     
    89
    Munir El Haddadi dostal dobrý pas na malé vápna zľava, avšak pred zakončením ho vyrušil Juanpe. Už mohlo byť pre Gironu veľmi zle.
     
    88
    Alavés je razom na koni a stále sa snaží. Cíti, že by sa mu mohol podariť veľký obrat a tým pádom by prišlo aj prvé víťazstvo v sezóne. Stane sa tak?
    88. Ibai Gómez (DAL) - 2:2
     
    88
    Tím Alavés práve strelil gól!
    IBAI GÓMEZ poslal Bona na opačnú strelu a penaltu premenil. Ak zápas skončí aspoň remízou, tak práve tento hráč bude pre Alavés hrdinom, ale treba povedať, že jedným bude aj Pedraza, pretože tento striedajúci Španiel bol pri prvom gól a vybojoval pokutový kop.
    86. Bono (GIR)
     
    86
    Tak toto môže byť pohroma pre Gironu, pretože dlhý pas po krídle sa odrazil do šestnástky, kam za loptou išiel Pedraza, ktorého k zemi zoťal brankár Bono. Bude to pokutový kop pre hostí.
     
    85
    Mojica si v situácii jeden proti jednému trúfol, obranca súpera Aguirregabiria ho ale do vlastnej šestnástky nepustil a dokonca si vypýtal faul.
     
    84
    Bono takmer spravil chybu, pretože lopta mu pred dvojicou hráčov súpera odskočila od nohy. Odkopnúť stihol včas, jeho spoluhráči sa usadili na polovici Alavésu.
     
    83
    Alexis s hráčmi súpera si niekoľkokrát hlavičkami loptu prehadzovali z jednej polovice na druhú, až to prerušil ofsajd Munira.
     
    82
    Douglas Luiz chcel okamžite zobrať loptu Medránovi, ten všetko aj so šťastím zvládol. Prenesenie hry na pravú stranu, z pohľadu Girony, prečítal Maffeo.
     
    81
    Striedanie v tíme Deportivo Alavés: z ihriska odchádza Tomás Pina, prichádza Daniel Torres.

    Matej Kubove

    Góly: 59. Stuani, 62. Juanpe – 71. I. Gómez, 88. I. Gómez (pen.), 90+3. I. Gómez

    Karty:   86. Bono (GIR) – 27. Aguirregabiria (DAL), 57. R. Duarte (DAL)


    Girona FC: Bono – Espinosa (43. Ramalho), Juanpe, Muniesa – Maffeo, Pons, Granell, Mojica – Portugués (90. Aday), B. García (81. Douglas Luiz) – Stuani.
    Náhradníci: Iraizoz – Aday, Aleix Garcia, Douglas Luiz, Moreno, Olunga, Ramalho.

    Deportivo Alavés: Pacheco – Aguirregabiria, Alexis, Maripán, R. Duarte – I. Gómez, Pina (81. D. Torres), Medrán, Wakaso (71. Pedraza) – Krkić (63. Burgui), Munir.
    Náhradníci: Sivera – Diéguez, E. Zidane, Burgui, Katai, Pedraza, D. Torres.