West Ham – Leicester 1:1 (kon.)
koniec
West Ham United
1:1 (1:1)
Leicester City
Piatok 24.11.2017, 21:00 • Olympijský stadion, Londýn • Anglická Premier League • 13. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá West Ham United a Leicester City. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 21:00!

    V piatok a hrá predohrávka 13. kola Premier League. Na Olympijskom štadióne v Londýne budú diváci svedkami súboja domáceho West Hamu United, ktorý hostí Leicester City.

    West Ham United:
    Domácim futbalistom sa v tejto sezóne zatiaľ vôbec nedarí. Po 12 zápasoch majú na svojom konte iba 9 bodov za dve výhry a tri remízy a patrí im tak 18. pozícia v tabuľke. West Ham tak siahol k trénerskej výmene, keď Slavena Biliča nahradil David Moyes. Ten mal ako nový tréner premiéru v zápase s Watfordom, ale jeho zverenci podľahli 2:0.

    Leicester City:
    Ani hostia nie sú teraz v optimálnej forme, ale sú v o niečo lepšej pozícii ako domáci. Na svojom konte má Leicester 13 bodov za 3 výhry a 4 remízy a tak mu patrí 12. pozícia v tabuľke. V posledných zápasoch sa hostia začali dvíhať, v poslednom meraní síl však podľahli doma lídrovi Manchesteru City 0:2.

    Favorit:
    Tabuľkové postavenie favorizuje do tejto úlohy hostí, stávkové kancelárie však vypísali na oboch približne rovnaké kurzy. Môžme sa tak zrejme tešiť na zaujímavé stretnutie, oba tímy potrebujú nutne bodovať.

    Zápas vám z pozície komentátora tohto prenosu sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    West Ham United: Hart – Zabaleta, Reid (C), Ogbonna, Cresswell – Obiang, Kouyaté – Arnautović, Lanzini, Masuaku – Carroll

    Náhradníci: Adrián – A. Ayew, E. Fernandes, Noble, Quina, Rice, D. Sakho

    Leicester City: Schmeichel – Simpson, Maguire, Morgan (C), Fuchs – Iborra, Ndidi – Gray, Mahrez, Albrighton – Vardy

    Náhradníci: Hamer – Dragović, Chilwell, Iheanacho, A. King, Slimani, Okazaki

    Rozhodca: Martin Atkinson – Peter, Kirkup, Constantine Hatzidakis
     
    Príjemný futbalový večer s Premier League prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku predohrávky 13. kola medzi mužstvami West Ham United a Leicester City už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Martin Atkinson – Peter, Kirkup, Constantine Hatzidakis. Olympijský štadión v Londýne je už na všetko pripravený, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia. Pri sledovaní prenosu želám príjemný športový zážitok, z pozície komentátora ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak už čoskoro začne!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia.
     
    2
    K lopte sa však už dostávajú domáci futbalisti, postupne sa usádzajú na útočnej polovičke a získavajú vhadzovanie v tesnej blízkosti brány hostí.
     
    3
    West Ham sa aj naďalej drží na súperovej polovičke a dostáva tak Leicester pod menší tlak. Obrana hosťujúceho celku však zatiaľ všetko zvláda a lopty dostáva do bezpečia.
     
    4
    Do zakončenia sa teraz postupne dostával Carroll, ale nepodarilo sa mu napokon bránu hostí ohroziť a tak Schmeichel bude odkopávať od svojej brány.
     
    5
    Leicester momentálne kombinuje pred svojou bránou, hostia sa tak v úvode zápasu nikam neponáhľajú a trpezlivo čakajú na svoju šancu. Zrejme moc ofenzívny futbal v tomto stretnutí neuvidíme.
     
    6
    Hostia sa postupnými prihrávkami dostávajú ďalej, ale aj domáca obrana zatiaľ funguje úspešne a svojho dnešného súpera do ničoho nepúšťa.
     
    7
    Ani v tomto prípade sa Carroll do zakončenia nedostal a Schmeichel si už chystá loptu na ďalší výkop od svojej brány. Leicester sa tak bude snažiť udržať sa na útočnej polovičke.
     
    8
    Leicester City dáva gól!
    Na prvý gól tohto zápasu sme tak nemuseli dlho čakať, dávajú ho hostia a tak je stav zápasu 0:1! Leicester podnikol rýchly útočný výpad na domácu polovičku, loptu po dobrej prihrávke získal Vardy a potiahol ju po ľavej strane až pred pokutové územie, následne vynikajúcou prihrávkou našiel pred bránou domácich MARCA ALBRIGHTONA a ten úspešne presadil aj cez početnú obranu domácich a peknou strelou prekonal bezmocného Harta.
    8. Marc Albrighton (LEC) - 0:1
     
    9
    Domáci tak ostávajú teraz šokovaní, zrejme takýto úvod nečakali. Času na minimálne vyrovnanie majú však ešte dostatok, zápas sa ešte len rozbieha.
     
    10
    Leicester zase vstúpil do zápasu úspešne, ale nesmie zaspať na vavrínoch a ďalej pokračovať vo svojej hre. Hostia sú momentálne častejšie v držaní lopty.
     
    11
    Po kratšej dobe sa v útoku teraz predstavil aj West Ham, ale nepodarilo sa mu nič zaujímavého vymyslieť, prihrávku na Kouyatého hostia bezpečne zachytili.
     
    12
    Domáci sa znova prepracovali na súperovu polovičku a Zabaleta sa snažil odcentrovať pred bránu hostí. Obrana Leicesteru mu to však nedovolila a tak si West Ham bude musieť na šancu ešte počkať.
     
    13
    Leicester sa teraz nikam neponáhľa, snaží sa čo najdlhšie kombinovať na útočnej polovičke. Futbalisti domáceho celku sa tak snažia o vysoké napádanie, ale ich súper sa zatiaľ výraznejších chýb nedopustil.
     
    14
    Hostia aj naďalej pohodlne kombinujú v strede poľa, sledujeme tak nudnejšiu pasáž hry. Snáď čoskoro uvidíme aj zaujímavejšie situácie.
     
    15
    Autor zatiaľ jediného gólu v tomto zápase Albrighton získal pre svoj celok rohový kop. Ten narýchlo už Leicester aj rozohral, ale ohrozenie domácej brány to neprinieslo.
     
    16
    Postupne sa hra začína vyrovnávať, ale šance nevidíme ani na jednej strane. Okrem gólovej situácie diváci na štadióne v Londýne ešte nič výnimočného nevideli, hostia však vyhrávajú o jeden gól.
     
    17
    Hosťujúci celok sa teraz snažil o rýchlu útočnú akciu, ale Gray sa ocitol iba v postavení mimo hru. Šancu ísť dopredu tak teraz majú domáci futbalisti, ktorím by vyrovnávajúci gól určite pomohol.
     
    18
    Do zakončenia sa pred pokutovým územím hostí snažil dostať Arnautović, ale nepodarilo sa mu presadiť cez hradbu tiel v modrom drese. Leicester ak opäť pohodlne rozbieha svoju kombináciu.
     
    19
    K lopte sa teraz dostal domáci Lanzini, ale jeho center pred bránu hostí mu vôbec nevyšiel a Schmeichel si pohodlne prebral loptu do svojich rukavíc.
     
    20
    Útočné výpady môžme sledovať na oboch stranách, ale defenzívy zatiaľ pracujú úspešne a stále čakáme na zaujímavejšie momenty. Leicester to však určite moc mrzieť nemusí.
     
    21
    Iborra padol na zem v pokutovom území domáceho mužstva, ale hlavný rozhodca tohto zápasu Atkinson mu ukazuje, že toto faul nebol. Dopredu tak skúša už ísť West Ham.
     
    22
    Pekný prienik do pokutového územia domácich teraz predviedol Vardy, ale obrana West Hamu ho včas od lopty odstavila. Hostia však získavajú rohový kop.
     
    23
    Po rohovom kope sa k odrazenej lopte dostal Fuchs, ale jeho strela z voleja bola nepresná a len preletela ponad bránu domáceho mužstva. Stav zápasu tak ostáva nezmenení, Leicester vyhráva o jeden gól.
     
    24
    Momentálne sú pri lopte domáci futbalisti, ale nedarí sa im prejsť cez hradby svojho dnešného súpera. Diváci na štadióne sa však postupne prebúdzajú a to určite ich miláčikom môže pomôcť.
     
    25
    Domáci budú mať teraz šancu ohroziť bránu hostí, pretože po faule získavajú priamy kop zo zaujímavej vzdialenosti. Hostia sa tak teraz budú musieť brániť tejto situácii.
     
    26
    Priamy kop domácich však nič zaujímavého neponúkol, hostia sa bez problémov ubránili. West Ham však ešte ostáva na útočnej polovičke a tak sa Leicester musí mať aj naďalej na pozore.
     
    27
    No a domáci získavajú ďalší nebezpečný priamy kop. West Ham tak teraz vytvára tlak na svojho súpera, domáci však stále čakajú na prvú vážnejšiu situáciu v tomto zápase.
     
    28
    K exekúcii priameho kopu sa teraz postavil Lanzini a skúsil to priamom strelou na bránu. Lopta letela niekde pod brvno, ale Schmeichel bol úspešný a lopta je v jeho rukaviciach.
     
    29
    A tlak domáceho mužstva začína čoraz viac narastať, Cresswell skúšal individuálnu akciu a hostia opäť faulovali. Lanzini sa tak už pripravuje k ďalšiemu priamemu kopu.
     
    30
    Lanzini zo znova skúsil priamou strelou na bránu hostí, ale aj v tomto prípade bol dánsky brankár úspešný a loptu pokryl. Leicester sa teraz snaží odpovedať na tlak domácich.
     
    31
    Aj sa to hosťom podarilo, ale nič zaujímavého sme nevideli. Mahrez potiahol sám loptu na dostrel domácej brány, ale trafil len dobre postaveného Harta.
    31.
     
    32
    Pomaly sa dostávame do záverečnej časti prvého dejstva, stav zápasu sa nemení. Hra je miestami vyrovnaná, alebo má navrch jedno mužstvo. Leicester je však zatiaľ šťastnejším tímom.
     
    33
    Na jednej či druhej strane teraz pribúdajú aj nedovolené zákroky. Hlavný rozhodca Atkinson však zatiaľ nemusel siahnuť ku kartovému trestu. Dôrazne však každého faulujúceho hráča upozornil.
     
    34
    West Ham teraz dokázal znova vyvinúť tlak na súperovu bránu, ale obrana Leicesteru si opäť so všetkým poradila a loptu dostala do bezpečia.
     
    35
    Na druhej strane si však teraz museli dať pozor aj domáci, hostia nebezpečne kombinovali pred ich pokutovým územím, ale defenzíva domáceho celku takisto všetko vyriešila.
     
    36
    Opäť zaútočilo hosťujúce mužstvo, ale Iborru nedokázal poslať presnú prihrávku na svojho spoluhráča a tak sa k lopte dostáva West Ham. Domáci stále čakajú na výraznejšiu príležitosť v tomto zápase.
     
    37
    Defenzíva Leicesteru aj naďalej všetko zvláda a svojho súpera do ničoho nepúšťa. Čo chvíľa to bude záver prvého polčasu, hostia si aj naďalej držia svoj tesný náskok o jeden gól.
     
    38
    Domácim sa podarilo zakombinovať na útočnej polovičke a držať tak svojho súpera pod tlakom. Ani z tohto však West Ham nič nevyťažil a pri lopte je už jeho súper.
     
    39
    West Ham je v týchto chvíľach veľmi aktívny, ale stále je v útoku taký bezzubý. Domáci tréner David Moyes môžu už pomaličky premýšľať, čo treba do druhého polčasu zmeniť.
     
    40
    Táto situácia zo strany domácich už vyzeralo nebezpečnejšie, ale center z ľavej strany pred bránu hostí dokázal efektne upratať na rohový kop Simpson. Bol to veľmi dôležitý obranný zákrok, pretože na zakončenie tam boli pripravení hneď dvaja hráči domácich.
     
    41
    Rohový kop už nič zaujímavého neponúkol, pri lopte sú tak momentálne hostia. Záver tohto dejstva sa už nezastaviteľne blíži, Leicester je aj naďalej vo vedení od 8. minúty, keď sa dokázal presadiť Albrighton.
     
    42
    Po dlhšej dobe teraz prišla zaujímavejšia situácia a mali ju hostia! Vardy sa dobre uvoľnil v pokutovom území domácich, jeho zakončenie následne len tesne minulo bránu West Hamu.
    42.
     
    43
    West Ham sa teraz postupnými prihrávkami dostával dopredu, ale hostia aj za cenu faulu všetko včas zastavili. Domáci tak ešte môžu skúsiť zakombinovať na súperovej polovičke.
     
    45
    West Ham United dal gól!

    Tesne pred koncom prvého polčasu je stav vyrovnaný! West Ham zahrával rohový kop a po ňom sa podarilo domácim futbalistom vyrovnať, keď od rohovej zástavky poslal úspešný center pred bránu Lanzini, lopta našla dobre postaveného CHEIKHOUA KOUYATÉHO a ten hlavou vyrovnáva na 1:1!
    Cheikhou Kouyaté (WHU) - 1:1
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Skončil sa prvý polčas zápasu medzi mužstvami West Ham United a Leicester City. Skóre zápasu otvárali už v 8. minúte hostia, keď sa dokázal v pokutovom území presadiť Albrighton. Hra potom bola miestami vyrovnaná a niekdy malo zase navrch jedno mužstvo. Už sa zdalo, že Leicester pôjde na polčasovú prestávku s tesným vedením, ale v 45. minúte sa podarilo po rohovom kope vyrovnať na 1:1 Kouyatému.

    Uvidíme, čo nám tak ponúkne druhé dejstvo tohto zápasu.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, druhý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti. Ani jeden z trénerov nespravil zmenu v zostave.
     
    47
    K lopte sa však už dostali hostia a zložili aj rýchly útočný výpad. Obiang fauloval a tak Leicester získava priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti.
     
    48
    Priamy kop však nič zaujímavého neponúkol, domáci si následne vybojovali loptu na svoje kopačky. Do kombinácie sa zapája aj brankár Hart.
     
    49
    Zatiaľ sledujeme len nepresnosti na oboch stranách, aj keď sa oba tímy snažia zakladať útočné akcie. Stav zápasu je vyrovnaný, oba tímy vy však určite najradšej brali víťazstvo.
     
    50
    Častejšie sa teraz k lopte dostáva West Ham, ale domácim sa nedarí zakladať súvislé útočné výpady. Hostia všetko riešia na istotu a loptu dostávajú do bezpečia.
     
    51
    Dopredu sa však teraz dostáva aj hosťujúci celok, ale aj domáca defenzíva pracujú úspešne a svojho dnešného súpera do ničoho nepúšťa. Úvod druhého dejstva tak zatiaľ nič zaujímavého neponúkol.
     
    52
    Leicester momentálne kombinuje na svojej polovičke a tak sa domáci snažia o vysoké napádanie. Diváci na štadióne nie sú spokojní s takýmto priebehom a dávajú to aj najavo.
     
    53
    Postupne sa už hostia dostávajú na domácu polovičku a tak sa futbalisti West Hamu musia mať na pozore a vyvarovať sa chybám, ktoré by mohol ich súper potrestať.
     
    54
    Aj naďalej sa darí hosťujúcemu celku držať loptu na svojich kopačkách, ale pred bránu domácich sa mu prebojovať nedarí. Opäť tak moc záživné stretnutie nesledujeme.
     
    55
    Hra sa teraz na chvíľu prerušila, Simpson ostal ležať na trávniku a pýtal si ošetrenie. Zrejme bude v poriadku a bude môcť v dianí na ihrisku pokračovať.
     
    56
    Simpson je v poriadku a pokračuje teda v hre. Pri lopte sú aj naďalej hostia, ale ďalej ako za stred poľa sa nedostávajú. Domáci predvádzajú vysoké napádanie, ale dlhšie už nemali loptu na svojich kopačkách.
     
    57
    West ham teraz založil rýchly protiútok, Masuaku dostal loptu do pokutového územia, ale Schmeichel všetko včas vyriešil a loptu prebral do svojich rukavíc. Dánsky brankár mal zatiaľ viacej práce, ale jednalo sa iba o takéto jednoduché lopty.
     
    58
    Domáci to skúšali dlhým nákopom dopredu, ale Carroll nebol vo vzduchu úspešný a tak sú už pri lopte hostia. Stav zápasu je stále nezmenený a to 1:1!
     
    59
    Masuaku prenikol do pokutového územia hostí, ale jeho prihrávka pred bránu smerovala iba na pozorného Schmeichela. Leicester sa následne snažil o rýchly útok, ale hostia loptu strácajú.
     
    60
    A opäť sme mohli vidieť v akcii domáceho futbalistu Masuaka, ktorý už teraz dokázal aj zakončiť prízemnou strelou, ale aj s týmto pokusom si dánsky brankár dokázal poradiť.
    60.
     
    62
    Hra sa musí znova prerušiť, na ihrisku ostáva ležať domáci futbalista Arnautovič. Z jeho výrazu tváre to vyzerá, že asi v hre pokračovať nebude môcť a Moyes tak musí premýšľať, koho pošle do hry.
     
    63
    Pokračujeme ďalej, napokon Arnautovič ostáva v hre. Ešte ani jeden z trénerov nestriedal, možno by to mohlo priniesť nejaké to oživenie.
     
    64
    Lanzini sa dostal k lopte a našiel centrom Carrolla, ale domáci útočník zakončil len veľmi nepresne a lopta mierila vysoko nad bránu hosťujúceho mužstva.
     
    65
    Na útočnej polovičke teraz kombinoval Leicester, ale futbalisti v modrých dresoch sa napokon do zakončenia nedostali. Druhý polčas tak zatiaľ veľa zaujímavého neponúka, sledujeme skôr taký boj.
     
    66
    No a znova sa hra musela prerušiť, tentokrát ostal ležať na trávniku domáci kapitán Reid. Ten však bude určite v poriadku a zapojí sa opäť do hry.
     
    68
    Momentálne je pri lopte domáci West Ham, ale nedarí sa mu stále v útočnej fáze. Aj ten gól čo domáci dosiahli bolo po rohovom kope, z hry sa im nedarí vyťažiť nič.
     
    69
    Striedanie v tíme West Ham United: z ihriska odchádza Marko Arnautović, prichádza André Ayew.
     
    70
    A striedanie sa už chystá aj na hosťujúcej strane. Čaká sa už len na prerušenie hry. Hra sa tak teraz kúskuje.
     
    71
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Riyad Mahrez, prichádza Ben Chilwell.
     
    72
    Aj naďalej platí remízový stav a to, že moc záživné stretnutie nesledujeme. Keby zápas skončil takýmto výsledkom, zrejme by nik nenamietal.
     
    73
    West Ham sa teraz chvíľu držal na útočnej polovičke, ale z toho pobytu takisto nič nevyťažil a tak môžu skúsiť niečo vymyslieť hostia.
     
    74
    Leicester však sústredil svoju kombináciu na vlastnú polovičku a momentálne hostia nejavia žiadnu aktivitu smerom dopredu. Uvidíme, čo ponúknu nasledujúce minúty tohto zápasu.
     
    75
    Zaujímavé aj je, že sme zatiaľ nevideli žiadnu žltú kartu. Fauly boli na oboch stranách, ale zrejme žiadny nebol taký, ale hlavný rozhodca Atkinson napomínal takouto formou.
     
    76
    Postupne opäť vidíme útočné ťaženia na oboch stranách, ale stále čakáme na výraznejšiu šancu v druhom polčase. Aj naďalej to tak vyzerá na deľbu bodov.
     
    77
    Nuž a znova sa hra musí prerušiť, po osobnom súboji si ošetrenie vyžiadal domáci Kouyaté. Ten už odchádza za pomoci lekárov za postrannú čiaru.
     
    78
    Domáci futbalista napokon v hre pokračuje, čoskoro sa zápas dostane do svojej záverečnej časti. Stav zápasu je aj naďalej 1:1!
     
    79
    Žltú kartu dostáva Demarai Gray (Leicester City).
     
    79
    Žltú kartu dostáva André Ayew (West Ham United).
     
    80
    Do konca prvého polčasu ostáva 10 minút, možno ešte nejaký ten nadstavený čas. Ani v týchto chvíľach nič zaujímavého nesledujeme a zápas sa tak približuje už k spomínanej deľbe bodov.
     
    82
    West Ham sa po faule postupne usadil na útočnej polovičke, ale domáci vyprodukovali iba nepresný center. Hostia sa teraz nikam neponáhľajú a rozbiehajú svoju postupnú kombináciu.
     
    83
    Domáci zahrávali teraz priamy kop, ale nebolo to z nebezpečnej vzdialenosti. Lanzini centroval pred pokutové územie, ale obrana hostí loptu upratala do bezpečia.
     
    84
    Sledovali sme ďalšie útočné ťaženie domácich futbalistov, ale Gray v rozhodujúcej chvíli vyprodukoval iba nepresnú prihrávku a tak sa hostia do nebezpečenstva nedostali.
     
    85
    Obaja tréneri majú k dispozícii ešte po dve striedania. Uvidíme, či napokon ešte uvidíme nejakú výmenu na trávniku, pretože do konca zápasu už veľa času neostáva.
     
    86
    Ani záverečné minúty riadneho hracieho času nám nič neponúkajú, zrejme môžme už len očakávať nejakú náhodnú akciu a po nej by mohlo prísť niečo zaujímavého.
     
    87
    Hostia zahrávali rohový kop, ale ani center od rohovej zástavky v podaní Graya nič neponúkol. Uvidíme, či teraz niečo vymyslia domáci futbalisti.
     
    89
    Čaká sa už aj na údaj o nadstavenom čase, zrejme sa nejaké tie dve či tri minútky nadstavia.
     
    90
    Tak to som teda nečakal, nadstavuje sa ešte 6 minút!
     
    90+1
    Domáci teraz zahrávali sériu rohových kopov, ale ani tie zmenu skóre nepriniesli. No ešte je tu nejaký ten nadstavený čas, mužstvá majú šancu ešte niečo skúsiť vymyslieť.
     
    90+2
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Demarai Gray, prichádza Islam Slimani.
     
    90+3
    West Ham sa drží na útočnej polovičke, ale hostia úspešne odolávajú. Leicester sa tak už zrejme sústredí len na bránenie tohto výsledku.
     
    90+4
    Striedanie v tíme West Ham United: z ihriska odchádza Arthur Masuaku, prichádza Diafra Sakho.
     
    90+5
    Čoskoro sa už naplní aj nadstavený čas, stav zápasu je 1:1! David Moyes tak smeruje k prvému bodu na lavičke West Hamu.
     
    90+6
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase sa napokon nič zaujímavého neudialo a zápas sa tak zrejme končí spravodlivou remízou 1:1!

    S týmto konštatovaním sa tak už lúčim a prajem teda už dobrú noc. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:55:14)

    Miroslav Revaj

    Góly: 45. Kouyaté – 8. Albrighton

    Karty:   79. A. Ayew (WHU) – 79. Gray (LEC)


    West Ham United: Hart – Zabaleta, Reid (C), Ogbonna, Cresswell – Obiang, Kouyaté – Arnautović (69. A. Ayew), Lanzini, Masuaku (90+4. D. Sakho) – Carroll.
    Náhradníci: Adrián – A. Ayew, E. Fernandes, Noble, Quina, Rice, D. Sakho.

    Leicester City: Schmeichel – Simpson, Maguire, Morgan (C), Fuchs – Iborra, Ndidi – Gray (90+2. Slimani), Mahrez (71. Chilwell), Albrighton – Vardy.
    Náhradníci: Hamer – Dragović, Chilwell, Iheanacho, A. King, Slimani, Okazaki.

    Rozhodca: Martin Atkinson – Peter, Kirkup, Constantine Hatzidakis